-
Το ΛΑ.Ο.Σ. έχει αυτοπροσδιορισθεί μέσα από τις δηλώσεις, τοποθετήσεις και πράξεις των στελεχών του.-
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Το ΛΑ.Ο.Σ. έχει αυτοπροσδιορισθεί μέσα από τις δηλώσεις, τοποθετήσεις και πράξεις των στελεχών του.-++
Και παράλληλα αρνείται τον έμπρακτο αυτοπροσδιορισμό του, μπάς και θολώσει και άλλο το ήδη ζαλισμένο βλέμμα των τηλεορασόπληκτων πολιτών αυτής της χώρας, σωστά?
-
Δλδ η ΝΔ είναι δεξιό κόμμα και το ΠΑΣΟΚ αριστερό;
Ή το ένα κεντροδεξιό και το άλλο κεντροαριστερό;
Ή και τα δυο υποδουλωμένα νεοφιλελεύθερα με αριστερές κορώνες - κι ας 'αυτοπροσδιορίζονται' όπως θέλουν;Εγώ νομίζω ότι το ΛΑΟΣ έχει την πλέον ξεκάθαρη στάση: 'Δεν ξέρουμε τι είμαστε, κύριοι'.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Εγώ νομίζω ότι το ΛΑΟΣ έχει την πλέον ξεκάθαρη στάση: 'Δεν ξέρουμε τι είμαστε, κύριοι'.
'Δε ΛΕΜΕ τι ειμαστε, κυριοι'
-
Δε λέμε γιατί δεν ξέρουμε, ρε. Αν ξέραμε, θα λέγαμε.
Όπως και οι άλλοι, δλδ. -
Ας μην εθελοτυφλούμε. Κανείς δεν είπε ότι ο ιδεολογικός αυτοπροσδιορισμός των 'παραδοσιακών' κομμάτων είναι ειλικρινής. Τούτο όμως απέχει μακράν από το 'όλα τα σφάζω, όλα τ'αρμέγω, απ'ολα έχει ο μπαξές, περάστε κόσμε'.
-
Δε λέμε γιατί δεν ξέρουμε, ρε. Αν ξέραμε, θα λέγαμε.Μια χαρα ξερουμε. Αλλα λιγη θολουρα ποτε δεν κανει κακο
-
Εγώ νομίζω ότι το ΛΑΟΣ έχει την πλέον ξεκάθαρη στάση: 'Δεν ξέρουμε τι είμαστε, κύριοι'.Βάλε και τον ΣΥΝ (ΣΥΡΙΖΑ) σε αυτή την κατηγορία
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δε λέμε γιατί δεν ξέρουμε, ρε. Αν ξέραμε, θα λέγαμε.
Μια χαρα ξερουμε. Αλλα λιγη θολουρα ποτε δεν κανει κακο
δεν ειμαι σιγουρος οτι ξερουν, για να ειμαι ειλικρινης..
ας μην ξεχναμε οτι εχουν προσωπικοτητες στις ταξεις τους οπως η εφη σαρρη (η οποια οπως βλεπουμε εδω: http://youtube.com/watch?v=Fem0H_XWebY&feature=related' target='_blank ειναι ετοιμη για την βουλη )
και ο πωλητης βιβλιων - φτηνο αντιγραφο του λιακο
περιεργο συνδιασμο υποψηφιων εχει το λαος
δεν θεωρω σε καμια περιπτωση οτι προκειται για ακροδεξιο/φασιστικο κομμα. κατι τετοιο θα μπορουσα να πω για κανα βοριδη ισως, για τον πλευρη μπορει, για ΕΠΕΝ, για χρυση αυγη, για πολλα τελοσπαντων... αλλα για το ΛΑΟΣ πιστευω οτι απλως οτι προκειται περι λαϊκιστων. τιποτα παραπανω, τιποτα λιγοτερο.
