-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
έτσι όπως πάει ο Στέλιος θα φτάσει τα 100 μόνος του!!!4 εχω και εχω αρχισει να πουλαω κιολας
-
Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες!!!Τι πουλας??Μοντελο?Σειρα?
-
και ομως εγω ξερω apr μου ποσες φορες με εχει παρει τηλ για τον ταδε φιλο του που ενδιαφερεται .....δηθεν .
Ασε που υπαρχουν και φωτο τραβηγμενες στην εθνικη απο γνωστο αγωνα οπου φαινεται μια πρασινη μικρη σκια στο βαθος που προσπαθει να προφτασει των κοκκινο κεραυνο μου
Νομιζω οτι ειναι κρυφος του καημος για αυτο και φροντισε να αγορασει ενα ιταλικο .........mini
-
ωπ ωπ ωπ σοβαρευουν τα πραγματα, πολυ θα ηθελα ενα σαν αυτα που εμπαινα μικρος, αλλα οταν θα ερθει η ωρα του και στα χρηματα που μπορω να διαθεσω
ειναι γεγονος οτι οταν ακουω για υποψηφιο αγοραστη α112, παντα σε σκεφτομαι!και οσο για την εθνικη.....οντως μετα τον μερκουρη, στα ισαδια της εθνικης......μας πηρες τα κεφαλια, το παραδεχομαι
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ωπ ωπ ωπ σοβαρευουν τα πραγματα, πολυ θα ηθελα ενα σαν αυτα που εμπαινα μικρος, αλλα οταν θα ερθει η ωρα του και στα χρηματα που μπορω να διαθεσω
ειναι γεγονος οτι οταν ακουω για υποψηφιο αγοραστη α112, παντα σε σκεφτομαι!και οσο για την εθνικη.....οντως μετα τον μερκουρη, στα ισαδια της εθνικης......μας πηρες τα κεφαλια, το παραδεχομαι
βρε κπ τα πραγματα δεν σοβαρευουν ποτε μια παρεα ειμαστε και κανουμε την πλακα μας
τιμη μου που οπτε υπαρχει α112 με σκεφτεσε (μηπως πρεπει να αλαξω ονομα?απο ritmo).
Sου ευχομαι καποια στιγμη να αποχτησεις ενα ωραιο α112 (αν και μεταξυ μας πιστευω θα μπορουσες)
Εχουν περασει απο τα χερια μου 2 μινι αλλα επειδη τα σχεδια μου για αυτα ηταν μεγαλα και αρχισα να διαβαζω και διαφορα classic mini -mini world κτλ φοβηθηκα οτι τα επομενα 10 χρονια δεν θα ειχα λεφτα ουτε για λεωφορειο και αποφασισα να ασχοληθω με κατι πιο φτηνο (αγορασα εναν σκαραβαιο)
Τα σεβομαι και μου αρεσουν αν και δεν νομιζω οτι ποτε θα αποχτησωΣτον Μερκουρη ομως μας τα πηρες εσυ
Στο επομενο Απολλωνιο θα τα ξαναπουμε χε χε
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ειναι γεγονος οτι οταν ακουω για υποψηφιο αγοραστη α112, παντα σε σκεφτομαι!
και οσο για την εθνικη.....οντως μετα τον μερκουρη, στα ισαδια της εθνικης......μας πηρες τα κεφαλια, το παραδεχομαι
Γιαυτο κι εκεινος ....κοιτα τι σου ετοιμασε .......
να σε γλυκανει μεχρι να ετοιμαστεις για ....
το ονειρο σου , περιπετειωδη τυπε ..
-
-
-
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
μινι ομως δεν εχω δει εδωΘα αστειεύεσαι βέβαια...
-
ΤΟΥΣ ΤΑΠΩΣΕΣ!!
-
Για Αφρικη μιλησε το παιδι οχι για το καταφυγιο της Παρνηθας ..................
Ουτε με 8 κελβινεητορ δεν παει αφρικη ο εγκλεζικος κουβας
-
συμαζευτικα!!!!!!!!!!!!
-
Στέλιο, για.... συμμαζέψου λίγο!
-
-
Οι συγκεκριμενες φωτο με τα χωματα και τις αμμους τα αμαξια ηταν μπροστινοκινητα μαμα η τετρακινητα??
-
Θα φαινοταν το πισω τουλαχιστον διαφορικο (που προεξεχει αρκετα ,οπως το panda ) αν ηταν 4κινητο !
-
Δεν υπηρχε και καποια φωτο απο πισω να το διεκρινα.
-
ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΛΙΑ ΦΤΗΝΑ , ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ **ΤΗΝ **ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ !
Αδρεναλινη στα υψη ......... να ξεφυγετε απ'το μπανανισταν gr
-
Που λεφτα??
Classic Autobianchi