-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Κατάλαβα, πάλι θα προσπαθούμε 10 άτομα να κάνουμε το ριμάδι να δούλεψει!
Κερνάω τις πίτσες...ελπίζω να είναι ποιο εύκολη από την άλλη με το ιταλικό παλιομοτερ.
από το μαγαζί σου οι πίτσες.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Κατάλαβα, πάλι θα προσπαθούμε 10 άτομα να κάνουμε το ριμάδι να δούλεψει!
Κερνάω τις πίτσες...ελπίζω να είναι ποιο εύκολη από την άλλη με το ιταλικό παλιομοτερ.
από το μαγαζί σου οι πίτσες.
injection ειναι κι αυτη αλλα ενταξει περνει μπροστα
-
Αυτη τη φορα θα ρθω κι εγω
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Αυτη τη φορα θα ρθω κι εγωΓια τις πιτσες ε ?
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Αυτη τη φορα θα ρθω κι εγω
Για τις πιτσες ε ?
όχι ρε για να σπρώξει αν χρειαστεί.
-
Πάντα από το μαγαζί μου...
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
γνωρισω δεν ειναι το καταληλο ποστ για αγγελια αλλα μιασ και μιλαμε για παρατημενα
πουλαω μια citroen sm για ανταλακτικα
σχεδον ολοκληρο το αυτοκινητο αλλα πολα κοματια ειναι αμονταριστα
και ειναι αρκετα ταλαιπωρημενο
προσοχη δεν εχει πινακιδεσ κυκλοφοριασcitrovag
υπάρχει περίπτωση να μην είχε απαντήσει.
Ανωνυμοι citrovag-ικοι : Ατομα με ιδιαιτερη αδυναμια σε αυτοκινητα γνωστης γαλλικης φιρμας (?), συχναζοντα σε αυτοκινητιστικα φορουμ, δε φαινονται οταν συνδεονται, εντοπιζοντας ετσι τα εν λογω αυτοκινητα χωρις να γινονται ευκολα αντιληπτοι, και απαντουν αμεσως, εχοντας ιδιαιτερα ανεπτυγμενο το στοιχειο του αιφνιδιασμου.
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
γνωρισω δεν ειναι το καταληλο ποστ για αγγελια αλλα μιασ και μιλαμε για παρατημενα
πουλαω μια citroen sm για ανταλακτικα
σχεδον ολοκληρο το αυτοκινητο αλλα πολα κοματια ειναι αμονταριστα
και ειναι αρκετα ταλαιπωρημενο
προσοχη δεν εχει πινακιδεσ κυκλοφοριασcitrovag
υπάρχει περίπτωση να μην είχε απαντήσει.
Ανωνυμοι citrovag-ικοι : Ατομα με ιδιαιτερη αδυναμια σε αυτοκινητα γνωστης γαλλικης φιρμας (?), συχναζοντα σε αυτοκινητιστικα φορουμ, δε φαινονται οταν συνδεονται, εντοπιζοντας ετσι τα εν λογω αυτοκινητα χωρις να γινονται ευκολα αντιληπτοι, και απαντουν αμεσως, εχοντας ιδιαιτερα ανεπτυγμενο το στοιχειο του αιφνιδιασμου.
τελειο
-
-
Θα χαρω να ρθω κι εγω, μονος η με παρεα ...
-
Αυτην με την γαλοτσα
-
Αυτην με την γαλοτσαΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
-
Αυτην με την γαλοτσαΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Κρυφο Ιταλακιας μας βγηκες
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Αυτην με την γαλοτσα
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Κρυφο Ιταλακιας μας βγηκες
-
εχω κρυφά αισθήματα και προς τα εκεί.
-
Κανα μαντρ(α)ωμενο ΡΟΝΥ δεν υπαρχει ν αγορασουμε κανα δυο πραγματα ;
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Κανα μαντρ(α)ωμενο ΡΟΝΥ δεν υπαρχει ν αγορασουμε κανα δυο πραγματα ;Αν θες σου δινω την sm που ειναι και ιντζεξιον ωστε να μην ψαχνεις για βιδακια καρμπυρατερ
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Κανα μαντρ(α)ωμενο ΡΟΝΥ δεν υπαρχει ν αγορασουμε κανα δυο πραγματα ;εχω πρόχειρη μια SM ρημάδι σου κάνει.
-
Και θα το κανω πισωμηχανο Ιντζεκσιον με κινηση εμπρος ;
-
βρικαμε αρκετα εκει που σου ειχα πει.α βρικαμε και μια τραcion avant την οποια την ζιτουσε μαλον πολα για το πως ηταν 2.500 το ειχε σφηνωσει μεταξη κατι volvo και κατι μοτο οποιος ενδιαφερετε φοτο ο προδρομος.το sm για πεταμα το εχετε?
ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΡΙΜΑΓΜΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