-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ασκεί εξουσία και είναι σχετικά εύκολο να γίνει συμπαθής στον κόσμο.
Μα πως? Αφου ο έγκριτος.... Πρετεντέρης είπε ότι πολύ παρεμβαίνει με τις δηλώσεις του ο Πρόεδρος και μπορεί να θεωρηθεί ως επέμβαση στην άσκηση πολιτικής της κυβέρνησης...
Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ενστερνίζομαι τις απόψεις του Πρετεντέρη;
-
Τίποτα απολύτως. Δεν αφορούσε εσένα προσωπικά το σχόλιο. Σκέψου όμως τι ακούει κάθε μέρα ο κόσμος από την τηλεόραση. Ήταν ένας (ειρωνικός) τρόπος να ανατρέξω σε δηλώσεις του για να δείξω το αστήρικτο των αποψεών του και να δείξω το πως και από ποιους διαμορφώνεται (κεντροδεξιό που είπες κι εσύ) κλίμα σήμερα στον τόπο αυτό....
Απο την άλλη, τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον κομίζω γλαύκας εις.... 4Tφορουμ.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Όσον αφορά το Σουφλιά και το Μαγγίνα ναι είναι καραπαράνομες σύμφωνα με τα όσα έχουν δημοσιευτεί. Από οικονομικής άποψης είπα ότι δε μπορώ να σχολιάσω.Όσον αφορά τη βίλα του Ρουσόπουλου από την άλλη ξέρεις αν έχουν πάρει κάποιο μεγάλο δάνειο για να τη χτίσουν; Αν το έκαναν αυτό τότε οικογενειακά εισοδήματα >200000 € το χρόνο επιτρέπουν και να ζεις ανετότατα και να ξεπληρώνεις μεγάλο δάνειο. Δεν ειναι όλα πάντα τόσο απλά...
Προς θεού δε λέω ότι ο χ πολιτικός είναι στάνταρ καθαρός και ο ψ όχι. Δε νομίζω ότι κανείς μπορεί να το ξέρει αυτό άλλωστε με τον τρόπο που υφίσταται το πόθεν έσχες. Μόνο εξόφθαλμες υπερβολές μπορούν να σχολιαστούν. Αυτό που λέω είναι ότι συγκεκριμένοι πολιτικοί μπορεί να έχουν προσωπική ζωή που προκαλεί τον απλό κοσμάκη, καλώς ή κακώς όμως τα νόμιμα εισοδήματά τους το επιτρέπουν...
Εγώ θέλω να μου πεις κάτι Τσοχατζόπουλοι, Κουλούρηδες, κτλ που βρήκαν τα λεφτά να χτίζουν βίλες και να κάνουν γάμους στα Παρίσια, κτλ...
Αγαπητέ Ανδρέα, το έχω ξαναπεί, αντιμετωπίζεις τα ...ατοπήματα των σημερινών, λιγότερο αυστηρά... Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω εγώ!
Με ρώτησες για τον Τσοχατζόπουλο και δεν απάντησα; Προσωπικά, στη θέση του, μετά το γάμο στο Παρίσι, δεν θα είχα μούτρα να βγω ξανά στον κόσμο, θα παρατούσα την πολιτική και θα πήγαινα να ζήσω στις Μπαχάμες...
Δεν ξέρω πόσο του στοίχισε το παρτάκι κι από που βρήκε τα λεφτά, αλλά δεν είναι εικόνα αυτή ακόμη και για το τελευταίο λαμόγιο του ΠΑΣΟΚ. Οταν τα ηγετικά στελέχη κάνουν τέτοια, αποθρασύνονται όλοι!Δεν είδα (μπορεί να μου διέφυγε) συγκεκριμένες καταγγελίες για περίεργο πλουτισμό, αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Μόλις τα δούμε (βλ. Siemens ) πολύ ευχαρίστως να τον...ξεχέσουμε παρέα!
Για τον Κουλούρη, πέρα από την αντιπαθητική φάτσα, την αστεία ρητορία και το...eyeliner, δεν έχω ακούσει για κάτι άλλο, περί πλουτισμού. Μπορεί να μην είμαι καλά πληροφορημένος. Το έχω καταχωρημένο πάντως στην ειδική κατηγορία γραφικοί-αστείοι, μαζί με Μπίστηδες, Γιακουμάτους, Παναγιωτόπουλους, Σαμαράδες, και μου ξεφεύγουν αυτή τη στιγμή και κάμποσοι ακόμη από τους ΠΑΣΟΚους, είναι που δεν κυβερνάνε και τους έχω ξεχάσει!
