-
Πάει ένας Πόντιος πάει στο περίπτερο και ρωτάει τον περιπτερά:
- 'Αγγλικά ξέρεις;'
- 'Όχι,' απαντάει ο περιπτεράς .
- 'Καλά' λέει ο Πόντιος και φεύγει.
Πάει σε ένα άλλο και ξαναρωτάει: - 'Αγγλικά ξέρεις;'
- 'Όχι,' λέει και αυτός ο περιπτεράς.
- 'Καλά' λέει ο Πόντιος και φεύγει.
Τελοσπάντων, αφού είχε γυρίσει πολλά περίπτερα, πάει και σε ένα τελευταίο.Το ίδιο πάλι. - 'Αγγλικά ξέρεις;' ρωτάει ο Πόντιος τον περιπτερά.
- 'Ναι!' λέει ο περιπτεράς.
- 'Επιτέλους! Πιάσε ένα Marlboro.'
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
εσυ το ξεκινησες δε φταιω !!!
-
-
[spoiler:fgigljq7]'Ανοίξτε την πόρτα να σας μιλήσουμε για το Σωτήρα Ιησού Χριστό αλλιώς θα πούμε στη γυναίκα σας οτι την κερατώνετε.'-Μαρτυριάρηδες του Ιεχωβά
αρχαίος έλληνας σαβουρογάμης;
everyπήδηςγιατι δυο γέροι κανουν ένα κύκλο?
γιατι έχουν 2π[/spoiler:fgigljq7] -
E, τον κάφρο...
*Ο Τοτός με τον πατέρα του κάθονται στο σαλόνι. Λέει ο μπαμπάς στον Τοτό:
- Πήγαινε στο υπνοδωμάτιο και φέρε μου τις παντόφλες μου.
Στο υπνοδωμάιτο κάθονται η αδερφή του Τοτού και μια φίλη της. Μπαίνοντας μέσα λέει ο Τοτός - Ο μπαμπάς μου είπε να σας δείρω και τις δύο!
Η αδερφή του: - Φύγε από δω ρε κωλόπαιδο!
- Δε με πιστεύεις; Άκου (και φωνάζει στον πατέρα του:) Πατέρααα! Την μίαααα;
- Και τις δύο ρε βλάκα!*
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
E, τον κάφρο...*Ο Τοτός με τον πατέρα του κάθονται στο σαλόνι. Λέει ο μπαμπάς στον Τοτό:
Στο υπνοδωμάιτο κάθονται η αδερφή του Τοτού και μια φίλη της. Μπαίνοντας μέσα λέει ο Τοτός - Ο μπαμπάς μου είπε να σας δείρω και τις δύο!
Η αδερφή του: - Φύγε από δω ρε κωλόπαιδο!
- Δε με πιστεύεις; Άκου (και φωνάζει στον πατέρα του:) Πατέρααα! Την μίαααα;
- Και τις δύο ρε βλάκα!*
censored version?
-
Α, έχει κι άλλη...? Επρεπε να το είχα φανταστεί....
-
Ε,αντί για ''δείρω''...... Έχει δίκιο ο Bill,η άλλη εκδοχή είναι πιο διαδεδομένη
-
Nα σου πω την αλήθεια, αν διάβαζα να λέει να πηδήξει την αδελφή του ο πατέρας του (ή όποιος), δε θα γελούσα. Δεν τα σηκώνει το χιούμορ μου κάτι τέτοια. Οπότε καλύτερα που είδα αυτή την εκδοχή...
-
Κλασικα μικρα, απο αυτα που ερχονται με mail, μερικα ειναι της προκοπης:
Αντρας : Γιατί βλέπεις εκπομπές μαγειρικής; Έτσι κ αλλιώς χάλια μαγειρεύεις.
Γυναίκα : εσύ γιατί βλέπεις τσόντες ;- Πώς λέγεται η γυναίκα που ανά πάσα στιγμή γνωρίζει που βρίσκεται ο άνδρας της;
- Χήρα!!!
Χτες έκαψα 2.400 θερμίδες σε δύο λεπτά.
