-
Παλιό, αλλά πάντα ξεκαρδιστικό!!
-
αφιερωμενο στον ΙΚΕ για να το βάλει στα αγαπημένα του παγκοσμιας κλάσης ανεκδοτα:
ηταν λεει ο Ατς και ο Ιτς και πεινούσαν τα σκασμένα
πιάνει η μανα τους και τους φτιάνει κατι προχειρο. ψωμάκι, ντοματούλες, κασεράκια, ζαμπονάκια, φετούλα κλπ κλπ.
μετά απο λιγο ερχεται αλαφιασμενος ο Ατς και φωνάζει προς τη μάνα του:
-καλά ρε μάνα, τι ειναι αυτό που μου έφτιαξες;;;;;; μονο σκέτο μαρούλι εγώ, ενω ο άλλος πηρε ολα τα καλα
-κι τι θελεις δλδ ακριβώς;; λεει η μανούλα απορημενη
-σαν του Ιτς
τουλάχιστον 55,32 ΙΚΕ πόιντς (όσες και οι μοιρες που μπορεί να πιασει ο ρόκος - ο φίλος των απανταχού κοντράκηδων )
-
-
αγορασε κ εσυ ενα φον5, θα βρεις κι άλλα καλά εκει
-
Ο χρήστης waterspout έγραψε:
Aς ριξω και γω ενα ετσι για το καλωσορισμα...Είναι στα ερείπια τις 'φουκοσιμα' ένα Κινέζος βουδιστής ,ένας Τούρκος μουσουλμάνος και ένας Έλληνας χριστιανός....
Τα συνεργεία πρώτα ανασύρουν τον βουδιστή αλλα με κομμένα τα πόδια του, τότε λέει: 'δόξα στον Βούδα που είμαι ζωντανός έστω και χωρίς πόδια....'
μετά βγαίνει και ο Τούρκος χωρίς χερια τότε λέει: 'δόξα στον Αλάχ που ζω έστω και χωρίς χέρια......'
Βγαίνει μετά και ο Έλληνας χωρίς να έχει πάθει τίποτα και αφού ξεσκονίζει λίγο τα ρούχα του και λέει:
'Το Χριστό μου και την Παναγια μου...παραλίγο να σκοτωθούμε!!'Δηλαδή όλοι δοξάζανε τον θεό τους που σωθήκανε ενώ ο Έλληνας τον έβριζε!
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!Και τα δύο εξαιρετικά
-
Ο χρήστης waterspout έγραψε:
Aς ριξω και γω ενα ετσι για το καλωσορισμα...Είναι στα ερείπια τις 'φουκοσιμα' ένα Κινέζος βουδιστής ,ένας Τούρκος μουσουλμάνος και ένας Έλληνας χριστιανός....
Τα συνεργεία πρώτα ανασύρουν τον βουδιστή αλλα με κομμένα τα πόδια του, τότε λέει: 'δόξα στον Βούδα που είμαι ζωντανός έστω και χωρίς πόδια....'
μετά βγαίνει και ο Τούρκος χωρίς χερια τότε λέει: 'δόξα στον Αλάχ που ζω έστω και χωρίς χέρια......'
Βγαίνει μετά και ο Έλληνας χωρίς να έχει πάθει τίποτα και αφού ξεσκονίζει λίγο τα ρούχα του και λέει:
'Το Χριστό μου και την Παναγια μου...παραλίγο να σκοτωθούμε!!' -
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Παλιό, αλλά πάντα ξεκαρδιστικό!!Ακριβώς . Ειδικά αν μπεις στη σχετική λογική, δεν ξεκολλάς
-
Συναντιέται μια ξανθιά με μια φίλη της μελαχρινή μετά από μια διακοπή ρεύματος....
Μελαχρινή:Πωπω φιλενάδα τι έπαθα...
Ξανθιά:Τι έπαθες αγάπη μου?
Μελαχρινή:Στην διακοπή ρεύματος έμεινα 4 ώρες κλεισμένη στο ασανσέρ...
Ξανθιά:Καλά,άσε που να στα λέω...
Μελαχρινή:Λέγε καλέ...
Ξανθιά:Εγώ στην διακοπή ρεύματος έμεινα 4 ώρες στις κυλιόμενες σκάλες...
-
Συζητηση γυναικων..
-βγηκα εχθες με εναν τυπο..
-αληθεια??και??
-ηταν πολυ ευγενικος κ ωραιος..
-ουαου!!και για πες..
-με πηγε σ ενα υπεροχο μαγαζι κ φαγαμε..
-ναι?και για πες,για πες...
-μετα πηγαμε για ποτο και ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...
(2ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ)
-ΚΑΙ καταληξαμε στο σπιτι του που καναμε..
