-
Βασικά, ψάξε για drivers στο net ή στο cd των win.
-
Kid
και πως να το βάλω cd αφού δεν έχω drives ;;;
drdino
τι εννοείς αποσυνδεμένα ; Να ανοίξω το κουτί ή μέσω software ;
δεν νομίζω να είναι hardware...έτσι ξαφνικά;
-
Control panel,διαχείρηση αρχείων και κάνε refresh.Θα σου πει για ποιό λόγο δεν το αναγνωρίζει ή ότι έχει συμβεί τελοσπάντων.
-
Oops, δίκιο έχεις. Ψάξε στο net τότε για drivers.
-
Drivers για τα dvdrom;Δεν θυμαμαι να μου ζητηθηκαν ποτε.
Ελενξε αν πατανε καλα οι καλωδιοταινιες και το ρευμα καθως και αν δουλεουν ολα τα ανεμιστηρακια στην μητρικη.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
τα έκανα uninstall μέσα από το device manager.
μετά έκανα αναζήτηση νέων συσκευών πάλι από το device manager τα βρήκε ως new hardware αλλά μου έβγαλε ξανά το θαυμαστικό ότι κάποιο πρόβλημα αντιμετώπισε κατα την εγκατάσταση αυτών.τι στο διάολο είναι αυτό πάλι γμ τα κ@λοπαραθύρια μου γμ...
στο troubleshoot μου βγάζει:
Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device. (Code 41)
για όποιον δεν το είδε...
-
Ο χρήστης [url=http έγραψε:
linkie[/url:33p3gvo5]':33p3gvo5]
To resolve this behavior, follow these steps:
Start Registry Editor (Regedt32.exe).
Locate the UpperFilters value under the following key in the registry:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Class{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}On the Edit menu, click Delete, and then click OK.
Locate the LowerFilters value under the same key in the registry:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Class{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}On the Edit menu, click Delete, and then click OK.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
μετά έκανα αναζήτηση νέων συσκευών πάλι από το device manager τα βρήκε ως new hardware αλλά μου έβγαλε ξανά το θαυμαστικό ότι κάποιο πρόβλημα αντιμετώπισε κατα την εγκατάσταση αυτών.τι στο διάολο είναι αυτό πάλι γμ τα κ@λοπαραθύρια μου γμ...
Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device. (Code 41)
Μάλλον έχει χαλάσει το dvdrom.Mάλλον.
-
Γενικά, όταν έχουμε ακριβώς code error το google είναι ο καλύτερος μας φίλος.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Μάλλον έχει χαλάσει το dvdrom.Mάλλον.
και τα 2 ταυτόχρονα δεν γίνεται ρε αδερφέ...
προσπαθώ να το κάνω κιντ αλλά μου λέει ότι δεν μπορεί να σβήσει αυτό το κλειδί.
-
Safe mode & μπες με κωδικό administrator.
-
εδω και καμια οκταετια δεν εχουμε drivers για τετοιες συσκευες. Υπαρχει native υποστηριξη.
Επαναγκατασταση drivers του chipset για τους controllers... ισως αλλαξουν κατι. Φυσικα ελεγχος καλωδιοταινιων οπως αναφερθηκε, ααα και κανε μια αποφορτιση των κυκλωματων*!!!
- τραβας το καλωδιο ρευματος, πατας το power... ξανακολλας στο ρευμα και ξεκινας.
-
solved! kid σ'ωραίος!!!
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η οθόνη;Η οθόνη αρχικά φαίνεται μικρή (και ειναι), αλλα μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα (οκ, ισως οχι Photoshop )
Επίσης το πάνελ υποστηρίζει ενα περίεργο upscaling μέσω του οποίου με μονταρισμένο driver μπορείς να έχεις μέχρι ανάλυση 1280Χ960 (μπορεί και περισσότερο, δε θυμάμαι)!!!
Aπο ποιότητα εικόνας ειναι πολύ καλό το πάνελ, κι έχει και led backlight
-
Mπορείς όταν μπορέσεις να βγάλεις μια φωτό από την οθόνη, με κάτι 'απαιτητικό';
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
To πρωί, με τον καφέ σας, πείτε μου τη γνώμη σας...Θέλω να πάρω για μια φίλη εναν entry-level (ή περίπου) laptop. Δεν προλαβαίνω να παρακολουθήσω τις εξελίξεις, οπότε σίγουρα είναι πολλά που δεν ξέρω. Ζητάμε μηχανάκι χαμηλών απαιτήσεων, όπως καταλαβαίνετε, αλλά όσο το δυνατόν value for money (λογικό...)
