-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Πόσο στ' @@στής πρέπει να είναι κανείς για να κυκλοφορεί με τέτοια λάστιχα;Πρόκειται για Michelin Pilot Exalto 2, κάτι που πλέον δε φαίνεται ΚΑΘΟΛΟΥ από το πέλμα.
Και το πίσω δεξί λάστιχο είναι έτσι, ενώ τα δύο μπροστινά ήταν απλά φθαρμένα, αλλά με αυλάκια ακόμα.ΤΡΑΓΙΚΟΙ άνθρωποι
Κόψιμο τα λάστιχα με το σουγιά. Μην πει κανείς για 'φθορά περιουσίας' κλπ Αυτά τα λάστιχα έπρεπε να έχουν αλλαχτεί (άρα να μην υπάρχουν). Άει σχτρ με τον
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Α, αυτόματο και πάλι αυτόματο... ο άλλος πρέπει να πάτησε τουλάχιστον 2000 φορές το συμπλέκτη όλη αυτή την ώρα!!!
A μπραβο ρε φιλε, αυτο λεω και εγω
Εκτος του οτι ειναι πολυ πιο βολικο για ολους στην κινηση, οι περισσοτεροι αργοκινητοι οδηγοι θα ξεκινουσαν πολυ πιο γρηγορα με ενα αυτοματο κιβωτιο, εκτος του οτι θα ηταν και πολυ πιο ευκολο για αυτουςΕρωτηση:
Γιατι δεν εχουν επικρατησει τα αυτοματα κιβωτια για τους περισσοτερους?Για τον ίδιο λόγο που δεν έχουν επικρατήσει τα Mac έναντι των πισιών στους εξανάγκης χρήστες:
ΕΛΑ ΝΤΕ; -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Μήπως ήρθε η ώρα ν'αρχίσουμε σιγά-σιγά να μεταφέρουμε εξουσίες και επιχειρήσεις στην περιφέρεια; Λέω, μήπως;
Θα διαλυθούν κατά τη μεταφορά!
Έχεις πάει ποτέ στο σχηματαρι (εννοώ και μέσα στα εργοστάσια) να δεις από κοντά Homo Industrialis Oinofutae; Μόνο αν σπάσει το αλλάζουμε, λέμε!!!Kαι που να πας μεσα στον Σαρακακη(Aνταλακτικα)
Νομιζεις οτι θα πεταχτει κανενας Ξανθοπουλος απο καμια πορτα
50's κατασταση με τα ολα του
Η επικοινωνια μεταξυ των εργαζομενων, γινεται με ''post it'' -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Δεν ήξερα που να το γράψω αλλά έτυχε μου περιστατικό με φοβερή κοπελιά σήμερα
Βέβαια μάλλον το θέμα του μηνύματος έπρεπε να είναι να πεταχτούν στα σκουπίδια οι κινητήρες TSI γιατί με τσάγιασε... Fiat Stilo 1.6 με γυναίκα οδηγόΝα μην τα πολυλογώ, η κοπελιά (όμορφη παρεπιπτόντως) με το Stilo μου κολλούσε προφυλακτήρα σήμερα σε κάθε ευκαιρία για αρκετή ώρα. Όπου μπορούσα άνοιγα το γκάζι και με έχανε, μετά έπεφτα σε κίνηση και πάλι τα ίδια, γενικώς προσπαθούσε να με τσιτώσει!
Φτάνουμε σε δρόμο με στροφές όπου το πάλευε πολύ γερά, έμενε πίσω αλλά είχε σκυλιάσει και έμπαινε με όλα...! Σε κάποια φάση φτάνουμε σε στροφή 90 μοιρών όπου έχει τρελά σκ@τένια άσφαλτο πάνω στη στροφή με σαμαράκια και λακούβες ό,τι να'ναι. Πάντα κόβω πολύ εκεί γιατί το λυπάμαι Οπότε με το που πέφτω στα φρένα αυτή αντίθετα σανιδώνει και τσουπ δίπλα μου! (ας παρακάμψουμε τα κοπανήματα/χοροπήδημά της στις λακούβες) Πατάω τέρμα γκάζι (ααααχ ρε VAG με το ηλεκτρόγκαζο και το lag σου...) αρχίζουν να σφυρίζουν οι συμπιεστές άαααντε να πάρει μπρος το εργαλείο και αυτή... εν κινήσει κατεβάζει πρώτη για να τα δώσει όλα! Πρέπει να πάτησε 7.000 στροφές η τύπισσα, μανία λέμε Μου βγαίνει ένα καπώ μπροστά (ψόφια δευτέρα εγώ) και αρχίζω να τη μαζεύω εύκολα, έλα όμως που είχα ξεχάσει πως ο δρόμος στενεύει σε 20 μέτρα και χωράει μόνο ένα αμάξι! Κάνει τιμονιά για να με κλείσει, δεν προλάβαινα να την περάσω πέφτω στα φρένα και χώνομαι από πίσω της. Και τι κάνει η γκόμενα... κατεβάζει παράθυρο, μου κάνει νόημα byebye και στρίβει στο πρώτο στενό.
