-
Για εναν υπολογιστη που του λειπει θυρα ethernet, χρειαζομαι μια απλη καρτα δικτυου?
Η συνδεση ειναι double play, οποτε (θεωρητικα) 12 Mbps, χρειαζομαι καρτα μεγαλυτερης ταχυτητας, καποια ειδικη version?
Καποια προταση? -
Ναι, αρκεί μια οποιαδήποτε κάρτα δικτύου, κατά προτίμηση γνωστής μάρκας για να την αναγνωρίζουν χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα τα windows.
Η ταχύτητα της πιο αργής κάρτας δικτύου είναι υπεραρκετή για οποιαδήποτε ελληνική ADSL. -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
το 900άρι Asus eee (τιμή γύρω στα 450 Ευρώ).χλωμο το κοβω
απο την asus λενε οτι θα κοστιζει 500 δολλαρια αλλα: αφενος πιστευω οτι η τελικη τιμη θα ειναι λιγακι ακριβοτερη και αφετερου συνηθως οι τιμες των προϊόντων παιζουν 1 δολλαριο - 1 ευρω
μακαρι να κανω λαθος βεβαια...edit: http://youtube.com/watch?v=95SrWr1LzsQ&feature=related
στη γερμανια η τιμη θα ειναι 400 ευρω -
Η συγκίνηση είναι έκδηλη καθώς μετά από 4,5 χρόνια που με υπηρέτησε πιστά, το παλιό Pc έδωσε τη θέση του σε ένα νέο:
Intel Core II E8400, MB ASUS P5E, RAM 2GB Transcend AXERAM DDR2@1066MHz, HDD Seagate 500GB, 32MB buffer, GPU Twintech 9800GTX 512MB DDR3, Soundblaster X-FI extreme audio, PSU Zalman 750W κλπ καλούδια, λειτουργικό παρέμειναν (προς το παρόν) τα γνωστά και μη εξαιρετέα XP Pro SP2...Κόστος κοντά στα 1060 ευρώ...Αγορά από Πλαίσιο.
-
μεγειές
-
Ευχαριστώ πολύ...Από τα πρώτα πράγματα που έκανα με το νέο μηχανάκι, ήταν να ανοίξω το 4TF
-
Update for Windows Live Writer (KB 951125)
Το μήνυμα που βγάζει μετά την σημερινή αναβάθμιση των xp, διάφορες αναβαθμίσεις έγιναν κανονικά εκτός από την παραπάνω.
Μου έχει ξανατύχει στο παρελθόν με άλλη αναβάθμιση, και τελικά έφτιαξε από μόνη της. Μάλλον κάτι τέτοιο θα γίνει και τώρα και θα περάσει ίσως μελλοντικά με άλλη αναβάθμιση μαζί
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Update for Windows Live Writer (KB 951125)Το μήνυμα που βγάζει μετά την σημερινή αναβάθμιση των xp, διάφορες αναβαθμίσεις έγιναν κανονικά εκτός από την παραπάνω.
Μου έχει ξανατύχει στο παρελθόν με άλλη αναβάθμιση, και τελικά έφτιαξε από μόνη της. Μάλλον κάτι τέτοιο θα γίνει και τώρα και θα περάσει ίσως μελλοντικά με άλλη αναβάθμιση μαζί
Ήταν μια από τις 7 αναβαθμίσεις που μας έστειλε πεσκέσι χτες η MS? Αν ναι , σε μένα έγιναν όλες ΟΚ.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Το μήνυμα που βγάζει μετά την σημερινή αναβάθμιση των xp, διάφορες αναβαθμίσεις έγιναν κανονικά εκτός από την παραπάνω.
Ήταν μια από τις 7 αναβαθμίσεις που μας έστειλε πεσκέσι χτες η MS? Αν ναι , σε μένα έγιναν όλες ΟΚ.
Ακριβώς, αυτές οι 7 είναι, εγώ τις έλαβα σήμερα.
