-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Tι να σου πω για την περιπτωση σας , που ανεβασατε τοσο πολυ τα κυβικα ...... και αδυνατουμε να σας προκαλασουμε , μην σας προσβαλουμε ... φυσικα , μετα το τσαιΑλλωστε ..θυμασαι κλαμα ο Φερδιν με τα 1600 ? γιαυτο στειλαμε τον Καρλο να του φτιαξει κανενα δυνατουτσικο , να παρει κανενα κυπελακι ο φουκαρας ...
Κυπελάκια έπαιρνε και με 1100 κυβικά και μάλιστα λεμανίσια...
Έχεις ξεχάσει, σύντροφε apr, τι έκαναν τα 550 και τα quadcam carrera μου φαίνεται...
Θυμάσαι τι είχε πει κάποιος κύριος Shelby: 'Thank god there’s no 48-hour race anywhere in the world, because chances are nobody could beat Porsche in a 48-hour race. They’re probably the only cars in the world that would stand-up for something like that.'
Και σε αυτούς που υπήρχαν, να συμπληρώσω, όντως κέρδιζαν!!!Βάλτε κανένα elite τωρα, να δούμε κανένα χαρούμενο αμαξάκι πόλης τώρα....
-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
[Κυπελάκια έπαιρνε και με 1100 κυβικά και μάλιστα λεμανίσια...Βάλτε κανένα elite τωρα, να δούμε κανένα χαρούμενο αμαξάκι πόλης τώρα....
Αυτα βεβαιως συνεβαιναν οταν ακομα ο Καρλο υτσι δεν ειχε σκεφτει να παρει τα 600αρακια του γουικεντ και του μεροκαματου να τα κανει και να μην ξαναδει κανεις κυπελο για 3-4 χρονια , κατω απ'τα 1300 αγαπημενε μου D-jet ε ?:lol:
-
Τα πολλα λογια ειναι φτωχια....θα μιλησουν οι χρονοι μας!!!!
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Τα πολλα λογια ειναι φτωχια....θα μιλησουν οι χρονοι μας!!!!Eτσι μ'αρεσεις ...στην αρενα
Ουτε στο Αδωνης το 85 δεν λεγανε τοσο κουφα οι γρηγοροι .... ξερεις ..
-
Αυτό που ήθελα πάντα να ρωτήσω... με το καπώ βαμμένο μαύρο πάνε πιο γρήγορα?
Αγαπητέ μου apr, το '51 που η αλουμινένια 356/4 κέρδιζε στην κλάσση της (έχοντας από το 1/5 ως το μισό κυβισμό από τα πιο πάνω στην κατάταξη) η φίατ έφτιαχνε ποντικάκια και κουνελάκια και ο Κάρλο τελικά καζανάκια για μοντίφες... -
Δικαιολογημενα να εχεις την απορια και να μην ξερεις ..... γιατι στα < δικα σας >τα δεν τα εβαφαν μαυρα τα καπω , γιατι ωσπου να γυρισουν την πιστα ειχε πεσει ο ηλιος ....
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αυτό που ήθελα πάντα να ρωτήσω... με το καπώ βαμμένο μαύρο πάνε πιο γρήγορα?
Αγαπητέ μου apr, το '51 που η αλουμινένια 356/4 κέρδιζε στην κλάσση της (έχοντας από το 1/5 ως το μισό κυβισμό από τα πιο πάνω στην κατάταξη) η φίατ έφτιαχνε ποντικάκια και κουνελάκια και ο Κάρλο τελικά καζανάκια για μοντίφες...E, δεν έφτιαχνε μόνο τελικά καζανάκια! Αbarth 205 A berlinetta
Η φώτο είναι από αυτή την πηγή: http://www.flickr.com/photos/orlando72/3035216553/ -
Μην του το χαλας Βασιλειε , τα καζανακια ειναι το αποθημενο τους , αφου οτι και να εκαναν , σαν ντενεκεδενιο σεικερ με προκες ακουγοντε τα μποξερακια
-
-
-
-
-
εγώ μέτρησα 14.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
εγώ μέτρησα 14.μαλλον το διαβασες στο a112abarth.gr αλλα που προλαβαινεις και γραφεις απο το ενα στο αλλο (και με τρεχεις)
-
Τα μέτρησα στη φωτογραφία που έβαλε ο Γιώργος
-
Μπράβο παιδιά!
(κι εγώ 14 τα μετράω...)
-
...και που την έβαλες κι εσύ εδώ
-
αντε και 100 στελιο!!!
-
έτσι όπως πάει ο Στέλιος θα φτάσει τα 100 μόνος του!!!
Classic Autobianchi