Έπρεπε γμτ να την κυνηγήσω αλλά ήμουν άυπνος και είχα φάει 4 ώρες μάθημα στη μάπα.Την παραδέχομαι... κι ας έπαιξε βρώμικα
Δεν θα σχολιασω το οτι εκανες οτι εκανες αυπνος κλπ (ποιος ειμαι εγω για να σε κρινω αλλωστε) αλλα με γυναικα καγκουρι μην ξαναπαιξεις. Εχουν αγνοια κινδυνου, δεν νιωθουν φοβο, απο την αλλη εσυ δεν δεχεσαι να σε περασει γυναικα, ειναι πολυ ευκολο να γινει η λαλακια.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Μήπως ήρθε η ώρα ν'αρχίσουμε σιγά-σιγά να μεταφέρουμε εξουσίες και επιχειρήσεις στην περιφέρεια; Λέω, μήπως;
Θα διαλυθούν κατά τη μεταφορά!
Έχεις πάει ποτέ στο σχηματαρι (εννοώ και μέσα στα εργοστάσια) να δεις από κοντά Homo Industrialis Oinofutae; Μόνο αν σπάσει το αλλάζουμε, λέμε!!!Kαι που να πας μεσα στον Σαρακακη(Aνταλακτικα)
Νομιζεις οτι θα πεταχτει κανενας Ξανθοπουλος απο καμια πορτα
50's κατασταση με τα ολα του
Η επικοινωνια μεταξυ των εργαζομενων, γινεται με ''post it''Με 'post it' ή με θρήνους γοερούς της Μάρθας Βούρτση;
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Ερωτηση:
Γιατι δεν εχουν επικρατησει τα αυτοματα κιβωτια για τους περισσοτερους?Ίσως γιατί η αναξιοπιστία των πρώτων υλοποιήσεων μαζί με τη μείωση των επιδόσεων που συνεπάγονταν έστρεψε τη συλλογική προτίμηση υπέρ των χειροκίνητων κιβωτίων.
Αν προσθέσουμε και το οτι οι περισσότεροι έπαιρναν αυτοκίνητο για να το κρατήσουν 15 - 20 χρόνια, και μάλιστα με τους μικρότερους δυνατούς κινητήρες (λόγω φορολογικού καθεστώτος).. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
με τσάγιασε... Fiat Stilo 1.6 με γυναίκα οδηγόΈγραφε κυβικά το stilo? Εκτός αν τα είπατε κιόλας
-
Ναι είχε σηματάκι 1.6 το ρημάδι
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν θα σχολιασω το οτι εκανες οτι εκανες αυπνος κλπ (ποιος ειμαι εγω για να σε κρινω αλλωστε) αλλα με γυναικα καγκουρι μην ξαναπαιξεις. Εχουν αγνοια κινδυνου, δεν νιωθουν φοβο, απο την αλλη εσυ δεν δεχεσαι να σε περασει γυναικα, ειναι πολυ ευκολο να γινει η λαλακια.
Quoted for emphasis.
Έχω ζήσει τρομερό σκηνικό πέρυσι το καλοκαίρι βασικά με (άγνωστη σε εμάς) κοπελιά 23 χρονών με 147 που έκανε άτυπα κόντρα με ένα φίλο μου, τελικά αυτή έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε σε φανάρι καταστρέφοντας το αυτοκίνητό της... ευτυχώς δεν έπαθε κανείς τίποτα. Ήμουν από πίσω και τον βλέπω να κάνει μανούβρα για να αποφύγει την 147 που έβγαλε μούτρα κατά πάνω του και η οποία σφήνωσε στο φανάρι με ~50χλμ -
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Πόσο στ' @@στής πρέπει να είναι κανείς για να κυκλοφορεί με τέτοια λάστιχα;Πρόκειται για Michelin Pilot Exalto 2, κάτι που πλέον δε φαίνεται ΚΑΘΟΛΟΥ από το πέλμα.
Και το πίσω δεξί λάστιχο είναι έτσι, ενώ τα δύο μπροστινά ήταν απλά φθαρμένα, αλλά με αυλάκια ακόμα.ΤΡΑΓΙΚΟΙ άνθρωποι
Υ.Γ. Το παρκάρισμα δεν το σχολιάζω, πταίσμα μπροστά σ' αυτό...
Ναι αλλά έχει Alfa.
(Ότι μπορεί να μην έχει δεύτερο βρακί να βάλει είναι αλλά έργο) -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πόσο στ' @@στής πρέπει να είναι κανείς για να κυκλοφορεί με τέτοια λάστιχα;
Πρόκειται για Michelin Pilot Exalto 2, κάτι που πλέον δε φαίνεται ΚΑΘΟΛΟΥ από το πέλμα.
Υ.Γ. Το παρκάρισμα δεν το σχολιάζω, πταίσμα μπροστά σ' αυτό...
Ναι αλλά έχει Alfa.
(Ότι μπορεί να μην έχει δεύτερο βρακί να βάλει είναι αλλά έργο)Kαλά αυτός έχει και ΙΧ...
