-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Έχω δοκιμάσει να περάσω αγωνιστικό από ΚΤΕΟ. Το αυτοκίνητο βρέθηκε σε όλα τα τεχνικά σημεία εντάξει, αλλά κόπηκε γιατί: 'η άδεια γράφει 5 θέσεις ενώ αυτό έχει 2'. Το ίδιο απόγευμα έβγαλα το κέιτζ, έβαλα το πίσω κάθισμα που έτυχε να έχω κρατήσει, πήγα την επόμενη μέρα, ο ανόητος που με έκοψε τώρα με πέρασε, ξανάβγαλα το κάθισμα, ξανάβαλα το κέιτζ και τέρμα. Από τότε δεν έχω ξαναπάει κανένα αγωνιστικό μου σε ΚΤΕΟ και θεωρώ πραγματικά ηλίθιο (σαν εμένα τότε) ή εξαιρετικά κακόβουλο όποιον διανοηθεί να αναφέρει έστω το θέμα. Θέλω να πιστεύω ότι αυτός που ανακινεί το θέμα ανήκει στην πρώτη κατηγορία και όχι στη δεύτερη.
Επίσης, δεν έχω τρέιλερ, ακόμα και όταν πήγα Κένταυρος ή Θερμαϊκού το αυτοκίνητο πήγε οδικώς με ταχύτητα μέχρι 100 χλμ/ώρα, και όποτε με έχει σταματήσει η αστυνομία απλά βλέπουν ότι το αυτοκίνητο είναι αγωνιστικό και δε δημιουργούν κανένα απολύτως πρόβλημα.
Και επί της ουσίας, για όποιον ξεκίνησε αυτό το ανόητο ζήτημα: Το αυτοκίνητό μου, όπως σχεδόν όλα τα αγωνιστικά, είναι 10 φορές πιο προσεγμένο και ασφαλές από το ασφαλέστερο ΙΧ και το μόνο του πρόβλημα είναι η παραπάνω ρύπανση λόγω της έλλειψης του καταλύτη, που επιτρέπεται από την ΕΛΠΑ. ΟΜΩΣ, σε επαρχιακούς δρόμους ή στην εθνική οδό, αυτό αποτελεί πράγματι ουσιαστικό θέμα; Ή μήπως είναι πολύ πιο ουσιαστικό να ασχοληθεί επιτέλους κάποιος με τις χιλιάδες άδειες ταξί στην Αθήνα που αντιστοιχούν η κάθε μια σε δύο ή τρία αυτοκίνητα;+oo
Επιτέλους ένα ΑΠΟΛΥΤΑ λογικό post!!
-
εντελει βρηκαμε την ορθη λυση !
τις εγκρισεις τυπου (homologation) εαν εμπαινε στον ''κοπο'' η ΕΛΠΑ να τις μςταφερει στο υπουργειο μεταφορων και στην βαση δεδομενων του , τοτε ΝΑΙ τα αυτοκινητα μας θα περναγαν ΚΑΝΟΝΙΚΑ τεχνικο ελεγχο ΚΤΕΟ .
δεν μπορω να καταλαβω γιατι ακομη μια φορα μας θεωρουν (οπως και με τα τρειλερ) β΄κατηγοριας !
τι θα γινει θα ανταποκριθει ποτε σωστα στο πολο της η αρχη του σπορ ;
αν ειναι σωστες οι πληροφοριες οτι στην ΝΕΑ ; ομοσπονδια προεδρος θα ειναι ο κ. Δεσποτοπουλος τι αλλαζει ;
αλλαξε ο μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως ! -
Τι σχέση έχουν οι εγκρίσεις τύπου με τα δελτία αναγνώρισης (homologations) ? Ξέρεις τι είναι το καθένα από αυτά, ποιός τα εκδίδει και τι σκοπό εξυπηρετούν ? Δε διάβασες καθόλου τι είπαν οι προηγούμενοι ? Σε 'κόβουν' επειδή καταργείς θέσεις ή για καταλύτη. Τι σχέση έχει αυτό με την έγκριση τύπου ?
-
μαλλον πρεπει να ξερω !
