-
Ρε τον Pousti κανει καλη δουλεια!
-
γαμώτο
και πιάνουν και τα χέρια μου κ είμαι καλός στο 3d σχέδιο
γαμώ τον ελλιπή επαγγελματικό προσανατολισμο που είχα πριν 10 χρόνια -
Δεν πειραζει βρε Vengas... αφου πιανουν τα χερια σου κοιτα να κανεις μπρατσα τουλαχιστον με τις φωτο που βαζεις!
-
θα πιάσω τώρα δουλειά σαν web developer
βλέπω μερικές ωραίες δουλειές από κάτι σχεδιαστικούς οίκους μόδας -
Τι είπε ο Θεός στον Αδάμ, όταν του πήρε ένα πλευρό και έφτιαξε την Έυα;
[spoiler:1f0o048m]Μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι![/spoiler:1f0o048m]
-
Τι τηγανίζεται και πυροβολάει;
-Η πατάτα τα τα τα τα τα τα τα τα τα τα τα τα τα τα τα τα
τι λεει ενας θρησκος μοντερειτορ οταν τελειωνει το πατερ ημων?
αντμήν..Πάει μία ξανθιά να εξομολογηθεί:
- Παπά μου, χθες βράδυ ο φίλος μου ήθελε να κάνουμε σεξ.
- Και τι έκανε, τέκνον μου;
- Να, μου έβγαλε την φούστα...
- Έτσι;
- Ναι, έτσι.
- Και μετά;
- Να, μου έβγαλε το βρακάκι...
- Έτσι;
- Ναι, έτσι.
- Και μετά;
- Μου τον έβαλε, παπά μου...
- Έτσι;
- Αχ, ναι έτσι, παπά μου.
- Και μετά;
- Μετά με έβρισε!
- Σε έβρισε; Γιατί, τέκνον μου;
- Να, του είπα πως έχω σύφιλη...
- Α, να χαθείς, παλιοπουτάνα!
-
-Συγνώμη που σε πλήγωσα, σε θέλω πίσω..
-Πάρε ένα ποτήρι..
-Πήρα..
-Πέτα το κάτω..Έσπασε;
-Όχι..[spoiler:fr9vsxxc]-Έτσι έσπασες την καρδ...ΟΧΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ[/spoiler:fr9vsxxc]
-κυρία ο Τάκης με χτύπησε και μάτωσε το γονατακι μου..
-ναι, ναι, κυρία το είδαμε κι εμείς![spoiler:fr9vsxxc](Μάρτυρες του εχωβαβα)[/spoiler:fr9vsxxc]
-είσαι φυτό ;D
-έτσι και το ξαναπείς θα σε χτυπήσω με επιφάνεια παλάμης 100cm^2 και ταχύτητα 15m/s για να γίνει πλαστική κρούση με το πρόσωπο σου και να δεχτείς δύναμη 160 Newton προκειμένου να υπάρχουν 30% πιθανότητες να πάθεις εγκεφαλική βλάβη!- Πες μου κάτι.... Κάτι μέσα απ την καρδιά σου...
[spoiler:fr9vsxxc]- Μιτροειδής βαλβίδα![/spoiler:fr9vsxxc]
Μπαίνει ένας τύπος σε ένα μπαρ. Βάλε μου ένα ουίσκι λέει στον μπαρμαν.
Εκεί που κάθεται βλέπει ένα μεγάλο βάζο με 20εύρα μέσα.
-
Τι είναι αυτό, ρωτάει τον μπάρμαν.
-
Αυτό είναι ένα παιχνίδι που παίζουμε εδώ στο μπαρ λέει, αλλά για να συμμετάσχεις πρέπει να δώσεις και εσύ 20ευρώ και μετά θα μάθεις για ποιο λόγο είναι.
-
Άσε ρε φίλε του λέει για μαλάκες ψάχνεις?
-
Όχι λέει ο μπαρμαν, αλλά θα σου πω ότι πρέπει να κάνεις τρία πράγματα και αν κερδίσεις, θα πάρεις το βάζο και την κόκκινη Πόρσε που είναι παρκαρισμένη απέξω.
-
Εντάξει λέει ο πελάτης και βάζει 20 ευρώ μέσα στο βάζο.
-
Λοιπόν του λέει ο μπαρμαν πρέπει να περάσεις τρεις δοκιμασίες. Πρώτον πρέπει να κατεβάσεις μία νταμιτζάνα τεκίλα σε λιγότερο από 1 λεπτό, χωρίς να κάνεις ούτε έναν μορφασμό στο πρόσωπό σου, δεύτερον πίσω από εκείνη την πόρτα είναι ένα πιτμπουλ με χαλασμένο δόντι και πρέπει να του το βγάλεις με τα χέρια και τρίτον στον πάνω όροφο είναι μία παρθένα γιαγιά 90 χρονών και πρέπει να την ξεπαρθενέψεις!