Πέρσι, διπλή νταλίκα, στην ΕΟ φορτομένη όσο δεν πάει, είχε χειρότερης κατάστασης ελαστικά, με το αποκορύφομα, τα τελευταία δύο σε κάθε άξονα, που χρησιμοποιούνται σε βαρή φορτίο και κανονικά θα έπρεπε εκείνη τη στιγμή να έχει κατεβάσει, ήταν τελείως σκισμένα, σχεδόν κουρέλια (και τα τέσσερα)... Καλά σκατά έχει το μυαλό τους; -
Και σαν έχει Alfa τι έγινε; Δεν του'χουν πει ότι τσιγκουνιές στη συντήρηση εξοπλισμού απ'τον οποίον εξαρτάται η σωματική σου ακεραιότητα δεν γίνονται;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και σαν έχει Alfa τι έγινε; Δεν του'χουν πει ότι τσιγκουνιές στη συντήρηση εξοπλισμού απ'τον οποίον εξαρτάται η σωματική σου ακεραιότητα δεν γίνονται;Αν πρέπει να περάσω από το μίξερ κάποια πράγματα για να γίνουν κατανοητά χ..σε ψηλά κι αγνάντευε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν πρέπει να περάσω από το μίξερ κάποια πράγματα για να γίνουν κατανοητά χ..σε ψηλά κι αγνάντευε .Δεν αφορούσε η απάντησή μου τη δικιά σου, αλλά φταίω και εγώ που δεν την πήρα αυτούσια από την αρχή του aserf. Συγνώμη...
-
Για να ειναι φθαρμενα πιο πολυ τα πισω απο οτι τα μπροστα, μαλλον τα εχει κανει μπρος-πισω καμια 600ρια φορες
Παντως ρε παιδια ελεος μερικοι
Εγω πριν λιγες μερες εδωσα 230 -
Για το σημερινό φονικό...
http://news.ert.gr/c/3/378961.asp
Μοτοσυκλετιστής σκοτώνει οδηγό
Έγκλημα για την προτεραιότητα!
3/3/2008 8:04:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 3/3/2008 8:18:12 μμ)Πηγή: ΝΕΤ 105,8
Νεκρός μεταφέρθηκε στις 4.15μμ στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας ένας 40χρονος Έλληνας ο οποίος έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο. Από τα στοιχεία της αστυνομίας προκύπτει ότι το θύμα που οδηγούσε ΙΧ αυτοκίνητο διαπληκτίστηκε και συνεπλάκη για την προτεραιότητα με οδηγό μοτοσικλέτας στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Αχαρνών στην Αθήνα. Οι δύο οδηγοί ήρθαν στα χέρια και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ο οδηγός του δικύκλου πυροβόλησε τον 40χρονο με πιστόλι και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
Δεν πάμε καλά...
Και, δεδομένου ότι ο δράστης ήταν δικυκλιστής, θα γίνει της κακομοίρας τώρα με τους μηχανάκηδες... Μάλλον θα πουν ότι 'καλά έκανε'.
-
Μάρτυρας δεν υπήρχε;;;; Πινακίδες δεν είδε κανείς;;;;
Υ.Γ. Κάθε φορά που γίνεται κάτι τέτοιο με παίρνει τηλέφωνο η μητέρα μου και μου το λέει θέλοντας να με προτρέψει να είμαι ήρεμος στο δρόμο και να μη διαπληκτίζομαι ακόμα και όταν έχω δίκιο... ε με κάτι τέτοια δεν είναι καθόλου παράλογη
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Για το σημερινό φονικό...http://news.ert.gr/c/3/378961.asp
Μοτοσυκλετιστής σκοτώνει οδηγό
Έγκλημα για την προτεραιότητα!
3/3/2008 8:04:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 3/3/2008 8:18:12 μμ)Πηγή: ΝΕΤ 105,8
Νεκρός μεταφέρθηκε στις 4.15μμ στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας ένας 40χρονος Έλληνας ο οποίος έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο. Από τα στοιχεία της αστυνομίας προκύπτει ότι το θύμα που οδηγούσε ΙΧ αυτοκίνητο διαπληκτίστηκε και συνεπλάκη για την προτεραιότητα με οδηγό μοτοσικλέτας στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Αχαρνών στην Αθήνα. Οι δύο οδηγοί ήρθαν στα χέρια και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ο οδηγός του δικύκλου πυροβόλησε τον 40χρονο με πιστόλι και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
Δεν πάμε καλά...
Και, δεδομένου ότι ο δράστης ήταν δικυκλιστής, θα γίνει της κακομοίρας τώρα με τους μηχανάκηδες... Μάλλον θα πουν ότι 'καλά έκανε'.
να πα να γ@@@@θει ο εγκληματιας-δειλος που ηθελε και μηχανη.Αυτη τον μαρανε το καθαρμα
(μηπως ηταν κανενα μαφιοζικο ξεκαθαρισμα? ) -
Γι'αυτό παιδιά όσο δίκαιο και να έχουμε σε ανάλογες περιπτώσεις ας κάνουμε το 'κορόϊδο' και ας φεύγουμε. Δεν ξέρεις τί κουβαλάει ο άλλος επάνω του. Κυκλοφορούν ψυχοπαθείς έξω.
-
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]