-
Σύντομα πρέπει να γίνει αγορά μικρού αυτοκινήτου με budget έως 8.500 ευρώ (γυναίκα οδηγός).
Απαιτήσεις:
-Μικρό
-Να παρκάρει εύκολα σε ζορισμένες θέσεις
-Να οδηγείται γενικώς εύκολα
-Να είναι αξιόπιστο. Πολύ αξιόπιστο.
-Γλυκούλι
-Να έχει πίσω θέσεις ικανές για να κάτσει άτομο 1.70
-Ασφαλές όσο γίνεται
-Ικανοποιητικός εξοπλισμός (A/C, ηχοσύστημα, κεντρικό κλείδωμα, συναγερμός, ηλεκτρικά παράθυρα.. τέσπα όλα αυτά υπάρχουν στα σύγχρονα τουτού)Της αρέσει το C2. Εγώ λέω κατηγορηματικά ΟΧΙ.
Τι να κοιτάξει;
(Το θέμα είναι σημαντικό γιατί αν βγει λάθος συμπέρασμα θα φάω παντόφλα )
-
Σύντομα πρέπει να γίνει αγορά μικρού αυτοκινήτου με budget έως 8.500 ευρώ (γυναίκα οδηγός).
Απαιτήσεις:
-Μικρό
-Γλυκούλι
-Ασφαλές όσο γίνεται
-Ικανοποιητικός εξοπλισμός (A/C, ηχοσύστημα, κεντρικό κλείδωμα, συναγερμός, ηλεκτρικά παράθυρα.. τέσπα όλα αυτά υπάρχουν στα σύγχρονα τουτού)Της αρέσει το C2. Εγώ λέω κατηγορηματικά ΟΧΙ.
Τι να κοιτάξει;
-
Απαιτήσεις:
-Μικρό
-Γλυκούλι
-Ασφαλές όσο γίνεται
Τι να κοιτάξει;
-
Σημαντικό. Είναι κοπέλα σου;
-
Ναι
-
Nissan Micra; Δεν ξέρω αν βρίσκεται σε αυτά τα λεφτά, αλλά λογικά ναι, εφόσον καινούριο κάνει λίγο μόνο παραπάνω.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
ΝαιΤότε όντως θέλει προσοχή τι θα προτείνεις...
-
Γι'αυτό ζητάω βοήθεια δόκτωρ Το Micra ακούγεται καλό, ελπίζω να της αρέσει εμφανισιακά.
-
Yaris .-
The Guru has spoken...
-
Βασικά Ιαπωνικό ή βία βία Κορεάτικο ... και 5θυρο.
Micra (το έχω και ... πάει να γίνει το βασικό μας αυτοκίνητο ...), Yaris (αξιόπιστο, καλοεξοπλισμένο), Getz (αρκεί να μην είναι απο εταιρικό και το οδηγούσε κανένας πωληταράς ...), Aygo (αν υπάρχει ...). -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Yaris .-The Guru has spoken...
+1
-
Yaris και Micra από εμένα.Αξιοπιστία.....
-
Yaris προηγούμενης γενιάς, από τα τελευταία. Ή Panda 1-2 ετών.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Yaris προηγούμενης γενιάς, από τα τελευταία. Ή Panda 1-2 ετών.+1
-
C2 ξέρω τι σου λέω
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
-Να έχει πίσω θέσεις ικανές για να κάτσει άτομο 1.70Της αρέσει το C2. Εγώ λέω κατηγορηματικά ΟΧΙ.
Και καλά κάνεις, γιατί πίσω δεν κάθεται άτομο 1.70. Been there, tried that!
Έχει μπόλικες επιλογές (micra, yaris και ευρωπαϊκά μετάχειρα), απλά αυτό εγώ προσωπικά δεν θα το πρότεινα.
Να προτιμήσει τα 1.4αρια κατά προτίμηση, micra και 1.2αρι μάλλον δεν θα τη χαλάσει.
-
ένα **toyota aygo **για να πηγαίνεις στο βενζινάδικο μιά φορά το μήνα!!
αν και νομίζω πως πωλούνται μεταχειρισμένα περίπου 9.500 ευρώ...
-
Yaris κ Micra δεν αρέσουν αισθητικά. ( )
Clio 1.200άρι λέει τπτ;
-
Λέει καλά (έχω βάλει στο χέρι Kangoo 1.2 με 76 άλογα και δεν ήταν άσχημο καθόλου), αλλά γιατί να το πάρεις 1.2αρι αν μπορείς με 8,5Κ να βρεις εύκολα 1.4αρι;
Άσε που δεν είναι γλυκούλι. Αν και είναι γυναικείο αυτοκίνητο.
Τζαπονάκι να ψάξει για να μην ασχολείται καθόλου, αυτό θα ήταν η δική μου γνώμη. Αν της αρέσει όμως η οδήγηση (δύσκολο) ή κάνει ταξιδάκια συχνά να κοιτάξει και άλλα πράγματα.
-
Μπα, για εντός πόλης 'εργαλείο' το χρειάζεται μόνο. Με χώρο για 4 άτομα μέτριου ύψους. Να της αρέσει και να μη χαλάει.
Μικρό μεταχειρισμένο ~8.500 ευρώ