-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εισαι εντελος λαθος.
Ο νομος/ΚΟΚ λεει οτι η αριστερη ειναι για προσπερασεις.
Η προσπεραση απο δεξια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ απο τον ΚΟΚ
Εσυ τι εκανες στην αριστερη;
Αν δεν προσπερνουσες εκεινη την ωρα, καλα εκανε και σου κολλησε ο τυπος.
Ποιος σου πε οτι μπορεις να παιρνεις την αριστερη υπερ-εγρολαβια και να καθεσαι εκει μεχρι να βαρεθεις;;Φίλε, καλά τα λες αλλά έχω μια ένσταση. ΔΕΝ έκανε καλά που κόλλησε πίσω του. Πρέπει ΠΑΝΤΟΤΕ να τηρείται η απόσταση ασφαλείας. Αν ο πίσω έπεφτε πάνω θα θεωείταν υπαίτιος 100%, έστω και εάν ο άλλος είχε καταλάβει την αριστερή.
Συμφωνω.Στην δεξια λωριδα πρεπει να μενουμε και να χρησιμοποιουμε την αριστερη για προσπερασμα.Εγω προσωπικα αυτο κανω παντα.Οταν ομως η δεξια λωριδα δεν ειναι καλη(εχει κατσει δηλαδη ο δρομος απο το βαρος των φορτηγων) η οταν βρισκονται εκει πολλες νταλικες μενω στην αριστερη αλλα πηγαινω στο οριο ταχυτητας,αμα ερθει ομως καποιος πιο γρηγορος θα κανω δεξια να με περασει,δεν το βρισκω λογικο να τον κρατησω πισω μου.Αμα θελει να περασει θα περασει.
Συμφωνώ. Στην Κορίνθου Τριπόλεως (έχοντας φύγει από Τρίπολη) η δεξία λωρίδα είναι στίβος μάχης (τελείως κυμματιστή). Δεν θα σπάσω το όχημα μου ώστε να μην χαλάσω τη 200άρα του γρήγορου.
Επίσης, έστω ότι κινούμαι στην αριστερή και εμφανίζεται πίσω μου κάποιος γρηγορότερος. Πρέπει να κάνω δεξιά OK, no problem. Αλλά θα το κάνω με ασφάλεια. Δεν θα στρίψω τιμόνι σε στυλ έμπαινε Γιούτσο. Πρέπει να βγάλω φλας, να ελέγξω και να μπω ΜΟΝΟ όταν η απόσταση από τον μπροστά, αλλά και τον πίσω, είναι επαρκής.
Αλλά τα ζώα κολλάνε πίσω σου και αρχίσουν να αυνανίζονται με τα φώτα.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Το εκνευριστικο ειναι οταν σου κολλανε με φωτα, αλαρμ, κορνες ενω δεν εχεις που8ενα να πας, κ ας τους εχεις ειδοποιησει οτι 8α τους κανεις χωρο αναβοντας το δε3ι φλας. Εκει που βγαινω εκτος εαυτου ομως ειναι οταν τους ιδιους τους 3αναφτανω λιγο πιο κατω (πι8ανοτατα σε ανηφορα η στροφες) κ σε αγνοουν κανονικοτατα.Θεωρώ πιθανό ότι πολλοί από όσους εδώ μέσα διαμαρτύρονται για τον αργό της αριστερής να εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία.
Εγω απλα παιζω μια-δυο φωρες τα φωτα απο μακρυα.
Αν δεν αποκρινεται το ζωντανο απο μπροστα, περναω απο δεξιαΝομίζω ότι αυτή είναι η πιο πρακτική λύση...
Έχετε δίκιο μάγκες. Θα παίξεις φώτα 1-2 φορές οπότε ή θα φύγει ή θα μείνει εκεί για πάντα. Μία ώρα να παίζεις φώτα δεν θα φύγει.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μου τυχαινει πολυ συχνα, να σκανε στην δεξια λωριδα πισω μου και να μου παιζουν τα φωτα....
ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ?????
ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΥ ΡΕ ΖΩΑ???
ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ?????
Α ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΡΕ!!!!!!!
Μερικοι ανθρωποι πρεπει να μας απαλλαξουν απο τα γωνιδια τους....Μια ξκλ**ρ* στην περιφερίακή Υμηττού κόλλησε πίσω μου και έπαζε με τα φώτα. Ήμουν δεξιά με 70 (όριο 80). Προφανώς, ήταν τόσο άσχετη που φοβόταν να αλλάξει λωρίδα. Αργότερα σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να το ακινητοποιήσω να δω τι θα έκανε (αλλά ήταν αργά).
Πρωί είμαι στην ΑΟ και πιάνω δεξιά για έξοδο Κάντζας. Πλησιάζω τη λωρίδα επιβράδυνσης και αφήνω το γκάζι (με δεξί φλας αναμμένο). Νταλίκα πίσω μου παίζει φώτα και βγάζω το χέρι από το παράθυρο για χειρονομία. Προσπερνάει και βγαίνει μπροστά μου (ωραία λέω, θα δώσουμε μάχη πρωινιάτικα). Τελικά έκανε αριστερά και συνέχισε για αεροδρόμιο.
