-
Σε μένα δουλεύει τώρα (FF/linux, FF/Win2003, IE6/2003, IE7/XP)
Μηπως μπήκε τίποτα περίεργο για το .php στις προτιμήσεις->Περιεχόμενο->Διαχείριση τύπων αρχείων ;
-
[quote='tm'][quote='HighFidelity']Xθες αγόρασα αυτό:
κλιπιτικλόπ
Ο πρώτος μου εκτυπωτής! Σνιφ , συγκίνηση!
Εχει τα πάντα και συμφέρει και από τα χαρακτηριστικά του , ελπίζω να μην με γαμ σει στο κόστος εκτύπωσης, αφού και χωριστά μελάνια έχει για κάθε χρώμα και από ό,τι λέει κρατάνε κάμποσο...
Μένει να το δούμε!
Εχει και οθόνη και είναι πολύ βολική όταν στέλνεις Fax. Εστειλα το πρώτο ναι, ναι!
Ακόμη και αυτόματο τροφοδότη για να βγάζεις πχ 30 σελίδες φωτοτυπία, χωρίς να πρέπει να βάζεις την καθεμία χωριστά πάνω στο σκάνερ.
Πήρα και ένα σετ εφεδρικά μελάνια, το κουστουμάκι έφτασε σχεδόν 170 -
σωστος! θενκς!
-
Τελικά το δικό μου θέμα έστρωσε με (ξανα)σβήσιμο μπισκότων.
-
Να προσέχεις τα γεμιστά μπισκότα.
-
Περί 'καθαριστικών' ο λόγος:
Ποιο/α software χρησιμοποιείτε ή ποιο θεωρείτε αξιόπιστο και αποτελεσματικό για την εκκαθάριση του πισι σας? (διπλά/πολλαπλά αρχεία, registry entries, κλπ).?
-RegCleaner
-Registry 1st Aid
-Ashampoo
-CCleaner
-άλλοΕντυπώσεις - προτάσεις?
-
CCleaner
Tune Up Utilities
Registry Mechanic -
Πειτε κανενα προγραμμα που να διαβαζει image files και συγκεκριμενα ISO files?
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Πειτε κανενα προγραμμα που να διαβαζει image files και συγκεκριμενα ISO files?Daemon Tools
PowerISO -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Πειτε κανενα προγραμμα που να διαβαζει image files και συγκεκριμενα ISO files?
Daemon Tools
PowerISOευχαριστω να σε καλα.
-
περικαλώ, δεν καν τιπτις!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τελικά το δικό μου θέμα έστρωσε με (ξανα)σβήσιμο μπισκότων.Και σήμερα τα ίδια, μάλλον δεν έφταιγαν τα μπισκότα.
-
Κάποια στιγμή, κάπου σ'αυτόν τον μάταιο κόσμο έγινε ένα σεμινάριο το οποίο βιντεοσκοπήθηκε και είναι προσβάσιμο στο νετ ως streaming video. Το βίντεο ανοίγει σε αναδυόμενο παράθυρο μέσα στο οποίο εκτός από το κουτάκι του media player προβάλονται παράλληλα σε slideshow οι διαφάνειες από την παρουσίαση του powerpoint που παρακολουθούσαν αυτοί που βρισκοταν μέσα στην αίθουσα. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να κάνω record ως βιντεο όλο αυτό το παράθυρο (ή στην ανάγκη όλη την οθόνη);
-
viewletcam
http://www.qarbon.com/presentation-software/vc/
(αλλα ειναι trial...δεν μου ερχεται αλλο στο μυαλο)
-
Υπάρχουν κάποια πρόσθετα για FF που κάνουν αυτή τη δουλειά.
-
Ευχαριστώ!
Βρήκα κι αυτόπου είναι freeware... για να δούμε...
-
Να πάρω DVD-R με, ή χωρίς σκληρό;
'Παίζει' κατέβασμα mp3 στο σκληρό του, σύνδεση με το στέρεο και άκουσμα μουσικής; -
ΜΕ σκληρό δίσκο, Ηλία. Την πάτησα με τον δορυφορικό δέκτη που πήρα χωρίς σκληρό. Είναι πολύ βολικό. Όταν μπορέσω, θα πάρω DVD-R ΜΕ σκληρό δίσκο. Γράφεις ότι θέλεις και το έχεις ΚΑΙ εκεί.
-
Pc με καρτα τηλεορασης αν θα το χειριζονται ατομα με καποιες γνωσεις υπολογιστη.Γραφει και παιζει τα παντα.
Αν ομως θα το χειριζονται ολοι τοτε DVD με σκληρο δισκο. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Να πάρω DVD-R με, ή χωρίς σκληρό;Με σκληρό, χαλαρά.
'Παίζει' κατέβασμα mp3 στο σκληρό του, σύνδεση με το στέρεο και άκουσμα μουσικής;
Παίζει και παραπαίζει.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#14]