δεν πιστευω οτι υπαρχει ουσιαστικα καποια ιδεολογια πισω απο το λαος. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
δεν πιστευω οτι υπαρχει ουσιαστικα καποια ιδεολογια πισω απο το λαος.ενώ ολοι οι υπόλοιποι είναι αγνοί ιδεολόγοι
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
δεν ειμαι σιγουρος οτι ξερουν, για να ειμαι ειλικρινης..
ας μην ξεχναμε οτι εχουν προσωπικοτητες στις ταξεις τους οπως η εφη σαρρη (η οποια οπως βλεπουμε εδω: http://youtube.com/watch?v=Fem0H_XWebY&feature=related' target='_blank' target='_blank ειναι ετοιμη για την βουλη )
και ο πωλητης βιβλιων - φτηνο αντιγραφο του λιακο
περιεργο συνδιασμο υποψηφιων εχει το λαος
δεν θεωρω σε καμια περιπτωση οτι προκειται για ακροδεξιο/φασιστικο κομμα. κατι τετοιο θα μπορουσα να πω για κανα βοριδη ισως, για τον πλευρη μπορει, για ΕΠΕΝ, για χρυση αυγη, για πολλα τελοσπαντων... αλλα για το ΛΑΟΣ πιστευω οτι απλως οτι προκειται περι λαϊκιστων. τιποτα παραπανω, τιποτα λιγοτερο.
δεν πιστευω οτι υπαρχει ουσιαστικα καποια ιδεολογια πισω απο το λαος.Μα κι ο Βοριδης με τον Πλευρη και το αλλο το καλοπαιδο εκ θεσσαλονικης τον Βελοπουλο στο ΛΑΟΣ ειναι. Αυτοι δεν ειναι τιποτα ανενταχτοι. Προκειται για πνευματικα παιδια εκπροσωπων του think tank της συγχρονης ακροδεξιας με αρκετα 'παρασημα' δρασης τα προηγουμενα χρονια που ητανε στην αφανεια. Μην κοιτας τωρα που ηρθανε στο Κοινοβουλιο και γινανε επισημοι συζητητες των πρωιναδικων. Εχεις διαβασει το πονημα του Βελοπουλου 'Η Ελλαδα αιμορραγει'; Αμα πεσει στα χερια σου καν' το, θα με θυμηθεις. Ο Πλευρης ειναι γιος του 'φυρερ' Πλευρη (και στην ουσια εκπροσωπος του) κι ο Βοριδης εχει πλουσια δραση στα φοιτητικα του χρονια στη Νομικη και στενους δεσμους με Χρυση Αυγη κλπ. Δεν ειναι μονο αστειοι, αλλα πολυ συγκεκριμενα επικινδυνοι...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μα κι ο Βοριδης με τον Πλευρη και το αλλο το καλοπαιδο εκ θεσσαλονικης τον Βελοπουλο στο ΛΑΟΣ ειναι. Αυτοι δεν ειναι τιποτα ανενταχτοι. Προκειται για πνευματικα παιδια εκπροσωπων του think tank της συγχρονης ακροδεξιας με αρκετα 'παρασημα' δρασης τα προηγουμενα χρονια που ητανε στην αφανεια. Μην κοιτας τωρα που ηρθανε στο Κοινοβουλιο και γινανε επισημοι συζητητες των πρωιναδικων. Εχεις διαβασει το πονημα του Βελοπουλου 'Η Ελλαδα αιμορραγει'; Αμα πεσει στα χερια σου καν' το, θα με θυμηθεις. Ο Πλευρης ειναι γιος του 'φυρερ' Πλευρη (και στην ουσια εκπροσωπος του) κι ο Βοριδης εχει πλουσια δραση στα φοιτητικα του χρονια στη Νομικη και στενους δεσμους με Χρυση Αυγη κλπ. Δεν ειναι μονο αστειοι, αλλα πολυ συγκεκριμενα επικινδυνοι...
μα αυτο ειναι το θεμα, εχουν στις ταξεις τους ακροδεξιους αλλα και ατομα οπως ειναι η σαρρη..
η ακροδεξια γραμμη δεν ειναι τυχαια επιλογη, απλως ηταν νομιζω το κενο που μπορουσε να καλυψει τοτε, δεν επροκειτο περι πολιτικης θεσης που ειχε και εχει διαλεξει το λαος επειδη αυτο τους αντιπροσωπευει..