Η μοναδική φορά που δικαιολογείται να παίξει φώτα κάποιος σε δεξιά λωρίδα (το έχω κάνει στην περιφερειακή Υμηττού) είναι σε αυτοκινητόδρομο εάν ο μπροστά πηγαίνει με λιγότερο από 50χ.α.ω..
-
-
1.4 GT ;
-
Yes
-
ειχε αφησει και λιγο χωρο για τους πεζους...
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αν ηταν λαμπο, θα μας λεγανε οτι ομορφαινει το τοπιο.....Ανάλογα με την όρεξη που έχει ο καθένας.
Αν στη θέση του αυτοκινήτου ήταν 3-4 μηχανάκια δεν θα ενοχλούσαν και θα ήταν αόρατα.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Τρία ζώα γένους θυληκού εχθές στο Κηφισσό. (εντός Smart ForTwo)Δύο ζώα στις κανονικές θέσεις. Πίσω ανοιχτό και το 3ο ζώο να ανεμίζει η ξανθιά του χαίτη.
Βέβαια όλοι αφήναμε τουλάχιστον τη διπλάσια απόσταση από το συγκεκριμένο όχημα καθώς η σχετική κατάσταση μαρτυρούσε την πνευματική κατάσταση του θυληκού ζώου πίσω από το τιμόνι.
Μάλλον ακαταστασία θες να πεις.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Σαββατιάτικο παρκάρισμα! Έπιανε όλο το πεζοδρόμιο ο τύπος!Το εχει ανεβασει και απο τη ραμπα, μην χαλασουν τα λαστιχα
-
-
Ελα μωρε τωρα, κατι κακοηθεις τυποι, μασκαρεμενοι με κατι μπλε στολες και κατι περιεργα καπελα (ασφαλως για να μην ειναι αναγνωρισιμοι) του τις εκλεψαν. Α, και του αφησαν κι ενα διαφημιστικο φυλλαδιο στο παρμπριζ, ροζ αν δεν κανω λαθος. Που εχουμε φτασει ρε παιδακι μου, μεγαλη εγκληματικοτητα...
-
Και σταμάτησε και πάνω στην διάβαση.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και σταμάτησε και πάνω στην διάβαση.Το ζώο!
-
Ο χρήστης rethimno02 έγραψε:
Μου τυχαινει πολυ συχνα, να σκανε στην δεξια λωριδα πισω μου και να μου παιζουν τα φωτα....
ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ?????
ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΥ ΡΕ ΖΩΑ???
ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ?????
Α ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΡΕ!!!!!!!
Μερικοι ανθρωποι πρεπει να μας απαλλαξουν απο τα γωνιδια τους....Μια ξκλ**ρ* στην περιφερίακή Υμηττού κόλλησε πίσω μου και έπαζε με τα φώτα. Ήμουν δεξιά με 70 (όριο 80). Προφανώς, ήταν τόσο άσχετη που φοβόταν να αλλάξει λωρίδα. Αργότερα σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να το ακινητοποιήσω να δω τι θα έκανε (αλλά ήταν αργά).
Πρωί είμαι στην ΑΟ και πιάνω δεξιά για έξοδο Κάντζας. Πλησιάζω τη λωρίδα επιβράδυνσης και αφήνω το γκάζι (με δεξί φλας αναμμένο). Νταλίκα πίσω μου παίζει φώτα και βγάζω το χέρι από το παράθυρο για χειρονομία. Προσπερνάει και βγαίνει μπροστά μου (ωραία λέω, θα δώσουμε μάχη πρωινιάτικα). Τελικά έκανε αριστερά και συνέχισε για αεροδρόμιο.
Η μοναδική φορά που δικαιολογείται να παίξει φώτα κάποιος σε δεξιά λωρίδα (το έχω κάνει στην περιφερειακή Υμηττού) είναι σε αυτοκινητόδρομο εάν ο μπροστά πηγαίνει με λιγότερο από 50χ.α.ω..
Πολύ περίεργο να σου συμβεί 2 φορές κάτι τόσο κουφό. Μήπως τρέχει τίποτα με τον κώλο του αυτοκινήτου σου; (έχουν καεί τα φώτα σου πχ)
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Το ζώο!
Κάποιος δε θα έπρεπε να γράφει σε αυτό το τοπικό και να χαρακτηρίζει κιόλας...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το ζώο!
Κάποιος δε θα έπρεπε να γράφει σε αυτό το τοπικό και να χαρακτηρίζει κιόλας...
Ρε δε θα 'ρθουν τα χαρτιά μου, να το πάρω το ρημάδι; Μετά θα στη λέω εγώ...
-
Θα με κλ@σεις τα τσιλιμπιθρόνια.
Μέχρι τότε όμως απέφυγε να ποστάρεις σε αυτό το τοπικό, γιατί η κατακραυγή θα σε κυνηγάει.
ΚΡΑ ΡΕ!
-
Και τώρα με φόβισες...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]