-
Ο χρήστης tm έγραψε:
..μη το λες.. ειναι μεν πιο μεγαλο, αλλα εχει μεγαλυτερη οθονη ενω ειναι αρκετα λεπτο...
θα της πηγαινε πολυ ενα ασπρο!
βεβαια μεχρι τον φεβρουαριο που εχουμε γεννεθλια, εχουμε και χρονο..
διαφορετικα θα της παρω ενα κουταβι!να με συγχωρας ρε συ, αλλα το κουταβι ειναι ζωντανο, δεν ειναι γκατζετακι
-
και βεβαια ειναι ζωντανο!
σκεψεις για δωρο κανω... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
και βεβαια ειναι ζωντανο!
σκεψεις για δωρο κανω...απλα ρε παιδι μου το κουταβι συνεπαγεται:
- θα γεμιζει η κοπελα σου μιση σακκουλα σκατα τη μερα για καμποσο καιρο μεχρι να μαθει να κανει την αναγκη του εξω. επισης, μεχρι να τελειωσει τα εμβολια του δεν μπορει να βγαινει καθολου εξω το κουταβι
- θελει να του αφιερωνεις μπολικο χρονο
- θελει μπολικο χρημα (βαλε τροφη, εμβολια, αποπαρασιτωσεις, επισκεψεις στον κτηνιατρο, παιχνιδια, microchip, ισως καποιο crate κ.α.)
- κοστος αγορας (εκτος αν υιοθετησετε καποιο πρωην αδεσποτο απο καποια φιλοζωικη. στην περιπτωση αυτη θα αποφυγετε και μερικα απο τα παραπανω εξοδα, καθως θα σας δοθει εμβολιασμενο, στειρωμενο, αποπαρασιτωμενο. και υπαρχουν κουταβια για ολα τα γουστα, σε ολες τις ηλικιες και μεγεθη )
επισης: μπορει η κοπελα σου να το πηγαινει βολτα 2-3 φορες τη μερα με καθε καιρο; να ασχοληθει σωστα με την κοινωνικοποιηση του; να αντεξει τα πιθανα πρηξιματα των γειτονων;
αν σε ολα η απαντηση ειναι ναι, τοτε δεν εχω καμια ενσταση... αλλα γενικα ειναι κακος οιωνος να αγοραζει κανεις σκυλακι για δωρο... συνηθως καταληγουν σε φιλοζωικες
Α! και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν αγοραζουμε απο pet shop!αν ολα αυτα τα εχεις σκεφτει, συγγνωμη που μπηκα στον κοπο.... αλλα πολλες φορες δεν σκεφτομαστε τα αυτονοητα οποτε καμια φορα ειναι καλο να μας τα θυμιζουν
και για να επιστρεψω on topic. το iphone ειναι ωραιο
ομως μου φαινεται υπερτιμημενο* και ειναι λιγακι παντοφλε, αν και ειναι πολυ λεπτο.. βεβαια ειδικα για κοπελα θα το προτιμουσα σε σχεση με το diamond...*οτιδηποτε φερει την ταμπελα 'υπερτιμημενο' σε σχεση με πραγματα που αγοραζεις απλα για την κ@υλα σου, σηκωνει πολλη κουβεντα βεβαιως βεβαιως... εγω θα το επαιρνα. ξερω οτι το εχω κατακραξει στο παρελθον, αλλα τον τελευταιο καιρο ειχα την ευκαιρια να το γνωρισω καλυτερα και ειναι πραγματικα αξιολογο για καποιον μη p-user... αν δεν σε πειραζει το μεγεθος και η τιμη, that is..
-
Περι σκυλιου δεν εχεις αδικο.. σκεφτεται να παρει ενα, της αρεσει γι αυτο κι εγω το σκεφτομαι σαν προταση.. δεν ειναι 'α δεν εχω τι να παρω, ας παρω ενα ζωντανο'
για το iPhone κι εγω λιγο που το δουλεψα εμεινα.. -
Once you go mac, you never come back my dearest friends.
-
νταξ... τωρα δεσαμε..