Οσο για τον Ρουσόπουλο, ξαναλέω: θα πρέπει να δείχνεις καμιά φορά και λίγο μέτρο. Το να χτίζεις βιλάρα που κοστίζει 100ντάδες, αν όχι μύριο + , ενώ είσαι υπουργός και όντας πριν ένας απλός δημοσιογράφος , έχει ένα βαθμό πρόκλησης... Βέβαια, αν σκεφτούμε, πως εάν πρόκειται για πολύ γνωστό όνομα στην δημοσιογραφική πιάτσα, μπορεί να καθαρίσει με σημερινές τιμές μόνος του 20Κ εύκολα το μήνα , αλλά η Ζαχαρέα, ΑΝ τα παίρνει αυτά, θα τα παίρνει επειδή αναμένουν άλλες χάρες από αυτήν (άρα όπως καταλαβαίνεις, σε οποιοδήποτε άλλο ευνομούμενο κράτος, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί ΑΜΕΣΩΣ, αφού ο άντρας της υπουργοποιήθηκε...).
Και επιμένω πάντως: ο Ρουσόπουλος, δείχνει να έχει πολύ παραπάνω χρήματα από αυτά που θα περίμενες... Κι αυτό έγινε από τη στιγμή που υπουργοποιήθηκε αυτός και η σύζυγός του από μια απλή reporter του Mega, έγινε ανκοργούμαν σε κεντρικό δελτίο...
Αν όλα αυτά για σένα είναι καλώς καμωμένα και σωστά και δεν υπάρχει ζήτημα ηθικής τάξης, πάω πάσο, απλά έχουμε διαφορετικό μέτρο.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αγαπητέ Ανδρέα, το έχω ξαναπεί, αντιμετωπίζεις τα ...ατοπήματα των σημερινών, λιγότερο αυστηρά... Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω εγώ!Δε θα διαφωνήσω ότι μπορεί και να το κάνω, πίστεψέ με πάντως ότι σε τελική τους έχω σιχαθεί εξίσου. Άλλα περίμενα να κάνουν και άλλα κάνουν. Είναι σίγουρο δηλαδή ότι και αυτοί τα έχουν κάνει σκ@τ@ σχεδόν με ό,τι έχουν ασχοληθεί με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Όσον αφορά όμως το αν έχουν κλέψει και αυτοί όπως είπα και πριν δυστυχώς είναι πιο δύσκολο να αποδειχτεί καθώς οι περισσότεροι είχαν λεφτά από πριν ασχοληθούν με την πολιτική, τα οποία ακόμα και αν πολλαπλασίασαν παρανόμως είναι πολύ πιο δύσκολο να αποδειχτεί. Καλώς ή κακώς δηλαδή πολλά στελέχη της ΝΔ προέρχονται από εύπορες οικογένειες, σε αντίθεση με τα περισσότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που προέρχονταν από μικροαστικές οικογένειες και ενώ δεν εργάστηκαν ποτέ τους βρεθήκανε με περιουσίες.
Οσο για τον Ρουσόπουλο, ξαναλέω: θα πρέπει να δείχνεις καμιά φορά και λίγο μέτρο. Το να χτίζεις βιλάρα που κοστίζει 100ντάδες, αν όχι μύριο + , ενώ είσαι υπουργός και όντας πριν ένας απλός δημοσιογράφος , έχει ένα βαθμό πρόκλησης... Βέβαια, αν σκεφτούμε, πως εάν πρόκειται για πολύ γνωστό όνομα στην δημοσιογραφική πιάτσα, μπορεί να καθαρίσει με σημερινές τιμές μόνος του 20Κ εύκολα το μήνα , αλλά η Ζαχαρέα, ΑΝ τα παίρνει αυτά, θα τα παίρνει επειδή αναμένουν άλλες χάρες από αυτήν (άρα όπως καταλαβαίνεις, σε οποιοδήποτε άλλο ευνομούμενο κράτος, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί ΑΜΕΣΩΣ, αφού ο άντρας της υπουργοποιήθηκε...).
