-
Ο χρήστης APR έγραψε:
αναρτηση τι εχει μαστορα μου? μοτερακι 1050 φανταζομαι? με περιποιηση?
οριστε προτζεκτακι, που ψαχνει ο φιλος μας στο διπλα θεμαΤσου ...................., 903cc με πιστονακια hc ASSO αν θυμαμαι καλα ,που ειχα καπου καταχωνισμενα ,εκκεντροφορο αμπαρτινο ,ενα διπλο 32 DMTR , καπακακι ζορικο (μετα περιποιησεως σβερκου), χταποδακι στα καρβουνα 4>2>1 αμπαρτικο κι αυτο , σαζμανακι σωστο , και τα σχετικα και απαραιτητα !
Αναρτηση δεν νομιζω οτι εχει τιποτα σπεσιαλ , κατι ψηλοσκληρουτσικα ειχα βαλει για αρχη ...........
Ρολγκειτζ σπεκιαλ ΟΜΡ , κ.τ.λ. .....και φτηνουλικο .
ωπω πω πω πω....μ αρεσεις!!! και ειναι και η πιπινι-κλασση (μεχρι 1000cc που δεν σπαει-δεν χαλαει)
ασχετο το ''κατι ψηλοσκληρουτσικα'' ειναι καλυτερο απ τα τουβλα που βαζουνε, και τα κοβουνε στα δυο
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Για στείλε βρε μάστορα μια τιμούλα με πμ γιατί μας άναψες φωτιές κι έχω και την πυρόσβεση για αναγόμωση .
Μην ξεχάσεις τη σως όμως για να γλυστράει ...Εγω εχω πει μια και την ξερουν καποιοι φιλοι αμπαρθακιδες εδω μεσα , αλλα θα ηθελα να ακουσω ετσι δημοσια , τι υπολογιζουν οι συνφορουμιστες φιλοι , χωρις παρεξηγηση ,( για ποιο λογο αλλωστε ?) και να το συζητησουμε πολιτισμενα το θεμα .........
Ισως να ειναι και μια αρχη αυτη και να φανει για αλλη μια φορα χρησιμο το φορουμ , στους επισκεπτες , και στην αντικειμενικοτητα διαμορφωσης τιμων στους χομπιστες του χωρου μας .
Για κανε μια αρχη αν θελεις ..............δεν σημαινει οτι αν ειναι θα επηρεασει σε τιποτα !Yπ'οψιν οτι εχει ραφτει εκει που χρειαζεται το μπιανκι ..........
-
αν σκεφτομουν εγω ενα τετοιο ξεκινημα, απλα θα εβαζα κατω τα χρηματα που θα χρειαζομουν για να στησω ενα τετοιο πραγμα μεχρι εδω(οτι βλεπουμε)
ΕΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΡΟΤΣΑ σχετικα καλη μεν, αλλα που θελει μια ελαχιστη φανποιια....κι αρχιζουμε....
ελαχιστη φανοποιια?
λαστιχα παρμπριζ μπροστα και πισω, θυρων κλπ?
γενικη μοτερ? φλατζουλες-τυχον μεταλακια-ελατηριακια?
εκκεντροφορακι-βεμπερακι-χταποδακι-ροικουλα-πλανισματακι?
κλουβακι 700? το δικο μου τοσο το πληρωσα...
βασουλες ομολογκε 200-300 αναλογα το ''μαγαζι'' η βλεπω λαθος?
μπαροθολακια μπροστα και πισω?
αμορτισερακια- σινεμπλοκακια (εστω και νορμαλ)
επισκευη κρεμαγιερας-φουσκες-φουσκες ημιαξονιων
κολλαρα παντου-κολιεδες-βιδες(και μην γελασει κανεις γιατι ολα κοστιζουν!)
πλεξουδα? γιατι αν εχει βαλει το χερι του ''φωστηρας'' ηλεκτρολογος...χαθηκαμεσυμπληρωστε τιμες και βλεπουμε για παρακατω
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
αν σκεφτομουν εγω ενα τετοιο ξεκινημα, απλα θα εβαζα κατω τα χρηματα που θα χρειαζομουν για να στησω ενα τετοιο πραγμα μεχρι εδω(οτι βλεπουμε)
ΕΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΡΟΤΣΑ σχετικα καλη μεν, αλλα που θελει μια ελαχιστη φανποιια....κι αρχιζουμε....
ελαχιστη φανοποιια?
λαστιχα παρμπριζ μπροστα και πισω, θυρων κλπ?