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
νταξ... τωρα δεσαμε..Είναι σαν την πίσω κίνηση..
-
ΝΤΑΞ.. ΤΩΡΑ ΔΕΣΑΜΕ.. :LOL:
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
*οτιδηποτε φερει την ταμπελα 'υπερτιμημενο' σε σχεση με πραγματα που αγοραζεις απλα για την κ@υλα σου, σηκωνει πολλη κουβεντα βεβαιως βεβαιως... εγω θα το επαιρνα. ξερω οτι το εχω κατακραξει στο παρελθον, αλλα τον τελευταιο καιρο ειχα την ευκαιρια να το γνωρισω καλυτερα και ειναι πραγματικα αξιολογο για καποιον μη p-user... αν δεν σε πειραζει το μεγεθος και η τιμη, that is..
+1 σε όλα
σήμερα πρότεινα στον φάδερ το Ζ770...και μερικά άλλα σε περίπτωση που δεν είναι ετοιμοπαράδοτο
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
Δυστυχως για τον power user εχει τραγικες & αδικαιολογητες ελλειψειςΘα μπορούσες να το αναλύσεις λίγο αυτό σε παρακαλώ;
Σκέφτεται να το πάρει φίλος...απλα ρε παιδι μου το κουταβι συνεπαγεται:
επισης:
- ότι μπορεί να είναι και αλλεργική στα σκυλιά (το έπαθε μια γνωστή μου και αναγκάστηκε να το δώσει πίσω με μαύρη καρδιά)...
Once you go mac, you never come back my dearest friends.
Right...
Once you go Mac you never come back (revisit Mac that is)..._
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Δυστυχως για τον power user εχει τραγικες & αδικαιολογητες ελλειψεις
Θα μπορούσες να το αναλύσεις λίγο αυτό σε παρακαλώ;
Σκέφτεται να το πάρει φίλος..._
-διακοσμητικη camera
-προβληματικο text input(υποστηριζει landscape μονο στο browser)
-ελαχιστες δυνατοτητες παραμετροποιησης (σε σχεση με τα WM)
-ελλειψη αποτελεσματικου GPS s/w
-υπερβολικη εξαρτηση με itunes/appstore
-δεν μπορει να χρησιμοποιηθει σαν αφαιρουμενος εξωτερικος δισκος(mass storage mode)
-δεν εχει Α2DP και δεν μπορεις να στειλεις αρχεια μεσω bt
-γενικα ολα σε σπρωχνουν να το 'απελευθερωσεις' με οτι αυτο συνεπαγεται
-Ελληνικα ?
καποια απο τα παραπανω λυνονται πλαγιως,καποια ενδεχομενως να τα φτιαχνει η 2.01(δεν το χω ψαξει) αλλα μπαινοντας και στο μυαλο του steve jobs τα περισσοτερα δε θα διορθωθουν ουτε στη μεθεπομενη γενια
γενικα το Touch σαν PMP ειναι πολυ καλυτερο concept
πες το φιλο σου να περιμενει παντως κατι μου λεει πως οι τιμες συντομα θα πεεεεσοουν...
-
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν εξωτερικός σκληρός δίσκος.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν εξωτερικός σκληρός δίσκος.Λογικό…
Έχουν το ίδιο μέγεθος και βάρος… -
Έκανε κάποιος αναβάθμιση σε WM 6.1?
-
περιμενω τον ΗF
-
εγω!
Α.. σορρυ.. εμενα ηταν απο την αρχη εγκατεστημενα!
-
Κι εγώ τον HF περιμένω..
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εγω!Α.. σορρυ.. εμενα ηταν απο την αρχη εγκατεστημενα!
το καταλαβες ή το ειδες απο το manual?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Κι εγώ τον HF περιμένω..
κατι μου λεει οτι θα περιμενουμε πολυ
ευτυχως ειναι τζαμπα, οποτε διατηρουμε καποιες ελπιδες για να το τολμησει...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εγω!
Α.. σορρυ.. εμενα ηταν απο την αρχη εγκατεστημενα!
το καταλαβες ή το ειδες απο το manual?
manual?!
..καποιος το ειχε γραψει...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]