το λογο που σε κοβουν το ξερουμε . το ζητουμενο ειναι εφοσον εχουμε πινακιδες κυκλοφοριας πρεπει ειναι ειμαστε συνομοι με τον ΚΟΚ ή μηπως κανω λαθος ;
αλλιως να καταθετουμε τις πινακιδες του υπουργειου και να μας δινουν αγωνιστικου . -
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Έχω δοκιμάσει να περάσω αγωνιστικό από ΚΤΕΟ. Το αυτοκίνητο βρέθηκε σε όλα τα τεχνικά σημεία εντάξει, αλλά κόπηκε γιατί: 'η άδεια γράφει 5 θέσεις ενώ αυτό έχει 2'. Το ίδιο απόγευμα έβγαλα το κέιτζ, έβαλα το πίσω κάθισμα που έτυχε να έχω κρατήσει, πήγα την επόμενη μέρα, ο ανόητος που με έκοψε τώρα με πέρασε, ξανάβγαλα το κάθισμα, ξανάβαλα το κέιτζ και τέρμα. Από τότε δεν έχω ξαναπάει κανένα αγωνιστικό μου σε ΚΤΕΟ και θεωρώ πραγματικά ηλίθιο (σαν εμένα τότε) ή εξαιρετικά κακόβουλο όποιον διανοηθεί να αναφέρει έστω το θέμα. Θέλω να πιστεύω ότι αυτός που ανακινεί το θέμα ανήκει στην πρώτη κατηγορία και όχι στη δεύτερη.
Επίσης, δεν έχω τρέιλερ, ακόμα και όταν πήγα Κένταυρος ή Θερμαϊκού το αυτοκίνητο πήγε οδικώς με ταχύτητα μέχρι 100 χλμ/ώρα, και όποτε με έχει σταματήσει η αστυνομία απλά βλέπουν ότι το αυτοκίνητο είναι αγωνιστικό και δε δημιουργούν κανένα απολύτως πρόβλημα.
Και επί της ουσίας, για όποιον ξεκίνησε αυτό το ανόητο ζήτημα: Το αυτοκίνητό μου, όπως σχεδόν όλα τα αγωνιστικά, είναι 10 φορές πιο προσεγμένο και ασφαλές από το ασφαλέστερο ΙΧ και το μόνο του πρόβλημα είναι η παραπάνω ρύπανση λόγω της έλλειψης του καταλύτη, που επιτρέπεται από την ΕΛΠΑ. ΟΜΩΣ, σε επαρχιακούς δρόμους ή στην εθνική οδό, αυτό αποτελεί πράγματι ουσιαστικό θέμα; Ή μήπως είναι πολύ πιο ουσιαστικό να ασχοληθεί επιτέλους κάποιος με τις χιλιάδες άδειες ταξί στην Αθήνα που αντιστοιχούν η κάθε μια σε δύο ή τρία αυτοκίνητα;Κάτι σου έγραψε ο γιατρός από πάνω …μήπως πρέπει να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει λίγο ...
Συγνώμη κιόλας !!!!!!!!!!!!!! -
βασικά εγώ είχα μια ωραία κουβέντα με τον διευθυντή του ΚΤΕΟ εδώ πέρα πριν λίγα χρόνια και μου είπε οτι δεν με κόβει για τις θέσεις γιατί το να έχεις λιγότερες απο την άδεια δεν πειράζει, περισσότερες δεν πρέπει να έχει το όχημα.
με κόβει για 'μετασκευή εσωτερικού του οχήματος' που μου το έδειξε σε μια εγκύκλιο του υπουργείο με τις παραβάσεις που μπορεί να βεβαιωθούν σε ένα όχημα. για το κλουβί δηλαδή.καυσαέρια κτλ εννοείται οτι πρέπει να είναι οκ για να περάσεις
-
Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε.....Εδώ κάποιος θεωρεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα επειδή έβγαλε το cage ( αν είναι δυνατόν!!!!), πέρασε και το ξαναέβαλε!!!!
-
Αν κάποιος γνωρίζει να βοηθήσει σχετικά με μεταβίβαση αγωνιστικού αυτοκινήτου.
Ζητάνε από το Μηχανολογικό να έχει περάσει το αυτοκίνητο ΚΤΕΟ και ως γνωστό αγωνιστικό αυτοκίνητο και ΚΤΕΟ δεν πάνε μαζί.
