-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Πληροφοριακα το P350 το ειχα παρει πριν απο κανα 6μηνο περιπου με καρτα 2GB στην τιμη των 260 ευρω...
Αν τα επαιρνα απο το ιντερνετ θα ειχα ακομα καλυτερη τιμη, αλλα με ειχε πιασει η καψα (να μη πω τιποτε αλλο, δηλαδη) να το παρω 'εκεινη τη στιγμη'
κι εγω το σκεφτομαι ρε γαμωτο.. και δεν ειναι καλο να το σκεφτομαι...Aπό που, αν επιτρέπεται; (πολύ ενδιαφέρουσα τιμή)
Αν δεν θέλει ο πατέρας το p350, το θέλω εγώ!
-
Έχω εγκαταστήσει το Ipod και μαζί του εγκαταστάθηκε και το qtime. Από τότε όλα τα αρχεία βίντεο μου τα ανοίγει με το qtime και όχι με το media player. Πώς μπορώ να επανενεργοποιήσω το media player. Προσπάθησα μέσα από τις επιλογές των 2 προγραμμάτων αλλά δεν κατάφερα τπτ.
-
Δεξί κλικ στο αρχείο, άνοιγμα με, επιλέγεις τον mp και κλικάρεις να το ανοίγει πάντα με το επιλεγμένο πρόγραμμα.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Η τελευταία παλιά οθόνη μας κάηκε (επί τέλους).
Να πάρω όποια μου δώσουν για 'καλύτερη' με 200 - 220 Ε ή να κοιτάξω κάτι συγκεκριμένο;Δυναμική Αντίθεση 3000:1.
Χρόνος Απόκρισης 2ms
213,00 -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Κανα feedback έχουμε από το Εee σου silencer51 ;Σορρυ έχω ψιλοχαθεί το τελευταίο καιρό λόγω εξεταστικής
Παρ' όλα αυτά βρίσκω χρόνο να το σκαλίζω
Το μηχανηματάκι ειναι άψογο, πραγματικά πιστεύω πως στα λεφτά αυτά και στο μέγεθος αυτό δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.
Ειναι πολύ ποιοτικό σαν κατασκευή (προκαλέι εντύπωση η στιβαρότητά του, μιας και αρχικά περιμένεις κάτι πολύ φτηνιάρικο λόγω τιμής).
Με τα 2 γίγα RAM μπουτάρει στo desktop των XP Pro SP2 απο το πάτημα του ON σε 15 sec.
Επίσης έχει αρκετά καλό card reader που πιάνει 18-20mb/s σε καλές SD καρτούλες οπότε παίζει και dual boot σκηνικό απο την SD (π.χ. Linux και XP)
Αν και η CPU του τρέχει στα 630ΜΗz, υπάρχει και modded bios για το ανέβασμα της στα 900MHz (για τα οποία ειναι φτιαγμένη, φυσικά με αντίκτυπο στο battery life).
Φυσικά υπάρχει και η πιο απλή λύση με προγραμματάκι μέσω Windows που μάλιστα ξεκλειδώνει και ultra high brightness mode της οθόνης!
Εντύπωση προκαλέι το πόσο καλό wireless σήμα πιάνει, ενδεικτικά αναφέρω οτι έπιασα δίκτυα που το MacBook μου είτε δε τα βλέπει ή έχουν signal strength
-
Η οθόνη;
-
To πρωί, με τον καφέ σας, πείτε μου τη γνώμη σας...
Θέλω να πάρω για μια φίλη εναν entry-level (ή περίπου) laptop. Δεν προλαβαίνω να παρακολουθήσω τις εξελίξεις, οπότε σίγουρα είναι πολλά που δεν ξέρω. Ζητάμε μηχανάκι χαμηλών απαιτήσεων, όπως καταλαβαίνετε, αλλά όσο το δυνατόν value for money (λογικό...)
Οπότε στα φτηνα, βρίσκει κανείς ένα βασικό configuration με 2 Gb , 160αρη SATA, shared η μια βασικη GPU, με 15αρα οθόνη κλπ..... Μέχρι εδώ καλά (αν και μπερδεύομαι με τους κωδικους της CPU)...
Αυτό που με απασχολεί είναι η ποιότητα κατασκευής. Εχω πολυ περιορισμένη εμπειρία από λαπτοπ (το μόνο που έχω και γυροφέρνω είναι ένα μηχανάκι 4ετίας... -ψέμματα, είχα και ένα Mitac (!) το 1995-96), οπότε ζητάω να μου πείτε, βασικά, ποιοι κατασκευαστές εξακολουθούν να έχουν αξιοπρεπή κατασκευαστική ποιότητα. Ισχύει ακόμα ότι HP, Toshiba παραμένουν εκεί που τους θυμάμαι (δηλαδή στην καλή ποιότητα). (για sony δεν το συζητώ, είναι ακριβά). Οι Fujitsu και Acer που έρχονται φτηνά τι λένε? Έχει κανείς από τα συναρμολογημένα απ' το Πλαίσιο?
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
πάλι η μαμά Sony καθάρισε!!(τέλος τα HD-DVD)
Tην προηγουμενη φορα ομως ειχε χασει πανηγυρικώς
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Να πάρω όποια μου δώσουν για 'καλύτερη' με 200 - 220 Ε ή να κοιτάξω κάτι συγκεκριμένο;Δυναμική Αντίθεση 3000:1.
Χρόνος Απόκρισης 2ms
213,00 -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Χρόνος Απόκρισης 2ms
213,00 -
Σας ευχαριστώ όλους.
-
-
How about the f word?
-
??
και να προσθέσω δεν υπάρχουν καν στο My Computer panel.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
??και να προσθέσω δεν υπάρχουν καν στο My Computer panel.
Το BIOS τα βλέπει?
-
-
dirtoulios
μόνο στο boot order μπορώ να καταλάβω αν όντως τα βλέπει. Εκεί τα έχει.
G60
τι εννοείς;
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
dirtouliosμόνο στο boot order μπορώ να καταλάβω αν όντως τα βλέπει. Εκεί τα έχει.
G60
τι εννοείς;
ανοιξε το 'υπολογιστής μου' και κανε κλικ πάνω στην αναζήτηση.
βάλε το όνομα του dvd και κάνε search.
Kάπου θα βρει τα αρχεία,δεν μπορεί να έχουν διαγραφεί όλα.
Οπου θα τα βρεις μετά βλέπεις και κάνεις ανάλογα.
Μπορεί να έχει εξαφανιστεί μόνο το εικονίδιο,άρα το επαναφέρεις,αν χρειαστεί δες ποιο αρχείο είναι για εγκατάσταση. -
τα έκανα uninstall μέσα από το device manager.
μετά έκανα αναζήτηση νέων συσκευών πάλι από το device manager τα βρήκε ως new hardware αλλά μου έβγαλε ξανά το θαυμαστικό ότι κάποιο πρόβλημα αντιμετώπισε κατα την εγκατάσταση αυτών.τι στο διάολο είναι αυτό πάλι γμ τα κ@λοπαραθύρια μου γμ...
στο troubleshoot μου βγάζει:
Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device. (Code 41)
-
Kάνε ένα boot έχοντας αποσυνδεδεμένα τα drives και μετά άλλο ένα έχοντας τα συνδεδεμένα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#14]