-
Εδώ μέσα γίνονται φιδίσια και χαζέλπικα!
-
Που ειπες την αληθεια σε ρωτησα.Βαλε λινκ.
-
Καλά δεν έχεις δίπλωμα και έχεις άποψη σε κάθε θέμα αυτοκίνησης και μάλιστα κατακεραυνώνεις κόσμο στα ζώα?
Αυτό είναι απαράδεκτο. -
Πασχάλη την αδικείς. Μπορεί κάλλιστα να οδηγεί όντως...
...κανένα πατίνι, ποδήλατο κτλ... Αλλά μέχρι εκεί.
-
Χεστηκα ρε,αρκει να ειναι σε αποσταση 1 χλμ απο μενα τουλαχιστον οταν κυκλοφορει..
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Πασχάλη την αδικείς. Μπορεί κάλλιστα να οδηγεί όντως......κανένα πατίνι, ποδήλατο κτλ... Αλλά μέχρι εκεί.
Θέλεις να πεις δλδ, ότι εσύ και όλοι εδώ μέσα, δεν οδηγήσατε χωρίς δίπλωμα ποτέ!
Αυτό και αν είναι βόμβα!!! -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Καλά δεν έχεις δίπλωμα και έχεις άποψη σε κάθε θέμα αυτοκίνησης και μάλιστα κατακεραυνώνεις κόσμο στα ζώα?
Αυτό είναι απαράδεκτο. -
Πόσοι από εδώ μέσα μπαίνατε σε φορουμ να λέτε φούμαρα ότι οδηγείτε χωρίς δίπλωμα και ότι κάνετε δείχνετε κτλ?
-
Αυτό είναι απαράδεκτο.και οχι μονο...
ειπαμε η γνωμη ειναι σαν τις κωλοτρυπες ολοι εχουν μια... -
Δεν έχει δίπλωμα;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Πόσοι από εδώ μέσα μπαίνατε σε φορουμ να λέτε φούμαρα ότι οδηγείτε χωρίς δίπλωμα και ότι κάνετε δείχνετε κτλ?Έχουμε ξεφύγει τελείως έτσι;
Είπα εγώ ότι κάνω και ότι δείχνω; Έκανα εγώ τη μάγκισσα; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν έχει δίπλωμα;Ενώ ας πούμε τώρα εσένα δεν στο είχα πει και μέσω msn... Α... Καλά...
-
Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.
-
Χαζ, τουλάχιστον περίμενα ότι θα είχες την αξιοπρέπεια να αποχωρήσεις.. Φαντάζομαι ότι σε έχεις βάλει πολλές φορές στα ΖΩΑ που οδηγείς χωρίς δίπλωμα..
-
Τι έχετε πάθει ρε?!
-
ξεχειλισε το ποτηρι...
-
Νίκο, το να κράζει τους πάντες κάποιος που δεν έχει καν δίπλωμα, μας φαίνεται τουλάχιστον παράλογο - ηλίθιο και υποτιμητικό για την νοημοσύνη μας. Εσένα δηλαδή σου φαίνεται φυσιολογικό?
-
Αδιάφορο μου φαίνεται. Αλλά η απορία μου έχει να κάνει, κυρίως, με το ότι την 'πέφτετε' όλοι στην chalz!...Ενώ λέτε, παράλληλα, ότι 'μιλάτε' στο MSN!!
Κάποιο λάκκο έχει η φάβα...και αν τον βρω...θα σας ρίξω όλους μέσα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:hmmm:Αδιάφορο μου φαίνεται. Αλλά η απορία μου έχει να κάνει, κυρίως, με το ότι την 'πέφτετε' όλοι στην chalz!...Ενώ λέτε, παράλληλα, ότι 'μιλάτε' στο MSN!!
Κάποιο λάκκο έχει η φάβα...και αν τον βρω...θα σας ρίξω όλους μέσα.
Που θα μας ρίξεις στον λάκκο ή στην φάβα;
-
Εγω αυτοχριζομαι εθελοντης...για τον λακο εννοω...
Pub - σουβλατζίδικο [#23]