- Πώς το κατάφερες;
- Ξέχασα την πίτσα στον φούρνο !!!!
Ένα πρόβατο χτυπάει την πόρτα ενος άλλου προβάτου και το ρωτάει:
- Να μπωωωωωω;
- Μπεεεεεεεεεεε!
Ποτέ δεν ξέρεις πόσους φίλους έχεις μέχρι να αποκτήσεις ένα σπίτι
δίπλα στη θάλασσα...Συζητούν δυο ξανθιές :
- Ρε συ, τι είναι το στοματικό διάλυμα;
- Έλα ρε συ, δεν ξέρεις, όλα εγώ θα σου τα μαθαίνω; Το στοματικό
'διάλειμμα' είναι το χρονικό διάστημα ανάμεσα σε δυο πίπες...!!!
Γιατρέ, έχω πρόβλημα. Η γυναίκα μου με κερατώνει με όλους μου τους
φίλους, αλλά εγώ δεν έχω βγάλει ακόμη κέρατα... Μήπως μου λείπει
ασβέστιο;-
Μπαμπά, γιατί παντρεύτηκες την μαμά;
-
Απορείς και συ παιδί μου ε;
-
Τι έχει 13 δόντια και 60 πόδια;
-
Η πρώτη σειρά στο Μέγαρο Μουσικής...!
-
Αν η Ευα ηταν Κινεζα θα ετρωγε το φιδι και θα ειχαμε γλυτωσει.
-
Την γαργαλιερα κανεις??
Καιρο εχω να σας κανω να γελασετε!!!
O Λένιν στον Παράδεισο
Αφού έφερε εις πέρας τη Ρωσική Επανάσταση, κατάργησε τις ταξικές διακρίσεις και αφιέρωσε όλη τη ζωή του στον κομμουνισμό, ο Λένιν τελικά πεθαίνει.
Επειδή είναι άθεος και είχε καταδιώξει τους θρησκευόμενους, καταδικάζεται να πάει στην Κόλαση.
Φθάνοντας εκεί διαπιστώνει ότι η κατάσταση είναι χειρότερη κι από τη Γη: οι καταδικασμένοι υποβάλλονται σε απίστευτα βασανιστήρια, τα τρόφιμα δεν επαρκούν για όλους, οι δαίμονες δεν είναι οργανωμένοι, ο Σατανάς συμπεριφέρεται ως απολυταρχικός μονάρχης χωρίς να δείχνει τον παραμικρό σεβασμό για τους υπαλλήλους του ή για τις ψυχές που υποφέρουν το αιώνιο μαρτύριο.
Αγανακτισμένος ο Λένιν παίρνει την κατάσταση στα χέρια του:
διοργανώνει πορείες και συλλαλητήρια, δημιουργεί συνδικάτα με δυσαρεστημένους δαίμονες, υποκινεί εξεγέρσεις.
Σύντομα η Κόλαση είναι άνω-κάτω: κανείς δεν σέβεται πια το κύρος του Σατανά, οι δαίμονες απαιτούν αύξηση μισθού, οι αίθουσες βασανιστηρίων αδειάζουν, οι αρμόδιοι να συντηρούν τα καμίνια απεργούν. Ο Σατανάς δεν ξέρει πια τι να κάνει: πώς να κυβερνήσει άλλο το βασίλειό του αν ο επαναστάτης αυτός ανατρέπει όλους τους νόμους;
Επιδιώκει μια συνάντηση μαζί του, ο Λένιν όμως, με το πρόσχημα ότι δεν συνομιλεί με καταπιεστές, του διαμηνύει με μια λαϊκή επιτροπή ότι δεν αναγνωρίζει την εξουσία του Ανώτατου Αρχοντα του Σκότους.
Απελπισμένος ο Σατανάς πηγαίνει στον Παράδεισο για να μιλήσει με τον Αγιο Πέτρο.- Θυμάστε εκείνον τον τύπο που έκανε τη Ρωσική Επανάσταση; λέει ο Σατανάς.