Και επιμένω πάντως: ο Ρουσόπουλος, δείχνει να έχει πολύ παραπάνω χρήματα από αυτά που θα περίμενες... Κι αυτό έγινε από τη στιγμή που υπουργοποιήθηκε αυτός και η σύζυγός του από μια απλή reporter του Mega, έγινε ανκοργούμαν σε κεντρικό δελτίο...
Αν όλα αυτά για σένα είναι καλώς καμωμένα και σωστά και δεν υπάρχει ζήτημα ηθικής τάξης, πάω πάσο, απλά έχουμε διαφορετικό μέτρο.
Όχι, από ηθικής τάξης θα συμφωνήσω μαζί σου ότι τίθεται ζήτημα. Είναι δηλαδή γεγονός ότι η Ζαχαρέα προήχθη αφού βγήκε κυβέρνηση η ΝΔ, κάτι που είναι όντως προκλητικό, όχι όμως και παράνομο βάση της κείμενης νομοθεσίας. Στα δικά μου τα μάτια δηλαδή απλά αναγνώρισα ότι ως δημοσιογράφος καλώς ή κακώς δε θα μπορούσε να είναι αντικειμενική και ως εκ τούτου δεν την παρακολουθούσα. Όσον αφορά το Ρουσόπουλο αν βγει μέσω ψηφοδελτίων την επόμενη φορά είναι στα χέρια του εκλογικού σώματος να μην τον εκλέξει. Θα μου πεις τώρα τι λέω και θα έχεις δίκιο, εδώ βγάζουν άλλους που έχουν αποδεδειγμένα κάνει χειρότερα. Ε εδώ ταιριάζει το 'όπως στρώνουμε θα κοιμηθούμε'.
Αν όντως πάντως παίρνει π.χ. 150000 € το χρόνο τότε ναι πιστεύω ότι ένα σπίτι κάποιων εκατοντάδων χιλιάδων € μπορεί να δικαιολογηθεί.
Περιμένω πάντως με ανυπομονησία να βγουν και άλλα ονόματα Siemens connected από όποια παράταξη και αν είναι. Καταρχήν θέλω να τους κάνουν ρόμπα στα κανάλια (για ποινική δίωξη δεν ελπίζω) και έπειτα θα ήθελα πολύ να μη καναεκλεγούν. ελπίδες θερινής νυκτός και πάλι...
-
Αδικα ελπίζεις, αν βγουν ονόματα, θα είναι από κάνα μικρό ψάρι και όχι πολιτικό... Θα γίνει ο κλασικός ελληνικός συμψηφισμός , θα τα κουκουλώσουν όλα και θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.
Το ανέκδοτο περι ανεξάρτητης δικαιοσύνης το ξέρεις φαντάζομαι...
Τόσο ανεξάρτητη είναι η δικαιοσύνη μας, που το κάθε κόμμα έχει τους δικούς του εισαγγελείς και τους αναθέτει ό,τι θέλει , όπως θέλει! Τόσο όμορφα! Και φυσικά , οι εισαγγελείς ανταποδίδουν τέτοια ...αγάπη με τον...τρόπο τους!Μακάρι με αφορμή την Siemens να γινόταν ένα καλό ξεσκαρτάρισμα, αλλά δεν πρόκειται... Δυστυχώς!
Εδώ το Μητσοτάκιον τέκνον, είχε πάρει για το...εκλογικό του γραφείο, ΚΑΛΥΤΕΡΟ εξοπλισμό από αυτό που είχαμε στην προηγούμενη εταιρία, που τζίραρε και κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρουλίνια το χρόνο (και παραπάνω κάποιες χρονιές...). Το αντιλαμβάνεστε; 130Κ € για πολιτικό γραφείο! Με 30 υπολογιστές κλπ κλπΦαντάσου τι θα έχει δοθεί και στους ΠΑΣΟΚους όταν ήταν κυβέρνηση, όταν σκάσαν τόσα (άλλο που τώρα τα...πλήρωσε, σιγά μην τα πλήρωνε αν δεν ξέσπαγε το σκάνδαλο... ) στον υιο Μητσοτάκη... Σε υπουργούς και γενικούς γραμματείς, πρέπει να έχωναν χοντρό χρήμα!
