-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καμιά πρόταση λέω;
Ε πρεπει να το παρεις αποφαση....αφου δεν εχεις τυλιξες καποιον μεχρι τωρα....θα αναζητας τις προτασεις εξαγριωμενη
Αν δεν αφήσει τα χαζά και να το πιάσει ζεστά το θέμα δεν θα σκοράρει.
@Funis
Στείλε με πμ την προίκα σου στον υποψήφιο για να συζητήσετε σοβαρά. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
για τον πατέρα σου το Νokia 1650 με 420 ώρες αναμονής είναι μια χαρά.για σενα το Nokia N81 στα 288 ευρώ με 2.4 inches οθόνη, έως 410 ώρες αναμονή, υποδοχή 3,5mm για ότι ακουστικά θες και με φτηνές Micro-sd καρτούλες για να χώσεις μουσική (ενδεικτικά μία 2 GB κοστίζει 6,9 ευρώ!!!)
Το N81 φαινεται αρκετά ενδιαφέρον. Για τον father δεν έχουμε τιποτα πιο fancy γιατι πηρα στην μανα μου το nokia e51 και θα ζουλέψει αμα του πάρουμε τόσο απλό!
Funis, δες και το c702 αν σου αρέσει..
καλό!
Καμιά πρόταση λέω;
Ε πρεπει να το παρεις αποφαση....αφου δεν εχεις τυλιξες καποιον μεχρι τωρα....θα αναζητας τις προτασεις εξαγριωμενη
Κάθομαι μία ωρα κάθε μερα στο ράφι για να να το συνηθίζω σιγά σιγά..
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν δεν αφήσει τα χαζά και να το πιάσει ζεστά το θέμα δεν θα σκοράρει.
Εγώ λέω να αφήσεις εσύ κι υπόλοιποι τα χαζά και να προτείνετε κανα κινητό και να αφήσετε το σκοράρισμα να απασχολεί εμένα, μιας και το μόνο πάνω στο οποίο ζήτησα τη γνώμη σας είναι το κίνητο!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Για τον father δεν έχουμε τιποτα πιο fancy γιατι πηρα στην μανα μου το nokia e51 και θα ζουλέψει αμα του πάρουμε τόσο απλό!
πιο fancy? Είπες απλά. Τα fancy ίσως τον μπερδέψουν. Lets see xμμ...
1ο Sony Ericsson T303 και αν όχι 2ο LG KE970 Shine Titanium Black ...είναι ΣΧΕΤΙΚΑ εύκολα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
LG KE970 Shine Titanium Black ...είναι ΣΧΕΤΙΚΑ εύκολα.Θα θελα να τονίσω το σχετικά. Τουλάχιστον αν είναι ίδιο με τα πρώτα titanium που βγήκαν. Το χει φίλος και θα χρειαστεί μια άλφα (φοβάμαι μη χρειαστεί κι άλλο γράμμα της αλφαβητου) εξοικείωση.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για τον father δεν έχουμε τιποτα πιο fancy γιατι πηρα στην μανα μου το nokia e51 και θα ζουλέψει αμα του πάρουμε τόσο απλό!
1ο Sony Ericsson T303 και αν όχι 2ο LG KE970 Shine Titanium Black ...είναι ΣΧΕΤΙΚΑ εύκολα.
Α παπα δε θα βλέπει την τυφλα του! Ειναι και 50 χρονών άνθρωπος! Πιο fancy εννοούσα όπως το e51 (το παράκανα με το χαρακτηρισμό, το παραδέχομαι ). Από την σειρά e της νοκια δεν υπάρχει άλλο απλό;
-
Να και ο 3ος πολος των συσκευων με touch driven OS(το G1 με το Android αποτελουν ακομη αγνωστη ποσοτητα) το 5800 της Nokia,που φερνει και την 5η εκδοση της πλατφορμας S60(την 4η φαινεται την πηδηξανε λογω Ασιας)
http://www.nokia.com/A4136001?newsid=1256590
πληρες αλλα οχι εντυπωσιακο ,με ανελπιστη τιμη -γυρω στα 335(!!!)