Εκτός και αν φταίει ότι είναι κόπια τα windows και όχι αυθεντικά. Θα δούμε
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Ακριβώς, αυτές οι 7 είναι, εγώ τις έλαβα σήμερα.
Εκτός και αν φταίει ότι είναι κόπια τα windows και όχι αυθεντικά. Θα δούμε
Μπα... 'αγορασμένα' τα 'χω...πλην του λαπτοπ, στο οποίο, BTW, δεν έχουν 'έρθει' ακόμα!
-
Eμένα πάντως μου το κάνανε άνω κάτω το laptop και αναγκάστικα να κάνω system restore
-
Να σου πω την αλήθεια και εγώ το φοβάμαι. Όχι τίποτ' άλλο, αλλά τα 2-3 τελευταία updates έχουν έρθει και εγκατασταθεί χωρίς να με 'ρωτήσουν', παρά το ότι έχω τα μηχανάκια ρυθμισμένα να μην εγκαθιστούν αυτόματα τις αναβαθμίσεις. Φοβάμαι ότι η μαμά MS μας κάνει ότι θέλει. (εκτός και αν έχω κάνει εγώ καμιά βλακεία...)
-
Το CustomizeGoogle είναι μια επέκταση του Firefox που βελτιώνει τα αποτελέσματα αναζητήσεων στο Google προσθέτοντας πληροφορίες (όπως δεσμούς στο Yahoo, Ask, MSN κλπ) και αφαιρώντας ανεπιθύμητες πληροφορίες (όπως διαφημίσεις και ενοχλητικά μηνύματα).
http://www.customizegoogle.com/el-GR/' target='_blank
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Η συγκίνηση είναι έκδηλη καθώς μετά από 4,5 χρόνια που με υπηρέτησε πιστά, το παλιό Pc έδωσε τη θέση του σε ένα νέο:Intel Core II E8400, MB ASUS P5E, RAM 2GB Transcend AXERAM DDR2@1066MHz, HDD Seagate 500GB, 32MB buffer, GPU Twintech 9800GTX 512MB DDR3, Soundblaster X-FI extreme audio, PSU Zalman 750W[αυτό θα έπρεπε να πάει στο θέμα για τη ΔΕΗ ] κλπ καλούδια, λειτουργικό παρέμειναν (προς το παρόν) τα γνωστά και μη εξαιρετέα XP Pro SP2...Κόστος κοντά στα 1060 ευρώ...Αγορά από Πλαίσιο.
Πολύ καλό. Παιχνιδομηχανή;
-
Μετα απο ενα update των windows το ποντικι επαψε να λειτουργει.
Δε βρηκα πουθενα τροπο να το επαναφερω και στο net απο ο.τι ειδα μετα ειναι κοινο ποροβλημα.
Κατι παιζει με το HID.inf.
Μ@λ@κιες. -
-
Αν είναι USB, δοκίμασες να το βάλεις σε άλλη θύρα;
Επίσης, δοκίμασε να πας στη διαχείριση συσκευών και να διαγράψεις/απεγκαταστήσεις τους USB controller κάνοντας μετά επανεκκίνηση. Ίσως έτσι στρώσει. -
Πιαστε και φερτε το.
Ναι, σε αλλη θυρα τιποτα.
Θα απεγκαταστησω και τους controlers, ευχαριστω για την απαντηση. -
Εγινε και απεγκατασταση των controlers αν και ειναι το ιδιο σα να το βαζω σε νεα θυρα Usb.
Δυστυχως ειχα το ιδιο μηνυμα.
Παιζει και η πιθανοτητα να θελουν να σπρωξουν προς το SP1 το οποιο αν το βαλεις λυνεται το προβλημα απο ο.τι διαβαζω.
Οποτε κυκολοφορησαν ενα update που χαλαει μια συσκευη που ολοι χρησιμοποιουν.
Θεωριες συνομοσιας... -
Βάλε mac!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#14]