Πως γίνεται η μεταβίβασή του? Σημειωτέον έχει συμβατικές πινακίδες. -
Δεν πάτε καθόλου καλά εδώ μέσα!!!! Έχετε ξεφύγει τελείως.....
Οι αγωνιζόμενοι είσαστε παντελώς άσχετοι με το αντικείμενο.... το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να πάρετε το «τούτου» σας και να πάτε να παίξετε… και έχετε και ηλίθιες απορίες εκ’ των υστέρων!!!Όπως έχω ξαναγράψει πρέπει να μάθετε πρώτα τους κανόνες του παιγνιδιού που θέλετε να παίζετε και μετά να πάρετε μέρος σε αυτό.
-
Δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ καθημερινών-πολιτικών αυτοκινήτων και αγωνιστικών με πιο σχετικά (?) ίσως αυτά του Gp.N., ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!
-
Διευκρίνηση του(1).
Όσα αυτοκίνητα του Gp.N. χρησιμοποιούνται και για καθημερινή χρήση υπόκεινται στους νόμους και κανονισμούς των πολιτικών αυτοκινήτων και θα πρέπει να είναι σύννομα προς αυτούς. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να έχουν λιγότερες θέσεις, δεν μπορούν να έχουν μεταποιημένες αναρτήσεις και ας είναι αυτές ανώτερες ποιοτικά κλπ. κλπ. (αυτό το ξέρουμε εσείς και εγώ και όχι ο νόμος...), δεν πρέπει να βγάζουν καυσαέρια, δεν πρέπει να κάνουν θόρυβο, δεν μπορούν να έχουν τοποθετημένο Roll Bar κατά την χρήση τους σαν πολιτικό όχημα κλπ.
Τα παραπάνω φυσικά σημαίνουν ότι ένα «καθημερινό» Gp.N από ένα άλλο «αγωνιστικό» Gp.N. κατά τα άλλα ιδίας μάρκας και μοντέλου θα απέχουν παρασάγκας σε επιδόσεις... αλλά όλα έχουν το τίμημα τους και να λείπουν τα σχόλια... -
Το αγωνιστικό αυτοκίνητο της όποιας κατηγορίας είναι όχημα που κινείτε ΜΟΝΟ σε κλειστές διαδρομές κατά την διάρκεια δοκίμων και αγώνων. Επομένως δεν υπόκειται σε νόμους - κανονισμούς - τεχνικούς ελέγχους κλπ. που ισχύουν για το πολιτικό αυτοκίνητο.
-
Διευκρίνηση του(3).
Κλειστές διαδρομές είναι: Ειδικές διαδρομές σε Ράλλη, φυλασσόμενη και κλειστή διαδρομή ανάβασης, Πίστες όλων των ειδών. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις την αρμοδιότητα για τεχνικούς κανονισμούς, τεχνικούς ελέγχους, κανόνες οργάνωσης κλπ. τις έχει η εκάστοτε Εθνική Επιτροπή Αγώνων και ΟΧΙ το δημόσιο κράτος και οι υπηρεσίες του το οποίο κράτος συνεισφέρει και διευκολύνει το έργο της ΕΘΕΑ όπου αυτό ζητηθεί.
Όπως ισχύει σε όλες τις μη τριτοκοσμικές χώρες... εκτός και αν ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία. -
Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα μετακινούνται προς και από τον τόπο των αγωνιστικών εκδηλώσεων μόνο με ειδικά διαμορφωμένα αυτοκίνητα φορτηγά ή με ειδικά κατασκευασμένα τρέιλερ για τον σκοπό αυτό. Τα ειδικά φορτηγά και τρέιλερ υπόκεινται στους νόμους και τεχνικούς κανονισμούς (ΚΤΕΟ) του κράτους όπως όλα τα πολιτικά οχήματα και πρέπει να είναι σύννομα με αυτούς.
Οι αυτοκινητάμαξες και οι γερανοί οδικής βοήθειας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ οχήματα για την μεταφορά αγωνιστικών οχημάτων!!!
Όπως ισχύει σε όλες τις μη τριτοκοσμικές χώρες... εκτός και αν ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία
Αυτά τα λίγα και απλά. Και μην αναμασήσετε πάλι τα ίδια και τα ίδια που γράφονται χρόνια τώρα...
