-
καλημερα. βασικα εχουμε ενα χαντια 1.8 και σκεφτομαστε να το αλλαξουμε με ενα οικογενειακο μεχρι 25000Ε απλα για να βολευεται ο πατερας μου για 4-5 χρονια. το βρισκω αρκετα συμφερουσα οικονομικα προσφορα γι'αυτο ρωτησα γνωμες. Εχετε κατι αλλο να προτεινετε.
-
καλημερα. βασικα εχουμε ενα χαντια 1.8 και σκεφτομαστε να το αλλαξουμε με ενα οικογενειακο μεχρι 25000Ε απλα για να βολευεται ο πατερας μου για 4-5 χρονια. το βρισκω αρκετα συμφερουσα οικονομικα προσφορα γι'αυτο ρωτησα γνωμες. Εχετε κατι αλλο να προτεινετε.
-
-
Για την αποσυρση θα πρεπει να πας σε καποια αντιπροσωπεια για περισσοτερες λεπτομερειες...Απο'κει κ περα το 1.8 με τα 140 αλογα σε 5θυρο(το 4θυρο ειναι πολυ ασχημο κατα τη γνωμη μου)νομιζω οτι ειναι ενα αξιοπρεπες οικογενειακο αυτοκινητο με αρκετα μεγαλους χωρους,καλη ποιοτητα κατασκευης κ κυλισης,ικανοποιητικες επιδοσεις.Ειναι ομως εντελως αδιαφορο οδηγικα οποτε αν θες να απολαμβανεις οδηγηση μαλλον θα πρεπει να δεις κατι αλλο...
-
Στρίβειν δια του test drive
-
το ποσο που δινουν για αποσυρση του παλιου ειναι συγκεκριμενο η αλλαζει αναλογα με το αυτοκινητο που τους πας?
-
Απο τα 5 τα 3 αλλάζουν μέσα στη χρονιά ...
Προσωπικα προτιμώ το Mondeo ή ακόμα καλύτερα το νέο Mazda 6.
Επίσης εμφανισιακά πολύ καλό είναι το Passat αλλά επιφυλάσσομαι λόγω κινητήρα, αντοχή και αξιοπιστία και κόστος συντήρησης. Τα υπόλοιπα όπως και προείπα αλλάζουν φέτος. -
ξεχασα να βαλω και το σκοντα σουπερβ 1.8Τ με 25000Ε. το ξερω οτι αλλαζουν. απλα το μονδεο δε με ενθουσιασε στις φθινες του εκδοσεις και ο 1.6 δεν συγκρινεται με τον 1.8 του vectra η αυτον του σκοντα. επισης οπως λες και εσυ ειμαι λιγο δυσπιστος για τον 1.4 του πασσατ. αφου με τα ιδια λεφτα μπορεις να παρεις 1.8 με ιδια ιπποδυναμη γιατι να το τολμησεις.
-
Φιλος απεσυρε προσφατα ενα Vectra του 98 (το εδωσε στον εμπορο) και πηρε μια Alfa 159 1,8 καλα εξοπλισμενη. Η ολη ιστορια του βγηκε 24000. Πιστευω ενδιαφερουσα προταση σε σχεση με αλλα μαλλον αδιαφορα αμαξια.
-
Εχω δει απο κοντα το Mazda 6 1,8. Με 23000 ευρώ είναι παρα πολύ καλά εξοπλισμένο και το 4πορτο είναι και σπορ και κλασικό. Αυτες τις μέρες θα το κανω και test drive γιατί με ενδιαφέρει.
Να σου πω την αλήθεια αν δεν ήξερα ότι αλλάζει, επιλογή μου ήταν και το Avensis δεδομένης της αξιοπιστίας του.
Επίσης στις επιλογές μου είναι και το λίγο μικρότερο και φθηνότερο νέο Lancer 1,5.
Κάπου σ'αυτά τα λεφτά που διαθέτεις είναι και το Octavia5 1,8T... -
τι προφιλ οδηγου μιλαμε και τι τροπο χρησης?
