-
Συνέχεια του Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]
-
-
-
Σήμερα έγινε η εγκατάσταση της έκδοσης 2.0.0.12 του Firefox και από τότε η αλεπού σέρνεται κανονικότατα. Εχει συμβεί και σε κανέναν άλλον;
-
Όχι σε μένα...
-
Ολα καλα και εδω...
Δοκιμασε να κανεις 'Clear private data' (Ctrl-Shift-Del)
-
Παρομοίως. Κανένα πρόβλημα.
-
Ούτε εγώ έχω πρόβλημα.
-
δεν ξέρω ρε γμτ... άδειασα την cache, έκανα restart... τίποτα.
το πρωί εγκαταστάθηκε και η νέα έκδοση του Spybot... μέχρι να γίνει το update του ff δεν υπήρχε πρόβλημα αλλά για να είμαι σίγουρος οτι δεν φταίει το spybot δοκίμασα να το απενεργοποιήσω αλλα και πάλι καμία βελτίωση. Κάνω κλικ σε άλλη καρτέλα και κάνει 3-4 δευτερόλεπτα να εμφανιστεί. -
Και σε μενα ο Firefox 2.0.0.12 τρέχει κανονικά
-
Τώρα μου το πέταξε το update notification. Για να δούμε μετά το restart...
-
υπάρχει κανά προγραμματάκι για το netlimiter 64 bit ? Αυτό που έχω δεν κάνει
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Τώρα μου το πέταξε το update notification. Για να δούμε μετά το restart...Eίχα πρόβλημα πριν κάνω το restart κι εγώ μετά έστρωσε.
-
Θέλω να πάρω RAΜ αλλά δεν θέλω να ξαναοίξω τον υπολογιστή.
Πως μπορώ να βρω τον τύπο της μνήμης που έχω τώρα για να αγοράσω την ίδια? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πως μπορώ να βρω τον τύπο της μνήμης που έχω τώρα για να αγοράσω την ίδια?θα τον ανοίξεις που θα τον ανοίξεις για να την τοποθετήσεις, οπότε κάντο μια ώρα νωρίτερα απλώς μετά άσε το πλαινό πάνω χωρίς να το βιδώσεις
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πως μπορώ να βρω τον τύπο της μνήμης που έχω τώρα για να αγοράσω την ίδια?Γι αυτό δεν πετάμε τους drivers και τα σχετικά
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πως μπορώ να βρω τον τύπο της μνήμης που έχω τώρα για να αγοράσω την ίδια?cpu-z στο google, το πρωτο site, το κατεβαζεις, κανεις unzip οπου θες (desktop κατα προτιμηση να το βλεπεις και οποτε θες), δεν χρειαζεται install και ουσιαστικα ειναι configaration file και σου δειχνει ολες τις πληροφοριες περι motherboard, memory και processor
( για τις καρτες γραφικων οποιος θελει υπαρχει το GPU-Z)
-
-
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#14]