Όπως πρέπει να καταλάβατε από την αντίδραση κάποιου υπουργού ή κάποιου τέτοιου, (δεν ήμουν παρών), στην απονομή της ΕΘΕΑ το επίσημο κράτος δεν έχει ιδέα για τα προβλήματα μιας μικρής μειονότητας τρελών που ασχολούνται με τα γκάζια... (Λίαν επιεικής χαρακτηρισμός, για εσάς, πολλών κατά τα άλλα ευυπόληπτων πολιτών και εκλεγμένων στο παρελθών και τώρα πολιτικών...)
Μα δεν καταλαβαίνω… Πως θέλετε να σας λύσουν τα απλά σας προβλήματα όταν δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξη σας??? Και μη μου φέρεται σαν αντίλογο την super ειδική του Ακρόπολις γιατί η απάντηση είναι πολύ απλή:
Η super ειδική του Ακρόπολις γίνεται γιατί έτσι γίνεται διεθνώς και για να δικαιολογηθούν πολλά – πάρα πολλά χρήματα... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ για εσάς τους Έλληνες αγωνιζόμενους. Εσείς καλείστε να είστε και είσαστε οι ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ σε αυτή και κάθε «τέτοια» εκδήλωση.Τελειώνοντας θέλω να διευκρινίσω κάτι, κυρίως στους νεώτερους. Μη περιμένετε για θαύματα. Αυτά δεν συμβαίνουν στην δική μας χώρα... (θέμα για άλλο Forum…).
Το λάθος αυτό το κάναμε, το είδαμε και το καταλάβαμε αφού το πληρώσαμε πολύ ακριβά εμείς οι παλαιότεροι. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν δεν είναι πολύ σοφό να ακολουθήσετε τα δικά μας ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ βήματα.
Πάρτε το «παιγνίδι» στα χέρια σας και χειριστείτε το με σύγχρονο και σκληρό αλλά νόμιμο τρόπο...
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο είναι μονόδρομος...Φιλικά
Speedy -
-
μια διευκρινηση ,αφου ισχυουν τα απο πανω και ειχατε ορεξη να τα γραψετε,**τι ισχυει στις απλες διαδρομες που δεν μετακινουνται τα αγωνιστικα με τρειλερ **η αυτοκινηταμαξες στις πολιτισμενες χωρες,γιατι εδω τρειλερ απαγορευεται,ποσο μαλλον επαγγελματικο αυτοκινητο και τρειλερ.
-
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
Οι αγωνιζόμενοι είσαστε παντελώς άσχετοι με το αντικείμενο.... το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να πάρετε το «τούτου» σας και να πάτε να παίξετε… και έχετε και ηλίθιες απορίες εκ’ των υστέρων!!!Όπως έχω ξαναγράψει πρέπει να μάθετε πρώτα τους κανόνες του παιγνιδιού που θέλετε να παίζετε και μετά να πάρετε μέρος σε αυτό.
-
Δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ καθημερινών-πολιτικών αυτοκινήτων και αγωνιστικών με πιο σχετικά (?) ίσως αυτά του Gp.N., ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!
-
Διευκρίνηση του(1).
Όσα αυτοκίνητα του Gp.N. χρησιμοποιούνται και για καθημερινή χρήση υπόκεινται στους νόμους και κανονισμούς των πολιτικών αυτοκινήτων και θα πρέπει να είναι σύννομα προς αυτούς. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να έχουν λιγότερες θέσεις, δεν μπορούν να έχουν μεταποιημένες αναρτήσεις και ας είναι αυτές ανώτερες ποιοτικά κλπ. κλπ. (αυτό το ξέρουμε εσείς και εγώ και όχι ο νόμος...), δεν πρέπει να βγάζουν καυσαέρια, δεν πρέπει να κάνουν θόρυβο, δεν μπορούν να έχουν τοποθετημένο Roll Bar κατά την χρήση τους σαν πολιτικό όχημα κλπ.
Τα παραπάνω φυσικά σημαίνουν ότι ένα «καθημερινό» Gp.N από ένα άλλο «αγωνιστικό» Gp.N. κατά τα άλλα ιδίας μάρκας και μοντέλου θα απέχουν παρασάγκας σε επιδόσεις... αλλά όλα έχουν το τίμημα τους και να λείπουν τα σχόλια... -
Το αγωνιστικό αυτοκίνητο της όποιας κατηγορίας είναι όχημα που κινείτε ΜΟΝΟ σε κλειστές διαδρομές κατά την διάρκεια δοκίμων και αγώνων. Επομένως δεν υπόκειται σε νόμους - κανονισμούς - τεχνικούς ελέγχους κλπ. που ισχύουν για το πολιτικό αυτοκίνητο.
