-
Θα σε γελάσω,δεν τα ξέρω καθόλου τα Volvo,πάντως μοιάζει με αυτό που μου δείχνεις.
Είναι πολλά χρόνια παρατημένο έξω από σπίτι,δίπλα σε συνεργείο αυτοκινήτων.edit:ναι τέτοιο είναι,το ξαναείδα σήμερα από κοντά.
-
-
Καλά Μιχάλη αν αρχίσουμε να μετράμε του σκαραβαίους στου Παπάγου θα αρχίσουν οι ύποπτοι συνειρμοί για τον εμνευστή του και την κυρίαρχη πολιτική ιδεολογία του δήμου!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Καλά Μιχάλη αν αρχίσουμε να μετράμε του σκαραβαίους στου Παπάγου θα αρχίσουν οι ύποπτοι συνειρμοί για τον εμνευστή του και την κυρίαρχη πολιτική ιδεολογία του δήμου!Ίσως δεν πρέπει να θίγουμε το ζήτημα του σκαραβαίου άλλο...
Πάντως, στο Δήμο κυριαρχεί η λογική του 'πανωσηκώματος' στις οικοδομές (= πώς δεν κτίζουμε κάτι όμορφο). Έτσι, ο στρατιωτικός, παλαιό ιδιοκτήτης του σπιτιού μένει στο ισόγειο, μαζί με το αυτοκίνητό του (όλα τα σπίτια είχαν μία -συνήθως στεγασμένη- θέση στον κήπο). Ο στρατιωτικός πεθαίνει και, μαζί, και το όχημά του. Έτσι, οι κήποι του Παπάγου είναι ο παράδεισος του εγκαταλειμένου οχήματος (gulia, mercedes 200, fulvia berlina, ford ...).
Ο συλλογισμός μου είναι ωραίος, αλλά, αν τον συνδυάσουμε με το δρόμο που σας έδειξα, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι στρατιωτικοί ήταν (αυτοκινητιστικά) ιταλόφιλοι ή είχαν γρήγορα παιδιά. -
-
Επίσης μήπως πρέπει να συγχωνευτεί αυτό το θέμα στο Safari classic; το θέμα είναι ίδιο δεν υπάρχει λόγος να έχουμε δύο threads...
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Tι ζάντες φοράει αυτό;After market εποχής. Νίκο, δεν είναι σωστό να το δω σε τσιμεντόλιθους αύριο...
-
-
Δεν μου αρέσουν σε Autobianchi ούτως ή άλλως. Αλλά δεν ήξερα ότι η Καλαμάτα εκτός από ελιές βγάζει και ζάντες!!!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Δεν μου αρέσουν σε Autobianchi ούτως ή άλλως. Αλλά δεν ήξερα ότι η Καλαμάτα εκτός από ελιές βγάζει και ζάντες!!!!!ειχαν πολυ μεγαλη παραγωγη και τις κυκλοφορουσαν με διαφορα ονοματα
-
quiz: ποιό είναι το απαύγασμα της τεχνολογίας που κρύβεται πίσω από το ερείπιο;
-
Ο χρήστης Μιχαήλ Δημάκης έγραψε:
quiz: ποιό είναι το απαύγασμα της τεχνολογίας που κρύβεται πίσω από το ερείπιο;Μή μου πεις πως είναι Marina;
-
-
Χρυσούν ωρολόγιον Venus στον κύριο.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Καλά Μιχάλη αν αρχίσουμε να μετράμε του σκαραβαίους στου Παπάγου θα αρχίσουν οι ύποπτοι συνειρμοί για τον εμνευστή του και την κυρίαρχη πολιτική ιδεολογία του δήμου!Έγραψες!!!
Στο Da Papago πιο ψηλά υπάρχει και μία Beta HPE, επίσης μέχρι πριν λίγους μήνες ένα δεύτερο Fiat Coupe AC το οποίο μαζέυτηκε (ας ελπίσουμε για καλό σκοπό...)
Το Autobianchi δεν το έχω προσέξει...
Καλό θα ήταν να ενοποιηθεί με το Σαφάρι. Έτσι κι αλλιώς και εκεί κυκλοφορούσαν πολλά χρέπια
-
AC και σε κήπο, θαλασσιά HPE πρώτης γενιάς, Anglia εν λειτουργία κλπ.
[Το 124 BS της Βουτσινά το μάζεψε ο ιδιοκτήτης της - τον είχα ρωτήσει παλιά αν το έδινε.] -
Ο χρήστης Μιχαήλ Δημάκης έγραψε:
AC και σε κήπο, θαλασσιά HPE πρώτης γενιάς, Anglia εν λειτουργία κλπ.
[Το 124 BS της Βουτσινά το μάζεψε ο ιδιοκτήτης της - τον είχα ρωτήσει παλιά αν το έδινε.]Ωπ, μου ξέφυγε η θαλασσί ΗΡΕ (άλλη λέω εγώ). Συμπληρώνω: Hillmann Minx, Morris Minor, Ford 15M κάποια 2CV...
Της περιοχής και εσύ? -
Η ανωτέρω 'ιταλική οδός' (Λεμεσού) είναι ο παράλληλος δρόμος του σπιτιού μου.
-
Vanden Plas Princess και άλλα και άλλα.
Εμείς σεβόμαστε τις παραδόσεις... -
Νάτος κι άλλος γείτονας...ακούς Νίκο? Θα φτιάξουμε δικό μας υπο-φόρουμ βλέπω
ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΡΙΜΑΓΜΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