-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Πολύ μικρές διαφορές δείχνουν οι παραπάνω photos. Ξέρουμε αν θα παρουσιαστεί στο Παρίσι ή αργότερα?Δεν ξέρω, ίσως κάποιος άλλος να μπορούσε να μας διαφωτίσει. Λογικά Παρίσι όμως.
@νδρέας
-
η μούρη φαίνεται να ασχήμηνε
-
η μουρη δεν βλεπεται αν γινει ετσι
-
Εμένα πάλι μου αρέσει...!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Εμένα πάλι μου αρέσει...!Εσύ φίλε μου είσαι φανατικός Renάκιας, μου φαίνεται (χωρίς παρεξήγηση) ...
Καθήστε φίλοι μου να ...'ξεθωλώσει' η φωτό και μετά να κρίνουμε.
Μάλλον η μούρη α-λά Laguna (ή τέλος πάντων το 'χωστό' έμβλημα της μάρκας στην μετώπη) θα 'καθιερωθεί' σαν άποψη... -
πιστευω μπορουν να παντρέψουν την μούρη αλα laguna στο σουλούπι του clio και να δείχνει πολύ ομορφο, αλλά αυτό που φαίνεται απτις φωτογραφίες ειναι ενα εκτρωμα..
μακαρι να κανουν καλη δουλεια
-
αν και οι φωτο δεν ειναι καλες...το υπαρχον ειναι μαλλον πιο ομορφο...
-
Πίσω παραμένει ένα τυπικά Renault facelift. Αλλάζουμε το κάλυμμα των φώτων και όλα κομπλέ. Εμπρός που γίνεται συνήθως η μεγάλη αλλαγή μάλλον το παράκαναν αν είναι όντως έτσι.
-
Δυο σοκ μέσα σε μια νύχτα παραπάει. (προηγήθηκε το Avensis)
Αγρίεψαν το Twingo και 'γούρλωσαν' τα μάτια στο Clio?
Τα φώτα του προπροηγούμενου Clio έβαλαν ... στο πιο ξαπλωτό... (μεγάλα και τετράγωνα)
Τα πίσω καλά τα έκαναν, μπροστά όμως ...
-
Μερικές πιο καθαρές φωτογραφίες από το autoscoops.eu:
Ο προφυλακτήρας και ολόκληρο το μπροστινό τμήμα έχει περισσότερες ομοιότητες στη σχεδίαση με το Twingo και όχι με τo Laguna. Έτσι όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, το μπροστινό μέρος πλέον δεν δείχνει καθόλου επιθετικό και η γραμμή του καθόλου δυναμική. Δεν νομίζω αυτό να είναι και τόσο θετικό.
Στο πίσω μέρος πέρα από τα φωτιστικά σώματα που είναι πιο διαφανή, ο πίσω προφυλακτήρας είναι πιο στρογγυλεμένος και φουσκωμένος και δείχνει πιο σύγχρονο.
-
Αυτά είναι chops (εκτός από το ζαχαρί) και τα έχουμε ξαναδεί στην προηγούμενη σελίδα ;).
@νδρέας
-
Είδα πριν λίγες ημέρες φωτογραφία από ξένο περιοδικό (δυστυχώς δεν συγκράτησα καθόλου λεπτομέρειες), και το μπροστινό μέρος έδειχνε παρεμφερές. Δεν νομίζω να είναι σημαντικά διαφοροποιημένο από ότι σε αυτές τις φωτογραφίες. Πάνω κάτω σε αυτά τα πλαίσια θα κυμανθούν οι αλλαγές του.
-
αλλα πισω φωτα εχει η πιο πανω φωτο...αυτα του περιοδικου ειναι καλα...η μουρη τουλαχιστον στις φωτο δε δειχνει καλα...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Πίσω παραμένει ένα τυπικά Renault facelift. Αλλάζουμε το κάλυμμα των φώτων και όλα κομπλέ. Εμπρός που γίνεται συνήθως η μεγάλη αλλαγή μάλλον το παράκαναν αν είναι όντως έτσι.Ακριβώς
Αν τα φώτα είναι τόσο τετραγωνισμένα όσο φαίνονται, θα ναι σαν μύωπας! καλύτερα κατ εμέ να καναν κα΄τι πιο...σχιστομάτι και παιχνιδιάρικο! -
Η μονη δικαιολογια των Γαλλων για αυτην την εμφανιση του Clio ειναι οτι πιστευουν πως θα βρεθούν εξωγήινοι στον πλανητη Αρη και οτι σε περίπτωση που θελουν να αγορασουν τα αυτοκίνητά μας το Clio τους θα σαρώσει!!!
-
Μα οι Αρειανοί προτιμούν Γιάρις!!!
Τουουου στέντυ...
-
με τετοια μουρη, το Clio δεν εχει αντιπαλο
-
Ηταν οτι απεμεινε απο τα ωραια της Ρενο , τωρα παει και αυτο .
Ερχεται με την υπεροχη μουρη της laguna . -
Το σημερινό Autobild έχει photos από το F/L του Clio και δεν έχουν καμία σχέση με αυτές που έχουν δημοσιευθεί παραπάνω. Προς το νέο Megane τείνει...και δείχνει πολύ δυναμικό! Θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2009! Λογικά υποθέτω θα παρουσιαστεί στη διεθνή έκθεση του Μαρτίου!
-
Πράγματι δείχνει καλύτερο απο τις φωτογραφίες που έχουμε δει ως τώρα, χάνει όμως την 'αγριάδα' (στην όψη) του τωρινού.
Renault Clio FL