-
Διευκρίνηση του(3).
Κλειστές διαδρομές είναι: Ειδικές διαδρομές σε Ράλλη, φυλασσόμενη και κλειστή διαδρομή ανάβασης, Πίστες όλων των ειδών. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις την αρμοδιότητα για τεχνικούς κανονισμούς, τεχνικούς ελέγχους, κανόνες οργάνωσης κλπ. τις έχει η εκάστοτε Εθνική Επιτροπή Αγώνων και ΟΧΙ το δημόσιο κράτος και οι υπηρεσίες του το οποίο κράτος συνεισφέρει και διευκολύνει το έργο της ΕΘΕΑ όπου αυτό ζητηθεί.
Όπως ισχύει σε όλες τις μη τριτοκοσμικές χώρες... εκτός και αν ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία. -
Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα μετακινούνται προς και από τον τόπο των αγωνιστικών εκδηλώσεων μόνο με ειδικά διαμορφωμένα αυτοκίνητα φορτηγά ή με ειδικά κατασκευασμένα τρέιλερ για τον σκοπό αυτό. Τα ειδικά φορτηγά και τρέιλερ υπόκεινται στους νόμους και τεχνικούς κανονισμούς (ΚΤΕΟ) του κράτους όπως όλα τα πολιτικά οχήματα και πρέπει να είναι σύννομα με αυτούς.
Οι αυτοκινητάμαξες και οι γερανοί οδικής βοήθειας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ οχήματα για την μεταφορά αγωνιστικών οχημάτων!!!
Όπως ισχύει σε όλες τις μη τριτοκοσμικές χώρες... εκτός και αν ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία
Αυτά τα λίγα και απλά. Και μην αναμασήσετε πάλι τα ίδια και τα ίδια που γράφονται χρόνια τώρα...
Όπως πρέπει να καταλάβατε από την αντίδραση κάποιου υπουργού ή κάποιου τέτοιου, (δεν ήμουν παρών), στην απονομή της ΕΘΕΑ το επίσημο κράτος δεν έχει ιδέα για τα προβλήματα μιας μικρής μειονότητας τρελών που ασχολούνται με τα γκάζια... (Λίαν επιεικής χαρακτηρισμός, για εσάς, πολλών κατά τα άλλα ευυπόληπτων πολιτών και εκλεγμένων στο παρελθών και τώρα πολιτικών...)
Μα δεν καταλαβαίνω… Πως θέλετε να σας λύσουν τα απλά σας προβλήματα όταν δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξη σας??? Και μη μου φέρεται σαν αντίλογο την super ειδική του Ακρόπολις γιατί η απάντηση είναι πολύ απλή:
Η super ειδική του Ακρόπολις γίνεται γιατί έτσι γίνεται διεθνώς και για να δικαιολογηθούν πολλά – πάρα πολλά χρήματα... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ για εσάς τους Έλληνες αγωνιζόμενους. Εσείς καλείστε να είστε και είσαστε οι ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ σε αυτή και κάθε «τέτοια» εκδήλωση.Τελειώνοντας θέλω να διευκρινίσω κάτι, κυρίως στους νεώτερους. Μη περιμένετε για θαύματα. Αυτά δεν συμβαίνουν στην δική μας χώρα... (θέμα για άλλο Forum…).
Το λάθος αυτό το κάναμε, το είδαμε και το καταλάβαμε αφού το πληρώσαμε πολύ ακριβά εμείς οι παλαιότεροι. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν δεν είναι πολύ σοφό να ακολουθήσετε τα δικά μας ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ βήματα.
Πάρτε το «παιγνίδι» στα χέρια σας και χειριστείτε το με σύγχρονο και σκληρό αλλά νόμιμο τρόπο...
SpeedyΗ αντίφαση, της αντίφασης, ω αντίφαση....
Ξεκινάμε με αφορισμό
Συνεχίζουμε με ανάλυση
Κλείνουμε με αυτοκριτική και συμβουλές.
