-
άσχετο αλλά ξέρεις τι θυμήθηκα τώρα;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μην το γυρίσουμε τώρα σε ντέρμπι το θέμα [mod]Tελευταίο ...
ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΟΥΗΔΟΣ,ΕΝΑΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ,ΕΝΑΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ...
...
...
...
ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
άσχετο αλλά ξέρεις τι θυμήθηκα τώρα; -
άσχετο αλλά ξέρεις τι θυμήθηκα τώρα;Kαθε βραδυ τρωω 2...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Kαθε βραδυ τρωω 2...
-
-
εντελως
-
Ήταν ένας τύπος που είχε αιμορροϊδες. Ντρεπόταν να πάει στον γιατρό, και
ακολούθησε τό γιατροσόφι της γιαγιάς του, και έβαζε πάνω τους το κατακάθι
του καφέ. Όμως αντί να καλυτερεύσει, χειροτέρευσε, και έτσι το πήρε απόφαση
να πάει στον γιατρό
?- Γιατρέ μου, του λέει, έχω αιμορροϊδες, και βάζω κατακάθι του καφέ, αλλά
χειροτέρευσαν, για ρίξε μία ματιά.
Ο γιατρός του λέει να γδυθεί και τον εξετάζει:
-
Βλέπεις κάτι γιατρέ; ρωτάει ο ασθενής όλο αγωνία.
-
Χμμ, μεγάλη πόρτα θα διαβείς...
Να πω και λιγα ακομα για τον Κατσουρανη?
-
-
Πάει ο τύπος στο γιατρό...
- Γιατρέ κάνε κάτι, δε μπορώ να ευχαριστηθώ το σεξ, εκσπερματώνω πολύ γρήγορα.
- Χμ...Πάρε αυτό το πιστόλι...
- Πιστόλι;
- Πιστόλι κρότου είναι, κάθε φορά που θα βλέπεις ότι φτάνεις στο τέλος, θα ρίχνεις μια και απ τον κρότο θα φοβάσαι και θα μαγκώνεσαι.
- Ok
Την άλλη μέρα. - Γιατρέ χάλια η θεραπεία...
- Γιατί;
- Να, χτές έκανα το 69 με τη δικιά μου, πάνω λοιπόν που κόντευα, τραβάω μια πιστολιά...
- Και;
- Πρώτον, χέστηκε η γκόμενα απ το φόβο της στα μούτρα μου, δεύτερον, μου τον δάγκωσε για τα καλά απ την τρομάρα της και τρίτον, πετάχτηκε ένας απ τη ντουλάπα με τα χέρια ψηλά..
Μια θεοσεβούμενη κυρία τις Κυριακές πήγαινε στην εκκλησία και δίδασκε στο κατηχητικό.
Μια Κυριακή ένας κύριος ήταν πίσω της στο στασίδι και πρόσεξε τι ωραία γυναίκα ήταν.
Προς το τέλος της λέει:
-Τι θα’λεγες, οι δυο μας να βγούμε για δείπνο την Τρίτη;
-Ευχαρίστως, ανταποκρίθηκε, και αυτός δεν μπόρεσε να πιστέψει την τύχη του.
Την Τρίτη την πήγε στο καλύτερο εστιατόριο. Μόλις κάθισαν, της πρότεινε:
-Θέλεις ένα κοκτέιλ;
-Όχι, απαντά η αριστοκράτισσα, αν το έκανα αυτό τι θα έλεγα στα παιδιά στο κατηχητικό;
Αυτός ανακάθισε, δεν ήταν ιδιαίτερα ομιλητικός, μέχρι το τέλος του δείπνου,
όταν βγάζει το πακέτο του και τη ρωτά αν θέλει να καπνίσει.
-Όχι βέβαια, απαντά αυτή, αν το έκανα αυτό δεν θα μπορούσα να αντικρύσω τα παιδιά την Κυριακή.
Ο απογοητευμένος και η κυρία έφυγαν, και την έβαλε στο αυτοκίνητο για να την φέρει στο σπίτι της.
Περνώντας έξω από ένα μοτέλ, αυτός σκέφτηκε ότι ήδη τον είχε απορρίψει δυο φορές, και στη σκέψη
ότι δεν έχει τίποτα να χάσει, τολμά και τη ρωτάει:
-Χμ, θα ήθελες να σταματήσουμε σε αυτό το μοτέλ;
-Σίγουρα, θα ήταν ωραία, απάντησε αυτή με μια νότα προσμονής.
Αυτός δεν πίστεψε τα αυτιά του, έκοψε το τιμόνι αμέσως, και μπήκε στο μοτέλ να βρει δωμάτιο.
Το επόμενο πρωί, μετά από μια άγρια παθιασμένη ερωτική νύχτα, αυτός ξύπνησε πρώτος.
Την κοίταξε δίπλα στο κρεβάτι και σκέφτηκε με τύψεις, τι έκανε.
