-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το diamond το έχει κανείς παιδιά? Εντυπώσεις?
χρέπι...
ωωχχ ποιος σε σώζει από τον κουρσάρο πειρατή τώρα...
Ελα σκασε... στο σερβις ειναι
- δεν ανοιγε το Wifi... προβλημα πλακετας... απο βδομάδα θα το παραλαβω λογικα
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Το diamond το έχει κανείς παιδιά? Εντυπώσεις?
χρέπι...
ωωχχ ποιος σε σώζει από τον κουρσάρο πειρατή τώρα...
Ελα σκασε... στο σερβις ειναι
- δεν ανοιγε το Wifi... προβλημα πλακετας... απο βδομάδα θα το παραλαβω λογικα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Nαι αλλά αξίζει στα άλλα features του. Το Ε65 δεν αξίζει...πόσο μάλλον για έναν 50χρονο απρόσεκτο πατέρα.
Μα αφού τα λεφτά δεν είναι θέμα..γιατί να πρέπει να αξίζει ελτεο ?:)
Ο μηχανισμός του ε65 μου φάνηκε αρκετά καλύτερος από των ν81.
Φυσικά και ένα candybar είναι προτιμότερο από να slide σε θέματα αντοχής. Σε κάποιον αυτής της ηλικίας θα πρότεινα slide, ήσυχοι άνθρωποι .
Επίσης το ε65 είναι συγγενής του ε51 οπότε θα υπάρχει μια σειρά ερωταπαντησεων μεταξύ των δύο, άσχετα με το αν βγάζουν άκρη ή όχι ..
Funis, δες και το 6600 slide που έχουν ειπωθεί πολύ καλά σχόλια. Για πότε είναι η αγορά? -
νέο κινητό από την Νόκια με οθόνη αφής.......
http://www.gsmarena.com/nokia_5800_xpressmusic_hits_it_off-news-612.php
http://www.gsmarena.com/nokia_5800_xpressmusic-2537.php -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Nαι αλλά αξίζει στα άλλα features του. Το Ε65 δεν αξίζει...πόσο μάλλον για έναν 50χρονο απρόσεκτο πατέρα.
ωραία ας πάρει το Νοκια 8800
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Νταξ και η βερτου έβγαλε ένα ωραίο αλλά ας συγκρατηθούμε ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παρακαλώ όχι ειρωνείες που δεν καταλαβαίνω!
Λοιπόν νομίζω το N81 εχει κερδίσει πόντους για μένα οπότε από αυτό είμαστε οκ. Για τον father τωρα θα του δείξω τις επιλογές (6300 και E65) και ας αποφασίσει. Αν και επειδή είναι και ατσούμπαλος δεν συστήνω το συρόμενο, χωρίς να ξέρω τα άλλα μείον του αυτό ίσως αρκεί!
Αν απογοητευτώ πολύ θα πάω να του πάρω το Ε51 της μητέρας αλλά στο ασημί να μην μπερδεύονται, να τελειωνουμε με την πάρτη του!
-
κωνσταντινε, εγω εχω το diamond..
τι θες να ρωτησεις? -
Γενικά θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι καλή επιλογή. Είσαι ευχαριστημένος?
-
Γενικα δεν εχω τον ενθουσιασμο που ειχα οταν τον πρωτοπηρα...
Η αληθεια ειναι πως η μπαταρια του δεν ειναι απο τις καλυτερες (συγκρινεται ανετα με αυτες των Νοκια που εχουν μικρη διαρκεια), ενω στην ουσια προκειται για το απλο touch, με πιο γρηγορο επεξεργαστη, μεγαλυτερη μνημη (η οποια δεν επεκτεινεται) και ενα εφετζιδικο front-end (για να δειχνει πιο εντυπωσιακο).. απο πισω υπαρχει ο τροπος χειρισμου του απλου touch που αν με ρωτησεις, εγω θα τον προτιμουσα.. Ουτως ή αλλως, για να κανεις περισσοτερες λειτουργιες π.χ. στα μηνυματα ή στα e-mail στο 'απλο interface' σε βγαζει..
Απο εκει και περα συνδεεται μια χαρα στα ασυρματα δικτυα και μπορω και βλεπω ιντερνετ ανετα. Δεν μου εχει κολλησει μεχρι στιγμης, αλλα εχε υπ οψιν σου, οτι δεν του εχω φορτωσει και τιποτε διαφορετικο απ οτι ειχε οταν το πηρα.
Απο την αλλη - πλεον - δυσκολα θα μπορουσα να παρω ενα αλλου τυπου τηλεφωνο.. Ισως κανενα Nokia με Symbios, αλλα μεχρι στιγμης δεν υπαρχει καποιο που να μου αρεσει και να ικανοποιει...
Η γραφιδα του ειναι κακου σχεδιασμου, γιατι λογω του πολυγωνικου (και καλα diamond), οι αιχμες σε ενοχλουν στο χερι και προκαλουν εκνευρισμο (μα την παναγια!) -
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Γενικα δεν εχω τον ενθουσιασμο που ειχα οταν το πρωτοπηρα...Εγω παλι καθε μερα βρισκω κατι καινουριο που μπορει να κανει.
Η αληθεια ειναι πως η μπαταρια του δεν ειναι απο τις καλυτερες
Γεγονος! Εμενα κραταει 2 μερες με συντηρητικη χρηση.
ενω στην ουσια προκειται για το απλο touch, με πιο γρηγορο επεξεργαστη, μεγαλυτερη μνημη (η οποια δεν επεκτεινεται) και ενα εφετζιδικο front-end (για να δειχνει πιο εντυπωσιακο)..
