-
συμφωνω, δεν ειπα κατι διαφορετικο, γιαυτο κ χρησιμοποιησα την αποκρουστικη κατ εμε λεξη (καροτσες).
Βεβαια υπηρξε κ ενα swift που δεν ηταν ακριβως ετσι (βλεπε φωτεινελης)
αλλα ειμαστε εκτος θεματοςεπειδη ξεφυγα λιγο απο το θεμα, νομιζω οτι ειναι ανεφικτο για οποιοδηποτε αυτοκινητο να πηγαινει 2,3 φορες το μηνα πιστα κ να το ευχαριστιεσαι και μετα να το παιρνει η γυναικα σου.
μηπως να σκεφτοσουν την λυση 2 ξεχωριστων; αλλωστε τι τριτο αυτοκινητο, τι τεταρτο...
μαστορα πιασε νεα ραλακι για μενα κ ενα σμαρτακι για την κοπελια!!!!!
-
Παιδες μιλαμε για το νεο Swift και γενικοτερα τι συμβαινει σημερα, το τι γινοταν παλια δεν νομιζω οτι ενδιαφερει (ουτε και το οτι το παλιο Σουιφτ εριχνε καροτσες στο παλιο Rallye αν και πουθενα δεν ηταν μπροστα τοτε το Σουιφτ πλην της ευθειας).
Το να αναφερουμε τις προτιμησεις μας καλο ειναι αλλα δεν ειναι λογος να μην παρεις ενα αυτοκινητο επειδη παροτι ειναι πολυ καλο ο προγονος του ηταν κορυφαιος στην κατηγορια, παλια ξυνα σταφυλια! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μεταξύ C2 και Swift πάντως, ασυζητητί το δεύτερο, είναι σαφώς πιο όμορφο, πιο γεροδεμένο σαν κατασκευή και δεν με νοιάζει αν το C2 είναι πιο γρήγορο! Ούτως ή άλλως και στην πίστα, θα μπαίνεις να κάνεις την πλάκα σου, όχι να παραβγαίνεις με τους υπόλοιπους!Αντικειμενικοτατη αποψη!!!
Πιο πανω οταν εγραφα για διαφορες σε χρονους αναφερομουν στο γυρο πιστας στις Σερρες που νομιζω οτι ειχαν αρκετα μεγαλη διαφορα(υπερ του c2)...
Οσο για το gpunto 1.4 120hp συμφωνα με τα περιοδικα τουλαχιστον δεν εχει ιδιαιτερα σπορ στησιμο... -
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Μεταξύ C2 και Swift πάντως, ασυζητητί το δεύτερο, είναι σαφώς πιο όμορφο, πιο γεροδεμένο σαν κατασκευή και δεν με νοιάζει αν το C2 είναι πιο γρήγορο! Ούτως ή άλλως και στην πίστα, θα μπαίνεις να κάνεις την πλάκα σου, όχι να παραβγαίνεις με τους υπόλοιπους!
Αντικειμενικοτατη αποψη!!!
Πιο πανω οταν εγραφα για διαφορες σε χρονους αναφερομουν στο γυρο πιστας στις Σερρες που νομιζω οτι ειχαν αρκετα μεγαλη διαφορα(υπερ του c2)...
Οσο για το gpunto 1.4 120hp συμφωνα με τα περιοδικα τουλαχιστον δεν εχει ιδιαιτερα σπορ στησιμο...Αναφέρεσαι στο γνωστό έντυπο-περιοδικό το οποίο μεταξύ άλλων έβγαλε πιο γρήγορη την Ζ4Μ από την 335?
Γιατί κι εγώ μέχρι
κάποιο καιρό πριν είχα για αξιόπιστες και σημείον αναφοράς τους χρόνους του συγκεκριμένου περιοδικού εντός πίστας Σερρών...Πραγματικά όμως (και δυστυχώς) άλλαξα γνώμη...
Παρόλ'αυτά δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί το C2 να είναι όντως πιο γρήγορο σε γύρο πίστας(Γαλλικό άρα 'γνωρίζει' την τέχνη του στρίβειν),αλλά τόσο πολύ πια?1,5 δεύτερο?
Συγγνώμη για το οφ τόπικ μου.
-
αν οι μετρησεις δεν γινονται με τον ιδιο οδηγο την ιδια μερα με τις ***ιδιες συνθηκες ***ειναι επιεικως απαραδεκτο να μιλαμε για συγκριση, και αν οι παραπανω περιορισμοι ικανοποιουνταν κ παλι δεν θα εκλαμβανα ως πιο γρηγορο καποιο, αν ειχαν κατω απο μισο δευτερολεπτο διαφορα.
