-
Ο χρήστης tm έγραψε:
αμα μαθεις, θα το εκτιμουσα να με ενημερωνες!Μόλις μάθω κάτι επίσημο, θα σε ενημερώσω. Αλλά γενικά η μυστικοπάθεια της Apple είναι τρομερή, οπότε το πιθανότερο είναι να περιμένουμε μέχρι να κυκλοφορήσει κάτι επίσημο.
-
ο μπαρπας μπορει να περιμενει, δε βιαζεται..
αληθεια απο αυτονομια, τι ξερουμε? κραταει η μπαταρια με ανοιχτο bluetooth?edit: το προτιμώ απο το diamond..
-
Δεν ξέρω, θα ρωτήσω κανά 2 γνωστούς μου που έχουν και θα ενημερώσω..
-
Βγάζει 2 μέρες με χρήση 3G για internet σε λογικά πλαίσια. Απλά καλό είναι να μην το έχει ανοιχτό το 3G αν δεν τον ενδιαφέρει γιατί τρώει πολύ μπαταρία. Το BT δεν τρώει πολύ.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
αληθεια απο αυτονομια, τι ξερουμε? κραταει η μπαταρια με ανοιχτο bluetooth?edit: το προτιμώ απο το diamond..
Αγοραζεις και μια δευτερη μπαταρια για ωρα αναγκης
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παει set μπαταρια, κατσαβιδι, κολλητηρι.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Παει set μπαταρια, κατσαβιδι, κολλητηρι.
-
HTC TOUCH HD-αλλο ενα καρφι στο φερετρο του iphone
http://www.gsmarena.com/htc_touch_hd_br ... ws-588.php
με WVGA οθονη (800 x 480 )
256 mb RAM
5MP aF camera
στις διαστασεις του Iphone(115 x 62.8 x 12mm )βγαινει χριστουγεννα,κοστιζει αρκετα μηνιατικα (λογικα)
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
HTC TOUCH HD-αλλο ενα καρφι στο φερετρο του iphonehttp://www.gsmarena.com/htc_touch_hd_br ... ws-588.php' target='_blank
με WVGA οθονη (800 x 480 )
256 mb RAM
5MP aF camera
στις διαστασεις του Iphone(115 x 62.8 x 12mm )βγαινει χριστουγεννα,κοστιζει αρκετα μηνιατικα (λογικα)
σιγουρα θα κοστιζει οσο ενα καλο laptop.Καπου εχει ξεφυγει το θεμα με τις τιμες.
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
HTC TOUCH HD-αλλο ενα καρφι στο φερετρο του iphone -
το 'iphone killer' μου φανηκε λιγο cliche
εχουμε εναν μηλοφαγο αναμεσα μας???
-
Το μόνο τηλέφωνο που μπορεί να χαρακτηριστεί ως iPhone killer είναι το iPhone 3G.-
Πολλά τηλέφωνα έχουν πιο πολλές δυνατότητες από το iPhone, κανένα όμως δεν πρόκειται να κάνει τις πωλήσεις του ή να το φτάσει σε UX. Κρατάω βέβαια μια μικρή επιφύλαξη για τα android-powered τηλέφωνα αλλά δεν περιμένω πολλά. Σίγουρα καλύτερα από τα πανάθλια WM, αλλά μακριά από το MacOS.
-
καλα παιζει να του φαει μερικες πωλησεις και το (νεο) touch (ειδικα αν του βαλουνε και GPS)-τι που δεν εχει phone module? Ουτως η αλλως και το Iphone κλησεις καλες δεν κανει,μισα σουμουσου στελνει...
φυσικα η υλοποιηση του Interface ειναι υποδειγματικη κι αν οι περισσοτεροι δεν ειχαμε κακομαθει(με την κακη εννοια) απο WM και Symbian θα επρεππε να απαιτουμε σαν standard την εμπειρια iphone απο καθε συσκευη με οθονη αφης
ομως οσον αφορα σε core functionality και value adding extras υστερει.Και στη συγχρονη αγορα οπου εχουμε overlapping τετοιας εκτασης ειναι δυσκολο να μην το συγκρινουμε με ο,τι εχει οθονη αφης
οριστε για παραδειγμα
http://www.phonearena.com/htmls/Touchsc ... _2007.html
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ξερουμε τι λεει το iPhone απο αποψη μπαταριας? ποσο κραταει αν εχεις ενεργοποιημενο bt και τετοια?
επισης με υποστηριξη ελληνικων τι γινεται?
ενδιαφερεται ο 'μπαρπας'
επαιξα λιγο μαζι του και μου αρεσε..πολύ καλού φίλου που το εχει 1,5 εβδομάδες:
κρατάει 1 ημέρα
χωρίς bt αλλά με πολύ ομιλία και πολύ 3G χρήση Internet.Είναι το πρώτο του smart phone και είναι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα.
ps.: Τα ελληνικά τα υποστηρίζει μόνο στην ομιλια...
-
οσον αφορα το iPhone..
1.ανετα 2/3 μερες με ΒΤ ανοικτο αλλα κλειστο το GPRS/EDGE/3G με Boss/prefs.
2.fw2.1 δεν υποστηριζει μαλλον ουτε αυτο ελληνικα δυστυχως....το iPod Touch εχει ΒΤ....και εγω αναρωτιεμαι...
ΓΙΑΤΙ δεν μπορει καποιος να φτιαξει μια εφαρμογη να μπορω να συνδεω το 6120 μου με το Touch για τις κλησεις και τα ΣΜΣ οταν δεν εχω το iPhone μου ????
δηλαδη να δεχομαι μεσω ΒΤ κλησεις και σμσ στο ΝΕΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Τouch...
ειναι τοσο λεπτο.... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ελληνικά λένε ότι θα χει στην 2.1, που μάλλον θα κυκλοφορήσει σήμερα. Βέβαια, είναι φήμη προς το παρόν. -
Ναι το είδα, από την Τρίτη είναι γνωστό. Πάντως το Greek localization δείχνει ότι μάλλον δεν θα αργήσουν και τα Ελληνικά.
-
αν ειναι να ρθουν θε'να ρθουν,αλλιως θα προσπερασουν
-
-
Τέρμα το απεριόριστο νετ στα κινητά με το nonstop της Wind
[......]αν κάνετε το λάθος να συνεχίσετε την... εντατική χρήση της εν λόγω υπηρεσίας, υπολογίζεται ότι θα πληρώσετε 12,186 ευρώ ανά megabyte ή 12.478,06 ευρώ ανά gigabyte - ολογράφως δώδεκα χιλιάδες τετρακόσια εβδομήντα οκτώ ευρώ και 6 λεπτά - εφόσον το 1MB ισούται με 1024kB και το 1GB με 1024MB. Με άλλα λόγια, πρόκειται για το τέλος μίας ιδιαίτερας «ευχάριστης» εποχής για πολλούς από τους συνδρομητές της εταιρείας, που απολάμβαναν για μία αρκετά μεγάλη χρονική περίοδο, τη σχεδόν δωρεάν ασύρματη περιήγηση στο Internet, συνήθως μέσω του Opera Mini.[......]
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]