γενικη μοτερ? φλατζουλες-τυχον μεταλακια-ελατηριακια?
εκκεντροφορακι-βεμπερακι-χταποδακι-ροικουλα-πλανισματακι?
κλουβακι 700? το δικο μου τοσο το πληρωσα...
βασουλες ομολογκε 200-300 αναλογα το ''μαγαζι'' η βλεπω λαθος?
μπαροθολακια μπροστα και πισω?
αμορτισερακια- σινεμπλοκακια (εστω και νορμαλ)
επισκευη κρεμαγιερας-φουσκες-φουσκες ημιαξονιων
κολλαρα παντου-κολιεδες-βιδες(και μην γελασει κανεις γιατι ολα κοστιζουν!)
πλεξουδα? γιατι αν εχει βαλει το χερι του ''φωστηρας'' ηλεκτρολογος...χαθηκαμεσυμπληρωστε τιμες και βλεπουμε για παρακατω
ΣΩΣΤΑ , και μου θυμισες το αλλο το μπονους που εχει επανω του , ΤΗΝ ΚΟΝΤΗ ΚΡΕΜΑΓΙΕΡΑ , ουτε ο Ταμπατον δεν ειχε τετοια
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
υπαρχει και το κοκκινο που ειναι τρελη σαπουκα....
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2178620/Απίστευτο σάπιο,το φωτοφράφισα το ξέρεις κι εσύ το όχημα αυτο?
Μας διαβαζει κιολας εκει ....διπλα , ξερεις
Μάλλον θα ξεστραβωθεί και θα λογικευτεί!!
-
Θα μ' ενδιέφερε.Η εκτίμηση που κάνω με κάποιες ειδικές γνώσεις είναι γύρω στα επτά χιλίαδες ευρώ.Δυστυχώς δεν θα μπορούσα να δώσω πάνω από τέσσερα,αυτή τη στιγμή
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Εγω εχω πει μια και την ξερουν καποιοι φιλοι αμπαρθακιδες εδω μεσα , αλλα θα ηθελα να ακουσω ετσι δημοσια , τι υπολογιζουν οι συνφορουμιστες φιλοι , χωρις παρεξηγηση ,( για ποιο λογο αλλωστε ?) και να το συζητησουμε πολιτισμενα το θεμα .........
Ισως να ειναι και μια αρχη αυτη και να φανει για αλλη μια φορα χρησιμο το φορουμ , στους επισκεπτες , και στην αντικειμενικοτητα διαμορφωσης τιμων στους χομπιστες του χωρου μας .
Για κανε μια αρχη αν θελεις ..............δεν σημαινει οτι αν ειναι θα επηρεασει σε τιποτα !Η ανακατασκευή ενός απλού abarth τέταρτης σειράς σε replica Mocauto (σαν αυτό που έτρεχε το 79 ο Cunico),χωρίς πολλά πολλά (ξεμοντάρισμα,αμμοβολή,roll bar,βάψιμο,ζαντούλες,ζώνες,πυροσβεστήρες και τα συναφή),είχε κοστίσει προ δεκαετίας και βάλε... 14εκατομύρια λιρέτες (ήτοι ένα 7,5 άρι χιλιαρικάκια σε ευρώ).
Από την άλλη ένα abarth τέταρτη σειρά, με τον 1050,μηχανικά περιποιημένο από τον Carenini στην Πάντοβα,με μπλοκέ, 4 δισκόφρενα,κλουβιά,ραψιματάκια και τα σχετικά, GR2 storica,έτοιμο για rally,αναβάσειs FIA/CSAI,το παζαρεύουν αυτή τη στιγμή στην Ιταλία στα 15-16 χιλιάρικα...
Κάπου εκεί νομίζω ότι πρέπει να είναι μια λογική τιμή και για το δικό σου ....άντε ένα χιλιαρικάκι παραπάνω επειδή είσαι φίλος
εδιτ:εννοείται ότι θα το δώσεις βαμμένο και με λιβρέα..... kotzamanis racing έτσι;
-
Συνεπώς αυτή τη στιγμή εάν δωθεί όπως είναι , είναι στα επτά!
