-
Μόνο για φιγούρα είναι…κάνει γιατί τίποτε άλλο?
-
Μάγκες, http://to-adifago-kitos.com/
-
Ο χρήστης Pacos έγραψε:
Μόνο για φιγούρα είναι…κάνει γιατί τίποτε άλλο?Το καλοκαίρι το γεμίζεις με νερό και το κάνεις Jacuzzi
-
Ο χρήστης Pacos έγραψε:
Που είστε ρε παιδιά…φύγατε όλοι?Ειναι Παρασκευη.... Πολυ τρεξημο!
Μιλαμε οταν συνελθω λιγο
Απλα να σου ξεκαθαρησω την θεση μας.
Δεν ειμαστε εναντιων των μιχανων... Ειμαστε εναντιων της μειωνοτητας που υπαρχει αναμεσα σας που καβαλαει την μιχανη και πιστευει οτι ειναι ο θεος.
Κινειται οπως να ναι, κανει οτι να ναι και εχει την απαιτηση να προσεχουμε εμεις οι υπολοιπη -διτροχοι η τετρατροχοι- μη μας παθει κατι.
Αυτους κραζουμε εδω μεσα, με αυτους τα χουμε.ο τοπικ δεν ειναι κλειστικο για τα ζωα με 2 ροδες... Ειναι για ολα τα ζωα. Με 2-3-4-6-8-12 ροδες... ακομα και τους πεζους.
Καλως ηρθες
Προσωπικα μ αρεσουν οι μιχανες, παντα ηθελα να χω αλλα εχω θεψει τοσους φιλους που ειχαν μιχανες, απο μαλακιες αλλων, που την εκαναν μ ελαφρα πιδηματακια, που τις εχω σιχαθει! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μάγκες, http://to-adifago-kitos.com/Δίκιο...
-
Δεν ξέρω αλλά πείτε μου…το είχατε αυτό το τουτού?
Εγώ το είχα για 3 χρόνια και το μόνο παραπάνω που έμαθα από αυτό ήταν να στρώνω και να διπλώνω τα ρούχα μου στο υποτυπώδη πορτ παγκαζ γιατί δεν χώραγε ολόκληρο το σάκο.
Κολίδια ήξερα από βρεφική ηλικία. -
Ο χρήστης Pacos έγραψε:
Μόνο για φιγούρα είναι…κάνει γιατί τίποτε άλλο?Πααααααααααααααααααααααααααντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!
Το καλυτερο σχολειο πισωκινησης!!!! -
Και όχι μόνο πάντες.
-
Ο χρήστης Pacos έγραψε:
Εγώ το είχα για 3 χρόνια και το μόνο παραπάνω που έμαθα από αυτό ήταν να στρώνω και να διπλώνω τα ρούχα μου στο υποτυπώδη πορτ παγκαζ γιατί δεν χώραγε ολόκληρο το σάκο.
Κολίδια ήξερα από βρεφική ηλικία.Αμα το κράταγες κιάλλο, θα μάθαινες και ξεκωλίδια όμως
Έχεις ζωγραφίσει.
Over -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μάγκες, http://to-adifago-kitos.com/Τι λε ρε φιλόσοφε γνώστη…για εμένα ήταν αυτό?
Απάντησε αν έχεις άποψη στο ερώτημα και άσε τις ειρωνικές προσβολές! -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αττική Οδός, βράδυ, κατά τις 8, με όχι ιδιαίτερη κίνηση. Βρίσκομαι στη μεσαία με 120-130km/h. Μπροστά μου έχω ένα ακόμα αυτοκίνητο. Από αριστερή με προσπερνάνε 2 αυτοκίνητα με περίπου 140km/h. Τη στιγμή που το δεύτερο αυτοκίνητο φτάνει στο ύψος του μπροστινού μου προφυλακτήρα (πηγαίναμε σε σχηματισμό προηγείται αυτός της αριστερής, έπειτα αυτός της μεσαίας, στη συνέχεια ο δεύτερος της αριστερής και πίσω εγώ στη μεσαία) έρχεται τυπάς με μοτοσυκλέτα κάνοντας ελιγμό πλαγιάζοντας, μπαίνει ελάχιστα μέσα στη λωρίδα μου μπροστά μου, στη συνέχεια μπροστά σε αυτόν στην αριστερή και το επανέλαβε 2-3 φορές περνώντας ούτε ένα μέτρο ανάμεσα στα αυτοκίνητα.Η δεξιά λωρίδα ήταν παντελώς άδεια...
