-
Πως το κατάφερε αυτό, εκεί;
-
Σ' ένα διεθνή διαγωνισμό αστυνομικών υπηρεσιών, προκρίνονται για την τελική φάση η Scotland Yard της Βρετανίας, το FBI και η ΕΛ.ΑΣ. Φτάνει, λοιπόν, η ώρα της πρακτικής δοκιμασίας, που θα κρίνει ποια αστυνομία θα είναι η νικήτρια. Η επιτροπή του διαγωνισμού εκφωνεί την τελική αποστολή:
- 'Έχουμε αφήσει ένα κουνέλι στη δασική... έκταση που βλέπετε μπροστά σας. Η αστυνομία που θα ανακαλύψει και θα συλλάβει αυτό το κουνέλι, θα είναι η νικήτρια'.
Ξεκινάει πρώτη η βρετανική Scotland Yard, ψάχνει μεθοδικά όλο το δάσος, χτενίζει κάθε πιθανή κρυψώνα και μετά από 3 ημέρες αναλύοντας όλα τα στοιχεία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι: ΚΟΥΝΕΛΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Σειρά έχει τώρα το FBI. Ξεκινάει την έρευνα με ειδικούς θερμικούς ανιχνευτές προηγμένης τεχνολογίας, στοιχεία και πληροφορίες από κατασκοπευτικούς δορυφόρους, τοποθετεί κάμερες, μικρόφωνα, παγίδες, αλλά μετά από 3 ημέρες κι αυτή τίποτα. Γυρνάει στην επιτροπή παραδίδοντας το πόρισμα: ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ!
Έρχεται τέλος κι η σειρά της ΕΛ.ΑΣ. Οι πράκτορές της εφορμούν στο πυκνό δάσος, με γκλομπς, ασπίδες, χειροπέδες και ορειβατικούς κρίκους. Περνάει μια ώρα κι εμφανίζονται σέρνοντας πίσω τους καταχτυπημένη, καταματωμένη και αλυσοδεμένη μιαν αρκούδα. Με το που τη φέρνουν μπροστά στην επιτροπή η αρκούδα πέφτει γονατιστή και φωνάζει: - 'ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΞΥΛΟ. ΟΜΟΛΟΓΩ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ!!!'
- 'Έχουμε αφήσει ένα κουνέλι στη δασική... έκταση που βλέπετε μπροστά σας. Η αστυνομία που θα ανακαλύψει και θα συλλάβει αυτό το κουνέλι, θα είναι η νικήτρια'.
-
Αν και το ανέκδοτο θα μπορούσε να σταματά και πιο νωρίς:
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σ' ένα διεθνή διαγωνισμό αστυνομικών υπηρεσιών, προκρίνονται για την τελική φάση η Scotland Yard της Βρετανίας, το FBI και η... ΕΛ.ΑΣ! -
Απ'το facebook του Σίλα
Ο χρήστης Silas Serafim έγραψε:
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΚΚΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΜΕ ΚΑΝΑ ΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΡΙΖΟΑΛΩΝΙΣΤΙΚΗ.. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
:lol:Αν και το ανέκδοτο θα μπορούσε να σταματά και πιο νωρίς:
Σ' ένα διεθνή διαγωνισμό αστυνομικών υπηρεσιών, προκρίνονται για την τελική φάση η Scotland Yard της Βρετανίας, το FBI και η... ΕΛ.ΑΣ!
ενώ από καθηγητές κ δασκάλους στην Ελλάδα σκίζουμε.....
-
φέρε τη μύγα πίσω
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
:lol:
Αν και το ανέκδοτο θα μπορούσε να σταματά και πιο νωρίς:
Σ' ένα διεθνή διαγωνισμό αστυνομικών υπηρεσιών, προκρίνονται για την τελική φάση η Scotland Yard της Βρετανίας, το FBI και η... ΕΛ.ΑΣ!
ενώ από καθηγητές κ δασκάλους στην Ελλάδα σκίζουμε.....
η αληθεια ειναι πως αν κρίνουμε απο τον Χρήστο... τοτε ναι σκίζουμε!
-
Ότι θα έφτανε η στιγμή να κατηγορούμαι για εχθρική συμπεριφορά προς την αστυνομία δεν το περίμενα.
-
εγώ ξέρω πως 'σε βρήκα' στο forum τίμιο αστό, και τώρα έχεις καταντήσει κομμούνι που βρίζεις μπάτσους και τέτοια
Σε λίγο δεν θα 'χουμε με ποιον να βριζόμαστε εδώ μέσα
-
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2773377/
Διαβάστε την περιγραφή της αγγελίας.
Τα σπάει... -
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ότι θα έφτανε η στιγμή να κατηγορούμαι για εχθρική συμπεριφορά προς την αστυνομία δεν το περίμενα.
ελα χρήστο χούμορ χούμορ , φέρε την μύγα πίσωωωωωωω
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2773377/Διαβάστε την περιγραφή της αγγελίας.
Τα σπάει...Θυμάστε τι έλεγε; Διαγράφτηκε...
-
Ηταν ενα μεγαλο και χαριτωμενο κειμενο,δεν καταλαβαινω γιατι διαγραφηκε
-
Ο χρήστης sigman1998 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2773377/
Διαβάστε την περιγραφή της αγγελίας.
Τα σπάει...Θυμάστε τι έλεγε; Διαγράφτηκε...
