-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Είδα σήμερα ένα από τα πρώτα 207 rc στο δρόμο!
Και το είδα για τα καλά και από μέσα!Και εγώ το έχω δει...
Ομορφούλι είναι! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Είδα σήμερα ένα από τα πρώτα 207 rc στο δρόμο!
Και το είδα για τα καλά και από μέσα!Θέλω ένα τέτοιο...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έχω την αίσθηση ότι ένα μοντέρνο ντίζελ είναι πιο οικονομικό από το Prius σε κατανάλωση.
Σε αγοραίο ταξί συζητιέται. Σε κανονικό ταξί που κυκλοφορεί στο κέντρο της πόλης όμως, αμφιβάλλω. Σε τέτοιες συνθήκες είναι που τα χαρακτηριστικά του υβριδικού (του υβριδικού προσανατολισμένου στην οικονομία έτσι; Όχι τα RX400h, GS450h!) κάνουν τη διαφορά. Ειδικά η αυτόματη διακοπή του βενζινοκινητήρα και το regenerative braking.
Ακόμα καλύτερα φυσικά θα ήταν ένα υβριδικό με ντιζελοκινητήρα ρυθμισμένο σε σταθερές στροφές.
-
Νομίζω ότι το επόμενο Avensis θα κυκλοφορήσει σε μορφή υβριδικού ντιζελοκίνητου.
-
Λευκή 156 V6 Veloce στο Παγκράτι Πανέμορφη αλλά την είχε βρώμικη
-
156 V6 Veloce; Τι είναι αυτό; GTa εννοείς;
-
Πίσω έγραφε 2.4 V6 Veloce (μάλλον είναι η έκδοση αυτό) και ήταν πολύ όμορφη με τους προφυλακτήρες που φορούσε (διαφορετικοί από την απλή 156). Λογικά κάποιος αλφίστα θα ξέρει να μας πει καλύτερα για τι πρόκειται. Κούκλα πάντως.
-
2,5αρης δεν ήταν ο V6 της;
-
Από τυπογραφικό έγραψα 2.4 2.5 V6 ήταν το σηματάκι.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τρεις στη σειρά...
Εγώ ο... φτωχός συγγενής!
Αλλα την Μ3 δεν θα την ήθελα cabrio και την M6 φυσικά οχι μαυρη αλλά λευκή!Στην Μεταξά στη Γλυφάδα ε;
Αν ναι τότε μάλλον θα έπρεπε να βάλεις τη φωτογραφία σε άλλο τοπικό σχετικό με την πανίδα.Είμαι αθώος γιατί η στάθμευση επιτρέπεται για maximum 20 λεπτά.
Τώρα για τους... συγγενείς μου δεν ξέρω πόση ώρα ήταν εκεί. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Πίσω έγραφε 2.4 V6 Veloce (μάλλον είναι η έκδοση αυτό) και ήταν πολύ όμορφη με τους προφυλακτήρες που φορούσε (διαφορετικοί από την απλή 156). Λογικά κάποιος αλφίστα θα ξέρει να μας πει καλύτερα για τι πρόκειται. Κούκλα πάντως.μηπως ηταν η Q4 ?
-
Πριν λίγο VW Transporter 4motion v6 επιβατικό
-
Supra MkIII
Mια τέτοια σε μαύρο ήταν παρκαρισμένη μπροστά στην Βιβλιοθήκη στον δρόμο που κατεβαίνει από το ΑΧEΠΑ. Απο USA όπως έδειχνε το στενό πλαίσιο της πινακίδας που έγραφε Orange County με Ελληνικές όμως πινακίδες. Δυστυχώς δεν ήταν σε άψογη κατάσταση. Πάντως είναι -
DB9 στο συνεργείο που πάνω....
Μας κ@υ$#@%@# πρωϊνιάτικα....
-
Μαύρο Cross Touran, ΖΧΕ-.... στον περιφερειακό Υμηττού.
Καλό. -
Nissan 300 ZX με αμερικανικες πινακιδες πριν απο καμια βδομαδα στα Γιαννενα!
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Τρεις στη σειρά...
Αλλα την Μ3 δεν θα την ήθελα cabrio και την M6 φυσικά οχι μαυρη αλλά λευκή!Στην Μεταξά στη Γλυφάδα ε;
Αν ναι τότε μάλλον θα έπρεπε να βάλεις τη φωτογραφία σε άλλο τοπικό σχετικό με την πανίδα.Είμαι αθώος γιατί η στάθμευση επιτρέπεται για maximum 20 λεπτά.
Τώρα για τους... συγγενείς μου δεν ξέρω πόση ώρα ήταν εκεί.Η στάθμευση για είκοσι λεπτά επιτρέπεται ΜΟΝΟ για τα οχήματα τροφοδοσίας και αυτό εφόσον έχουν παραστατικά ότι παραδίδουν εμπόρευμα σε κοντινά καταστήματα.
-
Ο χρήστης AMG έγραψε:
Πριν λίγο VW Transporter 4motion v6 επιβατικόΔεν μπορώ να διανοηθώ ποιος θα αγόραζε τέτοιο πράμα στην Ελλάδα. Μιλάμε για εξωφρενικό γκάζι πάντως.
-
Lotus Elite λευκη κυκλιφορούσε σημερα στη Στυλίδα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τρεις στη σειρά...
Τώρα για τους... συγγενείς μου δεν ξέρω πόση ώρα ήταν εκεί.Η στάθμευση για είκοσι λεπτά επιτρέπεται ΜΟΝΟ για τα οχήματα τροφοδοσίας και αυτό εφόσον έχουν παραστατικά ότι παραδίδουν εμπόρευμα σε κοντινά καταστήματα.
Οπότε εγώ που τροφοδότησα το περίπτερο με κεφάλαιο, μάλλον είμαι παράνομος!
Μα το έκανα για τη φωτό κυριε τροχονόμε...
Carspotting [#4]