-
Θα επιλέγατε ποτέ διαφορετικό χρώμα για το αυτοκίνητο που ανακατασκευάζετε;
Μιλάμε πάντοτε για κάποια από τις εργοστασιακές αποχρώσεις που ενδεχομένως βρίσκετε περισσότερο ελκυστική από αυτή που αρχικά είχε το αυτοκίνητό σας... ή και όχι! -
Μιλάμε πάντοτε για κάποια από τις εργοστασιακές αποχρώσεις που ενδεχομένως βρίσκετε περισσότερο ελκυστική από αυτή που αρχικά είχε το αυτοκίνητό σας... ή και όχι! -
Nαι θα το άλλαζα αρκει να υπήρχε στη λιστα με τα εργοστασιακά χρώματα. Μεχρι στιγμής το απεφευγα και όσα αυτοκίνητα εφτιαξα, ειχαν τα χρώματα με τα οποία ειχαν βγεί από το εργοστάσιο. Αυτό όμως το silver polaris της Bmw μου κάθεται στο λαιμό. Θα το προτιμούσα κάποιο άλλο χρώμα, shamonix manilla κάτι άλλο πάντως, δεν μου αρέσει να έχω κάτι και να το ξαναφτιάχνω και τελικά να μην μου αρέσει . Και μετα να πρέπει να το ξαναφτιάξω πάλι.
-
εγω παλι ποτε δεν θα εβαφα αλλο χρωμα....
δεν μπορω να χωνεψω το χρωμα της κε25 μου λεμονοπορτοκαλι αλλα ειναι το δικο της
οπως δεν χωνεψα ποτε το χρωμα της τα22 κι ας ηταν κι αυτο το δικο της κοκκινο σχεδον ιταλικο -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
εγω παλι ποτε δεν θα εβαφα αλλο χρωμα....+1
-
Πάντως και εγω την ίδια άποψη ειχα, αλλά αυτο το ασημί από όπου και να το κοιτάξω δεν μου αρέσει. Οπότε και άρχισα να το ξανασκέπτομαι. Και γιατί όχι? Ενα σωστό αυτοκίνητο ειναι σωστό, ακόμα και αν εχει άλλο χρωμα από ότι όταν βγηκε από το εργοστάσιο.
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Πάντως και εγω την ίδια άποψη ειχα, αλλά αυτο το ασημί από όπου και να το κοιτάξω δεν μου αρέσει. Οπότε και άρχισα να το ξανασκέπτομαι. Και γιατί όχι? Ενα σωστό αυτοκίνητο ειναι σωστό, ακόμα και αν εχει άλλο χρωμα από ότι όταν βγηκε από το εργοστάσιο.γιαννη ετσι κι αλλιως σε λιγο θα εχεις ολη την σειρα της μπεμβεδοβενταλιας
-
Στην κάρτα FIVA αναφέρεται το αρχικό χρώμα του αυτοκινήτου;
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Πάντως και εγω την ίδια άποψη ειχα, αλλά αυτο το ασημί από όπου και να το κοιτάξω δεν μου αρέσει. Οπότε και άρχισα να το ξανασκέπτομαι. Και γιατί όχι? Ενα σωστό αυτοκίνητο ειναι σωστό, ακόμα και αν εχει άλλο χρωμα από ότι όταν βγηκε από το εργοστάσιο.
γιαννη ετσι κι αλλιως σε λιγο θα εχεις ολη την σειρα της μπεμβεδοβενταλιας
Μου λείπουν αρκετά
τώρα με κάνετε και το σκέπτομαι, αλλά το αγωνιστικό βυσσινί θα ειναι αηδία ρε γμτ. -
Το σωστό ιστορικό πρέπει να παραμένει σε όλη τη ζωή του στο χρώμα με το οποίο εγκατέλειψε το εργοστάσιο.