ειναι το μισο σε παχος απο το touch και για μενα το touch flo ειναι ολα τα λεφτα γιατι σου προσφερει ενα απιστευτα πρακτικο τροπο χειρισμου του τηλ. (ασε που αν θελεις το απενεργοποιεις)
Η γραφιδα του ειναι κακου σχεδιασμου, γιατι λογω του πολυγωνικου (και καλα diamond), οι αιχμες σε ενοχλουν στο χερι και προκαλουν εκνευρισμο (μα την παναγια!)
Εμενα πχ δεν με ενοχλει και 1η φορα ακουω αυτη την παρατηρηση.
(-) Μπαταρια
(-) card slot
(-) φλας(+) παρα πολλα...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Παρακαλώ όχι ειρωνείες που δεν καταλαβαίνω!
Λοιπόν νομίζω το N81 εχει κερδίσει πόντους για μένα οπότε από αυτό είμαστε οκ. Για τον father τωρα θα του δείξω τις επιλογές (6300 και E65) και ας αποφασίσει. Αν και επειδή είναι και ατσούμπαλος δεν συστήνω το συρόμενο, χωρίς να ξέρω τα άλλα μείον του αυτό ίσως αρκεί!
Αν απογοητευτώ πολύ θα πάω να του πάρω το Ε51 της μητέρας αλλά στο ασημί να μην μπερδεύονται, να τελειωνουμε με την πάρτη του!
το Νοκια 8800 funis είναι ένα Νοκια που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να πουλά μούρη σε πολύ τσουχτερή τιμή από 1075 εώς και 1158 ευρώ!!!
για τον πατέρα σου το 6300 ειναι οτι πρέπει, θα του αρέσει από κόντα 100%. Oταν το πήρα για την 50χρονη μητέρα μου, ο υπάλληλος μου είπε ότι είναι το αγαπημένο μοντέλο των μεγάλων.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το Νοκια 8800 funis είναι ένα Νοκια που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να πουλά μούρη σε πολύ τσουχτερή τιμή από 1075 εώς και 1158 ευρώ!!!
Σαν την 316 δλδ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σαν την 316 δλδ
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Το diamond το έχει κανείς παιδιά? Εντυπώσεις?Το ειχα παρει οταν πρωτοβγηκε σε μια πρωτοφανη πραξη παρορμητισμου.Τελικα το κρατησα μονο 2 βδομαδες (ευτυχως δεν εχασα πολλα στη μεταπωληση)
Εμενα δε με καλυψε στον τομεα του ηχου(απο ακουστικα & ηχεια),στον τομεα της μπαταριας,δεν ειχε επεκτασιμη μνημη,ειχε καποια κολληματα οταν διαβαζα comics σε pdf,καποια βιντεο χωρις μεταροπη δεν παιζαν στην εντελεια(μιλαμε για 720χ480-ισως ειμαι υπερβολικος),το touchflo ειναι υπερτιμημενο και οχι τοσο καλαισθητο.
χωρις τα δικα μου παραπονα να σημαινουν πως ειναι συνολικα κακο.Οθονη που δευτερη της δεν υπαρχει,ρευστη πλοηγηση στα μενου (για τα WinMο δεδομενα),αξιοπρεπης καμερα,μπαταρια υπαρχει μεγαλυτερη,τρελη υποστηριξη απο το xda,κορυφαια ποιοτητα κατασκευης,απιστευτα μικρο & ελαφρυ
Γενικα ειναι περισσοτερο fashion phone,παρα 'εργαλειο'
-
Μάλλον θα μείνω με το ταπεινό se
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Μάλλον θα μείνω με το ταπεινό seΚαλά να πάθεις
-
Η γυναίκα μου βρήκε αυτό Sony Erickson K850i πεσμένο στον δρόμο.
Το κινητό είναι ολοκαίνουργιο και η μπαταρία του είναι άδεια.
Θέλουμε να το επιστρέψουμε στον κάτοχό του. Αλλά ψάχνω να βρω ένα τρόπο ώστε να μην βρεθώ και μπλεγμένος με προσωπικά δεδομένα.
Πήρα και την Vodafone αλλά δεν μπορούν να βρούν τον κάτοχο από την sim.
Σκέφτομαι να βάλω μέσα μια άλλη sim, να καλέσω το δικό μου τηλέφωνο για να δω τον αριθμό, και μετά να τον καλέσω από το σταθερό.
Σκέφτεστε κάτι απλούστερο?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η γυναίκα μου βρήκε αυτό Sony Erickson K850i πεσμένο στον δρόμο.Το κινητό είναι ολοκαίνουργιο και η μπαταρία του είναι άδεια.
Θέλουμε να το επιστρέψουμε στον κάτοχό του. Αλλά ψάχνω να βρω ένα τρόπο ώστε να μην βρεθώ και μπλεγμένος με προσωπικά δεδομένα.
Πήρα και την Vodafone αλλά δεν μπορούν να βρούν τον κάτοχο από την sim.
Σκέφτομαι να βάλω μέσα μια άλλη sim, να καλέσω το δικό μου τηλέφωνο για να δω τον αριθμό, και μετά να τον καλέσω από το σταθερό.
Σκέφτεστε κάτι απλούστερο?
Αν βαλεις αλλη σιμ θα δεις εκεινης το τηλ και οχι εκεινου που βρηκες.Αλλα και το νουμερο που βρεις θα ειναι το τηλ που εχεις στα χερια σου.
Αν μπορεις φορτισε το και δοκιμασε αν ανοιγει,μπορει να ειναι κλειδωμενο.Αν ναι το πας στην αστυνομια και ξεμπερδευεις.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]