-
ερχόμενος από παραλιακή?
-
Απο Λαγονησι:Μπαινεις μεσα στα Καλυβια,περνας την εκκλησια που θα δεις δεξια σου,και οπως συνεχιζεις μετα απο 50 μετρα τη βλεπεις απεναντι και δεξια σου.
Απεναντι απο τη ταβερνα ειναι ενα βενζιναδικο ,νομιζω ειναι ΒΡ. -
Με επιφύλαξη (ας με διορθώσει κάποιος 'νότιος'):
Ερχόμενος από Βάρκιζα κλπ στρίβεις αριστερά στο φανάρι αμέσως πριν το Grand Resort (νομίζω πως έχει ταμπέλα προς Καλύβια. Ερχόμενος από Ανάβυσσο-Σαρωνίδα έχει σίγουρα). Πας όλο ευθεία ακολουθώντας ταμπέλες προς Καλύβια.Μετά από 8-10χλμ περίπου φτάνεις σε ένα φανάρι, όπου αριστερά σου έχεις ένα σούπερ μάρκετ Ατλάντικ. Στο φανάρι αυτό στρίβεις αριστερά. Πας ευθεία για 800-1000μ μέχρι το τέρμα του δρόμου και πας αναγκαστικά δεξιά (ΠΡΟΣΟΧΗ στη στροφή). Συνεχίζεις ευθεία και στα 500-600μ βρίσκεις την πλατεία που αναφέρω και στο προηγούμενο ποστ μου. -
Ο χρήστης PID έγραψε:
Με επιφύλαξη (ας με διορθώσει κάποιος 'νότιος'):
Ερχόμενος από Βάρκιζα κλπ στρίβεις αριστερά στο φανάρι αμέσως πριν το Grand Resort (νομίζω πως έχει ταμπέλα προς Καλύβια. Ερχόμενος από Ανάβυσσο-Σαρωνίδα έχει σίγουρα). Πας όλο ευθεία ακολουθώντας ταμπέλες προς Καλύβια.Μετά από 8-10χλμ περίπου φτάνεις σε ένα φανάρι, όπου αριστερά σου έχεις ένα σούπερ μάρκετ Ατλάντικ. Στο φανάρι αυτό στρίβεις αριστερά. Πας ευθεία για 800-1000μ μέχρι το τέρμα του δρόμου και πας αναγκαστικά δεξιά (ΠΡΟΣΟΧΗ στη στροφή). Συνεχίζεις ευθεία και στα 500-600μ βρίσκεις την πλατεία που αναφέρω και στο προηγούμενο ποστ μου.Στο φανάρι του Ατλαντικ και ευθεία να πας, μόλις περάσεις την εκκλησία που ανέφερε ο DAP, όλο ευθεία κάτω αυτός ο δρόμος βγάζει στο γνωστό τρίγωνο. Το ίδιο είναι.
-
Υπάρχει και το στίγμα του για τους έχοντες navigation?
-
37 50' 34.89'', 23 55' 45.50''
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Atonement=Ταινία που παίζεται τώρα!
Ως γνωστόν, οι φαγοσυναντήσεις παίρνουν τον τίτλο μιας ταινίας!
Υπάρχει και το στίγμα του για τους έχοντες navigation?
37 50' 34.89'', 23 55' 45.50''
Κούκο μετά το τελευταίο, μάλλον πρέπει να αλλάξεις το όνομα της συνάντησης σε Stigmata.
-
Λοιπον.... Για ΝΠ Λεγαμε και Καλυβια βλεπω....
Καλα που δεν ειπαμε για ΒΠ, να παμε Λαδαδικα
Αν πανε ολα καλα, θα σας φαω μερικες απο τις μπριζολες.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Λοιπον.... Για ΝΠ Λεγαμε και Καλυβια βλεπω....
Καλα που δεν ειπαμε για ΒΠ, να παμε Λαδαδικα
Αν πανε ολα καλα, θα σας φαω μερικες απο τις μπριζολες....πες τα `Αλεξ
νομίζω ότι πρέπει να συμπληρωθεί ο κύκλος (Καλύβια(ΑΠ)->Κισσός (ΒΠ)->Καλυψώ(ΝΠ)) για να καταλήξουμε στο τελευταίο. ΔΠ δεν έχουμε πάει ακόμα
-
το terra petra, δηλαδη, δεν ειναι ΔΠ?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
το terra petra, δηλαδη, δεν ειναι ΔΠ?για μάσα λέμε
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
το terra petra, δηλαδη, δεν ειναι ΔΠ?Ο καφες δηλαδη ειναι μασα;;;;;
-
κανετε λαθος.. εγω στο terra petra εφαγα περισσοτερο απ οτι στις συναντησεις της 'μασας'!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
κανετε λαθος.. εγω στο terra petra εφαγα περισσοτερο απ οτι στις συναντησεις της 'μασας'!.....
-
Mην αναρωτιέσαι καθόλου... Στις μάσες δεν τρώει τίποτα και στον καφέ έφαγε το κουλουράκι που τον συνόδευε...
-
πηρα τοστ!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
πηρα τοστ!Κ ειναι φαγητο το τοστ;;;;;
Αυτο δεν κανει ουτε για ορεκτικο! -
Toν έχεις δει ποτέ τον tm ρε συ? Από τα 5 μποφόρ και πάνω ανακοινώνεται απαγορευτικό γι' αυτόν!
Και το τοστ πολύ του πέφτει!
-
Για ΔΠ εχουμε οριοθετησει τον Πλατανο στα Μπισια,εξω απο το Λουτρακι. Και αρχιζουμε τις επισκεψεις συνηθως τελη Μαιου,αρχες Ιουνιου.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Toν έχεις δει ποτέ τον tm ρε συ? Από τα 5 μποφόρ και πάνω ανακοινώνεται απαγορευτικό γι' αυτόν!Και το τοστ πολύ του πέφτει!
Καλύβια ΧΧΙΙΙ::31.1.08-20:00::Η Εξιλέωση