-
Τι είναι Ινδιάνος;
όπως YELLOW DOG, BROKEN ARROW κλπ. -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Η σκηνη που θα δειτε καταγραφηκε απο καμερα κλειστου κυκλωματος σε ενα γραφειο .
Τ ο ζευγαρι νομιζε οτι δεν υπαρχει κανεις στο γραφειο .
Αν ενοχλειστε απο τετοια θεαματα πατηστε τωρα το πληκτρο Escape.
http://xs128.xs.to/xs128/08252/picture1559.jpg' target='_blankε
-
Νυφικά από... χαρτί υγείας
Μπορεί στην ομορφότερη μέρα της ζωής της, κάθε μέλλουσα νύφη να ονειρεύεται να φορέσει μετάξια, οργάντζες και δαντέλες, αλλά οι... δύσκολοι καιροί φαίνεται ότι έχουν επιφέρει αλλαγές σε όλα. Ακόμη και στα νυφικά.Αυτός είναι και ο λόγος που έξι σχεδιαστές μόδας παρουσίασαν τις ισάριθμες δημιουργίες τους για το κοινό στο Ripley's Believe It or Not!, στην Times Square της Νέας Υόρκης. Με τη διαφορά ότι οι δημιουργίες αυτές ήταν εξ' ολοκλήρου κατασκευασμένες από... χαρτί τουαλέτας!
Οι έξι ευφάνταστοι μέτρ παρουσίασαν τα ρούχα και συναγωνίστηκαν για το ποιος θα λάβει την επιταγή των 1.000 δολαρίων που είχε οριστεί για το νικητή από την American Express. Η κριτική επιτροπή αποτελείτο από υπεύθυνους του καταστήματος όπου εκτέθηκαν τα νυφικά, καθώς και από τα ιδρυτικά στελέχη της ιστοσελίδας Cheap-Chic-Weddings.com. Οι όροι του διαγωνισμού προέβλεπαν ότι ο κάθε σχεδιαστής θα έχει το δικαίωμα να πουλήσει το νυφικό του, μόνον όμως εφόσον για να το φτιάξει, χρησιμοποίησε χαρτί τουαλέτας και ένα εκ των δύο: Αυτοκόλλητη ταινία ή κόλλα.
Νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχθηκε η Katrina Chalifoux από το Rockford, η οποία χρειάστηκε δύο εβδομάδες για να φτιάξει το νυφικό, για το οποίο χρησιμοποίησε μόνον χαρτί υγείας και αυτοκόλλητη ταινία.
Ο Terro Glover από το Marlin του Texas αναδείχθηκε δεύτερος, λαμβάνοντας δωροεπιταγή 500 δολαρίων επίσης από την American Express, ενώ η Ann Lee από τη Honolulu, κατετάγη τρίτη και έφυγε πλουσιότερη κατά 250 δολάρια. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά.
-
-
'σε πραγματικό χρόνο'!
-
-
-
Γιατι οι 300 του Λεωνιδα στις Θερμοπυλες φορουσαν κρανος?
-----Γιατι εκει εχει παντα μπλοκο -----
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
αυτος που το εκανε αυτο πρεπει να τον ειχαν κακοποιησει οταν ηταν μικρος και του μεινε κομπλεξ..
πολυ μισος γμτ,λες και πηδιουνται μες το σπιτι του....χαλάρωσε ρε (??) και απόλαυσέ το.....αστείο είναι, γιατί παρεξηγήθηκες εσύ ειδικά άραγε ?? ......
-
Επ, φάουλ, κύριε συνάδελφε.
Απαράδεκτο οποτεδήποτε κάποιος σκεφτεί καν να υπερασπιστεί τους ομοφυλόφιλους (ούτε καν αυτό δεν έκανε ο φίλος μας) να αφήνουμε υπονοούμενα για τον ίδιο. λίγη περισσότερη προσοχή δεν βλάπτει.