- Θυμόμαστε πολύ καλά, απαντά ο Αγιος Πέτρος. Κομμουνιστής. Μισούσε τη θρησκεία.
- Καλός άνθρωπος, επιμένει ο Σατανάς. Παρόλες τις αμαρτίες του, δεν του αξίζει η Κόλαση· στο κάτω κάτω, προσπάθησε να πολεμήσει για έναν πιο δίκαιο κόσμο. Σύμφωνα με τη γνώμη μου, θα έπρεπε να βρίσκεται στον Παράδεισο.
Ο Αγιος Πέτρος μένει για λίγο σκεπτικός. - Νομίζω ότι έχεις δίκαιο, λέει τελικά. Όλοι έχουμε τις αμαρτίες μας, εγώ ο ίδιος απαρνήθηκα τον Χριστό τρεις φορές. Στείλε μου τον εδώ.
Τρελός από τη χαρά του ο Σατανάς γυρίζει σπίτι και στέλνει τον Λένιν κατευθείαν στον Παράδεισο. Στη συνέχεια, με ανένδοτο και βίαιο τρόπο κλείνει τα συνδικάτα των δαιμόνων, διαλύει τις επιτροπές δυσαρεστημένων ψυχών, απαγορεύει τις συνελεύσεις και τα συλλαλητήρια καταδικασμένων. Η Κόλαση ξαναγίνεται το γνωστό μέρος των βασανιστηρίων που πάντα τρόμαζε τον άνθρωπο.
Περιχαρής ο Σατανάς φαντάζεται τι θα γίνεται στο μεταξύ στον Παράδεισο.
'Όπου να είναι, ο Αγιος Πέτρος θα μας χτυπήσει την πόρτα ικετεύοντας να μας επιστρέψει τον Λένιν', κρυφογελά. 'Εκείνος ο κομμουνιστής θα έχει μετατρέψει τον Παράδεισο σε ανυπόφορο μέρος'. Περνά ο πρώτος μήνας, ένας ολόκληρος χρόνος, κανένα νέο απ' τον Παράδεισο. Με ασυγκράτητη περιέργεια ο Σατανάς αποφασίζει να πάει προς τα εκεί για να δει τι συμβαίνει.
Στην πόρτα του Παραδείσου συναντά τον Αγιο Πέτρο. - Λοιπόν, πώς πάνε τα πράγματα εδώ; ρωτά.
- Πολύ καλά! απαντά ο Αγιος Πέτρος. - Μα, είναι στ' αλήθεια όλα καλά;
- Φυσικά! Γιατί όχι;
'Αυτός ο μάγκας κάνει πως δεν καταλαβαίνει', σκέφτεται ο Σατανάς. 'Πάει να μου φορτώσει πίσω τον Λένιν'. - Ακου, Αγιε Πέτρο, εκείνος ο κομμουνιστής που σου έστειλα συμπεριφέρεται καλά;
- Πολύ καλά!
- Καμιά αναρχία;
- Ίσα ίσα. Οι άγγελοι είναι πιο ελεύθεροι από ποτέ, οι ψυχές κάνουν ό,τι θέλουν, οι Αγιοι μπορούν και μπαινοβγαίνουν χωρίς χρονικούς περιορισμούς.
- Και ο Θεός δεν διαμαρτύρεται γι' αυτήν την υπερβολική ελευθερία;
Ο Αγιος Πέτρος κοιτά λυπημένα τον κακόμοιρο δαίμονα που έχει μπροστά του.
[spoiler:14yghfip]- Ο Θεός; Σύντροφε ... δεν υπάρχει Θεός![/spoiler:14yghfip]
Και ενα ακομα...!!!
- Πήδηξα τη γυναίκα σου, Καθιστέ Βούβαλε.
- Κι εγώ τη δικιά σου, Τρελό Άλογο...
[spoiler:14yghfip]- Είμαστε Απάτσι.[/spoiler:14yghfip]
-
Γκρρρρρ
Sent from Corsair's brick
-
Είναι κι αυτές οι γυναίκες που χαμηλώνουν το βλέμμα, όχι από ντροπή,
αλλά για να δουν πόσο φουσκώνει ο καβάλος.[spoiler:pkx6zkbu]Οι λεγομενες χαμηλοβλεπoύτσες[/spoiler:pkx6zkbu]
-
Mηπως φανηκαν απο δω καμια εικοσαρια spoiler; Τα χα στο γραφειο μου και τα ψαχνω απο το πρωι.