Την ξύπνησε και της είπε;
-Θέλω να σε ρωτήσω ένα πράγμα. Τι θα πεις τώρα στα παιδιά την Κυριακή;
Και αυτή είπε:
-Το ίδιο πράγμα που τους λέω πάντα. Δεν χρειάζεται να καπνίζεις και να πίνεις για να περάσεις καλά. -
εδώ ταιριάζει αυτό
-
-
[quote='Dodger']Πάει ο τύπος στο γιατρό...
- Γιατρέ κάνε κάτι, δε μπορώ να ευχαριστηθώ το σεξ, εκσπερματώνω πολύ γρήγορα.
- Χμ...Πάρε αυτό το πιστόλι...
- Πιστόλι;
- Πιστόλι κρότου είναι, κάθε φορά που θα βλέπεις ότι φτάνεις στο τέλος, θα ρίχνεις μια και απ τον κρότο θα φοβάσαι και θα μαγκώνεσαι.
- Ok
Την άλλη μέρα. - Γιατρέ χάλια η θεραπεία...
- Γιατί;
- Να, χτές έκανα το 69 με τη δικιά μου, πάνω λοιπόν που κόντευα, τραβάω μια πιστολιά...
- Και;
- Πρώτον, χέστηκε η γκόμενα απ το φόβο της στα μούτρα μου, δεύτερον, μου τον δάγκωσε για τα καλά απ την τρομάρα της και τρίτον, πετάχτηκε ένας απ τη ντουλάπα με τα χέρια ψηλά..
απαιχτο !
Με το δευτερο δεν συμφωνω με την φιλοσοφια του ,τα θελω πακετο
-
εδώ ταιριάζει αυτόΜην ανεβαζεις φωτογραφιες με καλλιγραμες καλογριες, ειναι το απωθημενο μου θα αρχισω παλι τις επισκεψεις στα γυναικεια μοναστηρια .......
-
μιας κ είναι απόκριες εκμεταλλεύσου το και ντύσε την γυναίκα σου έτσι
Κων/νε πού τα βρίσκεις αυτά
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Μην ανεβαζεις φωτογραφιες με καλλιγραμες καλογριες, ειναι το απωθημενο μου θα αρχισω παλι τις επισκεψεις στα γυναικεια μοναστηρια .......
Έχεις βρει καμιά καλή? Όλες με μουστάκια είναι.
-
δεν ξερω αν εχει πει, αλλα το βαζω, anyway:
- γιατι οι γυναικες τριβουν τα ματια τους, οταν ξυπνησουν??
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.- Γιατι δεν εχουν @ρχιδι@!
(ελιωσα μολις μου το 'παν!)
-
Mπάτσος κυκλοφορεί στα εξάρχεια με στολή κρατώντας στο ένα χέρι την οδυσσεια και στο άλλο την ιλιάδα.
Αναρχικός του επιτίθεται, του βουτάει τα δύο βιβλία και τρέχει χωρίς να του κάνει τίποτα.
Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα?ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
δεν ξερω αν εχει πει, αλλα το βαζω, anyway:- γιατι οι γυναικες τριβουν τα ματια τους, οταν ξυπνησουν??
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.- Γιατι δεν εχουν @ρχιδι@!
(ελιωσα μολις μου το 'παν!)
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μην ανεβαζεις φωτογραφιες με καλλιγραμες καλογριες, ειναι το απωθημενο μου θα αρχισω παλι τις επισκεψεις στα γυναικεια μοναστηρια .......
Έχεις βρει καμιά καλή? Όλες με μουστάκια είναι.
Γιατι μου χαλας την φαντασιωση ,αλλιως την εχω πλασει εγω στο μυαλο μου κ αυτο το στερημενη με εξιταρει
-
Ήταν τρεις γκέυ και συζητούσαν:
Λέει ο πρώτος:- Εγώ θα ήθελα να ήμουνα πουλάκι, να πετάω ελεύθερο και να κάθομαι σε κάθε παλουκάκι!
Λέει ο δεύτερος: - Εγώ θα ήθελα να ήμουν ασθενοφόρο και να με ανοίγουν από πίσω, να μου βάζουν ολόκληρο άνθρωπο και να τρέχω χαρούμενη φωνάζοντας: 'ΠΙ-ΠΑ... ΠΙ-ΠΑ...'!
Λέει και ο τρίτος: - Εγώ θα ήθελα να ήμουν ποδοσφαιριστής στον τελικό του Μουντιάλ, να έφτανα μπροστά σε ανοιχτή εστία, έχοντας ντριπλάρει όλους τους αντιπάλους και να στέλνω την μπάλα άουτ! Και τότε το μανιασμένο πλήθος να μου φωνάζει: 'ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ, ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ
- Εγώ θα ήθελα να ήμουνα πουλάκι, να πετάω ελεύθερο και να κάθομαι σε κάθε παλουκάκι!
Ανεκδοτα [#6]