-
Όσοι τα έχετε λάβει θα βοηθήσει να αναφέρετε και από ποιες ΔΟΥ.
-
Η Αχαια εχει σχεδον τελειωσει με τις πληρωμες...λιγα ενταλματα εχουν μεινει απο οσο ξερω...εγω οπως και πολλοι γνωστοι μου τα εχουμε παρει εδω και δεκα μερες..απο εφορια Αιγιου
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ.ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΑΚΟΜΗ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
-
Καλησπέρα σε όλους!
Στο Ηράκλειο ξεκινάνε να βάζουν σιγά σιγα.
Μάγκες ΠΡΟΣΟΧΗ αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες και χρωστάτε κάποια δήλωση ΦΠΑ, τα λεφτά ΔΕΝ μπαίνουν μέχρι να εξωφληθεί και αυτή. Γενικά αν δεν μπαίνουν υπάρχει κάποια εκκρεμότητα με την ΔΟΥ.
Φυσικά δεν σας πέρνουν τηλέφωνο, πρέπει να πάτε εσείς και να δείτε τι γίνεται!Στην δικιά μου περίπτωση έχουν εγκριθεί όλα τα χρήματα, αλλά επειδή έχω καθυστερήσει ένα ΦΠΑ δεν μπήκαν τα λεφτά ακόμα.
-
μηπως ξερει καποιος που μπορουμε να ρωτησουμε για να δουμε επιτελους τι πραγματικα γινεται τοσο καιρο. για πατρα ρωταω.μου ειπαν οτι στο μεσολογγι σχεδον τελειωσε η καταβολη των χρηματων...
-
ΟΚ , κιαπο μενα.
Απο Νομαρχια Αθηνων - Τομεας Νοτιας Αθηνας (Αλιμος).
Μπηκαν στο λογαριασμο τα λεφτα της αποσυρσης.
Για την αγορα νέου...τίποτα.
Νταξ....9 μηνες τους πηρε μόνο. -
Τελος Καλό ΟΛΑ ΚΑΛΑ στο Ηράκλειο
Μπήκαν και τα δυο χιλιάρικα (1+1) στον Λογαριασμο!
-
Ο χρήστης mcp έγραψε:
Μπήκαν και τα δυο χιλιάρικα (1+1) στον Λογαριασμο!Υποθέτω ότι τα δυο χιλιάρικα δεν αφορούν την απόσυρση δυο οχημάτων αλλά την απόσυρση ενός και την αγορά νέου, σωστά;
Η φτωχομάνα πάντα ουραγός. Τελευταίοι από όλες τις Νομαρχίες όσον αφορά την κατάθεση των αιτήσεων και σίγουρα τελευταίοι θα πληρωθούμε. Ενώ όλες οι Νομαρχίες της χώρας παραλάμβαναν αιτήσεις, η δικιά μας περίμενε τρείς μήνες διευκρινήσεις, οι οποίες αμφιβάλω αν έχουν έρθει ακόμη.
Υπομονή! Ας είναι καλά ο Παναής και η αντιπολίτευση στην κυβέρνηση που βρήκε να κάνει στην πλάτη μας...
-
Φίλε pitt ναι είναι για ένα μόνο αμάξι!
Θα σου πρότεινα να ρίξεις κανένα τηλέφωνο στην ΔΟΥ σου.
Πάντως οι απίστευτοι κρατάνε και 1.20 ανα συναλλαγή με το έμβασμα που κάνουν στην Τράπεζα!!!
-
Και στα Γιάννενα δε πληρώθηκε κανείς ακόμη απ ότι έμαθα και φυσικά ούτε κι εγώ. Να δούμε πότε σκοπεύουν. Πάντως αρκετοί πληρωθήκατε. Αυτό είναι καλό
-
ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΛ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ Γ ΔΟΥ(2610 312570) ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 3000 ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟ 500...ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ.ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΛΙΓΟ???
-
Στις 18/6 έκαναν την εμφάνισή τους και στον δικό μου λογαριασμό τα 1000 ευρώ λόγω απόσυρσης (-3 ευρώ έξοδα τραπέζης!!!). Αναμένω κάποια στιγμή και τα υπόλοιπα 1000ε για την αγορά του καινούριου.... Κάλλιο αργά παρά ποτέ, υπομονή σε όλους μας έτσι που μπλέξαμε.ΑΑΑ μην ξεχάσω τα χαρτιά είχαν κατατεθεί στην Νομαρχία Ανατολικής Αττικής...
-
Και ναι, μπήκαν και τα δικά μου 1500 από την απόσυρση και αναμένουμε τώρα τα υπόλοιπα 1000 για την αγορά νέου. Νομός Ιωαννίνων, πόλη Ιωαννίνων
-
ΟΚ και εδώ για το επίδομα απόσυρσης. Ανατολικός τομέας Νομαρχίας Αττικής - ΔΟΥ Χολαργού. Επίσης για περισσότερα, αν δεν ξέρουν στις ΔΟΥ, http://www.mof-glk.gr/epikoinwnia/pr-glk.pdf, Υπηρεσίες Δημοσιονομικού ελέγχου. Εκεί τα στέλνουν οι διευθύνεις του Μεταφορών. Για Αθήνα Βησαρρίωνος 9.
-
Υπ.Συγκ.Αλιμος.
Απο ΙΗ Αθηνων κατετεθησαν τα 1500.(5-7-10).
Αναμενουμε τα αλλα 1000.
Ν.Ι. -
Απο την γ Πειραια με πηραν τηλ. να περασω να εισπραξω τα 1000 ευρω. αυριο.
-
οσοι προλαβετε γιατι οι αλλοι απο Σεπτεμβρη μπορει να παρουν Δραχμες
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
οσοι προλαβετε γιατι οι αλλοι απο Σεπτεμβρη μπορει να παρουν ΔραχμεςΧα, χα, χα! Μας έκανες την καρδιά περιβόλι ρε μεθύστακα...
Εδώ που τα λέμε, ίσως να μου ακουγόταν καλύτερα αν έπαιρνα περίπου ΕΠΤΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ δραχμές παρά δυο ψωροχιλιάρικα €. Αν μάλιστα αλλάξει και η ισοτιμία, τότε θα γίνουμε εκατομμυριούχοι και θα πάρουμε περισσότερες δραχμούλες απ΄όσες δώσαμε πριν από πολλά χρόνια για να αγοράσουμε τότε καινούριο το αυτοκίνητο που αποσύραμε πέρσι...
-
Από γιάννενα και εμένα ΟΚ.Βάλανε το χιλιάρικο.
-
παιδια επειδη απο θεσσαλονικη δεν εχω δει φραγκο.ξερει κανενας τιποτα?πρεπει να παμε να φωναζουμε τις εφοριες?
Απόσυρση Ι.Χ. 2009 - 2016