Και όλοι είμαστε ικανοποιημένοι...
Συμπέρασμα δεν βγαίνει αλλά με τέτοια θέματα πότε βγήκε...
Αφήστε το καλύτερα...Θα τη γλυτώνει αυτός που γλύφει πιο καλά και περισσότερο...
-
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
-
-
Διευκρίνηση του(1).
-
Διευκρίνηση του(3).
SpeedyΗ αντίφαση, της αντίφασης, ω αντίφαση....
Ξεκινάμε με αφορισμό
Συνεχίζουμε με ανάλυση
Κλείνουμε με αυτοκριτική και συμβουλές.
Και όλοι είμαστε ικανοποιημένοι...
Συμπέρασμα δεν βγαίνει αλλά με τέτοια θέματα πότε βγήκε...
Αφήστε το καλύτερα...Θα τη γλυτώνει αυτός που γλύφει πιο καλά και περισσότερο...
Μια από τις πολλές εκδοχές «μετάφρασης». Το θέμα είναι να βλέπουμε τα πράγματα καλοπροαίρετα. Διαφορετικά η τύχη σας δεν θα αλλάξει...
Speedy
-
-
Υ.Γ. όσο για το αν πάμε καλά όλοι εμείς οι 'νεώτεροι', σίγουρα όχι και συμφωνώ, γιατί συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με ένα προβληματικό χώρο....
Υ.Γ.2 Πάντα καλοπροαίρετα!!!!
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
μια διευκρινηση ,αφου ισχυουν τα απο πανω και ειχατε ορεξη να τα γραψετε,**τι ισχυει στις απλες διαδρομες που δεν μετακινουνται τα αγωνιστικα με τρειλερ **η αυτοκινηταμαξες στις πολιτισμενες χωρες,γιατι εδω τρειλερ απαγορευεται,ποσο μαλλον επαγγελματικο αυτοκινητο και τρειλερ.Όταν γίνει γνωστή η ύπαρξη σας στο επίσημο κράτος αυτές οι λεπτομέρειες θα διευκρινισθούν ως δια μαγείας. Δεν χρειάζεται ειδική μεταχείριση... ότι ισχύει και στις άλλες χώρες.
Speedy
-
...δεν ρωτησα τι θα ισχυει ,ρωταω τι ισχυει τωρα.
-
...δεν ρωτησα τι θα ισχυει ,ρωταω τι ισχυει τωρα.***Αυτό που ισχύει τώρα απλά κάνουν τα στραβά μάτια , γι αυτό και όσα ατυχήματα έχουν γίνει
στις απλές (Ρώτα το φίλο σου το Σάκη ) τραβιόνται ακόμα και ζητάνε οι παθόντες και καλά τρελά λεφτά
ενώ στις ειδικές καταδικάζονται για υπερβολική ταχύτητα και όχι λίγοι έχουν χάση τα σπίτια τους .
όσο για το φίλο βαλε βγάλε roll bar παρόλο που μου το έχουν ζητήσει και με συμφέρει οικονομικά ,
λόγο δουλείας εγώ το αρνούμαι γιατί το θεωρώ ……….Αν κατάλαβα καλά Δημήτρη διαφωνείς με αυτά που έγραψε o φιλος ?????? ***
-
ας πουμε οτι πλεον....,συνηθως....,εδω ....αλλα και αλλου(μια που ειμαστε εδω ας αναφερθουμε επι τουτου και εννοω το φορουμ,και δεν εννοω μονο τους ελληνικους αγωνες-ενοτητα(οπως ειναι η αποψη αλλων)
,αναλογα με τη διαθεση του καθενος απο εμας την εκαστοτε στιγμη γραφουμε (και λεμε σε αλλες περιπτωσεις) ο,τι στην κυριολεξια μας ερχεται στο μυαλο η τελοσπαντων θελουμε να πουμε εκεινη τη στιγμη.Ειναι πολλα δε απο αυτα που δεν αφορουν αυτο το δημοσιο χωρο,αλλα αλλους.
