-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
.......την ψωνισε κι αυτος.......ενταξει
οταν θα έχει βαρεθεί να είσαι στην αφάνεια...
όταν η SS-Platanaki δε θα σου είναι αρκετή...
οταν θα διψάς για διάκριση...**ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙΣ **!!! (γι αυτό μην ειρωνεύεσαι μικρέ)
09065773312 απο σταθερο η κινητο
-
Έχει μπάκετ η ντεές;
Συγχαρητήρια, όμως, δεν είπαμε και στον έτερο πολυπρωταθλητή και κυπελούχο του αγώνα, το Μήτσο!!!! -
έχει κανείς κανένα κατάλογο της Solex?
κάτι με προβληματίζει σε αυτό εδώ
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 0007964979
-
Τι ψάχνεις;
-
Καλησπερα σε ολους , εναν καφε θελω
Αν υπαρχει καταλογος Σολεξ κι εγω θελω να δω αν υπαρχουν τα μαυρα πλαστικα στεφανια μπροστα στο ΡΟΝΥ . .
-
Solex σερβίρονται μόνο με Chevron στο φούρνο
-
Βλέπω στη βάση του σωληνάκι για υποπίεση, στα ντεσεβοειδή δεν προβλεπόταν ποτέ, μήπως είναι Βίζα?
Επίσης αυτή τη μεγάλη φούσκα (μάλλον ανοίγματος του τσόκ?) στο καπάκι δεν την έχουν τα καρμπυρατέρ των ντεσεβοειδών. -
Φιλε kp61 για την ερωτηση που μου εκανες στο τοπικ (ψαχνετε κατι) η απαντηση μου ειναι οτι εχω starlet υπο κατασκευη και οχι αε86. (αμα μεγαλωσω θα παρω μια )
-
Ωχ που πήγε το θέμα με τα Autobianchi; To έχασα!
-
Ο χρήστης Μιχάλης Φράγκου έγραψε:
Φιλε kp61 για την ερωτηση που μου εκανες στο τοπικ (ψαχνετε κατι) η απαντηση μου ειναι οτι εχω starlet υπο κατασκευη και οχι αε86. (αμα μεγαλωσω θα παρω μια )ποιον ειπες μεγαλο ρε???
ειπα και εγω σε εχω καταγραψει σαν κπ60
ο μπαμπας σου ειναι καλα???φανταζομαι καταλαβες ποιος ειμαι????
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ωχ που πήγε το θέμα με τα Autobianchi; To έχασα!Το έκοψε η λογοκρισία... (αλήθεια πού πήγε???)
-
NA TO KABΑΛΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΡΙ????
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Βλέπω στη βάση του σωληνάκι για υποπίεση, στα ντεσεβοειδή δεν προβλεπόταν ποτέ, μήπως είναι Βίζα?
Επίσης αυτή τη μεγάλη φούσκα (μάλλον ανοίγματος του τσόκ?) στο καπάκι δεν την έχουν τα καρμπυρατέρ των ντεσεβοειδών.φίλε μου την πάτησα...
ανακάλυψα ότι το καρμπυρατέρ είναι όντως για visa.
δεν νομίζω ότι με κορόιδεψε ο Γάλλος γιατί και αυτός δεν θα το ήξερε αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Δεν νομίζω ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί οι διαστάσεις των venturi για το 2cv ήταν 18-26 ή 21-24 και αυτό είναι 21-26 -
'Κάθε στιγμη είναι μια υπέροχη ευκαιρία...' όπως έλεγε και ο στίχος...αν νομίζεις ότι δε μπορείς να το ξαναπουλήσεις, δοκίμασέ το ευκαιρία να δούμε πως πάει το 2CV με 26άρι δεύτερο βεντούρι! Θα δουλεύει σίγουρα.
-
μπα...κάποιοι λένε σε ένα forum ότι δεν θα πηγαίνει και πολύ καλά...
-
Κρίμα! και τα έσκασες χοντρά απ'όσο είδα.....
-
δεν με νοιάζουν τόσο τα λεφτά γιατι πιστεύω ότι θα το πουλήσω εύκολα...απλά ήθελα να έχω ένα καινούργιο...
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Ωχ που πήγε το θέμα με τα Autobianchi; To έχασα!
Το έκοψε η λογοκρισία... (αλήθεια πού πήγε???)
Χθες λετε ε ? μαλλον μαθαινε να κανει ο Κρουστενσεν (καπως ετσι ) τον Κοπερφιλντ
Το εψαχνα οταν προσπαθουσα να βαλω μια φωτο που μετα απο μια ωρα ετοιμασιας (τι δραμα περναω μ'αυτες , ολο σε λαθος μεγεθος ,μου βγαινουν ) δεν εβρισκα το θεμα -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Φιλε kp61 για την ερωτηση που μου εκανες στο τοπικ (ψαχνετε κατι) η απαντηση μου ειναι οτι εχω starlet υπο κατασκευη και οχι αε86. (αμα μεγαλωσω θα παρω μια )
ποιον ειπες μεγαλο ρε???
ειπα και εγω σε εχω καταγραψει σαν κπ60
ο μπαμπας σου ειναι καλα???φανταζομαι καταλαβες ποιος ειμαι????
Ο πατερας μου ειναι καλα. Μου ειπαν τα παιδια (Σταυρος+Ακης) ποιος ειστε. Δηλαδη με ειχατε καταγραψει απο παλια?
-
φυσικα και σε ειχα καταγραψει
μπραβο αγορι μου, κοιτα να τελειωσεις το οχημα και να οργωσεις τα χωματα
το νου σου, μη σε παρασυρει ο ακης με τιποτα μιτσους
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών" [#2]