-τι κανατε??πεσ τα μου ολααααα!!!
-και ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ!!!
(4ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ)
-Περασαμε τελεια!!!!
-μπραβοοοο...ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΝΔΡΩΝ..
-Βγηκα με μια εχθες..
-την γαμησες??
-ναι..
-ωραιος.... -
Ο Σάκης Ρουβάς ήθελε να φάει ένα γιαουρτάκι. Πάει λοιπόν στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς να αγοράσει ένα:
- Τι γιαουρτάκι θέλετε? (ρωτάει ο ψιλικατζής)
- Ε, ξέρω 'γω? Τι έχετε?
- Έχω σε πήλινο, σε πλαστικό, σε κεσέ, με χαμηλα λιπαρα...
Και απαντάει ο Σάκης...
[spoiler:32chcrs4]
https://www.youtube.com/watch?v=cWFlRT7Bkdo
[/spoiler:32chcrs4] -
-
-
Τι γράφει στο μέτωπο της μικρής Αννούλας;
[spoiler:36a3pz98]Bridgestone[/spoiler:36a3pz98]
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ο Σάκης Ρουβάς ήθελε να φάει ένα γιαουρτάκι...Επειδή ειπώθηκαν καλά ανέκδοτα,ας πούμε κάτι στο ίδιο στυλ...
Μετά από μία κρεπάλη στο μπαράκι που τα κουτσοπίναν η Ρίνα και η κολλητή της Ρόνα ανακαλύπτουν ότι είχαν ξεχάσει να βάλουν χρήματα στο πορτοφόλι τους. Οπότε καταλαβαίνετε πως πλήρωσαν τα ποτά τους δύο κοπέλες σαν αυτές...
Οπότε αφού ξυπνάει η Ρίνα σκέφτεται τι έγινε χτες το βράδυ και ξυπνάει τσαντισμένη την Ρόνα και της λέει να πάνε στην τράπεζα να πάρουν πιστωτική κάρτα να μην την ξαναπατήσουν.
Φτάνει στο κισέ λοιπόν και πάει πρώτη η Ρόνα με ένα χαμόγελο ώς τα αυτιά και λέει στον ταμία:
-Γειά σας! Θα ήθελα μία κάρτα εεεεεε...αχ Ρίνα, τι κάρτα να βγάλουμε?
-Αφού στο είπα! Βίζα Ρόνα -
Αυτό μου άρεσε
-
Ένας νεαρός αφήνει τη φίλη του στο σπίτι της, μετά από ένα ραντεβού τους. Όταν φτάσανε στην πόρτα του σπιτιού της, στηρίζεται με το ένα χέρι του στον τοίχο και της λέει:
-
Θα μου πάρεις μια πίπα;
-
Τι; Είσαι τρελός;
-
Μη σε νοιάζει, θα κάνουμε γρήγορα, λέει αυτός.
-
Όχι! Κάποιος μπορεί να μας δει.
-
Μα έλα τώρα. Μια μικρή πίπα, επιμένει αυτός. Άλλωστε το ξέρω ότι σ’ αρέσει.
-
Όχι! Είπα όχι!
-
Μωρό μου, μη μου το κάνεις αυτό.
Ξαφνικά η μικρότερη αδελφή της κοπέλας εμφανίζεται στην πόρτα, αγουροξυπνημένη, τρίβοντας τα μάτια της. Τους κοιτάζει και τους δυο και λέει: -
Ο μπαμπάς είπε να του πάρεις μια πίπα,
αν δε του πάρεις να του πάρω εγώ μια πίπα ή η μαμά ή και ακόμα θα έρθει και ο ίδιος να του πάρει πίπααλλά πες του μαλάκα να πάρει το χέρι του από το θυροτηλέφωνο, για να μπορέσουμε να κοιμηθούμε λιγάκι!
-
-
-
Έχει βάλει μια δροσούλα πάντως τελευταια...
-
ΧΑΧΑΧΑΧ οχι ρε συ μερικα ειναι καλα
Μου ηρθε σημερα ενα με μαιλ..Εμαθα οτι ειναι παλιο αλλα δεν το ηξερα!!!
Μπορει να χει ξαναμπει...
Ήταν βράδυ και ένας άντρας προσπαθούσε μέσα στην κάψα του να καλέσει ροζ τηλέφωνο. Έκανε λάθος όμως και τηλεφώνησε σε ένα μοναστήρι. Μοναχή: - Εδώ μονή. Αντρας (εντελώς παραξενεμένος): - Εδώ πότσος!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έχει βάλει μια δροσούλα πάντως τελευταια...ε,πιασαμε οκτωβρη...
Ανεκδοτα [#6]