Α, ΝΑΤΑ τα σκασμενα.Κοιτα εδω που πηγαν και πεσαν:
Εγω οταν παιζω [spoiler:1r538ogz]HEY DAY[/spoiler:1r538ogz]στο ipad πεφτει σχετικα γρηγορα η [spoiler:1r538ogz]μπατ[/spoiler:1r538ogz].Αλλα γενικα κραταει καλα.
η [spoiler:1r538ogz]clean master[/spoiler:1r538ogz]εφαρμοφη νομιζω ειναι χρησιμη. Παταω το [spoiler:1r538ogz]tap 1 boost[/spoiler:1r538ogz]4-5 φορες την ημερα και μου 'καθαριζει΄την [spoiler:1r538ogz]μνημη[/spoiler:1r538ogz]. Πολλες φορες γραφει [spoiler:1r538ogz]1013mb[/spoiler:1r538ogz] now cleard.
elteo τι τρελο αβαταρ εβαλες παλι!!!
Θελεις να γινουμε [spoiler:1r538ogz][/spoiler:1r538ogz]κολλητοι?Με ανεβασες μπαγασα!!! τα 1000 [spoiler:1r538ogz]κοκορετσια[/spoiler:1r538ogz]βεβαια ηταν καπως...
Απλα δεν θελω να [spoiler:1r538ogz]τρεχουν αχρηστες[/spoiler:1r538ogz] παπαριες και μου τρωνε [spoiler:1r538ogz]πορους μπαταριας[/spoiler:1r538ogz]..[spoiler:1r538ogz]μνημης[/spoiler:1r538ogz]οκ δεν με πειραζει.Α ηρθε και η 64αρα [spoiler:1r538ogz]καρτα[/spoiler:1r538ogz]. Θα την βαλω σημερα..Ηρθαν και οι [spoiler:1r538ogz]ζελατινες[/spoiler:1r538ogz]..αλλα κατι με επιασε χθες στην μοναχικη βολτα στην βεικου και μπηκα σε ενα συμπαθητικο μαγαζακι και πηρα ενα [spoiler:1r538ogz]temp...glass..[/spoiler:1r538ogz]καπως ετσι..Οποτε μου εμειναν οι [spoiler:1r538ogz]ζελατινες[/spoiler:1r538ogz]..
Και ετσι επειδη ηταν κοντα τα μαγαζια μπηκα και στο[spoiler:1r538ogz]ν Γερμανο και ρωτησα για ΟΤΕ τβ και σε ενα μαγαζι οπτικωνκαι ρωτησα για τα οακλευ...[/spoiler:1r538ogz]σπαταλο αγορι !!!!
[spoiler:1r538ogz]Πληροφοριες...
χμμ[/spoiler:1r538ogz]
Το ανοιξαν ,το καθαρισαν το τοποθετησαν!!!Σαν αισθηση ειναι μια χαρα.Δλδ δεν αλλαξε καθολου.
-
εισαι αστεριας (!!!) ρε συ g!!!!
Κερδισες ενα μπονους ανεκδοτακι!! Ετσι για το καλο!!
-Η Χιονάτη που είναι;
-Κάνει νανάκια
-Κοιμάται;
[spoiler:is5u8du2]-Γεννάει ρε μαλακα!!!!!!!!!![/spoiler:is5u8du2] -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Την γαργαλιερα κανεις??Καιρο εχω να σας κανω να γελασετε!!!
O Λένιν στον Παράδεισο
...
-
εσυ εχασες!!!
-
Δυο ελληνοπούλες επί τουρκοκρατίας:
- Φιλενάδα, χτες πηδήχτηκα με Αγά!
- Και;
- Δεν ήταν καλά, αλλά με πήρε στην αυλή του, μιλάμε για παράδεισο, φιλενάδα!...
