-
Σκέψου έναν αριθμό.
Πολλαπλασίασε τον επί 6.
Αφαίρεσε 8.
Πρόσθεσε 16.
και τώρα κλείσε τα μάτια σου..
[spoiler:30i5ew4k]Σκοτάδι ε?[/spoiler:30i5ew4k]
-
Πρόταση γάμου κομμουνιστών:
-Θες να μείνουμε ανύπαντροι;
-Όχι. -
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
- Μπαμπά, είμαι Γκέι.
- Τί είσαι;
-Γκέι.
-Είσαι πλούσιος παιδί μου;
-Όχι!
-Είσαι τίποτε διάσημος;
-Ό...οχι!!!
-Ε, τότε τι γκέι και μαλ..ίες μου λες; Μια παλιόπ%@στα του κερατά είσαι γιέ μου.
To πιό 'βιασμένο' ανέκδοτο ever ... Με το φτωχόπ%@στα βγάζει νόημα, με οποιοδήποτε άλλο χχχχπ%@στα μάλλον όχι, δεν νομίζεις ?
-
WTF?
-
kill it with fire ..
-
Κουτσούνα;
-
Έχει καιρό να γράψει ο geof1...
-
χαχαχα ελειπα λιγο βρε!!!
Οι γονείς του Τάκη μπαίνουν στο δωμάτιό του όταν αυτός έλειπε από το σπίτι και βλέπουν πάνω στο κρεβάτι του ένα περιοδικό σαδομαχιστικό. Μετά από 5 λεπτά σιωπής ο πατέρας του Τάκη λέει στην γυναίκα του:
[spoiler:10z2w9p4]-Εγώ λέω να μην τον δείρουμε..[/spoiler:10z2w9p4] -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
χαχαχα ελειπα λιγο βρε!!!Οι γονείς του Τάκη μπαίνουν στο δωμάτιό του όταν αυτός έλειπε από το σπίτι και βλέπουν πάνω στο κρεβάτι του ένα περιοδικό σαδομαχιστικό. Μετά από 5 λεπτά σιωπής ο πατέρας του Τάκη λέει στην γυναίκα του:
[spoiler:3tqk9b5n]-Εγώ λέω να μην τον δείρουμε..[/spoiler:3tqk9b5n]Πιο πολύ μου κάνει για ποστ στο κοσμοφόρουμ παρά για ανέκδοτο
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
χαχαχα ελειπα λιγο βρε!!!Οι γονείς του Τάκη μπαίνουν στο δωμάτιό του όταν αυτός έλειπε από το σπίτι και βλέπουν πάνω στο κρεβάτι του ένα περιοδικό σαδομαχιστικό. Μετά από 5 λεπτά σιωπής ο πατέρας του Τάκη λέει στην γυναίκα του:
[spoiler:23f5lv36]-Εγώ λέω να μην τον δείρουμε..[/spoiler:23f5lv36] -
Δύο κότες συζητούν :
- Ξέρεις χρυσή μου, κάνω κάτι αυγά σαν αχλάδια σε μέγεθος, τα παίρνει το αφεντικό μου και τα πουλάει στη λαϊκή 50 λεπτά!!!
- Εγώ χρυσή μου κάνω κάτι αυγά μεγάλα σαν ροδάκινο λέει η άλλη. Να φανταστείς ότι τα πουλάει το δικό μου το αφεντικό 55 λεπτά!!!
Οπότε της λέει με ειρωνεία η πρώτη κότα :
[spoiler:3obri0pc]Μμμ .... σιγά μην σκίσω εγώ τον κώλο μου για ένα πεντάλεπτο...!!![/spoiler:3obri0pc]
Μπαίνει ένας θυμωμένος καουμπόι στο σαλούν και λέει :
- Μ@λάκες θα πιω ένα ποτό, και όταν βγω έξω το άλογο μου θα είναι εκεί που το άφησα.
Γιατί αν δεν είναι εκεί που άφησα το άλογο μου τότε θα γίνει αυτό που έγινε στο Τέξας.
Και αυτό που έγινε στο Τέξας δεν μου άρεσε καθόλου!
...
Πίνει το ποτό του ο καουμπόι, βγαίνει έξω και δεν βρίσκει το άλογο του να τον περιμένει.
....
-Την επόμενη ημέρα ο ίδιος καουμπόι ξαναμπαίνει στο ίδιο σαλούν και λέει:
Μ@λάκες θα πιω ένα ποτό, και όταν βγω έξω το άλογο μου θα είναι εκεί που το άφησα.
Γιατί αν δεν είναι εκεί που άφησα το άλογο μου τότε θα γίνει αυτό που έγινε στο Τέξας.
....
Πίνει το ποτό του ο καουμπόι, βγαίνει έξω και πάλι δεν βρίσκει το άλογο του να τον περιμένει.
....
-Την μεθεπόμενη ημέρα ο ίδιος καουμπόι ξαναμπαίνει στο ίδιο σαλούν και λέει:
Μ@λάκες θα πιω ένα ποτό, και όταν βγω έξω το άλογο μου θα είναι εκεί που το άφησα.
....
Πίνει το ποτό του ο καουμπόι, βγαίνει έξω και πάλι δεν βρίσκει το άλογο του να τον περιμένει.
.... - Οπότε πετάγεται ένας άλλος μέσα απο το σαλούν και του λέει:
Ρε φίλε, δεν μας είπες, τί έγινε στο Τέξας??
Και ο καουμπόι απαντά :
[spoiler:3obri0pc]- Γύρισα σπίτι με τα πόδια...!!![/spoiler:3obri0pc]
-
Και μόλις έχωσα ένα δάχτυλο σε μία πρίζα για να δω αν νιώθω...
-
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
:lol:Στο δικτυο της τράπεζας τα διαβάζεις;
-
Κατα βαθος σου αρεσουν Μπιλλ!!!!
-
τι γινεται οταν ο geof1 συνανταει μια λεμονιτα?
[spoiler:3muk0w40]γρανιτα λεμονι[/spoiler:3muk0w40]
-
Ο χρήστης κουτσουνα χαχαχα έγραψε:
Κατα βαθος σου αρεσουν Μπιλλ!!!! -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Κατα βαθος σου αρεσουν Μπιλλ!!!!Τάφρος των Μαριανών βάθος!!!
-
μοϊκανός
μοϊκανός
μοϊκανός
μοϊκανός
μοϊκανός
μοϊκανός
μοϊκανός
μοϊκανός
μοϊκανός[spoiler:mtwmayk9]μοϊκανός
Ανεκδοτα [#6]