αν δεν ειναι κανας φανατικος της οδηγησης ας παει στο πιο βολικο οικονομικα προγραμμα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Φιλος απεσυρε προσφατα ενα Vectra του 98 (το εδωσε στον εμπορο) και πηρε μια Alfa 159 1,8 καλα εξοπλισμενη. Η ολη ιστορια του βγηκε 24000. Πιστευω ενδιαφερουσα προταση σε σχεση με αλλα μαλλον αδιαφορα αμαξια.Εμενα τα 24 μου ακουγονται παρα πολλα για τη συναλλαγη αυτη...
Κάπου σ'αυτά τα λεφτά που διαθέτεις είναι και το Octavia5 1,8T...
+1 για το octavia...
-
+1 για το Mazda 1.8
Πολύ όμορφο,σπορτίφ,καλή ποιότητα,αξιοπρεπείς επιδόσεις.Στα χρήματα που όρισες, θα το πάρεις και καλά εξοπλισμένο....
Για την Alfa,θα διαφωνούσα στο θέμα των επιδόσεων+κατανάλωσης.
Απο τα αυτοκίνητα εντός λίστας,το Avensis ανανεώνεται,το Vectra(Insignia) επίσης, πιθανότατα και η C5.To Passat το βρίσκω καλό αλλά αδιάφορο σχεδιαστικά(κυρίως εσωτερικό) και το Mondeo έχει αρκετά κιλά για τον 1600άρη του.
-
Mazda 6 .-
Ολα τα άλλα απλώς δεν...
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
+1 για το Mazda 1.8Πολύ όμορφο,σπορτίφ,καλή ποιότητα,αξιοπρεπείς επιδόσεις.Στα χρήματα που όρισες, θα το πάρεις και καλά εξοπλισμένο....
Για την Alfa,θα διαφωνούσα στο θέμα των επιδόσεων+κατανάλωσης.
Απο τα αυτοκίνητα εντός λίστας,το Avensis ανανεώνεται,το Vectra(Insignia) επίσης, πιθανότατα και η C5.To Passat το βρίσκω καλό αλλά αδιάφορο σχεδιαστικά(κυρίως εσωτερικό) και το Mondeo έχει αρκετά κιλά για τον 1600άρη του.
+2 .....
-
Mazda 6
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Mazda 6Το αυτό (προσωπικό γούστο), αν και το Passat με τον TSI είναι ΠΟΛΥ καλό (δες και 4Τ Φεβρουαρίου σε καμιά 10αριά μέρες ). Το δε Passat, είναι και σχετικά φθηνότερο
Πιο οδηγοκεντρικό το 6, αλλά του λείπουν οι ρεπρίζ του TSI και το 6τάχυτο σασμάν. Αμαξάρα πάντως. Τα άλλα τρία της ψηφοφορίας δεν αξίζουν σχόλιο. Πάνε για αντικατάσταση έτσι κι αλλιώς, πλην του Mondeo που είναι καλό αυτοκίνητο, αλλά με τον 1.6 δεν κάνει κούκου. Το δε Βέκτρα, δεν άξιζε σχόλιο ούτε καινούριο
-
ευχαριστω για τις απαντησεις σε καμια εβδομαδα θα παω να τα δω και απο κοντα για να δω και τι θα πουν και για τα λεφτα και ποσο θα περνουν το παλιο.
-
Mazda 6 .-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
quote]
Το δε Βέκτρα, δεν άξιζε σχόλιο ούτε καινούριο
Φυσικά,τι άλλο θα έλεγες;
Το Βεκτρα είναι ένα αυτοκίνητο που στην έκδοση GTS κ με τη 18άρα είναι κουκλί (το αμάξι πραγματικά θυμίζει κουπέ),έχει κορυφαία ποιότητα κατασκευης, πολύ καλό εξοπλισμο,οδηγικά είναι ουδέτερο,ο 1.8 ecotec είναι ένας αξιοπρεπέστατος κινητήρας και -κυρίως- δεν έχει αυτή την εσάνς ροκφόρ που έχει ο κουραμπιές (το πασσάτ)..
Ετσι λοιπόν εγώ θα προτείνω το .... Mondeo !!!!!
Γνωμες για OPEL VECTRA 1.8 (ή κατι αναλογο!!)