εξ'αλλου, εχω ξαναπει οτι θεωρω τους λαϊκιστες του τυπου αυτου περισσοτερο επικινδυνους απο τους δηλωμενους ακροδεξιους, αλλα και μακραν πιο ασχετους για οποιαδηποτε συζητηση γυρω απο τον χωρο της πολιτικης..ενώ ολοι οι υπόλοιποι είναι αγνοί ιδεολόγοι
ισως οχι, αλλα δεν περιμενεις να δεις τον καραμανλη στο κκε..
δλδ υπαρχει μια λογικη και στα προσωπα που επιλεγονται και στην επικοινωνιακη πολιτικη που ακολουθειται. τουλαχιστον οπως εγω το εκλαμβανω.. -
Τα άτομα στυλ Εφη Σαρρή δεν τα παίρνουν τα κόμματα για να προσανατολιστούν ιδεολογικά.
Αν ήταν θα έπαιρναν ξερωγώ τον ...Νεοκλή Σαρρή.
Μόνο το Πασόκ κατάφερε να προσανατολιστεί απο την σελήνη που έπαιζε στη λάμψη -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Τα άτομα στυλ Εφη Σαρρή δεν τα παίρνουν τα κόμματα για να προσανατολιστούν ιδεολογικά.
Μόνο το Πασόκ κατάφερε να προσανατολιστεί απο την σελήνη που έπαιζε στη λάμψηεχεις δικιο, αλλα δεν ειναι μονο αυτο.
ειναι κ αλλα (επιτροπες μεταναστων κλπ) αλλα δεν θα κανω τωρα τον διαφημιστη του λαος, για ονομα του θεου
εξακολουθω να πιστευω οτι δεν προκειται περι ακροδεξιου κομματος παντως. μακαρι να ηταν ακροδεξιο. θεωρω αυτο που ειναι πολυ χειροτερο. προτιμω χιλιες φορες κατι πρωτες γραμμες και επεν. ειχαν μια σταση ξεκαθαρη, οσο κι αν τους αντιπαθουσα.
σημερα ακουω ατομα να ψηφιζουν λαος κ τους λογους που το κανουν και λεω μεσα μου 'θεε μου, τι λεει αυτος'
τοτε απλα εσπαγα πλακα καθως λογομαχουσα με φασιστες για το γαμωτο της υποθεσης -
Ο χρήστης skye έγραψε:
μα αυτο ειναι το θεμα, εχουν στις ταξεις τους ακροδεξιους αλλα και ατομα οπως ειναι η σαρρη..
Ναι μωρε αλλα ισχυει αυτο που λεει ο tasosdev. Δηλαδη επιλεγουμε συνειδητα τους ακροδεξιους, τους ναζιστες, τους τραμπουκους για να θωρακισουμε και να προσδιορισουμε ιδεολογικα το κινημα και για γαρνιτουρα βαζουμε τον γκει σεξολογο, το τσουλι, την αλλην την ψυχοπαθη που χαστουκισε τη Λιανη κλπ. για να τσιμπησουμε τιποτα χαβαλεδες. Τωρα το τι λενε οταν αναφερονται στον εαυτο τους ειναι ενα αλλο θεμα. Ο καθενας εξαλλου κρινεται απο τη δραση του, που στην περιπτωση τους εχει σαφεστατους προσανατολισμους.
ΥΓ. Για την πελατεια τους συμφωνω απολυτα, εξ' ου και η 'θολουρα' που λεγαμε.
-
Εντάξει, δεν τους πολυσυμφέρει να δώσουν ακριβές στίγμα νομίζω.
Αν πούν είμαστε τάδε, ο ψηφοφόρος θα πεί 'α εγω δεν είμαι τάδε, δε τους ψηφίζω'
Τώρα πουλάνε κάργα εθνικισμό(αχταρμά όμως), με γαρνιτούρα πατρίδα θρησκεία οικογένεια,
και εκμεταλλεύονται ότι πέσει κάτω απ τα άκρα όλων των κομμάτων.
