-
-
Πας να γίνεις multifarο κι εσύ;
-
-
-
carello στελιο, επειδη ειναι οι μονοι που δεν εχω και ψαχνομαι, γυριζουν στο ιταλικο εμπευ γυρω στα 200ε
για οσκαρ σιμπιε μην το σκεφτεσαι θα ειναι σαν γκουμουτσες στο α112
αν θες να κανεις δοκιμες ελα να τους δοκιμασεις ολους και αποφασιζεις -
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
ποια η διαφορα αναμεσα στους driver με τους fog? ,θα ψυχεται σωστα ?Τους driver δες τους σαν μια επιπλέον 'μεγάλη σκάλα' με παρόμοια διάχυση φωτός. Ουσιαστικά η δέσμη είναι συγκεντρωμένη και χτυπά ευθεία, για λαγούς δηλαδή.
Οι fog όπως λέει το όνομά τους είναι προβολείς για χρήση σε συνθήκες περιορισμένης ορατότητας, ομίχλη, δυνατή βροχή, χιόνι, ότι πρέπει για Σάββατο βράδυ στα κέντρα των μεγαλουπόλεων δηλαδή.
Η δέσμη διαχέεται αρκετά περισσότερο σε σχέση με τους κοινούς προβολείς, και στοχεύει χαμηλά.Όσο για την ψύξη, αν το έκανα έτσι: νομίζω ότι μάλλον δεν θα είναι και το καλύτερο για καλοκαίρι.
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
carello στελιο, επειδη ειναι οι μονοι που δεν εχω και ψαχνομαι, γυριζουν στο ιταλικο εμπευ γυρω στα 200ε
αν θες να κανεις δοκιμες ελα να τους δοκιμασεις ολους και αποφασιζειςεχει carello σε αυτην την διασταση στο ιταλικο ebay ?ποιο μοντελο ειναι?
εχεις προβολεις σε αυτην την διασταση για να τους δοκιμασω ?(δεν πιστευω να ειναι απο κανα ιαπωνεζικο ) -
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
αν θες να κανεις δοκιμες ελα να τους δοκιμασεις ολους και αποφασιζειςεχει carello σε αυτην την διασταση στο ιταλικο ebay ?ποιο μοντελο ειναι?
εχεις προβολεις σε αυτην την διασταση για να τους δοκιμασω ?(δεν πιστευω να ειναι απο κανα ιαπωνεζικο )ααα να χαθεις........ σαλιαμουρας ιταλος εισαι κι εσυ της καφετεριας
απο ''τεραστιους'' εχω μαρσαλ ( τους παλιους με την γατουλα...που λεει κι ο 7πας100) και οσκαρΒ, δεν θυμαμαι χιλιοστα αλλα ειναι ποοοολυ μεγαλοι -
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΚΑΝΕΝΑΝ....ΜΟΝΟ ΔΟΚΙΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ!!!!!
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΚΑΝΕΝΑΝ....ΜΟΝΟ ΔΟΚΙΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ!!!!!εχω ενα μινι μκ1 για ανταλαγη
θα σου τηλ
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΚΑΝΕΝΑΝ....ΜΟΝΟ ΔΟΚΙΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ!!!!!εγω ομως καταφερα και τσιμπησα 2 Hella.....αν θες να δεις φωτο στο classic ford
-
μκι εχω δυο.....κανενα γυιο εχεις? να μαζεψω οτι σαβουρα ιταλικη εχεις για προικα? η να παραμεινω στο νιγκα με τα 8 ιστορικα του???
-
8; πού τα μέτρησες τα 8; πάλιωσε τόσο η Λαγκούνα και δεν το κατάλαβα;
-
οχι σε μενα νικολακη, τα ταουνους ειναι δυο!!!!!!!!!!!
-
Ωχ το ξέχασα το άλλο...
-
[quote='ritmo130tc']κανενας με γνωσεις για τους προβολεις?
εχω καταληξει η στους hella rally 3000 η στους super oscar cibie αν και θα προτιμουσα κατι σε carrelo αλλα δεν εχω βρει κατι .
η διασταση τους ειναι 220mm ποια η διαφορα αναμεσα στους driver με τους fog? ,θα ψυχεται σωστα ?μεχρι τοτε εχουμε μεινει εδω
Βλέπω κουκούλες απο lidl ή κάνω λάθος?
Πάντως, αν είναι αυτές...μάπα το καρπούζι...στον ένα χρόνο αποσυντέθηκε -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
κανενας με γνωσεις για τους προβολεις?
εχω καταληξει η στους hella rally 3000 η στους super oscar cibie αν και θα προτιμουσα κατι σε carrelo αλλα δεν εχω βρει κατι .
η διασταση τους ειναι 220mm ποια η διαφορα αναμεσα στους driver με τους fog? ,θα ψυχεται σωστα ?μεχρι τοτε εχουμε μεινει εδω
Βλέπω κουκούλες απο lidl ή κάνω λάθος?
Πάντως, αν είναι αυτές...μάπα το καρπούζι...στον ένα χρόνο αποσυντέθηκεαπο το μακρο ειναι και κρατανε τους καλοκαιρινους μηνες κανα 6μηνο αλλα κανουν 10ευρω αρα 10χ7=70 ενω στην αλλη περιπτωση ειναι 10χ40=400 και τα αυτοκινητα απο κατω τους ειναι ειτε δοτες ειτε αναμενουν για την ανακατασκευη τους .
Το κακο τους ειναι οτι ειναι ναυλον και κρατανε την υγρασια και ειναι η τελευταια φορα που βαζω αυτες της κουκουλες.
Σε ορισμενα απο αυτα εχει απο κατω και κανονικη κουκουλα και βαζω αυτην απο πανω για να προστατεψω την κανονικη κουκουλα (autoplus 150 ευρω και ειναι super)
σορρυ για το -
Αν μου επιτρέπετε το off topic, η Autoplus είναι κλέφτες. Kανονικές κουκούλες αλλού κάνουν 80-85 ευρώ και ράβονται και ακριβώς στα μέτρα του αυτοκινήτου. Είναι είτε εντελώς αδιάβροχες ή σχεδόν αδιάβροχες αν έχουν εξωτερικές ραφές, αλλά στην πραγματκότητα υγρασία δεν περνάει.
Υπάρχουν και ψιλές νάυλον κουκούλες στο Alexpak με 30-35 ευρώ που προσφέρουν κάποια προφύλαξη από τον ήλιο και τη σκόνη. Το νερό περνάει αλλά επειδή είναι πολύ ψιλές στεγνώνουν γρήγορα και δεν κρατάνε την υγρασία. Το σύστημα της διπλής κουκούλας το εφάρμοσα κι εγώ για λίγο Στέλιο αλλά κατέληξα ότι είναι επικίνδυνο γιατί εγκλωβίζει υγρασία ανάμεσα στις δύο κουκούλες η οποία σιγά σιγά περνάει από κάτω στο αυτοκίνητο. -
http://www.lanciaflavia.it/annunci/dett ... b_id=84585
-
Classic Autobianchi