-
Βαζω εγω μια
Οσο για την παραπανω φωτο με τον αναριχητη δεν εχω ιδεα ποια ειναι
-
cookie?
+1 σε ότι είπε ο koutsan. Βάλαν τυχαίο όνομα πόλης και καλά στην πολιορκία της Bastogne, νομίζω έχει και την πραγματική απάντηση του αμερικανού διοικητή (nuts), στην αρχή είχε παγετό, χιόνια αλλά μετά έλιωσαν (...).
Η χρήση μοντέρων αρμάτων μάχης (Patton νομίζω) ήταν κοινή πρακτική τότε. Μέχρι και ο Πρέκας τα αντιμετώπισε υπερασπιζόμενος το Ρούπελ...
Από εκεί και πέρα ήταν υπερβολικά ανακριβής και στο γιατί επέμειναν να καταλάβουν αυτή την πόλη και γιατί υποτίθεται ότι η κατάσταση άλλαξε όταν τέλειωσε η βενζίνη των γερμανών (δεν αναφέρει την αεροπορία νομίζω και το άνοιγμα του καιρού). Από εκεί και πέρα αυτή η τεράστια αρματομαχία τύπου Kursk με τα άρματα που καταστρέφονται να κάνει μπαμ ότι ήταν χάρτινα ήταν ελαφρώς αστεία.Ο αναριχητής είναι ο Jeremy Irons. Μπας και είναι στο mission;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ο αναριχητής είναι ο Jeremy Irons. Μπας και είναι στο mission; -
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Βαζω εγω μια -
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Βαζω εγω μια
The King of Comedy (1983)?
Σωστο σωστο
-
-
-
Aμαν η Κeira!!
Eάν εκείνος στη 2η φωτο είναι ο Adrien Brody, είναι το 'Jacket', δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου. Θα έλεγα και το 'Domino' αλλά δεν την έχω δει.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Eάν εκείνος στη 2η φωτο είναι ο Adrien Brody, είναι το 'Jacket', δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου.Aμαν η Κeira!!
_
-
Κάτσε να βρω μια εξίσου ...αλλά σε άλλο στύλ
edit: 'kubiak' (ή όποιος άλλος) ξαναβάλε, πρέπει να κλείσω
-
Βαζω 2 εγω για να μην κολλησουμε. Ευκολες ειναι
-
Η μεγάλη είναι από το 'Οργισμένο Είδωλο' ο Richard Ηarris από ένα western που έπαιζε ένα πληρωμένο φονιά και στο τέλος στον καθάρισαν δε μου'ρχεται γμτ!
-
Μήπως είναι από το Unforgiven?
-
Πιθανότατα, ήδη δείχνει μεγαλωμένος εδώ. 94, 95 κάπου εκεί δεν ήταν αυτή η ταινία;;
-
traveller σωστο για το Raging Bull (o La Motta χτυπαει τη γυναικα του) και koutsan σωστο για το Unforgiven (o Harris στο ρολο του English Bob)
Βαλτε ο καθενας αλλιως ξαναβαζω
-
Ξαναβάλε από μένα
-
Για να δουμε. Η 2η ειναι λιγο δυσκολη ομως πιστευω
-
το πρωτο ειναι το DUEL
-
Η 2η εάν κρίνω σωστά από τον εξοπλισμό πρέπει να είναι με την Ορκα ε?
Film Quiz !