-
Φιλοι μου αγαπημενοι , σωστα κι ωραια ειναι αυτα που γραψατε , αλλα ενας νεος της χωρας μας που εχει επιλεξει μεταξυ μινι και α112 και να ασχοληθει ο ιδιος με ορεξη για να εχει αποτελεσμα ,αυτο που εχει φανταστει ..... δεν νομιζω οτι ειναι διατεθειμενος να πληρωσει πανω απο 2500-3000 ευρωπουλα για αγορα και ξεκινημα
Νομιζω οτι ετσι οπως ειναι αυτη την στιγμη , εκει που το εχω φτασει δηλαδη , ειναι ενα τιμιο ποσο τα 2500 ε , και εχω ξαναγραψει οτι το παλιο ( ας πουμε και κλασικο οχημα ) ποτε δεν μ'αρεσε να το βλεπουν οι ανθρωποι που το **αγαπανε **....εμπορικα .
Το να φτασει στα ψηλα ποσα που σωστα αναφερει κι η Alba και οι αλλοι φιλοι , σωστο ειναι να εχει επανω του αυτα που θελει σαν τελικο αποτελεσμα ο ιδιοκτητης , δηλαδη απο χρωματα μεχρι την τελευταια λεπτομερια των απαιτησεων του !Ετσι το σκεπτομαι εγω , ακουω αποψεις ......................
-
μπραβο μαστορα ..!! η τιμη ειναι τιμια ... ελπιζω να το παρει καποιος που θα το εκτιμησει.. και θα το χαρει...!!
το κακο ειναι ειναι οτι ειναι οι καιροι δυσκολη..και ειμαστε ολοι πλεον οικονομικα. πιεσμενη αλλα πιστευω καποιος θα κανει την κινηση. -
υποκλινομαι αγαπητε APR. ευχομαι.. παρολα αυτα..να καταφερεις να το κρατησεις.
-
Ο χρήστης Τakis Beta έγραψε:
υποκλινομαι αγαπητε APR. ευχομαι.. παρολα αυτα..να καταφερεις να το κρατησεις.E δεν μπορει να προτρεπω τους φιλους εδω μεσα να προσπαθουν να περιοριζοντε στα τους , ωστε να μην ξεπερνουν τα δυο -τρια , για να μπορουν να τα οσο γινεται περισσοτερο , κι εγω να κανω το αντιθετο !
Αλλωστε αυτο το ξεκινησα για να μην πεταχτει απ'τον ιδιοκτητη του (συγγενη) γιατι πραγματικα το λυπομουν μιας και το πρωτο μου αγωνιστικο ηταν ενα ωτομπιανκι 903> 965 cc ψηλοφτιαγμενο .
Θελω να αφοσιωθω στο Α110 που αρχισα να φτιαχνω , και να σου πω την αληθεια , τωρα δεν θελω τιποτε αλλο ........
Νασαι καλα σ'ευχαριστω για τα εγκαρδια λογια σου .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Θελω να αφοσιωθω στο Α110 που αρχισα να φτιαχνω , και να σου πω την αληθεια , τωρα δεν θελω τιποτε αλλο ........
.
ημουνα νιος και γερασα,
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
[Θελω να αφοσιωθω στο Α110 που αρχισα να φτιαχνω , και να σου πω την αληθεια , τωρα δεν θελω τιποτε αλλο .........
και με εκεινο το σωληνωτο να ασχοληθειτε, κριμα ειναι τοσος κοπος.
Υγ ευτυχως που τελειωσε το 205 και βλεπουμε δικινητο να χτυπαει γενικη στα χερια του Αμαξο!
-
Η τιμη απλα ....δεν υπαρχει, η δουλεια
μακαρι να ηταν αλλες εποχες και να μπορουσα
Το εβαλα και διπλα ελπιζω να βρεθει αγοραστης .Στεναχωριεμαι παντως που δεν θα το φτιαξετε , κριμα !!
-
σασμανακι τι εχει ????? μπας και φαμε αυτο το κοκκινο fiat 12? του κοινου γνωστου που μας παρακολουθει
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
E δεν μπορει να προτρεπω τους φιλους εδω μεσα να προσπαθουν να περιοριζοντε στα τους , ωστε να μην ξεπερνουν τα δυο -τρια , για να μπορουν να τα οσο γινεται περισσοτερο , κι εγω να κανω το αντιθετο !
Αλλωστε αυτο το ξεκινησα για να μην πεταχτει απ'τον ιδιοκτητη του (συγγενη) γιατι πραγματικα το λυπομουν μιας και το πρωτο μου αγωνιστικο ηταν ενα ωτομπιανκι 903> 965 cc ψηλοφτιαγμενο .
Νασαι καλα σ'ευχαριστω για τα εγκαρδια λογια σου .
Είναι εξαιρετική η τιμή, αξίζει να συνεχιστεί το project!!!!
-
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί -
Nέο Ηράκλειο:
Classic Autobianchi