-
Ο Κουλουρης παντως το 80 ηταν αποθηκαριος στη ΔΕΗ... τα πρωτα χρονια του ΠΑΣΟΚ νομιζω ΓΓαθλητισμου (μοιραζε λεφτα στα αθλητικα σωματια......) και το 88 παντως εμενε σε βιλλα με πισινα και γυμναστηριο καπου στα βριλησσια ... τωρα νομιζω μενει Πεντελη και εχει δηλωσει σε συνεντευξη στον ΑΝΤ1 οτι με το τεννις χαλαρωνει απιστευτα..... ενω καθοταν στο Γκαζον του κηπου του στην Πεντελη....Χα!!!!!
-
Η σκληρή δουλειά(20άωρα και βάλε) φίλε αναγνωρίζεται και δικαιώνεται. Πρότυπο ο Κουλούρης.
Επεξεργασία
Πόσο χρόνο ζωής του δίνετε; -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Ο Κουλουρης παντως το 80 ηταν αποθηκαριος στη ΔΕΗ... τα πρωτα χρονια του ΠΑΣΟΚ νομιζω ΓΓαθλητισμου (μοιραζε λεφτα στα αθλητικα σωματια......) και το 88 παντως εμενε σε βιλλα με πισινα και γυμναστηριο καπου στα βριλησσια ... τωρα νομιζω μενει Πεντελη και εχει δηλωσει σε συνεντευξη στον ΑΝΤ1 οτι με το τεννις χαλαρωνει απιστευτα..... ενω καθοταν στο Γκαζον του κηπου του στην Πεντελη....Χα!!!!!Οπότε, πάει κι αυτός για...ξέχεσμα!
Οχι βέβαια πως χρειαζόμουν να μάθω αυτό, του έχω μπόλικα φορτωμένα! Ειδικά όταν τον ακούς να μιλάει... -
Ενώ ο Τζουμάκας τουλάχιστον ήταν πετυχημένος δικηγόρος (δεν μπορούσα να μην το πω θα έσκαγα )
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ενώ ο Τζουμάκας τουλάχιστον ήταν πετυχημένος δικηγόρος (δεν μπορούσα να μην το πω θα έσκαγα )Δεν πας να κανεις κανα μπανιο εσυ;
-
Προς το παρόν κοιτάω βιτρίνες στο μαγαζί μπας και ψωνίσω τίποτα τώρα στις εκπτώσεις (λέγε με ΧΑΑ )...Σε κάνα 45λεπτο έφυγα
-
MIG παρε
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Προς το παρόν κοιτάω βιτρίνες στο μαγαζί μπας και ψωνίσω τίποτα τώρα στις εκπτώσεις (λέγε με ΧΑΑ )...Σε κάνα 45λεπτο έφυγα[παπαγαλάκι mode] μην ψωνίσεις πριν κατέβει κάτι από 3300 [/παπαγαλάκι mode]
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Ο Κουλουρης παντως το 80 ηταν αποθηκαριος στη ΔΕΗ... τα πρωτα χρονια του ΠΑΣΟΚ νομιζω ΓΓαθλητισμου (μοιραζε λεφτα στα αθλητικα σωματια......) και το 88 παντως εμενε σε βιλλα με πισινα και γυμναστηριο καπου στα βριλησσια ... τωρα νομιζω μενει Πεντελη και εχει δηλωσει σε συνεντευξη στον ΑΝΤ1 οτι με το τεννις χαλαρωνει απιστευτα..... ενω καθοταν στο Γκαζον του κηπου του στην Πεντελη....Χα!!!!!με βάση ενα γρήγορο googlαρισμα o κουλούρης είναι οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές κλπ
σίγουρο το παραπάνω (αποθηκαριος)?
-
http://www.capital.gr/articles.asp?show ... 1&expand=1
-
Εκλεισε η έρευνα για τη δολοφονία της
Τετάρτη, 18.06.08
Ενάμισυ χρόνο και πλέον μετά τη δολοφονία της δημοσιογράφου Αννας Πολιτόφσκαγια, η έρευνα για την υπόθεση αυτή κλείνει, ανακοίνωσε την Τετάρτη η εισαγγελία της Ρωσίας.Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της Βλαντιμίρ Μαρκίν, η αρμόδια επιτροπή της εισαγγελίας ανακοίνωσε το τέλος της προκαταρκτικής έρευνας και οι συγγενείς του θύματος, αλλά και οι κατηγορούμενοι θα ενημερωθούν σχετικά αύριο.