Εντάξει, δεν περιμένουν να κυβερνήσουν, τους παίρνει να παρουσιάζονται ολίγο αφαιρετικά -
Εντάξει, δεν τους πολυσυμφέρει να δώσουν ακριβές στίγμα νομίζω.
Αν πούν είμαστε τάδε, ο ψηφοφόρος θα πεί 'α εγω δεν είμαι τάδε, δε τους ψηφίζω'
Τώρα πουλάνε κάργα εθνικισμό(αχταρμά όμως), με γαρνιτούρα πατρίδα θρησκεία οικογένεια,
και εκμεταλλεύονται ότι πέσει κάτω απ τα άκρα όλων των κομμάτων.
Εντάξει, δεν περιμένουν να κυβερνήσουν, τους παίρνει να παρουσιάζονται ολίγο αφαιρετικάΑααυτό που λέει ο tasosdev>nul ( ).
Εθνικιστές λίγο - πολύ είμαστε κατά το μεγαλύτερο ποσοστό. Ακραίοι , λογικά , οι περισσότεροι δεν είμαστε , πολλώ δε μάλλον ακροδεξιοί που στην συνείδηση του κόσμου πλησιάζει στο φασίστας ( λες και ο ακροαριστερός δεν είναι ) , θρησκεία δεν παίζει πολύ παρά μόνο ως φόντο προκειμένου να μαζέψουμε όσους μπορούμε περισσότερους και οικογένεια γιατί η οικογένεια δεν είναι κακή.
Με αυτόν τον μανδύα πήραν 5%. Έτσι όταν βγήκε το Πανεπιστήμιο και είπε ότι είναι ακροδεξιοί το πήραν βαρέως και όπως είπα και χθες το θεωρώ δίκαιο να διαμαρτύρονται προκειμένου να μην τους κολλήσουν ταμπέλα όχι γιατί δεν είναι ακροδεξιοί αλλά γιατί δεν θέλουν να φαίνονται. Ο καθένας μπορεί να σκέφτεται από εκεί και πέρα τι είναι το ΛΑ.Ο.Σ. και τι πρεσβεύει.
Πάντως είναι εντυπωσιακό ότι ο κόσμος της διαννόησης αποζητά με μανία την αφαίρεση ταμπελών και χαρακτηρισμών από την κοινωνική διαστρωμάτωση αλλά με την ίδια μανία βάζει τέτοιες ( άσχετο εάν τις αξίζουν ή όχι ) σε κόμματα , συμπεριφορές κτλ με μόνο κριτήριο την σύμπνοια ή όχι των απόψεων της διαννόησης με τους ανθρώπους που κοτσάρει ταμπέλες ( ελπίζω να έγινα κατανοητός ). -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ισως οχι, αλλα δεν περιμενεις να δεις τον καραμανλη στο κκε..
δλδ υπαρχει μια λογικη και στα προσωπα που επιλεγονται και στην επικοινωνιακη πολιτικη που ακολουθειται. τουλαχιστον οπως εγω το εκλαμβανω..Γιατί, περίμενες να δεις τον Κοντογιαννόπουλο -----> http://www.kontogiannopoulos.gr/index.p ... c=1&ctg=12' target='_blank στο ΠAΣΟΚ...;;;; !!
-
Μόνο το Πασόκ κατάφερε να προσανατολιστεί απο την σελήνη που έπαιζε στη λάμψηE' αυτός είναι λίγο πιο καραγκιόζης από την ψωλέω
-
Είμαι περίεργος να καταλάβω που βασίζεται ο φόβος αυτός. Γιατί θεωρείτε πχ επικίνδυνη την ακροδεξιά μπουρδολογία αλλά όχι την ακροαριστερή (και τους εκπροσώπους τους); Γιατί είναι τρομακτικό το 5% της αοριστολογίας και του ψηφοθηρικού 'αχταρμά' του ΛΑΟΣ και όχι το 18% του ΣΥΡΙΖΑ;
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#5]