-
Δεν θέλω να καταλήξω πουθενά, άλλωστε το είπα ότι τώρα είμαι ... θολωμένος.
Σ' ευχαριστώ για τα υπόλοιπα. -
Λαθος παραληπτης αλλα το σχολιο ισχυει κ για σενα
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
8 - 9 μύρια Έλληνες, μια χαρά μας χωράει η Πελοπόννησος.
Το πολύ πολύ, να παρακαλέσουμε να μας αφήσουν και τη μισή Αθήνα.
Δεν βλέπω πρόβλημα...ΥΓ. Μη μου δίνετε πολλή σημασία, έχω πιεί κάτι παραπάνω. Τσικνοπέμπτη σήμερα.
Ε ναι τωρα που ξεφορτωθηκαμε και τα ενοχλητικα δαση....
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
:ysterical:
Λαθος παραληπτηςΕ όχι ρε γμτ, όχι!
Μια φορά που κάποιος βρέθηκε να λέει μια καλή κουβέντα για μένα, τελικά την έλεγε για άλλον. -
ΥΓ. Μη μου δίνετε πολλή σημασία, έχω πιεί κάτι παραπάνω. Τσικνοπέμπτη σήμερα.
Ωωωωχχχ!! Νωρίς άρχισες....
-
μανο, παραθετω μερικα αποσπασματα τα οποια ειναι χαρακτηριστικα του τροπου σκεψης που περιγραφω:
[size=12]και αυτό γιατί φοβούνται και μισούν το λαό μας για τον οποίο είναι βέβαιοι ότι στη μεγάλη του πλειοψηφία απορρίπτει τα φιλοπόλεμα σχέδιά τους και γι' αυτό θέλει να μας τιμωρήσει με κάθε τρόπο.
Εκτός και αν αποφασίσουμε όλοι μαζί να γονατίσουμε και να φιλήσουμε τα πόδια τους παίρνοντας όρκους ότι από εδώ και στο εξής θα ήμαστε καλά παιδιά και πειθήνια όργανα στην όποια πολιτική τους, όμως αφού το παιχνίδι είναι έτσι και αλλιώς για εμάς χαμένο τότε ας πέσουμε με το κεφάλι ψηλά. Ας μην περιμένουμε βοήθεια από πουθενά ούτε έχουμε συμμάχους.
ενω μεχρι σημερα τι ακριβως ημασταν;
καλα παιδια δεν ειναι οι κουβανοι. οι ελληνες μια χαρα κωλαρακι δινουμε στα αμερικανικα συμφεροντα, δεν εχουν παραπονο
μιλωντας για συμμαχους, εχουμε συμμαχους. αυτους που πολεμαμε στο πλευρο τους και δεν πα να λεει ο μικης και ο καθε μικης οτι διαφωνει. οι συμμαχοι μας εκ των πραγματων αλλα και de jure ειναι το ΝΑΤΟ. στο πλευρο του πολεμαμε, αρα συμμαχοι μας ειναι.Είμαστε εμείς και εμείς.
Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να είμαστε τουλάχιστον ωραίοι, περήφανοι και γιατί όχι χαρούμενοι αφού θα έχουμε πάρει τη μεγάλη απόφαση να γίνουμε όλοι μας μια γροθιά ενωμένοι
[..]
Οφείλουμε να περάσουμε και από αυτή τη νέα δοκιμασία με το κεφάλι ψηλά. Μπορεί να υποφέρουμε όμως το ζητούμενο για μας είναι να παραμείνουμε Έλληνες.
Και θα παραμείνουμε Έλληνες.
Ας μην ξεχνάμε από πόσες σκληρές δοκιμασίες περάσαμε ως τώρα όμως στο τέλος πάντα βγήκαμε νικητές.
Το ίδιο θα συμβεί και στο μέλλον.η ελλαδαααααααα ποτε δεν πεθαινει δε διστααααααααζει φοβερααααα καμιααααα
Ας κλείσουμε τα σύνορα ας σταματήσουμε τις διπλωματικές και οικονομικές μας σχέσεις
οπως ειπα, θα επρεπε να παραμεινει στα (αναλαφρα ψευτοεπαναστατικα και δηθεν κουλτουριαρικα αλλα ομολογουμενως ομορφα) τραγουδακια του και να αφησει την πολιτικη. ετσι και αλλιως οσες πρωτοβουλιες πηρε αποτυχημενες ηταν και δεν ειναι αξιοπιστος. τουλαχιστον οχι σε οσους εχουν ματια και βλεπουν. η πολιτικη σημερα δεν χτιζεται με λαϊκισμους και δημοσιογραφιστικες υπερβολες και κινδυνολογιες και ναι, οπως ειπα, δεν περιμενω να με καταλαβουν ελληνες σημερα, οταν εχουμε για πρωθυπουργο το χοντροβαβουλο. αλλα οσο νωριτερα το καταλαβουμε, τοσο καλυτερα για μας. η πολιτικη πρεπει να στηριζεται σε μακροπροθεσμα οραματα πολλες φορες, οταν το διπλωματικο παιχνιδι εχει χαθει. και οχι αντε, τωρα μας ηρθε και ψαχνουμε λυση αμεσα και περιμενουμε οι αλλοι να κανουν πισω οταν παιζονται τα συμφεροντα τους. με πορδες δεν βαφονται αυγα. και σε βαθος χρονου νικα ο καλος διπλωματης.