Οπότε στα φτηνα, βρίσκει κανείς ένα βασικό configuration με 2 Gb , 160αρη SATA, shared η μια βασικη GPU, με 15αρα οθόνη κλπ..... Μέχρι εδώ καλά (αν και μπερδεύομαι με τους κωδικους της CPU)...
Αυτό που με απασχολεί είναι η ποιότητα κατασκευής. Εχω πολυ περιορισμένη εμπειρία από λαπτοπ (το μόνο που έχω και γυροφέρνω είναι ένα μηχανάκι 4ετίας... -ψέμματα, είχα και ένα Mitac (!) το 1995-96), οπότε ζητάω να μου πείτε, βασικά, ποιοι κατασκευαστές εξακολουθούν να έχουν αξιοπρεπή κατασκευαστική ποιότητα. Ισχύει ακόμα ότι HP, Toshiba παραμένουν εκεί που τους θυμάμαι (δηλαδή στην καλή ποιότητα). (για sony δεν το συζητώ, είναι ακριβά). Οι Fujitsu και Acer που έρχονται φτηνά τι λένε? Έχει κανείς από τα συναρμολογημένα απ' το Πλαίσιο?
η φίλη σου αυτή αν ενθουσιαστεί με το design παίζει να σε ευχαριστήσει?
αν ναι κοίτα εδώ
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
To πρωί, με τον καφέ σας, πείτε μου τη γνώμη σας...
Θέλω να πάρω για μια φίλη εναν entry-level (ή περίπου) laptop. Δεν προλαβαίνω να παρακολουθήσω τις εξελίξεις, οπότε σίγουρα είναι πολλά που δεν ξέρω. Ζητάμε μηχανάκι χαμηλών απαιτήσεων, όπως καταλαβαίνετε, αλλά όσο το δυνατόν value for money (λογικό...)
Οπότε στα φτηνα, βρίσκει κανείς ένα βασικό configuration με 2 Gb , 160αρη SATA, shared η μια βασικη GPU, με 15αρα οθόνη κλπ..... Μέχρι εδώ καλά (αν και μπερδεύομαι με τους κωδικους της CPU)...
Αυτό που με απασχολεί είναι η ποιότητα κατασκευής. Εχω πολυ περιορισμένη εμπειρία από λαπτοπ (το μόνο που έχω και γυροφέρνω είναι ένα μηχανάκι 4ετίας... -ψέμματα, είχα και ένα Mitac (!) το 1995-96), οπότε ζητάω να μου πείτε, βασικά, ποιοι κατασκευαστές εξακολουθούν να έχουν αξιοπρεπή κατασκευαστική ποιότητα. Ισχύει ακόμα ότι HP, Toshiba παραμένουν εκεί που τους θυμάμαι (δηλαδή στην καλή ποιότητα). (για sony δεν το συζητώ, είναι ακριβά). Οι Fujitsu και Acer που έρχονται φτηνά τι λένε? Έχει κανείς από τα συναρμολογημένα απ' το Πλαίσιο?
η φίλη σου αυτή αν ενθουσιαστεί με το design παίζει να σε ευχαριστήσει?
αν ναι κοίτα εδώ
Πονηρούλη.....
Τι να πω.....η αδελφή της γυναίκας μου είναι
Θενκς για το λινκ. Το είχα σταμπάρει και στο πλαίσιο (νομίζω, γιατι με έχουν μουρλάνει οι κωδικοί των notebooks...) Ναι, μαλλον για entry level παίζει κάτι τέτοιο, ή ένας μικρός Vaio, που πέτυχα στο public
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Τι να πω.....η αδελφή της γυναίκας μου είναι
άμα είναι καλή μην πεις τίποτα ούτε του παπά
πρόσεξε στο λινκ είναι το 7030=120αρης σκληρός
έχει και 7050=160αρης το οποίο είναι αυτό που έχει και το πλαίσιο -
...και ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#14]