[spoiler:1n6ai2mk]...'εσύ μού 'πες πως με Αγά πας, πως είναι για σένα ο παράδεισος'...[/spoiler:1n6ai2mk]
=============================================
Eπλυνα, σκούπισα, σφουγγάρισα....
τώρα θα ρθει και η δικιά μου να μου ρίξει ένα μουνί.=============================================
Η Γιώτα, έχει 630 φίλους στο facebook, και σε 4 μέρες προσθέτει άλλους 280. Τι έχει η Γιώτα;
[spoiler:1n6ai2mk] Απίστευτο κώλο και κάτι βυζάρεεεεεςςςςς !!!![/spoiler:1n6ai2mk]
1800: Μου δίνετε το χέρι της κόρης σας;
1920: Θες να πάμε στον χορό;
1980: Αυτή η σοκολάτα για σένα.
2014: Να μία φωτογραφία της πούτσας μου.=============================================
Προσοχή ακολουθει ΜΕΓΑΛΗ μαλακια
[spoiler:1n6ai2mk]~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~•
~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~ ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~•
~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~•
~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~•~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~ ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~•
~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~•~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~ ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~•
~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~•[/spoiler:1n6ai2mk]
Πως λέει ένας κωφάλαλος σε έναν τυφλό ότι ένας ανάπηρος του πήδηξε τη μάνα;
[spoiler:1n6ai2mk]Λέγονται αυτά ρε;[/spoiler:1n6ai2mk]
-
Τι τρώνε οι αδερφοί Κατσάμπα όταν πάνε σινεμά;
[spoiler:28m8hymg]Ποροποπκορν![/spoiler:28m8hymg]
-
Πετυχαινει που λετε ο γάιδαρος τον παλιοφιλο του το αλογο στο δρομο.
Γ: -Που εισαι ρε αρχηγε ποσα χρονια εχω να σε δω χαθηκαμε.
Α: -Αστα να πανε φιλε χρονια και ζαμανια. Δεν ερχεσαι μια το βραδακι απο το σπιτι μου να πιουμε κανα τσιπουρακι να τα πουμε;
Παει λοιπον ο γάιδαρος στο σπιτι του αλογου, πινουν εκει τις τσικουδιες τους και τα λενε και σε καποια φαση του λεει το αλογο: 'αντε ελα να σου δειξω και το σπιτι', και αρχιζει την ξεναγηση. Απο δω το σαλονι, εδω η κουζινα, εδω το μπανιο και μεσα η κρεβατοκαμαρα. Διασχιζοντας το χωλ βλεπει ο γάιδαρος ενα δωματιο γεματο με τροπαια και με κυπελα. 'Τι ειναι ολα αυτα;' ρωταει ο γάιδαρος. Α λεει το αλογο αυτα ειναι απο οταν ημουν νεος και ετρεχα στον ιπποδρομο και εβγαινα συνεχεια πρωτος.
Τελειωνει λοιπον η επισκεψη και προτεινει ο γάιδαρος να ανταποδωσει τη φιλοξενια.
Στο δρομο για το σπιτι του σκεπτικος και λυπημενος μονολογουσε 'κοιτα ποσα πραγματα εκανε στη ζωη του το αλογο', εγω τιποτα, δε θα εχω τιποτα να του δειξω.
Φτανει σπιτι, μπαινει στο ιντερνετ και παραγγελνει λοιπον ενα τεραστιο ποστερ με μια ζεβρα. Παραλαμβανει μετα απο λιγες μερες το φιγουραρει στο σαλονι και καλει το αλογο για δειπνο.
Ερχεται το αλογο, τον ξεναγει και ο γαιδαρος στο σπιτι, φτανουν στο σαλονι και ρωταει το αλογο: 'τι ειναι αυτη η φωτογραφια;'
Και απανταει ο γάιδαρος:[spoiler:wu1slcd9]'Α ειναι απο τοτε που ημουν νεος και επαιζα στη Γιουβεντους'.[/spoiler:wu1slcd9]
Ανεκδοτα [#6]