-
Η βαρελίσια Βεργίνα είναι μια χαρά μπύρα. Νταξει, τίποτα το τρομερό, αλλά καλύτερη απ' τις κλασσικές που κυκλοφορούν ευρέως. Αυτή απ' το κουτάκι μου χουν πει ότι δεν πίνεται.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Amstel ρεεεεεεεεεεεεεεεεΤο πρωτο η το δευτερο αποσταγμα απο τα διυλιστηρια ειναι η Amstel;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν πίνεται κανα Mytho καλύτερα. Πάλι κόντρα θα τους πάτε Βασικά μόνο η μπύρα ΠΑΟΚ πάει κόντρα στο κατεστημένο της Αθήναςποιο είναι αυτό το 'ΠΑΟΚ'????
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Amstel ρεεεεεεεεεεεεεεεε
Το πρωτο η το δευτερο αποσταγμα απο τα διυλιστηρια ειναι η Amstel;
είναι γνήσιο προϊόν γλυκερίνης
-
Είχα ένα μπουκάλι τουμπιώτικη μπύρα
Καλά λόγια έχω ακούσει και για τσέχικες που κυκλοφορούσαν ιδιαίτερα και Γερμανία.
Ο funky θα πίνει εκείνη των μοναχών 'τσιμέϊ' δεν λέγεται?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Δοκίμασα, όπως όλοι μας, σχεδόν τα πάντα και πλέον κατά 90% επιλέγω μόνο μπύρες και κρασιά στις εξόδους αλλά και ενίοτε στο σπίτι. Εδώ μπορούμε να γράφουμε τις προτιμήσεις και δοκιμές μας. Ας ξεκινήσουμε με την 'ξανθιά'. Τώρα τελευταία κόλλημα ξανά με erdinger και paulaner. Εσείς?Paulaner Weisse. Την έχει και βαρελίσια μια μπυραρία κοντά μου.... η απίθανη θολή ξανθια.
Αν κάτσει, δοκιμάστε και την ξανθιά της Kraft (ελληνική 'μικροζυθοποιία). Εξαιρετική.
-
fosters του κερατα
-
Newcastle (η αγαπημένη μου, έχει και λίγη καραμέλα μέσα)
Από εκεί και πέρα Warsteiner ,Duvel ( μοναστηριακή αρκετά βαριά), McFarland
Κάποιες από τις παραπάνω είναι το λιγότερο δυσεύρετες αλλά αξίζουν πραγματικά. Όσο για Heineken, Amstel, Mythos περισσότερο για μπουγαδόνερο μου κάνουν παρά για μπύρες οπότε τις αποφεύγω. -
- Chimay σε όλες τις εκδοχές
- Paulaner & Erdinger
- La Trappe
- Guinness
- Murphy's
- Pilsner Urquell
- Leffe
Αλλά συνήθως Αμστελ
-
εμένα πάλι μου αρέσει αυτή η γερμανική που έχουν τα Lidl...σε πράσινο κουτάκι είναι δεν θυμάμαι όνομα. Ωραία γεύση !
-
-
La trappe
ΤΕΛΟΣ.
-
Αμστελάρα και πάλι Αμστελάρα.
Ολα οι άλλες ειναι λιμοκοντόρικες.
-
Δεν μου αρέσουν οι μπύρες.
Έτσι νόμιζα μέχρι να πάω Γερμανία.
Οπότε από εδώ και πέρα ξέρω: Paulaner Weiss
-
εχω δοκιμασει αρκετες μπιρες (και συνεχιζω να δοκιμαζω αμα κατσει..)
σε μονιμη βαση πινω erdinger (αγοραζω απ'το σουπερμαρκετ). αλλιως paulaner.
απο τις στανταρ προτιμω την χαινικεν, χωρις να σημαινει οτι μου αρεσει ιδιαιτερα (στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος κλπ κλπ )παντως μου αρεσει αρκετα το βαρελακι της χαινικεν
-
Guinness Stout ή
Amstel Bockόλες οι άλλες μπύρες που φτιάχνονται στην Ελλάδα είναι......νερό......
-
Warsteiner .... tο καλοκαιρι
McFarland ..... στα χιονια
Amstel ...στα πανηγυρια ( η απολυτη 'σουβλακομπυρα' )
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Guinness Stout5 βαρελίσιες πίντες για εμένα παρακαλώ...
(αν και από την τρίτη θα βλέπω καναρινάκια στους ώμους των θαμώνων...)Εκτός από το βαρέλι κυκλοφορεί και σε κάτι κουτάκια που είναι αξιόλογα γιατί στο μπουκάλι δεν πίνεται...
_
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Μου διέφυγεεδιτ: Αλλάζω το θέμα αποκλειστικά σε 'μπύρες' μιας που αξίζει νομίζω να υπάρχει αποκλειστικό θέμα για την πιο όμορφη 'ξανθιά' .
εμένα μου αρέσουν και οι μαύρες.......
[α.....και κάτι άλλο Κώστα....
αν ξαναφήσεις ποτήρι μπύρα πάνω στο κομπιούτερ μπορεί να μεθύσει το μηχάνημα ] -
το καλοκαιράκι μου αρέσουν και οι Corona, Carribean με lime ...
Μπύρα - η πιο όμορφη ξανθιά. Ή μήπως μελαχρινή;