-
μάλλον θα έχουμε τεκμήρια πάνω από 1786 κυβικά, οπότε 1.6...
-
καταφέραν πάντως οι και το πανέμορφο (προ FL) RS το κάνανε σκατά
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
καταφέραν πάντως οι και το πανέμορφο (προ FL) RS το κάνανε σκατά+1
-
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Renault συνεχίζουν να υπάρχουν Clio RS F/L με μειωμένο τέλος! Το αναφέρω γιατί το όφελος είναι μεγάλο για όποιον ενδιαφέρεται για τη συγκεκριμένη έκδοση!
http://www.renault.com.gr/files/AUGUST_ ... US_EET.pdf
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
...και συνεχίζοντας, πήγα σήμερα να δω επίσης στη ΡΕΝΗΛ ένα περισσότερο 'γήινο' 5θυρο μαύρο 1.2 TCE Dynamique, που μόλις είχε έρθει. 'Έχουν μείνει ...κάτι λίγα κομμάτια', μου είπαν ... 'Μα μόλις ήρθε το αυτοκίνητο', απάντησα, 'πότε πρόλαβαν' (ούτε τεστ ντράιβ δεν κάνουν πια οι αθεόφοβοι έλληνες...) ;
Τέλος πάντων, σε έναν μήνα από τώρα θα κοστίζει κοντά στα ...16 χιλιάρικα η συγκεκριμένη έκδοση, οπότε άντε γεια σας και χαρά σας !!
Και μια παρατήρηση, που έχω ξανακάνει: όταν θα βρεθεί τεχνικός του εργοστασίου, που θα βολέψει σε αυτοκίνητο της Renault κατά τέτοιον τρόπο το 'μπάχαλο' που επικρατεί κάτω από το καπό, ώστε να μην χρειάζεται να ξοδεύουμε 100ευρα για ν' αλλάξουμε μια λάμπα στα 'εξουσιοδοτημένα', τότε ΙΣΩΣ και να το σκεφτώ να ξανακοιτάξω αυτοκίνητο της !!mallon ypervaleis ligo...sto megane III allazeis lamba mesa se 1 lepto...to fanari einia syrtarwto
-
δεν ξερω ποιο megane ειναι αλλα στο προτελευταιο, αυτο το πατρικλεκεμανικόκωλεαου
το κραζαν στο fifth gear γιατι εκανες μια ωρα να αλλαξεις λαμπα και μαλιστα θυμαμαι αλλαζε απο τον θολο -
Στο τελευταίο τεύχος των 4τ έχει δοκιμή το Clio GT!
Καταρχάς το σπορ πακετάκι εμφανισιακά δείχνει πολύ ωραίο!
Μιλάει λοιπόν στους 4τ για πολύ καλό στήσιμο...και χωρίς περιορισμούς από ηλεκτρονικά βοηθήματα!!
Σημαντικότερο πλην αναφέρει τις μέτριες επιδόσεις σε σχέση με τον turbo ανταγωνισμό! -
Ο χρήστης bab2112 έγραψε:
δεν ξερω ποιο megane ειναι αλλα στο προτελευταιο, αυτο το πατρικλεκεμανικόκωλεαου
το κραζαν στο fifth gear γιατι εκανες μια ωρα να αλλαξεις λαμπα και μαλιστα θυμαμαι αλλαζε απο τον θολοσε c1 εχεις αλλαξει λαμπα στο αριστερο φαναρι????
εκει να δεις ..... -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Στο τελευταίο τεύχος των 4τ έχει δοκιμή το Clio GT!
Καταρχάς το σπορ πακετάκι εμφανισιακά δείχνει πολύ ωραίο!
Μιλάει λοιπόν στους 4τ για πολύ καλό στήσιμο...και χωρίς περιορισμούς από ηλεκτρονικά βοηθήματα!!
Σημαντικότερο πλην αναφέρει τις μέτριες επιδόσεις σε σχέση με τον turbo ανταγωνισμό!ειναι υπερβολικά όμορφο θα έλεγα..
-
Το ίδιο πολύ καλές εντυπώσεις για το Clio GT και στο Autobild (αναμενόμενο ως αδελφό περιοδικό των 4τ). Ως βασικό μείον αναφέρεται και πάλι ο πιο γρήγορος τουρμπο ανταγωνισμός, αλλά γράφονται τα καλύτερα για το στήσιμο του αυτοκινήτου.
-
ωραιο το gt αλλα τσιμπημενη τιμη και ισως ενα light turbo να το εκτοξευε στη κορυφη...
-
Στο τελευταίο Autobild έχει το νέο RS! Τα σχόλια αναμενόμενα...!
Σειρά έχει το νέο Megane RS το οποίο με βάση τα χαρακτηριστικά του απλά θα μαγέψει...
-
Δοκιμή του Autotriti του Renault Clio F/l 1.2 76 hp:
http://www.autotriti.gr/data/magazine/v ... /37917.asp
-
Eνα αμαξι ΕΠΟΣ το κατηνητησαν καρναβαλι εξωτερικα
-
Υπάρχει ένα κίτρινομουσταρδίπερλέ στον Ρομποτρόνικ στην Εθνικής Αντιστάσεως. Μας έχει βάλει φωτιές, αλλά τι τα θες, 2λιτρο είναι και είναι για πλούσιους...
Η νέα μάσκα στο συγκεκριμένο χρώμα, απλώς τα σπάει. Και δεν μου πολυάρεσε στην αρχή.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Υπάρχει ένα κίτρινομουσταρδίπερλέ στον Ρομποτρόνικ στην Εθνικής Αντιστάσεως. Μας έχει βάλει φωτιές, αλλά τι τα θες, 2λιτρο είναι και είναι για πλούσιους...Η νέα μάσκα στο συγκεκριμένο χρώμα, απλώς τα σπάει. Και δεν μου πολυάρεσε στην αρχή.
Ηταν και στο περίπτερο τους στη ΔΕΘ.
Ενώ στο απλό το μπροστά μέρος μου άρεσε, στο κίτρινο (με την μαυρη 'γαρνιτούρα' το βρήκα άσχημο. -
Να μην μπεις όταν το πάρω.
-
Πανέμορφο, ωραιότατο, θεσπέσιο, θεικό! Στη ΔΕΘ με ενοχλούσε ο ήλιος, είχα ξεχάσει και τα γυαλιά ηλίου, ήμουν κουρασμένος απο το περπάτημα, διψούσα ... φευγαλέα και επιπόλαια το είδα!!!
-
Κι εγώ εδώ στο forum όταν είχε παρουσιαστεί σε φωτογραφίες είχα γράψει ότι δε μου άρεσε!
Αλλά όταν είδα από κόντα τόσο το απλό όσο και το RS είναι πολύ όμορφα και δυναμικά!
Γενικά τα καινούρια Renault πιστεύω ότι οι φωτογραφίες τα αδικούν πάρα πολύ! Εχουν πολύ ωραίες επιφάνειες! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
:lipsealed:
Πανέμορφο, ωραιότατο, θεσπέσιο, θεικό! Στη ΔΕΘ με ενοχλούσε ο ήλιος, είχα ξεχάσει και τα γυαλιά ηλίου, ήμουν κουρασμένος απο το περπάτημα, διψούσα ... φευγαλέα και επιπόλαια το είδα!!!Τώρα πήρες πάσο εισόδου.
Renault Clio FL