-
-
και αλλο...??ποσα ντατσουν εχεις..??
βρες ενα και για εμας...
-
Καλημέρα,
συγγνώμη αν έχει απαντηθεί στο παρελθόν,αλλά όσο και αν έψαξαμ,άκρη δεν έβγαλα και θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος,υπεύθυνα να με απαντήσει.
Πως μπορώ να βγάλω κάρτα FIVA για το αυτοκίνητό μου,αλλά να διατηρήσω τις συμβατικές πινακίδες,γιατί θέλω να το κυκλοφορώ καθημερινά;Ευχαριστώ εκ των προταίρων
-
Ο χρήστης turbanthropos έγραψε:
Καλημέρα,συγγνώμη αν έχει απαντηθεί στο παρελθόν,αλλά όσο και αν έψαξαμ,άκρη δεν έβγαλα και θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος,υπεύθυνα να με απαντήσει.
Πως μπορώ να βγάλω κάρτα FIVA για το αυτοκίνητό μου,αλλά να διατηρήσω τις συμβατικές πινακίδες,γιατί θέλω να το κυκλοφορώ καθημερινά;Ευχαριστώ εκ των προταίρων
Απλώς κάνεις αίτηση για έκδοση κάρτας FIVA που την βρίσκεις στην ιστοσελίδα της ΦΙΛΠΑ. Συμπληρώνεις τα στοιχεία, καλείς την ΦΙΛΠΑ για έλεγχο του αυτοκινήτου και μετά περιμένεις.....
-
Καλημέρα,συγγνώμη αν έχει απαντηθεί στο παρελθόν,αλλά όσο και αν έψαξαμ,άκρη δεν έβγαλα και θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος,υπεύθυνα να με απαντήσει.
Μπές στο site της ΦΙΛΠΑ (http://www.philpa.gr) και κατέβασε την αίτηση έκδοσης κάρτας FIVA.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία που απαιτούνται.
Στείλε την στην ΦΙΛΠΑ (νομίζω οτι μπορείς και με email)
Μετά από μερικές μέρες, τηλεφώνησέ τους για να σου υποδείξουν που θα πρέπει να πας το αυτοκίνητο για να το δεί κάποιος εκπρόσωπος της τεχνικής επιτροπής. Ο εκπρόσωπος θα τσεκάρει τα στοιχεία του αυτοκινήτου και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και θα το κατατάξει στην ανάλογη κατηγορία. Αν πρόκειται για κάποιο 'δύσκολο' αυτοκίνητο, καλό θα είναι να έχεις κάνει κι εσύ μια έρευνα, ωστε να μπορείς να βοηθήσεις στον έλεγχο των στοιχείων (πχ αντιστοιχία πλαισίου με χρόνο παραγωγής, νούμερα κινητήρα, κλπ). Εχε μαζί σου και δύο φωτογραφίες (ή τρείς?) του αυτοκινήτου 9Χ13εκ που να το δείχνει πλαγιομετωπικά (3/4).
Δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο, παρά να περιμένεις την έκδοση της κάρτας, την οποία θα παραλάβεις με την καταβολή 60 ευρώ, από τα γραφεία της ΦΙΛΠΑ. Η διαδικασία δεν αργεί αφου δεν ζητάς πινακίδες. -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
. Η διαδικασία δεν αργεί αφου δεν ζητάς πινακίδες.Ε καλά γι'αυτό μην είσαι τόσο σίγουρος....
-
Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση
Και μια τελευταία ερώτηση:Θα πρέπει να κατέβω αθήνα για τεχνικό έλεγχο; -
Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση
Και μια τελευταία ερώτηση:Θα πρέπει να κατέβω αθήνα για τεχνικό έλεγχο;Κάνε ένα τηλεφώνημα στην ΦΙΛΠΑ, μήπως και υπάρχει και κάποιος πιό κοντά σε σένα...
-
Είναι η ΛΕΚΑΜ στη Θεσσαλονίκη.
-
Προσφατα περπατωντας στο Κεντρο, ειδα μια σκουρα Αλφα GTV προσθιοκινητη με καφε εσωτερικο, με ενα αυτοκολητακι στο παρμπριζ απο τον Ομιλο Αντισφαιρησης Αθηνων.
Σαν γεγονος δεν λεει τιποτα, απλως και η δικια μου σκουρα Αλφα Junior με καφε εσωτερικο, εχει και αυτη το αντιστοιχο αυτοκολητο εκεινης της εποχης.
-
Τυχαίο ???
Δεν νομίζω !!! -
-
Χρόνια πολλά στον Ευθύμη, στον ποιο ευγενικό συνForumιστα
-
-
Xρόνια Πολλά Ευθύμη.
-
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Youtube Videohttp://www.youtube.com/watch?v=cdJyRo1E ... re=related
-
Μόλις έμαθα ότι πουλήθηκε μέτρια SM με περασμένο ΚΤΕΟ για 300Ε ΜΟΝΟ!!!
Πλήρωσε και κάνα χιλιάρικο για τα τέλη ο τύπος και ΤΕΛΟΣ!
Ούτε μέρα δεν κράτησε η αγγελία... -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Μόλις έμαθα ότι πουλήθηκε μέτρια SM με περασμένο ΚΤΕΟ για 300Ε ΜΟΝΟ!!!
Πλήρωσε και κάνα χιλιάρικο για τα τέλη ο τύπος και ΤΕΛΟΣ!
Ούτε μέρα δεν κράτησε η αγγελία... -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Χρόνια πολλά στον Ευθύμη, στον ποιο ευγενικό συνForumισταXρόνια Πολλά Ευθύμη.
Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες + για τα καλα λογια!!!!!
Κι εγω ο,τι επιθυμειτε σας ευχομαι!!!!!!
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών" [#2]