με λιγη τυχη, η ελλαδα θα νικησει. οχι επειδη εχει καλους διπλωματες. αλλα επειδη οι της αλλης πλευρας ειναι ανοητοι και δεν βλεπουν σε βαθος χρονου. -
A ρε Skye!
Και εμένα το κείμενο που προκάλεσε ένα...μειδίαμα.
Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως πλούσιος είναι αυτός που αρκείται στα λίγα.
Κάποιοι πάνε 'εναλλακτικές' διακοπές στις εσχατιές της Ελλάδας.
Κάποιοι άλλοι περιορίζονται σε κλεινόν άστυ και Μύκονο.
Κάποιοι το τραβάνε και δεν τους φτάνει και σε κάποιους άλλους τους περισεύει. Άραγε ποιοι είναι οι έξυπνοι και ποιοι οι 'έξυπνοι'?Εγώ αυτό που ξέρω, με τα μυαλά που έχουν Έλληνες και Τούρκοι, είναι ότι τα Ίμια θα πρέπει μια μοίρα πυροβολικού κάποια στιγμή από νησίδα να τα κάνει ύφαλο. problem solved που λένε και οι Αμερικάνοι.
-
8 - 9 μύρια Έλληνες, μια χαρά μας χωράει η Πελοπόννησος.
Το πολύ πολύ, να παρακαλέσουμε να μας αφήσουν και τη μισή Αθήνα.
Δεν βλέπω πρόβλημα...ΥΓ. Μη μου δίνετε πολλή σημασία, έχω πιεί κάτι παραπάνω. Τσικνοπέμπτη σήμερα.
Όσοι είμαστε τώρα στην Πελοπόννησο είμαστε μια χαρά,δεν θέλουμε άλλους.
λίγοι και καλοί.(όχι τίποτα άλλο,δεν θα χωράμε και στα κωλόμπαρα)
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
η ελλαδαααααααα ποτε δεν πεθαινει [i]δε διστααααααααζει[/i] φοβερααααα καμιααααα
...δεν την σκιάζει...
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Ε, έτσι θα 'ναι. Το ότι χρησιμοποιεί την κοινή λογική (αν κάποιος έχει κάτι συγκεκριμένο να πει κατά όσων αναφέρει ο Θ., ας το αναφέρει), τον κατατάσσει στους ξεμωραμένους σε μια χώρα-τρελοκομείο.
Συγκεκριμένα λέω ότι ο Θ. λέει μπαρούφες διότι δεν συντάσσεται με την λογική των θολών κουλτουριάδων και επιπλέον η χρήση της κοινής λογικής απαγορεύεται εντός των συνόρων ( και αυτών της Μακεδονίας ).
Επιπλέον έχω να καταγγείλω ότι προσπαθεί με κείμενα να ξυπνήσει τον μέσο Έλληνα κάτι που είναι αντίθετο στην λογική των μεγάλων κομμάτων αλλά και των μικρών.
Άρα είναι τρελλός.
Τόσο συγκεκριμένα.
Δεν λέει μπαρούφες, την δουλειά του κάνει κι αυτός, και μάλιστα πολύ καλά, χρόνια τώρα.
Αν είναι να ξυπνήσει τον μέσο Έλληνα με της Δικαιοσύνης τον ήλιο νοητό στην πλατεία Συντάγματος ή στο Ηρώδειο παρέα με τον Λάκη και τον Ρέμο, δώσαμε.Νισάφι.
Ο ίδιος γιατί δεν λέει τί προτίθεται να κάνει από δω και πέρα εις ένδειξη διαμαρτυρίας στην ασκήμια και την προδοσία (στην οποία υποτίθεται ότι συμμετέχει και η ελληνική κυβέρνηση);Δεν άκουσα, πως είπατε;
Τόσο καιρό γιατί δεν έλεγε ή έκανε κάτι...επί της ουσίας από τη θέση που βρίσκεται και με το κύρος που διαθέτει;Μέρα με την μέρα, μήνα με τον μήνα από την στιγμή που το πρόβλημα είναι υπαρκτό χρόνια τώρα.Έπρεπε να βγάλει έκτακτο δελτίο το μέγκα και το άλτερ για να δακρύσει ο Μίκης και να γράψει τις εμψυχωτικές αράδες του;
Ντάξει, είπαμε συνεπής στον θεσμικό του ρόλο , αλλά μην το κάνουμε και λύσσα.