Είναι ή δεν είναι ΜΑΛΑΚΑΣ?
Θα μπορούσατε όμως εσύ και ο μπροστινός σου να κινείστε στην άδεια δεξιά λωρίδα με τα 120-130 σας, να πέρναγαν οι άλλοι δύο από την άδεια μεσαία με τα 140 τους και τέλος ο μοταίος να πέρναγε από την άδεια αριστερή με τα χχχ χλμ του...
Σε αυτήν την περίπτωση ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα ήταν ΜΑΛΑΚΑΣ...
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Κολίδια ήξερα από βρεφική ηλικία.Αμα το κράταγες κιάλλο, θα μάθαινες και ξεκωλίδια όμως
Έχεις ζωγραφίσει.
OverΞεκωλίδια ήξερα από πριν…
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μόνο για φιγούρα είναι…κάνει γιατί τίποτε άλλο?
Πααααααααααααααααααααααααααντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!
Το καλυτερο σχολειο πισωκινησης!!!!Το σχολείο είναι για τους νέους
-
Ο χρήστης Pacos έγραψε:
Τι λε ρε φιλόσοφε γνώστη…για εμένα ήταν αυτό?
Απάντησε αν έχεις άποψη στο ερώτημα και άσε τις ειρωνικές προσβολές!Άμα θεωρείς ότι βρίσκει εφαρμογή, δεν θα σου πω εγώ το όχι.
Εγώ το είπα για να μην έχουμε άλλη μια ανούσια κόντρα σε λάθος θέμα.Και τους χαρακτηρισμούς άσε τους για τα φιλαράκια σου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι λε ρε φιλόσοφε γνώστη…για εμένα ήταν αυτό?
Απάντησε αν έχεις άποψη στο ερώτημα και άσε τις ειρωνικές προσβολές!Άμα θεωρείς ότι βρίσκει εφαρμογή, δεν θα σου πω εγώ το όχι.
Εγώ το είπα για να μην έχουμε άλλη μια ανούσια κόντρα σε λάθος θέμα.Και τους χαρακτηρισμούς άσε τους για τα φιλαράκια σου.
Όχι δεν βρίσκει εφαρμογή, εσύ όμως το έριξες χωρίς να σου ρίξω εγώ.
Δεν τρέχει τίποτε και να μου το ξαναρίξεις.
Κάθε φορά που διαφωνούμε δηλαδή σε κάτι θα μου το ρίχνεις?
Μιλάμε επίπεδο πραγματικό, συγνώμη αλλά τόσο ψηλά εγώ δεν φτάνω.
Εγώ δεν βρίζω κανέναν και προσβάλω κανένα, το μόνο που κάνω είναι διάλογο επί της ουσίας.
Αν διαφωνείς λοιπόν εσύ με κάτι που θα πω…ε…τι να σου πω…ξαναστείλε το μου.
Να συμφωνώ σε ότι πεις το βλέπω λίγο δύσκολο έως ακατόρθωτοΚορυφαίο επίπεδο
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Το καλοκαίρι το γεμίζεις με νερό και το κάνεις JacuzziΈλα μπράβο και μια σωστή κουβέντα σε τόσες σελίδες!
Πότε κανονίζουμε Jacuzzi Day λοιπόν;Edit: Το αδηφάγο κήτος όλο και μεγαλώνει...
-
Θα το ρίχνω όποτε βλέπω να επίκειται σύγκρουση χωρίς λόγο σε λάθος θέμα. Ευτυχώς οι μιατάκηδες γενικά είναι πολύ ανοιχτόμυαλοι.
-
ΖΩΑ με xenon φώτα στην εθνική.
Το ΠΣΚ που μας πέρασε βγήκα μια βόλτα και τρελάθηκα με τη γυφτιά ορισμένων οδηγών. Αρρύθμιστα xenon φώτα να τυφλώνουν τους πάντες, σε έναν από τους πιο επικίνδυνους δρόμους (ν.ε.ο Πατρών - Κορίνθου).