10 πραγματα προς Σοαα
20 πραγματα προς Ελπα
100 πραγματα προς Κρατοςτα υπολοιπα αφορουν την παρεα,επι του προκειμενου την παρεα που γραφει εδω,
να μου λεει καποιος εδω ή να με παροτρυνει πχ να παω στο δικαστηριο της ΕΕ, επειδη σουξου μουξου μανταλακια μεσα στο φορουμ των 4Τ *,ή οπως ο 'αλλος' στην αυτοκινηση ειχε πει να κανουμε κατι για να βελτιωσουμε την παιδεια στους δρομους ως 4Τφορουμ,κλπ,κλπ......
*'θες' την πιο απλη απαντηση περι δικαστηριου κλπ, θα μου το πληρωσεις?(για μπικικινια μιλαω!)
απο λογια γινομαστε ολοι αστροναυτες!!!και οχι φιλικα ,αλλα πιο σωστα, χωρις παρεξηγηση!
υγ. εννοειται πως συνεχως θα μας ξεφευγουν ο,τι μας καπνισει,αλλα δεν θελω και να συνεχιζω μια συζητηση υποτιθεται σοβαρου θεματος λεγοντας και απαντωντας συνεχως σε αερολογιες,καλυτερα να σχολιαζω το περασμα του λοεμπ ξυστα απο εναν
http://www.elrellano.com/videos/
*επιλεξτε loeb no Io yes *,
η να σχολιαζω τι γκαντεμια ειχε το ελαφι να περναει βραδιατικα μπροστα απο το σουμπαρου του παστρανα
http://www.vtcar.com/news64.htmτσιου
-
...δεν ρωτησα τι θα ισχυει ,ρωταω τι ισχυει τωρα.Αφού η πολιτεία δεν ξέρει το θέμα και δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά αυτό που ισχύει τώρα δεν είναι σαφές και ξεκάθαρο και είναι στο χέρι κάθε καλοπροαίρετου ή κακοπροαίρετου δικαστή να γείρει την πλάστιγγα από εδώ ή από εκεί πιστεύοντας ότι έτσι κάνει καλά την δουλειά του. Αυτό για τις απλές διαδρομές.
Για τα φορτηγά και τρέϊλερς ισχύει αυτό το «αστείο» που όλοι ξέρουμε γιατί επίσης η «πολιτεία» δεν έχει ασχοληθεί ή δεν θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα.Σε κάθε περίπτωση διακυβεύονται τα «δικά» μας συμφέροντα και η νόμιμη λύση είναι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
Και λέγοντας «δικά» μας εννοώ των αγωνιζομένων φυσικά αλλά και όλων των υπόλοιπων τεχνικών επαγγελματιών γύρω από τον χώρο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Αυτή η δεύτερη κατηγορία δε είναι που είναι για κλάματα αφού ποτέ δεν έγινε αντιληπτό από την επίσημη πολιτεία ότι είναι ένας επαγγελματικός κλάδος με τζίρους δισεκατομμυρίων σε κάθε μη τριτοκοσμική χώρα....
Αυτό το τελευταίο βέβαια συνεπάγεται αστρονομικά ποσά «ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ» τόσο για τον κλάδο όσο και για το ίδιο το κράτος.... και κάποτε θα πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη και σε αυτό... με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο...Όλα τα υπόλοιπα είναι «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» και για να περνάει η ώρα....
Φιλικά
Speedy -
οσο για 'εσενα' ,ασχετο αν διαφωνω ή συμφωνω
οταν καποιος ξεκιναει να γραφει ετσι μια παραγραφο,Οι αγωνιζόμενοι είσαστε παντελώς άσχετοι με το αντικείμενο.... το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να πάρετε το «τούτου» σας και να πάτε να παίξετε… και έχετε και ηλίθιες απορίες εκ’ των υστέρων!!!
τι να πω για τα υπολοιπα,απλα επειδη εγραψε πεντε πραγματα ηθελα να ειναι και ολοκληρωμενα για αυτο ρωτησα τι γινεται στις απλες διαδρομες,μια που τελικα τα αγωνιστικα που τρεχουν σε αγωνες μορφης ραλλυ, δεν κινουνται μονο σε κλειστες διαδρομες.
-
Ο φίλος Δημήτρη είπε τη μόνη λύση που υπάρχει , δε σου είπε κάντο …..
Όπως είπε κιόλας μην πατάτε στα δικά μας λάθη ….
Και ότι όλα τα άλλα που λέμε εδώ είναι ...........….
Μήπως δε το διάβασες όλο ????
Αγωνιστικά και ΚΤΕΟ