Τρεις άνθρωποι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία στο πλαίσιο της έρευνας: ο Σεργκέι Χατζικουρμπάνοφ και οι αδελφοί Τζαμπράϊλ και Ιμπραγκίμ Μαχμούντοφ.
Ενας τέταρτος ύποπτος, ο πρώην αξιωματικός της FSB (πρώην KGB) Πάβελ Ριαγκούζοφ, κατηγορείται για κατάχρηση εξουσίας και για οικονομικό εκβιασμό.
Η Αννα Πολιτκόφσκαγια, μια από τις ελάχιστες δημοσιογράφους στη Ρωσία που κατήγγειλε την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Ρωσία, δολοφονήθηκε στις 7 Οκτωβρίου του 2006 στην είσοδο του σπιτιού της στην Μόσχα.
ΑΠΕ - ΜΠΕ
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
http://www.capital.gr/articles.asp?showlist=0&catid=14&id=524111&expand=1' target='_blank70 εκατ. ευρώ έκαναν φτερά στο Κτηματολόγιο - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 11/09/2003
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
http://www.capital.gr/articles.asp?showlist=0&catid=14&id=524111&expand=1' target='_blank
70 εκατ. ευρώ έκαναν φτερά στο Κτηματολόγιο - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 11/09/2003
Έχω ξανααναφέρει ότι ο Λαλιώτης πλέον ασχολείται με τα εφοπλιστικά, όλοι αντιλαμβάνεστε από πού βρήκε
τα λεφτά. Μη με ρωτήσετε πού το διάβασα, είναι πληροφορία εκ των έσω... -
Bad guys really do get the most girls
NICE guys knew it, now two studies have confirmed it: bad boys get the most girls. The finding may help explain why a nasty suite of antisocial personality traits known as the 'dark triad' persists in the human population, despite their potentially grave cultural costs.
The traits are the self-obsession of narcissism; the impulsive, thrill-seeking and callous behaviour of psychopaths; and the deceitful and exploitative nature of Machiavellianism. At their extreme, these traits would be highly detrimental for life in traditional human societies. People with these personalities risk being shunned by others and shut out of relationships, leaving them without a mate, hungry and vulnerable to predators.
But being just slightly evil could have an upside: a prolific sex life, says Peter Jonason at New Mexico State University in Las Cruces. 'We have some evidence that the three traits are really the same thing and may represent a successful evolutionary strategy.'
Jonason and his colleagues subjected 200 college students to personality tests designed to rank them for each of the dark triad traits. They also asked about their attitudes to sexual relationships and about their sex lives, including how many partners they'd had and whether they were seeking brief affairs.
“High 'dark triad' scorers are more likely to try to poach other people's partners for a brief affair”
The study found that those who scored higher on the dark triad personality traits tended to have more partners and more desire for short-term relationships, Jonason reported at the Human Behavior and Evolution Society meeting in Kyoto, Japan, earlier this month. But the correlation only held in males.James Bond epitomises this set of traits, Jonason says. 'He's clearly disagreeable, very extroverted and likes trying new things - killing people, new women.' Just as Bond seduces woman after woman, people with dark triad traits may be more successful with a quantity-style or shotgun approach to reproduction, even if they don't stick around for parenting. 'The strategy seems to have worked. We still have these traits,' Jonason says.
This observation seems to hold across cultures. David Schmitt of Bradley University in Peoria, Illinois, presented preliminary results at the same meeting from a survey of more than 35,000 people in 57 countries. He found a similar link between the dark triad and reproductive success in men. 'It is universal across cultures for high dark triad scorers to be more active in short-term mating,' Schmitt says. 'They are more likely to try and poach other people's partners for a brief affair.'
Barbara Oakley of Oakland University in Rochester, Michigan, says that the studies 'verify something a lot of people have conjectured about'.
Christopher von Rueden of the University of California at Santa Barbara says that the studies are important because they confirm that personality variation has direct fitness consequences.
'They still have to explain why it hasn't spread to everyone,' says Matthew Keller of the University of Colorado in Boulder. 'There must be some cost of the traits.' One possibility, both Keller and Jonason suggest, is that the strategy is most successful when dark triad personalities are rare. Otherwise, others would become more wary and guarded.
From issue 2661 of New Scientist magazine, 18 June 2008, page 12
I am bad to the bone (μανάρι μου)...!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Bad guys really do get the most girlsκαι το λεγε ο charmak και δεν τον πιστευαμε
να που δικαιωνεται
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#5]