-
Εγώ δεν κατάλαβα το αστείο.
Θα το έπιανα στην τρίτη γυμνασίου, μάλλον -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εγώ δεν κατάλαβα το αστείο.
Θα το έπιανα στην τρίτη γυμνασίου, μάλλοναυτος που το εκανε αυτο πρεπει να τον ειχαν κακοποιησει οταν ηταν μικρος και του μεινε κομπλεξ..
πολυ μισος γμτ,λες και πηδιουνται μες το σπιτι τουΕπ, φάουλ, κύριε συνάδελφε.
Απαράδεκτο οποτεδήποτε κάποιος σκεφτεί καν να υπερασπιστεί τους ομοφυλόφιλους (ούτε καν αυτό δεν έκανε ο φίλος μας) να αφήνουμε υπονοούμενα για τον ίδιο. λίγη περισσότερη προσοχή δεν βλάπτει.
με τη λογικη του φιλου μαλλον πρεπει να κανονισουμε κανα τριολε
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Γιατι οι 300 του Λεωνιδα στις Θερμοπυλες φορουσαν κρανος?-----Γιατι εκει εχει παντα μπλοκο -----
Πολύ καλό!!
-
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Γιατι οι 300 του Λεωνιδα στις Θερμοπυλες φορουσαν κρανος?-----Γιατι εκει εχει παντα μπλοκο -----
καλο!
-
**Πάει ένας άντρας στο γιατρό...
-
Γιατρέ κάνε κάτι, παντρεμένος είμαι, αλλά δεν μπορώ να ευχαριστηθώ το σέξ, εκσπερματώνω πολύ γρήγορα.
-
Χμ... Πάρε αυτό το πιστόλι..
-
Πιστόλι;
-
Πιστόλι κρότου είναι, κάθε φορά που θα βλέπεις οτι φτάνεις στο τέλος, θα ρίχνεις μια και απ' τον κρότο θα φοβάσαι και θα μαγκώνεσαι.
-Ο.Κ.
Την άλλη μέρα...
-
Γιατρέ χάλια η θεραπεία...
-
Γιατί;
-
Να, χτές έκανα το 69 με την γυναίκα μου. Πάνω λοιπόν που κόντευα, τραβάω μια πιστολιά...
-
Και;
-
Πρώτον χέστηκε η γυναίκα απ' το φόβο της στα μούτρα μου.
-
Δεύτερο μου τον δάγκωσε για τα καλά απ' την τρομάρα της.
-
Και τρίτον, πετάχτηκε ένας απ' τη ντουλάπα με τα χέρια ψηλά ...!!!!!!!!!!!!**
-
-
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Φαρσες:
http://www.youtube.com/watch?v=jwMj3PJDxuo&feature=user' target='_blankχειμώνα έγινε ένα 'πάγωμα' στην Trafalgar Square στο Λονδίνο και ήταν και 2 φίλοι εκεί (στους παγωμένους).
-
Ο Κωστίκας κι ο Γιωρίκας δουλεύουν στη ΝΑΣΑ καθαρίζοντας πυραύλους.
Απ΄ την πολύ κούραση όμως έχουν τρελαθεί στη δίψα.
Βλέπουν ένα κουβά με ένα υγρό μέσα και κατεβάζει ο καθένας τους
από μισό μπουκάλι.
Το βράδυ τηλεφωνεί ο Γιωρίκας στον Κωστίκα και του λέει
-Βρε, ξέρεις τί ήταν αυτό που ήπιαμε στη δουλειά?
-Όχι του λέει ο Κωστίκας, γιατί?
-Ήταν προωθητικό υγρό για πυραύλους!!!
_Εντάξει ρε Γιωρίκα και τί έγινε πάθαμε κάτι?
-Όχι αλλά προσπάθησε να μην κλάσεις γιατί εγώ σου τηλεφωνώ από Τόκυο!
Ανεκδοτα [#6]