Δε περίμενα να είναι τόσοι πολλοί -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Αττική Οδός, βράδυ, κατά τις 8, με όχι ιδιαίτερη κίνηση. Βρίσκομαι στη μεσαία με 120-130km/h. Μπροστά μου έχω ένα ακόμα αυτοκίνητο. Από αριστερή με προσπερνάνε 2 αυτοκίνητα με περίπου 140km/h. Τη στιγμή που το δεύτερο αυτοκίνητο φτάνει στο ύψος του μπροστινού μου προφυλακτήρα (πηγαίναμε σε σχηματισμό προηγείται αυτός της αριστερής, έπειτα αυτός της μεσαίας, στη συνέχεια ο δεύτερος της αριστερής και πίσω εγώ στη μεσαία) έρχεται τυπάς με μοτοσυκλέτα κάνοντας ελιγμό πλαγιάζοντας, μπαίνει ελάχιστα μέσα στη λωρίδα μου μπροστά μου, στη συνέχεια μπροστά σε αυτόν στην αριστερή και το επανέλαβε 2-3 φορές περνώντας ούτε ένα μέτρο ανάμεσα στα αυτοκίνητα.
Η δεξιά λωρίδα ήταν παντελώς άδεια...
Είναι ή δεν είναι ΜΑΛΑΚΑΣ?
Θα μπορούσατε όμως εσύ και ο μπροστινός σου να κινείστε στην άδεια δεξιά λωρίδα με τα 120-130 σας, να πέρναγαν οι άλλοι δύο από την άδεια μεσαία με τα 140 τους και τέλος ο μοταίος να πέρναγε από την άδεια αριστερή με τα χχχ χλμ του...
Σε αυτήν την περίπτωση ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα ήταν ΜΑΛΑΚΑΣ...
dpolal έγινε πριν το τουνελ της εξόδου για ΕΟ. Εκεί αν θες να συνεχίσεις ευθεία προς Ελευσίνα ή αριστερή θα είσαι ή μεσαία. Αν είσαι δεξιά θα σε πάρει κανένα κουλάδι παραμάζωμα από εκείνα που βγαίνουν τελευταία στιγμή στην έξοδο. Ο δρόμος όπως ανέφερα δεν είχε ιδιαίτερη κίνηση. Πήγαινα χαλαρά στη μεσαία και 120-130km/h δεν είναι λίγα. Είναι η συνηθισμένη στα περισσότερα κομμάτια ΝΟΜΙΜΗ ταχύτητα της ΑΟ. Την στιγμή εκείνη ΕΤΥΧΕ να είναι 2 αυτοκίνητα στην αριστερή τα οποία κινούνταν με μεγαλύτερη ταχύτητα και προσπέρασαν. Ο μηχανόβιος ήρθε και έκανε σλάλομ ανάμεσά μας ΑΚΡΙΒΩΣ εκείνη τη στιγμή. Λες και θα πάθαινε τίποτα αν περίμενε ελάχιστα δεύτερα να προσπεράσουν αυτοί που ήταν στην αριστερή και να ανοίξει ο δρόμος. Εναλλακτικά αν βιαζόταν τόσο πολυ μπορούσε να επιλέξει τη δεξιά λωρίδα χωρίς να ενοχλήσει κανένα ή να ρισκάρει από το να περάσει οριακά ανάμεσά μας. Επιπλέον δεν πέρασε ευθύβολα ανάμεσα μας (όλα τα αυτοκίνητα ήταν στο κέντρο της λωρίδας τους), αλλά παίζοντας με την ουρά και πλαγιάζοντας την μηχανή περνώντας σε ελάχιστη απόσταση από τους προφυλακτήρες. Αν αυτόν δεν τον λες ΜΑΛΑΚΑ και μελλοθάνατο, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα περί σωστής οδήγησης. Αν ακουμπούσε έστω και ελάχιστα ένα αυτοκίνητο, θα έπεφτε και στους υπολοίπους. Μετά θα έφταιγαν τα αυτοκίνητα που έγινε αλοιφή από δική του ηλιθιότητα ε;
Εσύ δηλαδή όταν είσαι με αυτοκίνητο ή τη μηχανή κάνεις σφήνες στον πόντο από τον προφυλακτήρα του άλλου? Δεν λέω πως δεν έχω κάνει και εγώ σλάλομ ανάμεσα σε αργούς, αλλά αν υπάρχει άδεια λωρίδα επιλέγω πάντα αυτή (παίζοντας και φώτα προειδοποιώντας ότι πάω να περάσω) ή να υπάρχει άνοιγμα τουλάχιστον 1 1/2 καρότσας ώστε να μην ενοχλήσω και ούτε να διακινδυνεύσω επαφή.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα το ρίχνω όποτε βλέπω να επίκειται σύγκρουση χωρίς λόγο σε λάθος θέμα. Ευτυχώς οι μιατάκηδες γενικά είναι πολύ ανοιχτόμυαλοι.Κρατάς επίπεδο και καλά κάνεις αλλά επί της ουσία ακόμα να απαντήσεις
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]