-
http://www.nokia.com.gr/A4328644
έξι (6) μήνες για τα ακόλουθα αναλώσιμα μέρη και παρελκόμενα: μπαταρίες, φορτιστές, επιτραπέζιοι φορτιστές, ακουστικά, καλώδια και καλύμματα
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Νοkia serviceαπο τις εποχες του 3310..θυμαμαι με ειχε ρωτησει ο τυπος γιατι ειχε σκονη το κινητο 2 μηνων νοεμβρη μηνα...τα πρωτα 3310 τραβουσαν κατι κολληματα αποσο θυμαμαι τοτε γιατι πολλοι γνωστοι ειχαν προβληματα με τις πρωτες παρτιδες...
μετα εγω του ειχα πει οτι επαιζα στη παραλια τη προηγουμενη μερα και οτι ισως αυτο εφταιγε...και το δουλεμα πηγε συννεφο...
δεν εχω παει στης σονυ ερικσον αλλα της νοκια βλεπω οτι ειναι ακομα στα ιδια επιπεδα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
http://www.nokia.com.gr/A4328644έξι (6) μήνες για τα ακόλουθα αναλώσιμα μέρη και παρελκόμενα: μπαταρίες, φορτιστές, επιτραπέζιοι φορτιστές, ακουστικά, καλώδια και καλύμματα
Εξι μηνες ε;
Αυτο δε μπορει να προσβληθει αραγε απο την ευρωπαικη οδηγια για τα 2 ετη των ηλεκτρικων συσκευων; -
Eστειλα email στα κεντρικα...
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Πραγματι ξεφτιλα.
Γνωριζει κανει τι ισχυει για τις εγγυησεις για τα handsfree, bluetooth και μη;
γιατι χαλασε το bluetooth μιας φιλης (50 ευρω, δεν ειναι και λιγα) μεσα στο χρονο, το πηγαμε στη Νοκια στο παγκρατι και μας ειπαν οτι τα 'αξεσουαρ' εχουν εγγυηση για 6 μηνες..νταξ ας πάρει ένα καινούριο....50 ευρώ δεν είναι πολλά μην τρελαθούμε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πραγματι ξεφτιλα.
γιατι χαλασε το bluetooth μιας φιλης (50 ευρω, δεν ειναι και λιγα) μεσα στο χρονο, το πηγαμε στη Νοκια στο παγκρατι και μας ειπαν οτι τα 'αξεσουαρ' εχουν εγγυηση για 6 μηνες..νταξ ας πάρει ένα καινούριο....50 ευρώ δεν είναι πολλά μην τρελαθούμε.
Δεν ειναι το θεμα τα 50€ , νομιζω...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Πραγματι ξεφτιλα.
Δεν ειναι το θεμα τα 50€ , νομιζω...
Αφού λέει ότι η εγγύηση είναι 6μηνη τέλος. Δεν θα βγάλεις άκρη πόσο μάλλον για 50 ευρώ. Να πω ότι ήταν 500 να το κυνηγήσεις ...που κ πάλι...τέσπα. Εχω 3 ακουστικά. Να σου ταχυδρομήσω ένα;
-
**Για βοηθήστε! **
Έρχεται η επιδότηση (καλή)
Κατέληξα μεταξύ των δύο:
(~400 euros)-Nokia E71
-HTC Touch 3G -
Ε71
-
Το νέο iphone φίλε... το έπιασα στα χέρια μου και το δούλεψα λίγο εχθές, απλά είναι αλλού!!!
-
Δεν έχει Ελληνικά λέμε.
-
Και δεν χαίρεσαι? Θα πληρώνουμε καθηγητές να μάθουμε αγγλικά
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Και δεν χαίρεσαι? Θα πληρώνουμε καθηγητές να μάθουμε αγγλικά -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν έχει Ελληνικά λέμε.Το γράφω κι εγώ αλλά δεν με διαβάζουν.
viewtopic.php?p=1372960#p1372960 -
Προσωπικά η απουσία Ελληνικών είναι στα +
-
Ο χρήστης evolander έγραψε:
Προσωπικά η απουσία Ελληνικών είναι στα +γιατί;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
**Για βοηθήστε! **Έρχεται η επιδότηση (καλή)
Κατέληξα μεταξύ των δύο:
(~400 euros)-Nokia E71
-HTC Touch 3GΑυτό?
HP iPAQ 914c
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Προσωπικά η απουσία Ελληνικών είναι στα +
γιατί;
γιατί του αρέσουν τα greeklish. Αδερφέ δεν είναι μόνο θέμα μενού, δεν μπορείς να γράψεις ούτε sms ούτε επαφή στα ελληνικά.
-
Απουσία ελληνικών σημαίνει απουσία bugs και συμβατότητα με όλα τα προγράμματα...
Επίσης επαφές χρόνια τώρα είναι στα αγγλικά μόνιμα για λόγους συμβατότητος πάλι όταν αλλάζω κινητό - λόγω φύσεως εργασίας έχω πάρα πολλές επαφές με τηλ/φαξ/email.
sms μπορείς να στείλεις greeklish επίσης.
Δεν το έχω το iphone, απλά ενθουσιάστηκα τόσο εχθές (από την ευκολία λειτουργίας του - και την απλούστατη πλοήγηση στο διαδύκτιο) που πήγα να πετάξω το P1i μου!!! το οποίο έχω πρώτη γλώσσα αγγλικά πάλι, και στο P990 και στο P910 kok... -
Επειδή όμως εσένα βολεύει δεν είναι το κοινά αποδεκτό αυτό.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]