-
K800 ή Κ770??
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
K800 ή Κ770??Εγώ θα επέλεγα K770i, παρά τις κάποιες ελλείψεις που έχει σε σχέση με το K800i... Τις οποίες αν θες μπορώ και να αναλύσω... Το joystick είναι το μεγάλο μείον του πρώτου, και επειδή ήμουν κάτοχος σε 9-10 μήνες τα είχε παίξει, και από τότε ορκίστηκα να μην ξαναπάρω κινητό με joystick...
Άσε που το K770i είναι πολύ καινούριο. -
k800 χωρίς δεύτερη σκέψη...
-
Κ800 από μένα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κ800 από μένα...τυχερε tm θα σου δωσει το δικο του...
-
Είναι συλλεκτικό.
-
Λοιποοοον,
το Κ800,ειναι τεραστιο,(κακασχημο αν επιτρεπεται η ταπεινη μου γνωμη) με μικρη αλλα ευκρινη οθονη,πολυ καλη καμερα για την εποχη του και το μεγεθος του αισθητηρα,joystick που αποτελει υποδειγμα αστοχιας υλικου,πολυ πανω απο το μεσο ορο διαρκεια ζωης της μπαταριας,χαλια ηχο & χαμηλη ενταση απο τα ακουστικα και το ηχειο,
αλλα μονταρεται μεχρι αηδιας με πειραγμενους acoustics,camera και display drivers,οποτε τα 2 τελευταια αναιρουνται
το Κ770,το χει παρει ο αδερφος μου και αν εξαιρεσεις την και το μεγαθος/βαρος αναμονη δεν εχει κατι αξιο λογου πανω του:μενου που σερνεται,ξεπλυμενη οθονη TFD,καμερα που λογω μικροτερου αιθητηρα δεν συναγωνιζεται την αντιστοιχη του Κ800,μετριο ποιοτικα αλλα τουλ δυνατο ηχο σε ακουστικα και ηχειο και πανω απο ολα αθλια ποιοτητα κατασκευης και συναρμογης:τριζει απο την πρωτη μερα σαν κορεατικο σενταν 20ετιας.Βεβαια ειναι σαφως πιο εμφανισιμο απο το (εκτρωματικο) Κ800.Α και δεν παιζουν (τοσα) πολλα mods στην περιπτωση του
οποτε μαλλον Κ800 μιας και το Κ770 δεν δικαιολογει σε καμμια περιπτωση τα περισσοτερα λεφτα που ζηταει
ελπιζω να βοηθησα
-
πηρα το Κ800ι σε καφε...
ουτως ή αλλως δεν προκειται να το χρησιμοποιησω εγω...
αληθεια.. η νοκια θα ξαναβγαλει κανενα τηλεφωνο της προκοπης?
αντικαταστατης του 6230ι, ποιος υποτιθεται πως ειναι? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
πηρα το Κ800ι σε καφε...
ουτως ή αλλως δεν προκειται να το χρησιμοποιησω εγω...
αληθεια.. η νοκια θα ξαναβγαλει κανενα τηλεφωνο της προκοπης?
αντικαταστατης του 6230ι, ποιος υποτιθεται πως ειναι?To 6233;
-
...δε νομιζω...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
...δε νομιζω...τότε ποιό;
-
Ξέρει κανένας πότε έρχεται το SE X1?
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Ξέρει κανένας πότε έρχεται το SE X1?μετά το καλοκαίρι
-
εχω πολυ software (λεμε..)
ΚΟΥΚΟΟΟΟΟΟΟΟ!!! -
Για πες..
-
Έχω ψηθεί για 770i
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έχω ψηθεί για 770iΓιατι;
-
Έχω ψηθεί για 770iΦαντάζομαι τώρα θα έχεις αρχίσει να ξεροψήνεσαι...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Έχω ψηθεί για 770i
Γιατι;
Γιατί ουσιαστικά δεν έχω κανένα παράπονο από το W810i μου + του ότι το 770 είναι πιο 'σοβαρό' + ότι έχει καλύτερα χαρακτηριστικά + ότι δεν του βρισκω καμιά ουσιαστική έλλειψη. Ωραίο και 'PRO' το Ε51, αλλά το υψηλό SAR με προβλημάτισε γμτ.
-
Έχω ψηθεί για 770i
Γιατι;
Γιατί ουσιαστικά δεν έχω κανένα παράπονο από το W810i μου + του ότι το 770 είναι πιο 'σοβαρό' + ότι έχει καλύτερα χαρακτηριστικά + ότι δεν του βρισκω καμιά ουσιαστική έλλειψη. Ωραίο και 'PRO' το Ε51, αλλά το υψηλό SAR με προβλημάτισε γμτ.
Και γιατί δεν πας πάλι σε W series;
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]