-
αν έχεις paypal τότε ok, αλλά κ πάλι με προσοχή μη σου ζητούν κωδικούς κ τέτοια (phising)
-
Σήμερα βγήκε τεράστιο update για το Leopard, αναβαθμίζοντάς το στην έκδοση 10.5.2.
Άπειρα changes και enhancements. Το κατεβάζω τώρα.
-
Μόλις κατέβηκε...λες και πέρασα νέο λειτουργικό...τελικό συμπέρασμα, αρκετά πιο γρήγορο...just do it!
-
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... ct=1059351
υπαρχει καλυτερη λυση στις 26αρες?
-
Το SP1 των vista αλλάζει τον kernel και μεταμορφώνει το σύστημα (στα πλαίσια του δυνατού, για microsoft μιλάμε).
-
Oσοι το εχουν ''αγορασει'' το βαζουν η οχι?
Κατι διαβασα στο ram, οτι επαναφερει το συστημα στα ''αγορασμενα'' στην αρχικη τους κατασταση και θελουν ενεργοποιηση παλι. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Oσοι το εχουν ''αγορασει'' το βαζουν η οχι?
Κατι διαβασα στο ram, οτι επαναφερει το συστημα στα ''αγορασμενα'' στην αρχικη τους κατασταση και θελουν ενεργοποιηση παλι.τα μαιμου λειτουργικα εχουν προβλημα
-
Αγαπητε CitiBank κατοχος λογαριασμου, Προσφατες συχνη δραστηριοτητα σε τραπεζικο λογαριασμο σας online, μας αναγκασε να το περιορισει μεχρι την ταυτοτητα σας εχει επαληθευθει. Για να επαναφερετε online λογαριασμου σας θα σας συμβουλευσει για να συνδεθειτε με το συντομοτερο δυνατο και να ξεκινησει η διαδικασια επαληθευσης. Καντε κλικ σε αυτο το συνδεσμο για να επισκεφτειτε το site μας: Καντε κλικ εδω για να επαναφερετε το λογαριασμο σας Αυτη ειναι μια διαδικασια ασφαλειας να βοηθησει εσας και την προστασια του λογαριασμου σας. Ευχαριστω για την προσοχη σας σε αυτο το θεμα. Ζητουμε συγγνωμη για την οποια ταλαιπωρια. Αυτο ειναι ενα μηνυμα που δημιουργουνται Citibank.gr Εχεμύθεια Όροι και επισημάνσεις Copyright © 1990 - 2008, Citigroup
ούτε εδώ είμαι πελάτης...
μετάφραση για τον λούπο...ίδιο κειμενάκι με το προ 2-3 ημερών mail από ΕΘΝΙΚΗ και καλά...
εν τω μεταξύ το ίδιο το thunderbird μου το σήμανε ως scam...τους πήραν χαμπάρι όλοι...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το SP1 των vista αλλάζει τον kernel και μεταμορφώνει το σύστημα (στα πλαίσια του δυνατού, για microsoft μιλάμε).Παπάρια μάντολες (pardon my french)
Πότε βγαίνει το XP SP3 είπαμε?
-
XP S3 Ειναι ηδη 'εξω' ....
....
ΥΓ .... εχει κανει ενα flash game που λεγεται 'Shanghai dynasty' ... με εχει πρηξει η γυναικα μου ...εχω γκουκλισει το συμπαν και δεν μπορω να το βρω για να το κατεβασω ....
... kaθε url .. ή upload θα ηταν ευπροσδεκτο ....
-
Αλλαγή στο γκατζετοτοπίο του silencer, πουλήθηκαν PDA και κάποια περιφερειακά και αγοράστηκε το γνωστό συρρικνωμένο λαπτοπ της Asus, το Eee:
Ειναι το 4G μοντέλο. Εννοείται μετά το first boot μπήκε SO-DIMM 2giga μνήμης.
Παίδες το μηχάνημα ειναι πραγματικά άψογο για τα λεφτά του (4 κατοστάρικα με μεταφορικά).
Ποιοτικά φαίνεται πολύ γεροδεμένο, τα μαύρα πλαστικά αδικούνται στις φωτογραφίες, η οθόνη ειναι τέλεια και γενικά σε hardware επίπεδο ειμαι εντυπωσιασμένος.
Η Linux distro που έχει προεγκατεστημένη ναι μεν ειναι σχεδιασμένη για τον πιο άσχετο χρήστη αλλα δουλεύει αψογα και φορτώνει σε λιγότερο απο 10 δευτερόλεπτα. Έχει ότι μπορεί να θέλει ενας απλός χρήστης, και όλα δουλεύουν άψογα.
Φυσικά άρχισε ο πειραματισμός (στις λίγες ώρες που έκλεψα απο το πηγμένο πρόγραμμα διαβάσματος) και εγκαταστάθηκαν nLited Windows XP που πιάνουν στο SSD 300mega και φορτώνουν σε 12 δευτερόλεπτα.
Και στα XP όλα δουλεύουν μια χαρά. Θα δούμε αν θα τα κρατήσω - ίσως δοκιμάσω και κάποιο άλλο linux distro ή περάσω σε Windows 2000 Pro SP4 (η καλύτερη έκδοση Windows ever σε δυνατότητες και ταχύτητα).
Περισσότερα οταν θα έχω χρόνο να το ψάξω.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
XP S3 Ειναι ηδη 'εξω' ....Όχι η τελική έκδοση, αλλα η RC2 (Release Candidate)
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Αλλαγή στο γκατζετοτοπίο του silencer, πουλήθηκαν PDA και κάποια περιφερειακά και αγοράστηκε το γνωστό συρρικνωμένο λαπτοπ της Asus, το Eee:http://img220.imageshack.us/img220/1036/eee1pk8.jpg
http://img238.imageshack.us/img238/2156/eee2pu3.jpg
Παίδες το μηχάνημα ειναι πραγματικά άψογο για τα λεφτά του (4 κατοστάρικα με μεταφορικά).