Γιαυτο, κανεις test drive, συγκρινεις, αποφασιζεις κ πραττεις αναλογα
οτι και να παρεις παντως ναναι καλοταξιδο φιλε.
μονο μια παρακληση γενικη, ειναι κριμα το swiftaki να το παρει κανεις σε 17ρα -
Δεν θεωρω τους χρονους 100% αξιοπιστους ουτε τους εχω ως μετρο αναφορας!Απλα τους ανεφερα ως μια ενδειξη της ταχυτητας των δυο μεσα στις σερρες,συμφωνα με το συγκεκριμενο περιοδικο τουλαχιστον κ απο'κει κ περα μπορει κ κρινει ο καθενας ποσο αξιοπιστους θα τους θεωρησει...Αν το ψαξει κανεις λιγο παραπανω κ βρει κ χρονους ιδιωτων με τα συγκεκριμενα αυτοκινητα σιγουρα θα μπορεσει να σχηματισει μια πιο σφαιρικη αποψη!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ειναι οτι ενω το παλιο swift ηταν πολλες καροτσες μπροστα απο rallye 1.3
Μέχρι που έβρισκαν στροφή όπου η διαφορά μετριόταν σε νομούς πια, γιατί το swift ή θα τρύπαγε το βουνό και θα έβγαινε από την άλλη ή θα έφευγε σε γκρεμό και θα άλλαζε γεωγραφικό διαμέρισμα!
και στα 2 συμφωνω το swift τοτε ηταν πριονακι, το 106 σεευθεια ΔΕΝ το ακολουθουσε, μεχρι να αρχισουν τα στροφιλικια....εκει ειχαμε κηδεια για τον ιαπωνα.
Τωρα τα αγωνιστηκα μην τα βαλουμε στην μεση, πονεμενη ιστορια.
Εγω αν και γαλλος ΔΕΝ θα επαιρνα το c2 αλλα το swift.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
GPunto 1.4T 120HpΑυτό κάνει πολύ ωραία χειρόφρενα...
-
Αν και καθυστερημενη απαντηση, αρχιζω να καλοβλεπω και 207 RC. Σιγουρα πολυ ακριβοτερο αλλα και πολυ 'τεζα'! Εναλλακτικα ραλλυ χωρις αυτοκολλητα!!!
-
Δηλαδή το GT.
-
μαζι σου, νομιζω μακραν η καλυτερη επιλογη με μονο ντεσαβανταζ για μενα την μη υπαρξη mp3 στο κατα τα αλλα πληρες rallye, αλλα αν ειδες την (μη ανοιγομενη) ηλιοροφη του GT περαστικα, φιλαρακι μου επαθε το ιδιο!
Να φανταστεις το παλικαρι ειναι βαμμενος TOYOTA εχει κ τατουαζ !!!!! αλλα ειδε το GT και εδωσε το σταρλετ...βεβαια συνεχιζω να υποστηριζω οτι κ εγω το ιδιο θα επαιρνα αλλα με προοπτικη 2,3 φορες τον χρονο πιστα κ οχι 2,3 τον μηνα.
παντως και με το swift και με το C2 θα ’’προσπαθεις περισσοτερο’’ πραγμα οχι απαραιτητα κακο.
-
Ο χρήστης bab2112 έγραψε:
Να φανταστεις το παλικαρι ειναι βαμμενος TOYOTA εχει κ τατουαζ !!!!!
-
Ο χρήστης bab2112 έγραψε:
αλλα ειδε το GT και εδωσε το σταρλετ...
-
Ρε παιδια, υπαρχει κανεις που να εχει οδηγησει σουιφτ σπορτ και 207 gt ?
Σε αισθηση ποιο ειναι πιο ¨πληροφοριακο¨- ¨καρτισιο¨?
Με RC με πηγανε βολτα και μου εφυγαν ολα!!! -
Ο χρήστης jbk έγραψε:
Ρε παιδια, υπαρχει κανεις που να εχει οδηγησει σουιφτ σπορτ και 207 gt ?
Σε αισθηση ποιο ειναι πιο ¨πληροφοριακο¨- ¨καρτισιο¨?
Με RC με πηγανε βολτα και μου εφυγαν ολα!!!εγω εχω οδηγησει το σουιφτακι μονο..πολυ καλα στημενο με εξαιρετικο τιμονι(οσο βαρυ χρειαζεται)...σε επιδοσεις δε βαζει φωτια στο δρομο οπως ο 'τουρμπο-ανταγωνισμος'αλλα ειναι αρκετα σβελτο...
για το gt δεν εχω αποψη..
SWIFT SPORT H ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ???