-
επειδη δεν φαινεται να βγαινει ακρη, πιθανοτατα να χρειαστει να κανω επιπλεον παραχωρησεις. πλεον εξεταζω και την πιθανοτητα 2κινητου αλλα υπερυψωμενου.
με το ignis εχω μπερδευτει γιατι περαν της 4χ4 εκδοσης (που το γραφει απο πισω) βλεπω καποια που μου φαινονται πιο χαμηλα απο καποια αλλα. υπηρξε καποια εκδοση που να ειναι πιο off road oriented? αν μπορει καποιος να μου δωσει σχετικες πληροφοριες ή που να ψαξω?
αντιστοιχα δικινητα υπερυψωμενα εχω στο νου το matrix. καποιο αλλο? κανενα της κατηγοριας 'πολυμορφικο'?
-
Και το 5θυρο παλιό μοντέλο
και το καινούριο 5θυρο (κυκλοφορεί ακόμα στην αγορά)
Δεν έχουν καμιά εξωτερική διαφορά το 4Χ4 απο το 2Χ4. Ιδια είναι.
Ποιο χαμηλό είναι μόνο το 3θυρο sport (2κίνητο)
-
Αν μπορείς να πεις ακριβώ γιατί το θέλεις, γιατί απο τη στιγή που συμβιβάζεσαι με 2κίνητο και σύμφωνα μ'αυτά που γράφεις στο πρώτο ποστ, θα μπορούσες να πάρεις ενα οποιοδήποτε μικρό 3-4 ετών (Panda, Wagon R, Ignis κλπ).
Προσωπικά με το Wagon R έχω πάει σε πολλά άσχημα και κακοτράχαλα μέρη. Λόγω μικρού μεταξονίου και μετατροχίων γεν βρίσκει εύκολα κάτω. Μόνο τα χαμηλοπρόφιλα λάστιχα είναι πρόβλημα
-
thanks cosneo. το καινουργιο 5θυρο εννοουσα. φαινεται πιο ψηλο απο το παλιο 5θυρο. ειναι?
βασικα οπως εγραψα στο αρχικο ποστ θελω ενα αμαξι να του κανω πολλα χιλιομετρα καθημερινα στην διαδρομη σπιτι- γραφειο. δηλαδη εντος πολης (μικτος κυκλος). απλα θελω να μπορω να πηγαινω καποιες φορες τον χρονο για snowboard (αρα μπαρες οροφης και σχαρα) και οσο το δυνατο να ανεβαινει καλυτερα απο το κανονικο μου αμαξι (με τις 17αρες ζαντες και τα φαδρια χαμηλου προφιλ λαστιχα). επισης το καλοκαιρι να πηγαινω ανετα στους καροδρομους στα νησια και να μην βρισκει απο κατω ευκολα. δεν μιλαω για εκτος δρομου απλα θελω να αποφυγω το περσινο ατυχες γεγονος με το 106 που (μαλλον) βρηκε απο κατω σε καποιο χωτατοδρομο της Σεριφου και τρυπισε το τεποζιτο βενζινης...
για αυτο σκεφτηκα για 4χ4 αλλα φαινεται οτι με τοσα λιγα λευτα (ή και λιγα παραπανω) δεν παιρνεις κατι εξιοπρεπες που να μπορει να καλυψει τα παραπανω και ειδικα την καθημερινη μετακινιση...
επισης θα μπορουσατε να μου πειτε ποτε αλλαξε το μοντελο στο ignis?
-
Ο χρήστης kozo έγραψε:
thanks cosneo. το καινουργιο 5θυρο εννοουσα. φαινεται πιο ψηλο απο το παλιο 5θυρο. ειναι?Ναι, είναι πιο ψηλό και πιο μακρύ. Το 2004 βγήκε το καινούριο.
Το έχω οδηγήσει ... βασικά το πήρε μτχ ενας δικός μου το 1,3 δικίνητο γύρω στα 8000 ευρώ ... και είναι πολύ ευχαριστημένος. -
Αν μπορείς να ανέβεις στα 7000+ θα μπορούσες να πάρεις ενα Terios απο τα πρώτα μοντέλα... (πολύ καλό για 2ο αυτοκίνητο & καλύπτει όλα τα κριτήρια που έθεσες)
-
Πάντως όσον αφορά τη χρήση για χιονοδρομικό που λες μπορείς άνετα με 2κίνητο όχημα και χιονολάστιχα να ανέβεις σε χιονοδρομικό. 10 χρόνια με το πολάκι των 45 ίππων έτσι ανέβαινα χωρίς πρόβλημα.