-
η ελλαδαααααααα ποτε δεν πεθαινει [i]δε διστααααααααζει[/i] φοβερααααα καμιααααα
...δεν την σκιάζει...
ναι, δεν βγαζει κ πολυ νοημα... αλλα δε γ@μιεται
-
Από το Ποντίκι σήμερα...
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Από το Ποντίκι σήμερα...Aν δεν γινει ταυτοποιηση απο τον θαλαμο θα αχισουν να βγαινουν και τιποτα αερια?
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
έχει ξεμωραθεί εντελώςΓια δειξε μας σε ποια σημεια της παραπανω επιστολης εχει δειγματα της μωριας του (κατ'εσε παντα).
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Από το Ποντίκι σήμερα...
Aν δεν γινει ταυτοποιηση απο τον θαλαμο θα αχισουν να βγαινουν και τιποτα αερια?
Τι να πω... τη γυναίκα μου φοβάμαι μόνο, γιατί η φωτό που της έκανε αποδεκτή ο απιθανόμπατσος για το διαβατήριο, δεν έχει καμιά (μα καμιά) σχέση με την πραγματικότητα....
BTW. πέτυχα και ένα κατάστημα τράπεζας με κάτι παρόμοιο. Για να μπείς μέσα, σε κλείνει σε ένα γυάλινο κουβούκλιο - ανιχνευτή μετάλλων, φαντάζομαι. Από τον ανιχνευτή αυτόν δεν περνάνε ούτε τα κλειδιά σου. Την πρώτη φορά που πήγα εκεί (και την τελευταία) χρειάστηκε να μπω και να βγω από το κουβούκλιο 5-6 φορές, μέχρι που νόμιζα ότι εφταιγαν τα σφραγίσματα στα δόντια μου...τελικά ήταν κάτι ψιλά στην κωλότσεπη
(Άσε που έχει μόνο ένα κουβουκλιο) οπότε όταν πλακώνει κόσμος γίνεται το σώσε..... -
Από το Ποντίκι σήμερα...Πως το είχε πει ο ποιητής;;;
Λαός που θυσιάζει την ελευθερία του για ασφάλεια, δεν αξίζει ούτε ελεύθερος να είναι, αλλά ούτε και ασφαλής...
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
έχει ξεμωραθεί εντελώς
Για δειξε μας σε ποια σημεια της παραπανω επιστολης εχει δειγματα της μωριας του (κατ'εσε παντα).
το 'φοβούνται και μισούν το λαό μας' πχ προέρχεται απο άνθρωπο που το μυαλό του λειτουργεί 1000%
τι να κάνουμε γέρασε
-
Από το Ποντίκι σήμερα...
Aν δεν γινει ταυτοποιηση απο τον θαλαμο θα αχισουν να βγαινουν και τιποτα αερια?
Τι να πω... τη γυναίκα μου φοβάμαι μόνο, γιατί η φωτό που της έκανε αποδεκτή ο απιθανόμπατσος για το διαβατήριο, δεν έχει καμιά (μα καμιά) σχέση με την πραγματικότητα....
BTW. πέτυχα και ένα κατάστημα τράπεζας με κάτι παρόμοιο. Για να μπείς μέσα, σε κλείνει σε ένα γυάλινο κουβούκλιο - ανιχνευτή μετάλλων, φαντάζομαι. Από τον ανιχνευτή αυτόν δεν περνάνε ούτε τα κλειδιά σου. Την πρώτη φορά που πήγα εκεί (και την τελευταία) χρειάστηκε να μπω και να βγω από το κουβούκλιο 5-6 φορές, μέχρι που νόμιζα ότι εφταιγαν τα σφραγίσματα στα δόντια μου...τελικά ήταν κάτι ψιλά στην κωλότσεπη
(Άσε που έχει μόνο ένα κουβουκλιο) οπότε όταν πλακώνει κόσμος γίνεται το σώσε.....Αυτο μου θυμιζει το περιφημο 'κλουβι της διαμαρτυριας' που ειχε στηθει εξω απο το συνεδριο των δημοκτατικων στις ΗΠΑ πριν τεσσερα χρονια.Ξερεις ηταν γυρω γυρω με συρματοπλεγμα και ειχε και κατι τεραστια μεγαφωνα που παιζαν δυνατα μουσικη.Δηλαδη και να φωναζες δεν θα σε ακουγε κανεις.Η κωφωση και το ξελαρυγγιασμα ηταν σιγουρα.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Δηλαδη και να φωναζες δεν θα σε ακουγε κανεις.Η κωφωση και το ξελαρυγγιασμα ηταν σιγουρα.
κάτι σαν να'σαι μπλογκερ, δηλαδή...
-
Παντως τωρα στον κουλογλου βλεπω κατι σχετικα με την Λατικη Αμερικη, που ενα μετα το αλλο τα κρατη χεσαν τους Αμερικανους και την κωλοδημοκρατια που τους ειχαν επιβαλλει.Τελικα δεν γλειφουν ολοι το δολαριο.
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#5]