Ποιοτικά φαίνεται πολύ γεροδεμένο, τα μαύρα πλαστικά αδικούνται στις φωτογραφίες, η οθόνη ειναι τέλεια και γενικά σε hardware επίπεδο ειμαι εντυπωσιασμένος.
Η Linux distro που έχει προεγκατεστημένη ναι μεν ειναι σχεδιασμένη για τον πιο άσχετο χρήστη αλλα δουλεύει αψογα και φορτώνει σε λιγότερο απο 10 δευτερόλεπτα. Έχει ότι μπορεί να θέλει ενας απλός χρήστης, και όλα δουλεύουν άψογα.
Φυσικά άρχισε ο πειραματισμός (στις λίγες ώρες που έκλεψα απο το πηγμένο πρόγραμμα διαβάσματος) και εγκαταστάθηκαν nLited Windows XP που πιάνουν στο SSD 300mega και φορτώνουν σε 12 δευτερόλεπτα.
Και στα XP όλα δουλεύουν μια χαρά. Θα δούμε αν θα τα κρατήσω - ίσως δοκιμάσω και κάποιο άλλο linux distro ή περάσω σε Windows 2000 Pro SP4 (η καλύτερη έκδοση Windows ever σε δυνατότητες και ταχύτητα).
από που αν επιτρέπεται ;
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Αλλαγή στο γκατζετοτοπίο του silencer, πουλήθηκαν PDA και κάποια περιφερειακά και αγοράστηκε το γνωστό συρρικνωμένο λαπτοπ της Asus, το Eee:http://img220.imageshack.us/img220/1036/eee1pk8.jpg
Δείχνει όντως πολύ ενδιαφέρον... Μην αργήσεις να βρεις χρόνο.
-
Το ηλίθιο το media center στα vista επαψε να διαβαζει jpeg αρχεία και δεν μπορω να δω φωτογραφίες. 3 ωρες σημερα το μεσημέρι προσπαθούσα να βγαλω ακρη αλλα τιποτα
Τα αρχεία υπάρχουν, η διαχείριση φωτογράφιων τα βλέπει αλλα το media center τιποτα ( παλιοτερα τα εβλεπε κανονικά) -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Αλλαγή στο γκατζετοτοπίο του silencer, πουλήθηκαν PDA και κάποια περιφερειακά και αγοράστηκε το γνωστό συρρικνωμένο λαπτοπ της Asus, το Eee:
http://img220.imageshack.us/img220/1036/eee1pk8.jpg
από που αν επιτρέπεται ;
Παραδόξως το βρήκα Ελλάδα, απο seller στο emarket.
-
Να κανω μια ερωτησουλα που απαιτει τρομερες γνωσεις για να απαντηθει.
Θελω να ανεβασω μια φωτογραφια που εχω στο κινητο μου στο φορουμ μεσω MMS.
Παρακαλω οποιος απαντησει, ας το κανει με το σκεπτικο οτι μιλαει σε ενα παιδακι 10 χρονων.
Με πολυ απλα λογια παρακαλω.
Τα μονο πραγματα που εχω ειναι ...το κινητο και ο ...υπολογιστης. Τι αλλο χρειαζομαι και ποια ειναι τα 'βηματα' που πρεπει να κανω.Το ιδανικο θα ηταν να μου σταλει η απαντηση με πμ για μην την χασω στο χαος των πολλων σελιδων.
Καλα ενταξει θα το πω:' Ειμαι τελειως ασχετος'
-
Δώσε καμιά πληροφορία.
(Α) Έχει το κινητό σου (μάρκα-μοντέλο; ) bluetooth ή υπέρυθρες;
(Β) Έχει ο υπολογιστής σου bluetooth ή υπέρυθρες;
(Γ) Αν όχι, έχεις καλώδιο μεταφοράς δεδομένων από το κινητό προς το PC;
Αν δεν ισχύουν τα Α και Β μαζί ή το Γ μόνο του, δεν μπορείς να μεταφέρεις την εικόνα, εκτός αν μπορέσεις να στείλεις email με το κινητό μέσω κάποιας υπηρεσίας. -
Μπορεί να στείλει mms σε email απευθείας, δεν χρειάεται κάποια υπηρεσία.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δώσε καμιά πληροφορία.
(Α) Έχει το κινητό σου (μάρκα-μοντέλο; ) bluetooth ή υπέρυθρες;
(Β) Έχει ο υπολογιστής σου bluetooth ή υπέρυθρες;
(Γ) Αν όχι, έχεις καλώδιο μεταφοράς δεδομένων από το κινητό προς το PC;
Αν δεν ισχύουν τα Α και Β μαζί ή το Γ μόνο του, δεν μπορείς να μεταφέρεις την εικόνα, εκτός αν μπορέσεις να στείλεις email με το κινητό μέσω κάποιας υπηρεσίας.Θα βαλω τα κλαματα.
Καποιος να μου μεταφρασει αυτα που μου λεει ο Μανος.Λοιπον, το μονο που μπορω να πω ειναι οτι το τηλ μου ειναι ενα 6070, εχω κανει (μαλλον...μου εχουν κανει) τις απαραιτητες ρυθμησεις ωστε να μπορει να στελνει MMS.
Ο υπολογιστης ειναι δωρο, μου τον εδωσαν πριν λιγες μερες, δεν εχω ιδεα αν τα εχει αυτα ή οχι. Υποθετω οτι θα ειναι συμβατος.Καλωδιο μεταφορας δεδομενων; Τί ειναι αυτο;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#14]