-
o konstantinosV είπε την σωστότερη επιλογή.
το πολο είναι σκυλί στον δρόμο, ψηλό (ανεβαίνει άνετα πεζοδρόμιο, αν κ μπορείς να βάλεις +5% περισσότερο προφίλ κ να το κάνεις κυριολεκτικά ¨κατσίκι') κ με ένα ζεύγος χιονολάστιχα δεν κολλάς πουθενά...
τα 1.4 με 75 άλογα του 98 έχουν γύρω στα 4.000-4.500 με ac κ υδραυλικό τιμόνι... είναι η πιο καλή επιλογή για 2 αμάξι πόλης κ με offroad αντοχές... κ είναι κ πιο εμφανίσιμο κατά τη γνώμη μου από τα υπόλοιπα...
-
φίλε ειλικρινά τώρα που διαβάζω το ποστ, είναι η καλύτερη επιλογή...
με δυνατή 2η ταχύτητα κ χωρίς κοντό κιβώτιο όπως τα 4χ4...
μην σκεφτείς για παλιό 4χ4... φαντάσου πως τα περισσότερα παλιά σε χαμηλή τιμή έχουν κακομεταχειριστεί, ενώ ένα πολάκι που θα σου κάνει τη δουλειά σου θα έχει 75 άλογα μέσα στην πόλη κ θα είναι κατσίκι στο βουνό...
πίστεψέ με, με +5% προφίλ είσαι πολύ ψηλά κ δύσκολα κολλάς...
-
παιδια τα terios, jimny ειναι απο τις καλυτερες επιλογες αλλα το 7000+ σημαινει πανω απο 8000+ και μου ειναι δυσκολο... υπαρχουν κατα καιρους στις αγγελιες καποια σε αυτες τις τιμες αλλα 1ον δεν προλαβαινεις καν να τα δεις και 2ον ειναι σιγουρα με πανω απο 150.000km... οποτε το σκεφτεσαι και λες να παρω κατι πιο καινουργιο 2κινητο με 6000-7000 ευρω ή ενα τετοιο terios του 98 με 8000?
οπως ειπα στην ουσια το θελω για daily car αφου αυτο θα τρωει τα πολλα km και αρα τα χιονολαστιχα δεν ειναι λυση απο την αποψη οτι δεν γινεται ουτε να κυκλοφορω στην αθηνα με αυτα ουτε να τρεχω να τα αλλαζω καθε φορα που θελω να ανεβω στο βουνο. μιλαμε για καποια σαββατοκυριακα σε μια ουτως η αλλιως μειωμενη χιονοδρομικη περιοδο στην ελλαδα.
επισης επιτρεψτε μου να θεωρω το πολο ως ενα απο τα πιο ζημιαρικα αυτοκινητα που υπαρχουν! προσωπικα δεν θα το επαιρνα και να μου το χαριζαν! οποιον γνωστο εχω με πολο εχει περασει τα χιλια μυρια ενω απο ατυπη παρατηρηση ρυμουλκουμενων αυτοκινητων απο την οδικη βοηθεια, ειναι εκπληκτικο ποσα πολο εχω δει να κουβαλανε... κατα προτιμηση λοιπον japan...
-
Φιλε kozo, μαλλον πρεπει να το παρεις αποφαση οτι ο προϋπολογισμος σου για αυτα που ζητας ειναι λιγο χαμηλος. Δυστυχως δεν υπαρχει αυτο που ζητας που να τα κανει ολα και να κανει και 60 χλμ την ημερα. Καταρχας για να κανει τοσα χιλιομετρα την μερα σε λιγους μηνες θα το εχεις λιωσει, οποτε ενα αμαξι 15ετιας και βαλε δεν θα μπορει να ανταπεξελθει ευκολα. Οχι οτι δεν θα τα κανει τα χιλιομετρα αλλα βγαινουν και τα προβληματα πιο συχνα.
Εγω θα σου προτεινα με αυτα που ζητας το Samurai παντως. Μπορει να μην ειναι ανετο ιδιαιτερα αλλα εχω ακουσει οτι ειναι αρκετα αξιοπιστο και η συντηρηση των Suzuki ειναι σχετικα φτηνη. Ασε που μεσα στην πολη ειναι αρκετα ευελικτο και ευκολο στο παρκαρισμα. Κανε υπομονη αν μπορεις και βαλε 1-2 χιλιαρικα στην ακρη να μεγαλωσεις την λιστα επιλογων σου αμα ειναι. Τελος, συμφωνω απολυτα στη λυση απο Ιαπωνια. -
Συμφωνώ και εγώ με τους προλαλήσαντες.