-
Καλά το είπα εγώ ότι ψάχνεις για μαλάκες του λέει, άσε δεν θα παίξω.
-
Όπως αγαπάς του λέει ο μπαρμαν.
Σε κάποια φάση, αφού είχε πιει 3-4 ποτά ο τυπάκος, τα παίρνει στο κρανίο και λέει στον μπάρμαν,
-Λοιπόν άλλαξα γνώμη, δε γ....ται θα παίξω, φέρε τη νταμιτζάνα με την τεκίλαΤου δίνει λοιπόν την τεκίλα ο μπαρμαν, αρχίζει ο τυπάκος γκλου γκλου γκλου, τρέχουν δάκρυα, μίξες, αίμα από τα αυτιά, αλλά μορφασμός κανένας! Κοιτάνε το χρονόμετρο, 58 δευτερόλεπτα! Μπράβο του λέει ο μπαρμαν. Πάρε μία ανάσα και όρμα για το πιτμπουλ!
Πράγματι μετά από δύο λεπτά πάει ο τυπάκος στην πόρτα που ήταν το πιτμπουλ και μπαίνει μέσα!
Ακούγονται γαυγίσματα, ουρλιαχτά, σπασίματα, κλάματα, σκίσιμο ρούχων, μπουνιές, κλωτσιές, κάδοι που κατρακυλούν, χαμός.
Μετά από λίγη ώρα βγαίνει ο τυπάκος καταματωμένος με σκισμένα ρούχα και λέει στο μπάρμαν....
[spoiler:fr9vsxxc]- Εντάξει με το πιτμπουλ, τώρα πιο δόντι της γριάς είπες ότι θέλει βγάλσιμο?[/spoiler:fr9vsxxc]
Τα βαριέμαι τα μακαρόνια. Είναι πολύ μονότονα.
- Γιατί δεν παίρνεις πολύχρωμα και με λαμπάκια;
[spoiler:fr9vsxxc]Δίκιο έχεις! Ακάκιεεεεεεε! Τα μακαρόνια να 'ναι ντίσκο![/spoiler:fr9vsxxc]
-
Αυτό με το pitbull ήταν καλό!
-
Γιατί τόσα πολλά μαζεμένα;
-
Γιατι αυριο ερχεται καυσωνας και επισης ειναι αργια
Σου αρεσαν?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Γιατι αυριο ερχεται καυσωνας και επισης ειναι αργιαΣου αρεσαν?
ε αυτό με τον σπ... ε το πιτμπουλ εννοούσα κάτι έλεγε αλλά το είχα ξανακούσει..
-
Geo η θερμοκρασία έπεσε στους 17 και βρέχει... Κανόνισε την πορεία σου.
Sent from Corsair's brick
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Geo η θερμοκρασία έπεσε στους 17 και βρέχει... Κανόνισε την πορεία σου.Sent from Corsair's brick
Επρεπε να με ευχαριστεις για αυτο
-
'Αυτο με το πιτμπουλ' ειναι παλιοτερο και απο τα άστρα, μου το εχει πει ο πατερας μου τη δεκαετια του '80, απλα ειναι λιγο αλλαγμενο, τα πιτμπουλ δεν τα ηξεραν στην Ελλαδα τοτε.
κανα καινουριο τιποτα ρε παιδια?
-
Κολλησατε ολοι με το πιτμπουλ πια!!
Δλδ οι μαρτυρες του εχωβαβα δεν σας αρεσαν??
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Κολλησατε ολοι με το πιτμπουλ πια!!Δλδ οι μαρτυρες του εχωβαβα δεν σας αρεσαν??
Δε χαιρεσαι που κολλησαμε στο μονο καλο που εγραψες?
Το αβαβα κλπ να τα λες σε ανακρινομενους μπας και σπασουν κοι πουν πως εκαναν το εγκλημα. -
αχαριστοι ανθρωποι!!!
-
Αμάν βρε Bill33 πόση ανοχή ακόμα;
-
Αει στα διαλα ρε, το τερματιζω κι οτι γινει!
Προσθεσε αυγο Amy, Sue σπρωξε τσαι ...
.
.
.
Google translate
.
.
.
.
.
[spoiler:jxxg6zj9]Add egg Amy Sue push tea[/spoiler:jxxg6zj9]-Μαμα τα παιδια στο σχολειο με λενε ανωμαλο!
-Μη τα δινεις σημασια καρδουλα μου
-Τωρα γιατι με καβλωνεις ???-Πυργος ελεγχου προς Albanian Airlines 447, σε τι φαση απογειωσης βρισκεστε οβερ
-Albanian airlines 447, η τουρμπινα παιρνει μπρος ποιος το κανει το καμος; οβερ
Ανεκδοτα [#6]