-
Autobianchi A112 Elegant (1974)
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Autobianchi A112 Elegant (1974)ομορφο με λαθος ομως προφυλαχτηρες και αεραγωγο στην πισω κολωνα
-
Τον ξερει κανεις αυτον? Ειναι αξιοπιστος?
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Τον ξερει κανεις αυτον? Ειναι αξιοπιστος?Eιναι αξιοπιστος. Εχω παρει πολλα ανταλακτικα απο αυτον. Ειναι και συφορουμιτης.
Γιωργος -
Σωστα ειναι ο vasilis 164
εγω δεν εχω παρει αλλα εχουν παρει τουλαχιστον 2 φιλοι με α112
viewtopic.php?f=9&t=48462&hilit=autobianchi -
Ο ανθρωπος εβαζε στις αγγελιες του φορουμ τα πραγματα του (παλια μοντελα ανταλλακτικα ) και του το απαγορευσαν .
Ενα θεμα -ποστ που θα επρεπε να εχουμε εδω στα κλασικα , ειναι να βαλουμε ολους οσους γνωριζουμε που εχουν ανταλλακτικα απο μοντελα που ανηκουν πλεον στα ιστορικα . Δεν συμφωνειτε ?
classic parts .....
-
Μια παρενθεση APR καποιος διαμαρτηρηθηκε και μου το απαγορευσαν.
-
Ο χρήστης vasilis164 έγραψε:
Μια παρενθεση APR καποιος διαμαρτηρηθηκε και μου το απαγορευσαν.Δεν το γνωριζω αυτο , αλλα εδω δεν μπορουν να κανουν το ιδιο , την στιγμη που εχουμε το ....Κλασικα αυτοκινητα αγγελιων , μπορουμε να ανοιξουμε ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΓΓΕΛΙΩΝ !
Νομιζω οτι συγκεντρομενες σε ενα ποστ διαφορες πηγες ανταλλακτικων , θα ειναι οτι πιο χρησιμο για ολους τους κυριως νεους που ασχολουντε με το παλαιο , αλλα και με παλιους που αρχιζουν με μοντελα που δεν εχουν ακρες ακομα .
-
Δεν μπορω να πω ευχαριστω και για την φιλοξενια των αγγελιων μου.Οι τιμες αν τις εβλεπες ηταν ολες σκοτωμενες για να φυγουν.Στο τελος θα πεταχτουν η θα τα παρει ολα κανενα τσακαλι και θα τα κοπαναει στο κεφαλι.
-
Τις ειχα δει , το γνωριζω , γιατι εστελνα κι εγω καποια παλια ανταλλακτικα στο εξωτερικο απ'το ebay .
Και ειναι κριμα να αγοραζουν οι Ελληνες ανταλλακτικα απ'εξω , οταν οι περισσοτεροι Ελληνες εμποροι τα εχουν δωσει σ'αυτους .
-
ωραια ιδεα! ολοι εχουμε πολλα πραγματα για σουταρισμα.....και με τα χρηματα τους θελουμε να παρουμε κατι αλλο...πραγματα που καποιοι θα τα ψαχνουν σιγουρα!
-
μονο παιδια αυτη τη φορα να το βαλουμε σωστα δηλαδη αγγελιες ανταλλακτικων κλασσικων γιατι το κλασσικα αυτοκινητα αγγελιων δεν κολαει πιο σωστο θα ηταν αγγελιες κλασσικων αυτοκινητων
-
Μονο να ρωτησουμε τον mod αν επιτρεπετε.Οπως και να βαλουμε αγγελιες ζητησης γιατι ειναι κριμα να πληρωνουμε ενα καρο χρηματα εξω για ψιλολογια ενω αλλος μπορει να το εχει αχρηστο στο ραφι του.
-
Η καλυτερα να τα χωριζαμε ανα μοντελα η μαρκα η εστω εθνικοτητας.Ιταλικα,γερμανικα,γαλλικα.
-
Yπαρχει και το viewtopic.php?f=16&t=29066
-
Ναι αλλα συνονοματε θα χανετε η αγγελια χωρια οτι δεν θα μπορει να βγαλει κανενας ακρη.
-
Ο χρήστης vasilis164 έγραψε:
Ναι αλλα συνονοματε θα χανετε η αγγελια χωρια οτι δεν θα μπορει να βγαλει κανενας ακρη.Και θα γεμισει και αυτη η ενοτητα του φορουμ με αγγελιες;Υπαρχει η ειδικη ενοτητα για αγγελιες .
-
Να μπουν αγγελιες μονο απο μοντελα 30ετων+ και οχι ασχετες.Χωρια οτι εδω θα ειναι ολοι ενδιαφερομενοι.Ιδιως οσοι ψαχνουμε πραγματα που μας λοιπουν για τα ιστορικα μας.Αν προσπαθησουμε ολοι θα υπαρχει ταξη και θα μπορει ο καθενας μας να το ψαχνει ευκολα.
-
οκ να διορθωσω το ''βρηκατε κατι'' στον τιτλο, σαν πρωτος συγγραφεας και να χρησιμοποιουμε εκεινο βασιλη?
-
Ti θα γινει ? θα το φτιαξετε η θα ανοιξω κανενα απραδικο
Οργανωμενο και με φωτο ε?
Classic Autobianchi