Αν πας στη σελιδα 551 των Αυστραλων ( ) ισως καταλαβεις λιγα πραγματα.
Ηταν μια αγγελια πωλησης μιας Πορσε και............. η συνεχεια στην οθονη.... -
εσταλη απο το 3210
-
μετάφραση σε κείμενο για καινούργιο parapente από τα Γερμανικά στα Ελληνικά σήμερα με το google translate:
'το wor καθημερινότητας κάνει το ψιλόβροχο Άνω φως ελαφρύτερο διάθεση σήμερα το πρωί και αυτό ήταν εν μέρει κάτω fliegn σήμερα απερίγραπτη. Ξεκινήστε κάνοντας το πράγμα σε zerowind της μύγας σφυρί όπως säuche ύφασμα με την 10D, η Skyblade handln φορτίο που επανδρώνει nimma GLAB :-). μερικές μικρές ρυθμίσεις πρόστιμο στο φρένο πηγαίνει ακόμα donn αν η looping mochn yyeeaahhhh. Σήμερα είναι μια καλή μέρα
'
-
'------
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΑ ΤΗ ΜΑΡΚΑ PORSCHE ΜΕ ΕΠΙΑΝΕ (ΡΙΓΟΣ-ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ-ΔΕΟΣ). ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟΧΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΜΙΑ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ TΗN ΠΗΡΑ. ΠΛΕΟΝ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ,ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΩΣ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ,ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟ ΦΥΛΟ.ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ‘ΑΓΙΑΣΕΙΣ’ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ .ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΤΑΓΕΣ-ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΗ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΞΙΣΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ CAR. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ »ΓΑΤΑΚΙΑ» ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ‘ΧΡΥΣΑΦΙ’ . ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΙΟΛΑΣ ΕΓΩ.
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΓΙΑ ‘ΧΑΦΤΑΛΕΥΡΗ’ ΨΑΞΤΕ ΑΛΛΟΥ. #ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ# ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ «ΦΑΕΙ» ΧΙΟΝΙΑ-ΑΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΣΤΙΣ 141000χμ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΡΒΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΜΑΝΤΕΣ ΔΥΝΑΜΟΥ-ΑΝΤΛΙΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ-Α/C ΚΑΙ ΛΑΔΙΑ-ΜΠΟΥΖΙ-ΦΙΛΤΡΑ,OI ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΔΕΝΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΛΟΓΩ 10 ΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟ 50% ΚΑΙ ΑΠΟ 13300€ ΕΙΝΑΙ 6650€.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ «ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ» ΟΣΟ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙΕΙ. Π.Χ ΠΑΣ ΜΕ 12Ο ? ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΑΣΤΑΚΟ ΜΕ ΚΡΑΣΑΚΙ. ΠΑΣ ΜΕ 200+ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ PORSCHE ? Ε ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΦΑΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ COCA COLA ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΒΕΝΖΙΝΗ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ KAI AΠΟ ΑΞΙΑ 88000€ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 8000€ . ΓΙΑΥΤΟ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ-ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ-ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ-ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΚΕΡΑΜΙΔΟΜΠΟΡΔΟΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,Η ΣΤΕΙΛΤΕ SMS ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ……
Υ.Γ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΗΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΠΥΡΟΒΟΛΑΕΙ.. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SMS ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΘΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΩ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ (ΚΟΙΝΩΣ,ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ). ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΑ,ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΛΙΝΟ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΜΟΥ : ‘ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΦΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ’. Ε ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΑ ΧΤΥΠΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ. ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
» Η ΝΥΦΗ ΤΟ ΕΣΚΑΣΕ »
------' -
Ειναι μια παρεα 4 φοιτητων κ γραφουν την Δευτερα μαθημα.Δεν πρεπει ομως να αργησουν καθολου.Αποφασιζουν ομως να πανε καπου το Σ/Κ για να χαλαρωσουν...Περναν λοιπον το Σ/Κ τους σε ενα ωραιο ξενοδοχο,με καλη γυναικεια παρεα,οινοποσια,κτλ...Την Δευτερα ομως δεν τα καταφερνουν να ξυπνησουν κ παρουσιαζονται για εξεταση στις 14:00...Τι να γινει,παρακαλουν τον καθηγητη να τους αφησει να γραψουν,κ ας τους βαλει 2πλασιες ερωτησεις,με την δικαιολογια πως τους βρηκε λαστιχο το πρωι που ερχοντουσαν κ ετσι καθυστερησαν... 'Πολυ ευχαριστως απαντα ο καθηγητης,κ πιστεψτε με,δεν θα αυξησω τις ερωτησεις,αλλα αντιθετως θα τις μειωσω,μονο που θα σας βαλω να γραψετε σε ξεχωριστες αιθουσες κ υπο αυστηρη επιτηρηση...'. Χαιρονται οι φοιτητες που δεν ειχε τσαντιστει ασχημα ο καθηγητης, κ μιας κ οντως ειχαν διαβασει καλα, δεχονται να γραψουν εκεινη ακριβως την στιγμη...Παιρνουν τα στυλο τους,καθονται χαρουμενοι με ενα πλατυ χαμογελο στα θρανια,κ περιμενουν τις κολλες διαγωνισμου...Οταν τις παραλαμβανουν,εκπληκτοι παρατηρουν πως υπαρχει μονο ΜΙΑ ερωτηση στην κολλα:
'Ποιο λαστιχο?'
Ανεκδοτα [#6]