-
Φίλε NIGA θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Πολλές φορές βλέπω κάτι στο car.gr ή οπουδήποτε και δεν γνωρίζω αν αξίζει να κατέβω μέχρι την Αθήνα ή οπουδήποτε αλλού. Επειδή έχω δει όμως πως κάποιοι εδώ μέσα έχουν τη γνώση μ' ενδιαφέρει ν' ακούσω τη γνώμη τους. Ή πολλές φορές κάποιος έχει δει από κοντά το αυτοκίνητο και σίγουρα περισσότερα απο μια φώτο. Τώρα όσον αφορά το κράξιμο συμφωνώ εν μέρει μαζί σου. Δεν χρειάζοντα ακραίοι χαρακτηρισμοί. Εμένα προσωπικά μ' εξυπηρετεί ο σχολιασμός αγγελιών από το car ή οπουδήποτε αλλού. Τώρα αν αυτό δεν ισχύει για τους περισσότερους ... πάσο ...
-
Mα φίλε jean29 το ίδιο πράγμα λέμε. Αν κάτι που είδες σε ενδιαφέρει ζήτα τη γνώμη της ομήγυρης. Σε αυτό ασφαλώς συμφωνώ. Η άσκοπη παράθεση αγγελιών με σκοπό το κράξιμο με έχει κουράσει....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Mα φίλε jean29 το ίδιο πράγμα λέμε. Αν κάτι που είδες σε ενδιαφέρει ζήτα τη γνώμη της ομήγυρης. Σε αυτό ασφαλώς συμφωνώ. Η άσκοπη παράθεση αγγελιών με σκοπό το κράξιμο με έχει κουράσει....+1
-
Ίσως δεν το έθεσα σωστά .Διαφωνώ στο κομμάτι που λες πως δεν πρέπει να βάζουμε λινκ από κάτι που βρίσκεται εύκολα. Μπορεί εγώ να βρω κάτι που κάποιος άλλος δεν το βρήκε. Τελος πάντων αν κάτι που έγραψα ενόχλησε κάποιον ζητώ συγγνώμη.
Φίλε tsargy έγινα νονός ???
-
Κάτι μου διαφεύγει, γιατί δεν την κατάλαβα την ερώτηση...Τί εννοείς νονός??
(μην το παρεξηγήσεις, δεν ειρωνεύομαι, πραγματικά δεν κατάλαβα) -
Τώρα κατάλαβα, αλλά στο πμ σε βγάζει και εσένα ανύπαρκτο, σαν τον Πρόδρομο...Μάλλον εγώ έχω το πρόβλημα λοιπόν...μπορώ να διαβάζω απο 'υπαρκτούς' αλλά όταν είναι να στείλω μου τους βγάζει 'ανύπαρκτους'
Λοιπόν σου ανακοινώνω ότι έχεις χρηστεί 'Νονος' το όνομα του 'παιδιού' είναι πλέον 'Bruno' -
κρίμα.
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
:offtopicviii:
Τώρα κατάλαβα, αλλά στο πμ σε βγάζει και εσένα ανύπαρκτο, σαν τον Πρόδρομο...Μάλλον εγώ έχω το πρόβλημα λοιπόν...μπορώ να διαβάζω απο 'υπαρκτούς' αλλά όταν είναι να στείλω μου τους βγάζει 'ανύπαρκτους'
Λοιπόν σου ανακοινώνω ότι έχεις χρηστεί 'Νονος' το όνομα του 'παιδιού' είναι πλέον 'Bruno' -
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
:offtopicviii:
Λοιπόν σου ανακοινώνω ότι έχεις χρηστεί 'Νονος' το όνομα του 'παιδιού' είναι πλέον 'Bruno'να σου ζήσει το βαπτιστηρη
-
Μπαίνουν σε 1600-2?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/404952/ -
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Μπαίνουν σε 1600-2?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/404952/Aν μπαινουν δεν ξερω, παντως τα παιδια που εχουν το συνεργειο ειναι αριστοι.
-
το 1600-2 εχει καπάκι 118 με 38 χιλιοστα αυλό, αυτές είναι για 121 με 42 χιλιοστα αυλό εισαγωγής, οπότε ναι μεν μπαίνουν, αλλά δεν κάνουν
-
Ti εννοεις Γιαννη ? η ομολογκασιον του gr.2 δεν φτανει μεχρι 42 αυλο εισαγωνγης για το 1600 ?
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
κρίμα.Ναι κρίμα και εμένα το Αρης μου άρεσε, λλά η σύντροφος το απέρριψε κάθετα...βέβαια πέταξε και το επιχείρημα: η Bianca (η μικρή μας γριφονκανισούλα) έχει Ιταλικό όνομα, να μην έχει και ο μικρός??? εκεί με τάπωσε...
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
κρίμα.
Ναι κρίμα και εμένα το Αρης μου άρεσε, λλά η σύντροφος το απέρριψε κάθετα...βέβαια πέταξε και το επιχείρημα: η Bianca (η μικρή μας γριφονκανισούλα) έχει Ιταλικό όνομα, να μην έχει και ο μικρός??? εκεί με τάπωσε...
και σαν άντρες πάντα έχουμε τον τελευταίο λόγο......ναι αγάπη μου ότι θέλεις εσύ.
-
Ακριβώς
Θες πονοκεφάλους το βράδυ???? -
οχι.......
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ti εννοεις Γιαννη ? η ομολογκασιον του gr.2 δεν φτανει μεχρι 42 αυλο εισαγωνγης για το 1600 ?Μαστρο Χρήστο η ομολογκασιόν φτάνει στα 42, απλά πρέπει να κάνεις ροική στο καπάκι του 1600-2 (κωδ. 118) ή να βάλεις δίλιτρο (κωδ. 121)
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Ti εννοεις Γιαννη ? η ομολογκασιον του gr.2 δεν φτανει μεχρι 42 αυλο εισαγωνγης για το 1600 ?
Μαστρο Χρήστο η ομολογκασιόν φτάνει στα 42, απλά πρέπει να κάνεις ροική στο καπάκι του 1600-2 (κωδ. 118) ή να βάλεις δίλιτρο (κωδ. 121)
Αρα ...μια χαρα παιζουν .
Ποιος τρελος θα εβαζε δυο διπλα να κανει βολτες ρεγκιουλαριτε ..... -
Που σαι προδρομε..?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/406359/
Βρηκατε κατι?