-
-
Χτες γκρι Lamborghini Murcielago και ασημι Rolls Royce Phantom @ Bradford, UK. Πολυ εντονη παρουσια η τελευταια.
-
Πες μου οτι μένεις Leeds και οχι bradford
-
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Ποιες εταιρειες στεγαζονται πανω απο αυτο το υπογειο παρκινγκ ?Φαντάζομαι η ... NASA!!! Κάνω λάθος?
-
Οχι ρε.. σοβαρα ρωταω ?
Εγω δεν ξερω για παραδειγμα με τι ασχολειται ο sv2, για αυτο ρωταω -
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Οχι ρε.. σοβαρα ρωταω ?
Εγω δεν ξερω για παραδειγμα με τι ασχολειται ο sv2, για αυτο ρωταωΤο ξέρω.
Απλώς έγραψα την σκέψη μου με τόσα ...διαστημόπλοια που παρκαρουν εκεί ... -
Νομίζω έχει και τα κεντρικά γραφεία μιας τράπεζας...
Αλλά δεν έχει σημασία, τα αυτοκίνητα είναι κατοίκων της περιοχής και όχι στελεχών από εταιρείες.... -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Opel Vectra taxi με bucket καθισματα σημερα στη θεσσαλονικη...
Εγω ειχα δει στην Αθηνα ενα **Opel Omega ταξι,**χαμηλωμενο,με φιμε τζαμια και εξατμιση.
Κυκλοφορεί ένα εδώ στην περιοχή.
-
Καλαααααα....
-
είδα σήμερα ένα γαλάζιο pegeot 307 στο πλαίσιο καλαμαριάς, παρκαρισμένο δίπλα στο δικό μου...
πωπω, τί αμαξάρα!!! καθόμουν κ το θαύμαζα!!!
-
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
είδα σήμερα ένα γαλάζιο pegeot 307 στο πλαίσιο καλαμαριάς, παρκαρισμένο δίπλα στο δικό μου...πωπω, τί αμαξάρα!!! καθόμουν κ το θαύμαζα!!!
Πάρκαρε δίπλα σε ένα πολο επίτηδες.
(δεν πηρες τηλεφωνο )
-
σε είδα όταν έφευγα... κ έπρεπε σε 10 λεπτά να πάω να αφήσω την συνοδηγό μου, να πάω σπίτι κ να πάω μετά με τον ΚωνσταντίνοV γυμναστήριο... κ όλα αυτά σε 10 λεπτά...
είπα, άσε, θα σε πειράξω στο φόρουμ...χεχε!!!
(εσύ γιατί δε μου τηλ?????)
κ ναι, θα γίνουμε σφίχτερ με τον Κωνσταντίνο... έχει κ το γυμναστήριο κάτι κοριτσάκια... ακόμα δεν είδα πολλά...
-
Γιου γκοτ μι.
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Καλαααααα....???
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
(εσύ γιατί δε μου τηλ?????)
-
Ferrari F430 Scuderia σήμερα το απόγευμα στην Καλαμαριά!!!
-
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Το αμαξι οντως φοβερο.....δεν βλεπω να σχολιαζει κανεις οτι ειναι παρκαρισμενο πανω στο πεζοδρομιο.....τυχερος εινα ιπου δεν τον πετυχε κανας πανθηρας παντως....
Δεν εμποδίζει.Είναι μπροστά σε κατάστημα βελτιώσεων αυτοκινήτων και βενζινάδικο SHELL.Πάντα έχει αυοκίνητα εκεί.Προφανώς υπάρχει και άδεια διότι όλο το πεζοδρόμιο είναι ράμπα.
Το ότι υπάρχει πάντα σχεδόν σταθμευμένο αυτοκίνητο δεν το κάνει και νόμιμο. Είναι ακριβώς μπροστά στη διάβαση παιζών για το φανάρι πάνω στην Εθνικής αντίστασης. Και στο συγκεκριμένο κομμάτι υπάρχει μάλιστα πεζοδρόμιση για τυφλούς. Με τον ίδιο τρόπο που πολλοί μαντράδες παρκάρουν πάνω στο πεζοδρόμιο στον ίδιο δρόμο ΠΑΡΑΝΟΜΑ.-
Επίσης η κολώνα που εμποδίζει την πινακίδα του 'καημένου' καταστηματάρχη είναικολώνα από φανάρια!!!
Το συγκεκριμενο πεζοδρομειο εχει δεχτει πανω του ολη την ελιτ της αυτοκινητοβιομηχανιας
Εχω δει(παντα πανω στο πεζοδρομειο)παρκαρισμενες Λαμπο,Πορσε,Φερραρι,ολα καλογυαλισμενα στην πενα
Καθε φορα που περναω ολο και καπιο διαμαντι βρισκεται εκει πανω
βεβαια ολοι θαυμαζουν τα αριστουργηματα και ξεχνανε το καφριλικι των ιδιοκτητων τπυ μαγαζιου
Carspotting [#4]