Συνεπώς θα άλλαζα χρώμα,αν δεν μου άρεσε το υπάρχον αλλά μόνο σε περίπτωση που από το ιστορικό αρχείο της κατασκευάστριας εταιρείας δεν προέκυπτε ποιά ήταν η αρχική βαφή του αυτοκινήτου. -
Επειδή όμως μεσω του ιστορικού κάνουμε το κέφι μας, το μεράκι μας αν θέλετε, καλό θα είναι να μην αυτοπεριοριζόμαστε, και να βάζουμε και την προσωπική μας πινελιά, εντος ορίων πάντα. Δηλαδή, αν έχεις μια εικόνα στο μυαλό σου και βρείς ενα αυτοκίνητο σε ενα χρώμα που δεν σου αρέσει, γιατί να μην το σώσεις, και να υλοποιήσεις αυτό που είχες στο μυαλό σου, έστω αλλάζοντας του το χρώμα? Πάντα με κάτι άλλο 'προβλεπόμενο' .
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Επειδή όμως μεσω του ιστορικού κάνουμε το κέφι μας, το μεράκι μας αν θέλετε, καλό θα είναι να μην αυτοπεριοριζόμαστε, και να βάζουμε και την προσωπική μας πινελιά, εντος ορίων πάντα. Δηλαδή, αν έχεις μια εικόνα στο μυαλό σου και βρείς ενα αυτοκίνητο σε ενα χρώμα που δεν σου αρέσει, γιατί να μην το σώσεις, και να υλοποιήσεις αυτό που είχες στο μυαλό σου, έστω αλλάζοντας του το χρώμα? Πάντα με κάτι άλλο 'προβλεπόμενο' .κοιτα μπορεις να βγαλεις το αχτι σου με το χρωμα που σ αρεσει στο σπορτινγκ σου, που ετσι κι αλλιως σε λιγους μηνες απ τις εβγες και τις μπουκες δεν θα φαινεται καν
εκει δεν με χαλαει η αλλαγη χρωματος και το εχω κανει πολλες φορες
-
Κ αυτο άσπρο θέλω να το κάνω.
Πάντως εμένα περισσότερο με 'ενοχλει' η τσαπατσουλικη αλλαγη χρώματος όπου βλέπεις ενα ομορφο γαλάζιο 1602 και ανοιγεις το καπώ και ειναι πορτοκαλί από μέσα. -
Εγώ δεν θα άλλαζα χρώμα σε ιστορικό αυτοκίνητο διότι πιστεύω οτί δεν θα έχει τον αυθεντικό χαρακτήρα του το συγκεκριμένο ιστορικό ακόμα και αν ήταν στην λίστα με τα εργ. χρώματα.
Κάπου είχε δώσε μια διευθυνση ο spitfire για χρώματα μήπως ξέρουμε που είναι;;; -
Θα προτιμησω να το βαψω στο εργοστασιακο του χρωμα κι ας μη μ ενθουσιαζει , ελεω αυθεντικου μεχρι και στο χρωμα . .
-
βάφονατι ??
D-Jet ετοιμάζεσαι για Ιταλικό αυτοκίνητο και κάνεις πρόβα? -
πέρα από την πλάκα έχω μια παράξενη θεωρία..
πιστεύω ότι έτσι όπως βγήκε το αυτοκίνητο από το εργοστάσιο, έτσι πρέπει να είναι.
Σαν να γεννήθηκε κάπως ένας άνθρωπος και τον αλλάζουμε εμείς, κάτι σαν ασέβεια.
Λίγο τραβηγμένο αλλά είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι τα αυτοκίνητα δεν είναι απλά λαμαρίνες... -
Η συντριπτικη πλειοψηφια , μεχρι τωρα τουλαχιστον , θελουμε μαμα μεχρι και το χρωμα . .
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
πέρα από την πλάκα έχω μια παράξενη θεωρία..
πιστεύω ότι έτσι όπως βγήκε το αυτοκίνητο από το εργοστάσιο, έτσι πρέπει να είναι.
Σαν να γεννήθηκε κάπως ένας άνθρωπος και τον αλλάζουμε εμείς, κάτι σαν ασέβεια.
Λίγο τραβηγμένο αλλά είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι τα αυτοκίνητα δεν είναι απλά λαμαρίνες...Συμφωνώ απόλυτα!
Αυθεντικό Χρώμα...