Καλύτερα να έχεις σε προτεραιότητα την καθημερινή χρήση του αυτοκινήτου σε άσφαλτο παρά την περιστασιακή χρήση σε χιόνι ή εκτός δρόμου.
Καλύτερα (ακόμα και με αυτά τα λεφτα που διαθέτεις) να κοιτάξεις ένα μικρό ποιοτικό αυτοκίνητο, με λίγα κυβικά, κάτι σε Micra, Yaris, Ignis.
Ιδίως αυτά είναι αρκετά ψηλά και καλά προστατευμένα απο κάτω, σου παρέχουν την απαραίτητη ασφάλεια, οικονομία, αξιοπιστία και άνεση για κίνηση μέσα στη πόλη.
Τα παλιά τετρακίνητα τα θεωρώ λιγο ρίσκο ... όσον αφορά την προηγούμενη χρήση. -
Το χιονολάστιχο εμείς το λέμε χιονολάστιχο που έχουμε τρέλα με τη χιονοδρομία. Χειμερινό ελαστικό λέγεται και μπορείς άνετα να κυκλοφορείς στη πόλη με αυτό. Εδω τα ταξιτζήδες κυκλοφορούν με τέτοια. Δεν χρειάζεται να το βάζεις μόνο όταν πας βουνό. Θα τα βάζεις Δεκέμβριο και θα τα βγάζει Απρίλιο.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Το χιονολάστιχο εμείς το λέμε χιονολάστιχο που έχουμε τρέλα με τη χιονοδρομία. Χειμερινό ελαστικό λέγεται και μπορείς άνετα να κυκλοφορείς στη πόλη με αυτό. Εδω τα ταξιτζήδες κυκλοφορούν με τέτοια. Δεν χρειάζεται να το βάζεις μόνο όταν πας βουνό. Θα τα βάζεις Δεκέμβριο και θα τα βγάζει Απρίλιο.συμφωνοι αλλα με το καθημερινο περα-δωθε μεσα στην πολη μπορει να λιωσουν πριν προλαβω να ανεβω στο βουνο! και πλακα πλακα ετσι που χιονιζει πλεον ανεβαινεις στο βουνο με οτιδηποτε...
ευχαριστω για τις απαντησεις. η αναζητηση συνεχιζεται
-
Ο χρήστης kozo έγραψε:
...η αναζητηση συνεχιζεταιΤο μαρτυρεί άλλωστε και το avatar σου Καλή τύχη
-
λοιπον την γνωμη σας. ειδα 3 Vitara. ολα 1.6
-
cabrio, μοντ 2001, 55000km, χωρις a/c, καινουργια λαστιχα 8700e. χωρις airbags & abs. μεχρι και 8000e μπορει να το φτασω
-
κλειστο (το προτιμω), μοντ 1997, 95000km, καινουργια λαστιχα, με a/c, ξυλινη επενδυση και ηλεκτρικα, δερματινα καθισματα (μετρια κατασταση), χωρις a/b & abs. 8000e.
-
cabrio, mont 1996, 170000km, καινουργια λαστιχα, χωρις a/c, ξυλινη επένδυση, δερματινα καθισματα (πολυ καλη κατασταση), με a/b και abs. 7000e
το a/c το θεωρω απαραίτητο και αρα απο οτι μου ειπαν πρεπει να προσθεσω αλλα 1000e να βαλω σε αυτα που δεν εχουν. μιλαω για το αυθεντικο αλλα μεταχειρισμενο a/c. αρα η ποιο λογικη λυση για το budget μου φαινεται η 2η (???)
-
-
μεταξύ των 2 πρώτων θα ήμουν....και περισσότερο με το 2 λόγω του ότι είναι κλειστό.
το 3 noway...πολλά χλμ ...
-
Το 2 και από μένα. Όχι ανοικτό.
-
Εγω θα προτιμουσα Niva.
-
το niva δεν νομιζω οτι κανει για 60km minimum καθημερινα μεσα στην πολη. λογικα και παραπανω θα καιει και απο οτι μου εχουν πει βγαζει απιστευτο θορυβο και απο ανεση πρεπει να ειναι αστα να πανε.
ισως να ειναι για αλλες χρησεις που δεν με πολυ-αφορουν. εδω αν δεις παραπανω εξεταζω και την πιθανοτητα μπροστοκινητου
4x4 Μεχρι... 5000ευρω