-
Funis, nokia E65 ? κάπως μπερδευτικος ο όρος που χρησιμοποίησες και δε μπορώ να καταλάβω τι ψάχνεις ...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Α παπα δε θα βλέπει την τυφλα του! Ειναι και 50 χρονών άνθρωπος! Πιο fancy εννοούσα όπως το e51 (το παράκανα με το χαρακτηρισμό, το παραδέχομαι ). Από την σειρά e της νοκια δεν υπάρχει άλλο απλό;
Ναι αν πας όμως σε σειρά Ε δεν μιλάμε πλέον για τόσο απλά τηλέφωνα...
Οι τιμές στα Ε-series τσούζουν λίγο.Προτείνω το ευκολότερο Νοkia 6300i στα 217 ευρώ, fair enough.
Eχει μεγάλη οθόνη (2 ιντσες), είναι λεπτό, όμορφο και βολικό. Επίσης αρκετά απλό ενώ και η γραμματοσειρά μεγαλώνει αρκετά. Η μητέρα μου με πρεσβυωπία δεν ήθελε γυαλιά με δαύτο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι αν πας όμως σε σειρά Ε δεν μιλάμε πλέον για τόσο απλά τηλέφωνα...
Οι τιμές στα Ε-series τσούζουν λίγο.Αφού είπα
Δευτερον συσκευή για άνθρωπο που θέλει ΕΥΚΟΛΟ μενού, μεγάλα γράμματα και κουμπιά και αρκετη μπαταρία. Το κινητό θα χρησιμοποιηθεί βασικά για μπλα μπλα (το θέλει για τη δουλειά του) και αν δεν του βρω καλή συσκευη θα πρήξει εμένα καθότι του ανήκει το μισό μου DNA (ή έτσι έχουν πει και στους δυο μας τέλος πάντων!) οπότε αν αναζητούσατε μια καλή πράξη για σήμερα, να η ευκαρία σας!** Τα λεφτά δεν είναι θέμα (αδικία )**
Προτείνω το ευκολότερο Νοkia 6300i στα 217 ευρώ, fair enough.
Eχει μεγάλη οθόνη (2 ιντσες), είναι λεπτό, όμορφο και βολικό. Επίσης αρκετά απλό ενώ και η γραμματοσειρά μεγαλώνει αρκετά. Η μητέρα μου με πρεσβυωπία δεν ήθελε γυαλιά με δαύτο.
Λοιπόν καλό αυτό! Συρόμενο είναι; Και το Ε65 φαίνεται ενδιαφέρον egobrain!
-
οχι!
απέφυγε τα συρομενα Νοκια...δεν εχουν καλη συναρμογή.
-
Και το Ν81 που μου είπες συρόμενο είναι βρε
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Και το Ν81 που μου είπες συρόμενο είναι βρεNαι αλλά αξίζει στα άλλα features του. Το Ε65 δεν αξίζει...πόσο μάλλον για έναν 50χρονο απρόσεκτο πατέρα.
-
πάρε το 6300
πολύ καλό κινητό αλλά με κλασική μπαταρία nokiaο brother πήρε το C902 και έδωσε το Κ800 στον father....
(μα καθόλου να μην με μοιάσουν σε αυτήν την οικογένεια ) -
Το diamond το έχει κανείς παιδιά? Εντυπώσεις?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Το diamond το έχει κανείς παιδιά? Εντυπώσεις?χρέπι...
-
Ναι ε? Κρίμα και το σκεφτόμουν.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ναι ε? Κρίμα και το σκεφτόμουν.καλό είναι ρε
αλλά έχει μερικά μείον...-μπαταρία, ποιότητα κατασκευής,έλλειψη πληκτρολογίου,win mob
-
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Το diamond το έχει κανείς παιδιά? Εντυπώσεις?
χρέπι...
ωωχχ ποιος σε σώζει από τον κουρσάρο πειρατή τώρα...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]